- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Stocki #22597 üzenetére
Rossz ám a te bánatos lúdtalpad kisfiam Ez egy nagyon FAIN topik!
Xat: oldal venti felejtős, nézzél teszteket.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
noh a phenom 965 gyárin kegyeg, ramok 1600on
a hűtést meg nem bíztam a véletlenreelöl 12cm
alul 12cm
hátul 12cm
oldalt 18cm
northbridge 4cm
vrm 6cm
+ gyári vga 3*9cm
+h110 2*14cmMINTHA lenne egy "pici szélzaj"
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Stocki
csendes tag
rossz topic
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
...magam inkább a Sharp Keys-t használom. A caps már á -t ír, a bal win gomb pedig az í. Hasonló volt korábban is, mert játékban jól jött. Mivel SW megoldás, így nem kellett barmolni, kivenni a win gombot, etc. Mondjuk korábbin is volt bal win kikapcsoló, de inkább ez.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
képekhez lusta vagyok. A makró gombok furák, sokat mellé nyúlok, pedig elvileg tudok gépelni. Mondjuk ~4 év alatt az Aiviával elággá összenőttem, nem egyszerű váltani. De attól tartok magyar kell majd, lehet csak valami egyszerűt veszek, ha ez megtetszik, mert gépelni igy nem fain, asszony biztos ideges lesz... neki kell a hosszú i is, az hiányzik csak amúgy.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22591 üzenetére
...csak akkor lenne érdekes, ha az lett volna az utolsó tollad
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #22590 üzenetére
Na akkor gratula hozza...van mivel irjal...ha meg nem tetszik, mondjuk irni egy ilyesmivel is lehet... magyar is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
Nah, megérkezett a Steelseries Apex RAW...
Kinézetre szép, a sarkos lapos gombok furák, játékban lehet, h jó, de gépelni nem a legtutibb, mind sima, csúszós. Nagy space király, kis enter kaka... Világitás nagyon király, driver nélkül is minden gomb megy, szuper. Giga Aivia sem volt hangosabb, ez is kb. az a hangerő. Makró gombok jó helyen. Sokan hisztiztek neten, hogy kicsi a gumitappancs. Nekem megfelel, nem csúszkál. Aiviánál kisebb, de kényelmes, a kéztámasz pont jó, Aiviámé túl nagy volt már. Angol kiosztás, ha család -azaz az asszony -rábólint, akkor marad, ha nem, akkor jön az Ozone Blade.Játék alatt még nem teszteltem, de majd sort keritek rá.
-
xatos3
senior tag
1 rammal már ITS ALIVE!!!!
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
pipo112
őstag
Ejj na végre sikerült elrendezni az új (régi) kecóban a holmijaimat ,el is fáradtam most megyek eszek dobok egy coffeet és meg próbálom kiszürni melyik ventim morog.
Szerintem a táp ventije lesz a ludas, nem hangos csak pont idegesít mert nem szél zaj .
lehet cseréltetnem kell valami szervicében ,csak akkor bukom a garit .
viszont meg próbálom gumi alátétekkel csökenteni a hangját hátha segít.Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
xatos3
senior tag
Hazahoztam egy 965phenomot kolcson ha lekezeli a ramot akkor van gepem
Macsek kuld mar el a levelezest privibe mert enis ezzel szenvedwk jo lesz mintanak
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz pipo112 #22579 üzenetére
Nalam van az asszonypajti,ugyhogy majd holnap cserelem ki.Nem kapom most hirtelen szet a gepet.
1et mondtam h kuldjenek 1 et kaptam.
De azert gondoltam en h egy olyan jo 3 4 het amig majd ideer.
Tegnap kaptam a levelet reggel 11kor hogy elkuldtek hozzam egy ventit. s fel oraja hivott a UPS futar hogy hozott nekem csomagot,itthon vagyok-e?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Te draga joisten.Tegnap irtak corsairek hogy kuldenek uj ventit, ma csongetett a UPS futar
Ha mas miatt nem,de emiatt megeri oket valasztani.Eskuszom!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
=HG=
addikt
válasz MiklosSaS #22576 üzenetére
Iphone 5 ! Utána nem akarsz más telót! Próbáltam androidot, de áááá! Most Nokia 6700 van nálam használatban..
Droidok után inkább ezt kaptam elő! Megbízható, elpusztíthatatlan! Ha mégis behányna, elveszem fiamtól az Iphone-t, és kap egy másikat helyette..[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Hasznalt valaki kozuletek BlackBerry ...telefonokat ? Kivancsisagbol ki szeretnek probalni egy Z10 vagy Z30-at...
-
pipo112
őstag
Jóreggelt topic lakók
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Minden Topiklakónak!!
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #22564 üzenetére
A seta az egeszseges
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #22557 üzenetére
DeusEx HR-t ajánlom! Illetve mostmár a Directors Cut-ot, abban bennevan a dlc is, akciós hétvégéken 5-10euro Steamen..
Nem egy techdemo de ha jó az angolod olyan sztoryt kapsz hogy besza-behu (a nagy átlaghoz képest.. ), a zenéje is kiváló!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #22560 üzenetére
Volvo tarsak leszunk ?
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #22560 üzenetére
Sok sikert kivanok hozza,s szerencset!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Holnap elindulunk autókat nézegetni, másfél hete szenvednek a szervízben a kocsival, valószínű computer hiba+összekad minden szar elektromosság valami utólagosan belegányolt immobiliser miatt. Lassan úgyis cserés lett volna, most előrébb hozzuk a cserét.
Remélem találok valami megfelelőt, aztán hétvégére meg is lesz. -
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22556 üzenetére
Munka után család begyűjtése, elnyaltunk egy fagyit Hazajöttünk, kicsi rotázás, permetezés... nem sok még. Egy laptop, kaja, netezés. Keresek vmi játékot... nem is tudom. Deus-Ex HR nincs meg, Darksiders és Bioshock 2 is tetszik, érdekes. Volt hasonló régen, ilyen pokoli erőkkel, lelkeket szippantós... az is tetszett. Ehh, nyáron nem is lesz időm játszani
Milyen érdekes, nem órákra odaülős gém van?
Urban Terror-t is unom néha, BF3 dögunalom, ET: QW üres már.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #22554 üzenetére
Igen....kb ugy volt. Hazamentem volt orom es boldogsag..bla, bla, bla....aztan csong a telefon hogy az egyik gep valami furcsa hibauzenettel nem indul....a masik meg nem csereli a megfelelo kest.
Bemegyek...es :
- elso gep, minden ok a gepnel de nem indul. Program ki..reset...nem indul. Irodaba be...programot atnez..persze Miklos almos volt es valamit elbaxott...kijavit, szimulal, tolt..gep indul..minden OK ...boldogsag.
- masodik gep: mechanikust nyakon csippem...fel gepet szetszedetem...szenzor kiveszem..megvizsgalom...verdikt: el van baxva ! Varrians:
a) - keressek uj szenzort raktaron.....nincs
b) - megprobalom megjavitani......nem lehet
c) - este 6.30-kor korbetelefonalo mas cegeknel ha van....veletlenul VAN. Mehetek utana, autozok 20 merfoldet (oda-vissza)...szenzor megvan...beteszem....minden indul es cserelgeti a keseket......boldogsag.PH!-re felnezzek....dugiba elfustolok egy jo kis winston light-ot es szurcsolom a maradek kavemat (reggel csinaltam)...aztan ovatosan hazafele, sutyiba ki...nehogy veletlenul meg valaki szoljon valamit hogy szuksege van ram.
-
xatos3
senior tag
na hát csak megérte kimenni a való világba:
asszonyozás
apóssal rally autókat kamionra feltenni segíteni
subaruval 170el előzgetni mellékúton (nemviccelek) kanyarban 120al mendegélni (csak utas voltam)
aztán gokart verseny nagy 270 köbcentis dögökkel[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22553 üzenetére
Ez meg mi? Hazamész, bedobsz egy sört és mész dolgozni? Fain.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Ennyi volt a rovid nap....ujra bent vagyok a meloba
-
MiklosSaS
nagyúr
Vajon ide nem vesznek fel engem mint minosegi ellenor?
-
Shokkolo
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
A melonek vege.....megyek haza...nem is tudom mikor volt utoljara ilyen rovid napom )
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #22544 üzenetére
Tudni lehetett,hogy darabokra fog szedni mindenkit a mezonyben.A Noctua most egy olyan ceg amilyen volt anno a Corsair,csak minosegi cuccokat gyart,viszont megkeri az arat,de ha egyszer megvetted tart is
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
A legdragabb leghuto....de megeri minden pennyt amit ki fogsz erte fizetni. A scan-al teszteltek...es ez a hutok kiralya. A gyerek elmondasa alapjan mindent darabokra szed 100 -120 fontos hutok kornyeken.
Tehat a kedvencem masodik vagy harmadik helyre csuszott.....
-
MiklosSaS
nagyúr
@botranyolo-cirkuszolo-macska : EZ a te hutod....ez siman veri a H105-ot is...es meg olcsobb is. Ha nem volna vizem mar szerelnem is be .
Nagyszeru munkat vegzett a Noctua... ...sikerult tulszarnyalni egy legendat....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #22534 üzenetére
Azert meg ott a Sony, LG, Nokia, most mar a Motorola is...nemcsak a Samsung. + a kisebb nevek..na meg az alma..es valjuk be, az almaval van a legkevesebb gond.....
@kakaska: milyen az aksija ? Uzemideje ?
@koponyafej: az igen...62 nap. Ugylatszik a garancia nem mukodik ahogy kell.....nem lehet cirkuszolni ?
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #22528 üzenetére
dehogy van meg egy hete adtam fel sürgősségivel de a biztonság kedvéért még ÜLNEK rajta egy hetet
62 napja nincs gépem... inkább át is megyek asszonyhoz hogy hasznosan töltsem el az időt
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #22533 üzenetére
A tegra tényleg ette, bár az átlag usereknek nem lehetett vele baja.
Én azért játszottam rajta napi szinten és nyomkodtam egész nap, a napot akkor is végig bírta,
de igen sajnos az a proc zabagép volt. amibe az került (1st gen nexus 7 is pl) mind érezték ennek a hátrányát...
ezért mennek most annyira a snapdragonok. a qualcom megcsinálta erősebbre és takarékosabbra.
a One -omba már az volt és érezhetően jobban bírta az akku is, kb +50% !!! Fura dolog ez a proc dologAzt nagyon nem szeretném h. csődbe jussanak, nem cska azért mert hozzám az ő telóik állnak legközelebb, hanem mert akkor mi lenne a piaccal?! felső-közép és felső kategóriába mit vehetnék?
galaxy -t meg galaxy -t ?! Köszi, nem ilyen jövőt szeretnék
Kell a piacnak a versenyhelyzet. Monopolista piacon nem fejlődnek... lsd az intel: 1 uj gen max 5-6% performance ?! Régen azért egy stabil 20-30% -al lehetett számolni ![ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #22531 üzenetére
Sajnalom hogy nem megy nekiek. Remelem nem jutnak csodbe...nem volna egeszseges a piacnak...
Ennyire elbaltaztak a marketinget, vagy a minoseggel is voltam nemi gondok. Olvasgattam annak idejen hogy a One X-re tobb ember panaszkodott a tegra-ra mert zabalta az aksit....neked volt olyanod, igaz volt hogy bajok voltak ?
Ha rendesen megfizettik a kinaiakat akkor nem lesz gond a minoseggel...de azert mennek kinaba hogy olcsobban hozzak ossze a belepo+kozep kategorias telokat akkor mar megkerdejelezheto.....de remeljuk nem lesz gond es talpon maradnak. Mondtam mar, nem a kedvencem de nem kivanom hogy eltunjenek...kell a konkurencia.
Igen, en gondolkodtam egy kinai teloban....egy olcsot szivesen kiprobalnak. Meg nekem tetszenek a Huawei-ek is...igaz az nem a kinai olcso markak kozze tartozik.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez igen....brutalis egy tap. Csak arban kicsit soknak tunik....az en 1000 W-s Evga tapomhoz visszonyitva. (az enyem olyan 48-50 K HUF)
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #22522 üzenetére
igen sajnos ennyire rosszul
az alma és a samsung ennyire betett nekik. amikor a samsung kőkeményen odacsapta a marketinget akor a htc későn kapcsolt.Most próbálkoznak egyébként, egyenesen Robert Downey Jr. a reklámarc.
Itthon gyakorlatilag 0 a marketing (wtf ?! )
külföldön viszont belehúztak picit.Az outsourcing nem feltétlen váratlan húzás.
Eddig is híres volt arról a htc, hogy más gyártóktól szereztek be szinte mindent, az összeszerelés volt csak náluk, illetve nyílván amitől egyediek a szoft.Reméljük nem sínyli meg a minőséget. Bár ha abból indulunk ki, hogy az "kínai" márkák is egyre jobbak?
(@Don Sas, nem pont te gondolkoztál rajtuk nem is olyan régen?)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz xatos3 #22527 üzenetére
Minimalisan/kozepesen IGEN..de az extreme-t en kihagynam a helyedben. Hihetetlen az hogy megjavitottak....komolyan mondom rohelyes ! A VRM akkor eg le ha valami nem OK...lehet le fog egni meg egyszer....szoval figyelmesen vele.
Megvan a 8350 ?(#22526) stratova: igy van, nekem a tuning az OC. Auto-tuningot nem szeretem...verdakban szeretem a klasszikusat..es legyen olyan allapotban ahogy kijott a gyarbol.
Teloval, tabletel meg laptoppal nem foglalkozok...azokat nem tuningolom mert nincs szuksegem plussz idegbetegsegre.
-
xatos3
senior tag
szerintetek merjek majd a javított lapommal húzni procit megint?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #22523 üzenetére
Pont ezert orulok hogy a premium markaval nem mentek Kinaba....jol teszik. Nem kell mindent Kinaban gyartani...inkabb gyartananak kelet-europaban !
@kakaska: akkor minden OK. Buherald kemenyen ! Nyomjad Antutu-val , tudod tuningolni ?
(en elvbol nem tuningolok telefont/tabletet/lapost)~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #22522 üzenetére
Jó napot az Uraknak.
Egyébként mára (nálunk legalábbis) alig látni HTC reklámot.
Kakaska: jó volt a mai gifSass ha már az anyacégük a Toyota gyárt a világ minden táján, a prémium márka gyártásának nagy része maradjon házon belül. Egyébként a Lexusokat lényegesen nagyobb haszonnal tudják eladni, így bele férhet a drágább hazai munkaerő.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert nem gondoltam volna hogy ilyen szarul megy a HTC-nek....
Ez meg nagyon jol hangzik, elfogadnam....csak kar hogy HP...
Es vegre egy okos dontes...valami ami nem " made in china" lesz. Ezt a politikat kulonosen szeretem. Nem lehet mindent Kinaban gyartani...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #22517 üzenetére
Termeszetesen mar a broadwell is tesztelve van...csak meg huzzunk le egy kis penzt a haswell-rol...miert is ne ?
Azert kicsit beszivtam a 2011-el....nehezebben megy a valtas....pedig minden szeriat szivesen kiprobalnek....mostanaig megvolt minden :"(
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #22516 üzenetére
...ahogy az várható volt. Sokan így is cserélik, mert az a leg-leg, ennyi meg elég nekik. Elhiheted, h már a következő is kész van, de minek kapkodjanak?
-
MiklosSaS
nagyúr
Itt az elso tesztek a haswell-refresh (4790) processzorol.....nem nagy durranas....
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #22513 üzenetére
Nem, nem azért.
Sasssss: Valószínűleg a kupak szivárog. Tudod, a hőtágulás, meg minden. Ilyenkor bekerül a procimagba a víz, a sz@r intel paszta mellett. Lassan elvízkövesedik és lassul a gép. Hamarosan ki is kell cserélni. Ehh, maradtál volna stock hűtőn madárkám
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #22512 üzenetére
Mert légtelenítődik? Előferdül, hogy itt-ott megbújik egy kis levegő, és lassan távozik.
Jah, üdv Zsiványóóóóóóóóó! Óvatosan tessék! Bagózni is. Tudom, nem ma fogsz leszokni, de a legolcsóbb, ha nem szívod.
Macsek+Paripa. Estére nagyon nem tetszett, amit csináltatok. Még egy ilyen, és szólok az apukámnak, mert ő az erősebb!
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MrM94
addikt
Asrock Support,hihetetlenul faszak Le a kalappal elottuk minden tiszteletem az ovek.
Corsair support ugyanaz,minden tiszteletem nekik! Komolyan Mondtam nekik,hogy kótog az egyik venti,s kuldenek egy masikat.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
válasz Zsivaagoo #22507 üzenetére
Jah, majd szólok, ha lesz üresedés ...tényleg ennyit kapnak a semmire?
-
Zsivaagoo
őstag
Nem csak duma, muszáLY is volt. Elvégre "szabad emberként" nem telik heti 10 rugó bagóra, max. 3...
Mindenkinek: köszi a visszatérős gratulákat.
(Egyébként el sem mentem, csak sok cigit kellett megtöltenem. )by the way: nem tud valaki valami kormányzati informatikai tanácsadói állást? félállásban is jó lenne azért a félmilláért.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
Call of Duty Black Ops II - befejezve...6 ora 2 perc, kozep szint.
Fasza jatek, a grafika picit gyenge, de maga a jatekmenet nagyon jo volt. Jobban szeretem mint a BF3/BF4-et. Jon majd a Ghost !
Egyedul ami nem tetszik a black ops 2 -be az az hogy nagyon rovid.
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #22504 üzenetére
és a nagyobb terek / utcák közelében sokasodnak a karambolok a miniszoknyák eljövetelével
ugyebár megvolt a nagy költözés... és bekerültem a belváros kellős közepére, nap mint nap mire kijutok alig győzöm elékerülni a karambolokat (meg a tekintetem visszaszegezni az útra )
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy lahet megtudni hogy itt a tavasz azon kivul hogy indul a lada/dacia ? Ugy hogy 5 percre nyitvamaard az ablak es tizesevel ozonlenek a legyek ....
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #22501 üzenetére
holnap érkezik egy 8320 de az exkollégámnak mert vett egyet ÉS AZ UTOLSÓ VOLT úgyhogy nem tudják rácserélni.... úgyhogy mondtam hogy akkor ráfizetek 10-12 ezret és 8350 csak LEGYEN MÁ VALAMI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest