- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Mi az Sas úr elrontottad tirexi játékát?
Genyó vagy elrontottad hogy ö legyen a kiskakaska a szemétdombon.
A rajongói meg hogy védik. -
Shokkolo
addikt
válasz stratova #17298 üzenetére
Ezekhez kell az X3...
A sigle kártyához viszont a zintel ajánlott, mert ott a single core érték jobban kellSrry mindenkitől, fos napom volt. Oktattam, bevettek problem management telkóba... 4 órás telkó... zokni az agyam
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17293 üzenetére
még jó h. esze ágában sincs feljönni PH-ra...
egyébként meg nem tehetek róla, férfiból vagyok.
ha valami látványos, meg kell nézzem.
Amíg csak nézem, nincs gond ugye?! ...
... gondolom neked se a nejed küldte az eredetit"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17289 üzenetére
Jo az a ref nyakos is. Nem melegit a hazban.
A gyerek az pedig szellemileg nagyon csorrro......a magan eletben szerintem egy nagy nulla.
@nagyonkedveltesritkanidebejaronagytiszteletudualcoreosceleronosIgazGatoUr: elment az eredeti privatban.
(#17292) Shokkolo : sot, ha ezt meg a baratnod is olvassa
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #17290 üzenetére
Srry, mea culpa, igyekszem felzárkózni és tanulni
@FAtal:
értem én... de sem a képen nem vagyok a megfelelő helyen, sem ők nincsenek most ott ahol kellene[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Mahrenburg
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17283 üzenetére
(a CPU-mra mar fel anglia vevo )
Nyiet ! Nem 74 - 120 !
68 FPS - 120 FPS
74 FPS - 126 FPSItt a tuningolt eredmeny. Komolyan semmi ertelme a tuningnak, azert az 5 % gyorsaulasert felejtos. Tobbet nem birnak a kartyak alapfeszen, a feszt pedig VGA-knal nem emelem...meg ha emelnem is ott a TDP limit.
Ennyi a max safe mode-ban...tehat felejtos !
(#17285) Malibutomi: ne rosszalkodj na ! Jo az a 3D monitor is... de a legjobb 3D 1440p-ben volna az igazi
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Már csak az a baj, hogy a bika sli-hez még mindíg móricka fhd monitor van. 1440p kellene
-
Shokkolo
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #17279 üzenetére
2015-re? Hat mondjuk ugy ev vege fele egy 880 SLi vagy 880Ti , nagyjabol ennyi.
(#17280) Mahrenburg: adna meg a fentvalo hogy legyen az AMD-nek is minimum egy 4930K kaloberu CPU-ja, azonnal valtanek ra. Meg ha dragabb is volna mint amenyibe kerult a 4930K.
(#17281) Shokkolo:
Itt vannak teszteredmenyek alapon:
-
Mahrenburg
őstag
válasz BomiBoogie #17279 üzenetére
Az az AMD-től függ, amint az AMD kihoz egy erős CPU-t, vagy VGA-t, Don Sassss azonnal váltani fog...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Musszaly, csak ebben a januari-februari honapban jol kikoltekeztem magam:
- 2 x 780 VGA (850 font)
- 1 x kijelzo Benq 2420T (290 font)
- 1 x 3D szemuveg (109 font)
- hangfalak (50 font)
osszeg: 1299 font (489K HUF)Eladas: 1 db HD 7990 (560 font)
1 db Asus kijelzo (150 font)osszeg: 710 font (267K HUF)
-
-
Yeffy
veterán
válasz Shokkolo #17265 üzenetére
ezek közül egyiket sem ismerem, de köszi, utána fogok járni a napokban, ha odajutok
Don Sas: " Faxt ajti, teli van mar kulfold is veluk. Mi egy normalis CNC programozonak a kezebe adnank 2500-2800 angol fontot is, uri melo, napi 8 ora...tulora fizetve...magyarul a segget is kinyalnank csak legyen valaki aki megalja a helyet.
Par 'ajtis' haver meg alig keres meg 1800-2300 fontot rengeteg tuloraval."
az ájtí csak egy ötlet, mint érdeklődési köröm.
vagy 2 percig csak lestem, mi akar lenni az "ajti" kifejezésednem lenne rossz ez a cnczés, de több embertől visszahallottam, hogy aki ott komolyabb összeget akar keresni, az nem a "gombnyomogatósnak" nevezett "alapképzésű" tag, oda meg évek kellenek, és már szép mennyiségű matek, geometria, ilyenek. az meg ugye bukó nekem
de ha van még ötletetek, szívesen várom, aztán majd nekiugrok hétvége körül.
"Minőség ellenőr egy BBW szépségversenyen!"
ohhohhóó, tudod te, mi kell nekem
komoly analizálások folynának ott ♥Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17268 üzenetére
a CNC és a NEtwork egyaránt jó ráció...
a problémás odlala mind2 -höz rengeteget kell tanulni és tényleg JÓNAK kell benne lenni. kóklerek vannak... de nem az övék lesz az álomfozuProgramozóval lassan dunát lehet rekeszteni.
Ráadásul aki igazán jó, nem most kezdi... haver srác 13 évesen poénból elkezdett honapokat gyártani...
9 éves csinálja önerőből, egyetemre azért jár csak, hogy papírja legyen.
Nos ő már "jó", de most elkezdeni egy fejlett programnyelvet rémálom, kőkemény évek mire eljutsz olyan szinte, hogy tudj is fejleszteni. zsákutcának tartom én isIT-n belül jelenleg "hiánycikként" egyedül a hálózatos // tűzfalasokat látom.
Azokat kintre is keresik.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17267 üzenetére
Nem terad ertettem , tudom hogy alternativa kent ajanlotad....csak rengeteg programozo jon UK-ba peldaul es mar sokan taxi-t is vezetnek mert nem kapnak melot.
A masik dolog: elvegez egy tanfolyamot, barhova megy kerik a tapasztalatott. Hamarabb tud CNC-maros&co stb tapasztalatott szerezni mint IT-ban. Legroszabb esetben elszegodik munkasnak mig megtanulja, aztan lehet programozni meg minden.
A 'faxt IT' -t nem rad ertettem, csak most jelenleg mindenki azt szeretne csinalni.
@muzsikus eb: mostmar ideje volna dontened mi a faxt szeretnel csinalni. Itt az egesz topicot lazba hoztad hogy mi legyen beloled. En megmondom a frankot ! Minosegi ellenor egy BBW szepsegversenyen !
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17266 üzenetére
én a hálózatosokra gondolok, azoknak mindig van meló, itthon is
(nyílván nem a kóklerre aki be tudja otthon állítani a TP-Linket...)@Miklós: soisem mondtam h. ne legyen CNC-s, ő maga is felvetette, de kérdezett alternatívát. én csak ajánlottam egy olyat amiben látok még lehetőséget...
Faxt IT én is ebből építem a hardvert vazze'[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Faxt ajti, teli van mar kulfold is veluk. Mi egy normalis CNC programozonak a kezebe adnank 2500-2800 angol fontot is, uri melo, napi 8 ora...tulora fizetve...magyarul a segget is kinyalnank csak legyen valaki aki megalja a helyet.
Par 'ajtis' haver meg alig keres meg 1800-2300 fontot rengeteg tuloraval.
-
Shokkolo
addikt
amiket írtam, hálózati Cisco képzés.
CCNA az alap
CCNP már nagyon keményen belemegy
CCIA ... akinek az megvan nem sok gondja van am egélhetésre. a világon si relatíve kevés a számuk, és nekik akár már a Cisco is ad munkát"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Esetleg ha IT, akkor hálózatok?!
Itthon van több IT-Multi ahova mindig kell hálózatos.
Egy kis rutinnal odakint pedig simán lehet 3.000 jurót keresni (CCNA képesítéssel).
Ha megcsinálod a CCNP-t ne adj' a CCIA -t akkro hatványozottan többet."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Yeffy
veterán
válasz Shokkolo #17258 üzenetére
ez a baj, hogy még kifejezetten ezt sem tudom.
amit igazán szeretnék, valami mérnöki/infós meló, produktum gyártása (akár termék, akár szoftver, stb). de reál tárgyak hiánya miatt ez bukó.
amúgy meg pl a cnc, vagy co hegesztés egyelőre tetszene, de mindkettőnél több amit hallok negatívumot, mint pozitívat -.-"
Don Sass: szép sztori, ügyes volt. gratula neki.
én semmi nélkül sajna nem merek így nekivágni a világnakBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Zsivaagoo
őstag
Jobbat!
---------------
Na, azért, hogy irigyek legyetek, bevallom, hogy milliomos vagyok. van saját lakásom és kb. 2 millával lógok az OTP-nek.
Fizetéskor megjön az SMS: " Az ön egyenlege - 523.689 Ft". Hurrá, van még két kilóm a következő fizuig.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
otto14
őstag
JObb Reggelt Mindenkinek!!
Linkasd
-
MiklosSaS
nagyúr
Figyelj kedves muzsikus baratom, van olyan ismerosom aki konyvelo volt otthol. Idejott, nem kapot semmi munkat a szakmajaban fel evig mosogatot, takaritot. Elvegzet egy gaz-viz szerelo tanfolyamot most meg vigan el es megvan a havi 1400 -1800 font a kezeben.
Valamit valamiert.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Yeffy
veterán
válasz Shokkolo #17255 üzenetére
most nem azért, de kb azt mondod, amit én is eddig...
nem akarok én diplomát, sőt... ha megtalálnám a szakmám, abban tökéletesíteném magamat, és pattannék is.
nem biztos, hogy örökre, de egy pár évre tuti.
szóval nem mondtam, hogy szégyen dolgoznicsak nem tudom, mi legyen ez a szakma.
Orrmányos: te tudod, de én a helyedben, pláne német ősökkel - szóval van ismerős - már rég nem itt lennék. ez a hely soha nem lesz olyan, mint amilyennek kéne, amíg nem csak fent, hanem "lent" is ilyen a mentalitás, amilyen...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shokkolo
addikt
Huhh visszaolvastam az elmúlt pár HSZ-t.
@Orrmányos:
tessék bekapni! hol vagyok én gazdag?! valahogy senki sem irigyléi a zsórban 6 éjszakámat majd 1 pihenő után újabb 5öt...
2 idegen nyelven melózom, nem kis felelősséggel és jóval 200 alatt jön a számlámra...
Azt hiszem ebből nem én leszek a következő Rockefeller@Yeffi:
ebben sajnos nehéz okos tanácsot adni, azt sajnos tényleg neked kell tudni, hogy mi is az ami jól megy.
én sem vagyok nagy öreg a 27 életévemmel, de egy dologra rájöttem.
Nem kell feltétlenül diplomát hajkurászni.
Egy ügyes "kétkezi" szakmával rendelkező röhögve überel pénzben... igaz keményen dolgozik (és cska akkor keres ha tényleg jól dolgozik), viszont akkor kiröhög.
Ráadásul egy dolgot megtanultam, a munka NEM szégyen.Húztam az igát egyetem mellett a vendéglátásban a balaton partján. Napsütést csak ablakból láttam, nepi 16-18 óra munka heti 7 nap 3 hónapon át, a "haverok" kiröhögtek és buliztak nyáron.
A pofon és a felismerés utána jött... kezdődött az új félév, csőróság mindenhol... nekem meg a zsebem "tele" pénzzel... hirtelen mennyi irigyem lett?!
Akkor tanultam meg h. nem szégyen dolgozniVan a családban egy tetőfedő bádogos. Valljuk be nem az a tipikus álommunka.
Kiént él valahol dájcslndba, évente 1x hazajön kiröhögni a "maradiakat". Itthon márol-holnapra élt... gondolt egy merészet kiment.
Családi ház, feleség, 3 gyerek... 3-4 évente új autó, nyaral, siel, itteni szemmel nézve áloméletet él.
És mindezt a 2 kezével és minőségi munkával."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
néha... amikor vmin összeveszünk (többnnyire azon, h sokat dolgozunk, gyerekekket sajna megviseli), akkor kedvem lenne nekem is fogni a kis sporttatyóm, visszamenni némethonba. Persze búcsuzóul még elénekelném EZT... és vissza se nézni, csak menni. Hamburg izéééé... Hamburg, Reeperbahn Az a baj, ha valaki belekóstol a kinti jólétbe, akkor itthon nehéz utána. Mikor mondták annó, csak röhögtem: kimegyek, megjövök. De már más aki kiment és aki hazajött, főleg német ősökkel... ehh.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #17249 üzenetére
csak poénkodtam, mondtam már múltkor, mikor valamelyikőtök nekem esett, hogy ha néha ökörködök, nem kell komolyan venni. nem turkálok senkinek a zsebében, meg nyilván megdolgoztak érte.első két terv, bár jól hangozhat, számomra nem opció. én magam lábán akarok eljutni a-ból b-be, nem másén. nem élősködni óhajtok. persze, attól még nagyseggű pinák jöhetnek, mindig, de nem pénzszerzés/költés szempontjából, inkább más könnyítése végett
ezen a c terven vagyok. vagyis lennék, ha kitalálnám végre, mi a szart tudok megtanulni, mi az, ami érdekel, és megfizetik kint (is). tanulok én, belefeccolom az időt, ez nem áll távol tőlem más területen sem (pl sport), de még fingom nincs, mi legyen.
pedig nagyon tetszene. büszke lennék magamra, hogy értek valamihez pöcsrázáson kívül. csak mi legyen? ... -.-"Mikor középsuliba jártam, irigykedve (én nem a "dögöljön meg" típusú vagyok, egyszerűen tetszett volna nekem is) néztem a szakmukikat.
én totál dettó, sőt, nem csak anno, mind a mai napig tudok ámulni a jó mesterembereken. szeretnék én is egyszer az lenni. valamiben.
szóval ezt értettem az "újradefiniálom önmagam" kifejezésen.
elegem van már az egy helyben toporgástól, hogy kb semmim sincs, hogy nem hogy 320 Ci-m, eg szaros stiftem sincs, még ha össze is szedném rá a pénzt, miből tankolom? mert nem álldogálni kell. hitelt meg élből nem vagyok hajlandó felvenni.d terv: köszi, nem. amilyen makker lennék, ha nyernék is mondjuk 50 évesen, két hétre rá kapnék valami infarktust...
Nehéz lesz. Jó döntés nincs igazán (hiszen mindennél van jobb).
igen, azt látomBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #17250 üzenetére
Jah, mostmár, h kubát lefizetted
Nyugi, a magyar fizetéssel vegetálók szemében Ti már a Rockefeller família vagytok!Jaffakutya: tanácsom, ha fiatal vagy, kicsit beszélsz bármilyen nyelvet... RUN BOY RUN!
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
milliomosok? woooh. Saassss és Laca000 esetleg. Meg Miresz. Meg Kribijancsi. Meg Shokkoló. Meg a Medvesrác. Uhh, bakker, jól kilógunk innen.
Figyelj, nekem volt egy tervem, de sajna objektív okokból (P!na, mert csajom volt...) nem jött össze...
A terv: Irány dajcsland, keres jómódú, magányos hölgyet...
B terv: keress itthon jómódú csajt. Nehezebb, meg betegebbek is... és rinyálósak. inkább rárá...ráfizetek egy útszélire, de ilyen apuci kicsi lánya nem kell többet.
C terv:tanulj egy egyszerű, de jól fizető szakmát: szárazépítész (gipszkarton), burkoló, közp. fűtés-gáz szerelő. Akiket ismerek, ezekkel kint nagy-nagy lazán elvannak. Unokatesóm 6 évig angliában volt, most házat épít, autót vett itthon. Szomszéd drogos alkesz németben egy Toyotára szedte össze a lóvét burkolóként -igaz dolgozik, ha kell, de nem egy élmunkás. Hazajött, kocsit lezúzta, bulizik tovább. Én levágtam volna a golyóimat, ha 4 millás autót lezúzok és utána azzal nyomtam volna ki a szemem... Asztalos komám igazi művész, egyik fa sem elég jó, egyik sem elég szép. Németben dolgozik kicsit, majd itthon, de nincs helye a világban, elvált. Viszont pénz az van sz@rásig, mondjuk jó asztalos és meg is kéri az árát. Nekem nem vállalt melót, mert szerinte is drága... bakker. Egy maximalista asztalos, ki is fizetném, de elhajt. ilyen.D terv: kisfröccs mellett várni a lottó 5-öst. Egy faszinak bejött, volt a TV-ben. Igaz 50 évig várt. türelmes baszki.
Nehéz lesz. Jó döntés nincs igazán (hiszen mindennél van jobb), csak a sok lehetőségből kifoghatsz egy jót.
Mikor középsuliba jártam, irigykedve (én nem a "dögöljön meg" típusú vagyok, egyszerűen tetszett volna nekem is) néztem a szakmukikat. 2 év múlva már kerestek, én meg második-3.-4. osztály egy fillér nélkül. Majd még suli, nekem régi motor, többieknek már kocsi, bulik, csajok. Nehéz megérteni, de utána én jól kerestem, sokuk meg még mindíg annyit kapott, amit hétvégén elittak, eltankoltak... OK én is elződeztem, meg elittam, de akkor is!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #17246 üzenetére
Thailand... masszázs, ladyboyok...
Jó lehet a kuba, visszajössz echte nigger bőröd lesz. Valahogy én már Hamburggal kiegyeznék... És retúr jegy sem ké'ne.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #17240 üzenetére
gratula! Jó munkát!
Macsek: a korongon menj be a könyvtárakba, software-ban lesznek a driverek. Bár autoinstall szerint csak win8, valójában 99% ilyen összvér: win7/8 32/64 bit, van, amiből még Vista és XP is benne van...
Esetleg usb 3 meg ilyenek kellenek, az eszköz azonosítóra rákeresve meglesz az is, vagy írsz és segítek.Jaffakutya: háát, a lézertechnikus is mérnök-féle, gépész technikusi suli, ilyesmi. Az a baj, h nehéz tanácsot adni. Egy jó asztalos is jól keres, de sokat kell a gépekbe ölni. Burkoló, ilyesmi szintén, festőt már nem mondanám. Meg kell találnod mit szeretnél, sokan -sokunk- csak sodródtak, sajna nekem is kimaradt sok lehetőség. Esetleg legyél Celeb. Az most menő is. Komolyan: nehéz ez, főleg ha magad sem tudod mihez kezdj igazán.
Sassssss a kubai szivarok földjére megy? Wáááá... tuningolod gondolom út közben a hajót is
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #17240 üzenetére
Fura vilag. En annak orulnek nagyon ha vagy 2 hetig nem kellene melozni
De nem baj, tulelem...jon a husvet aztan van 2 het vakacio megint ...megyek Cuba-ba. Mar le is van elolegezve minden. Megismerem majd Pesta bacsit meg Rozsika nenit
(#17241) Yeffy DJ: az automatizalashoz is kell sok matematika, elektronika, kicsi informatika meg fizika es mehanika
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #17237 üzenetére
igen, ezeken már én is végig rágtam magam.
cnczés nem tűnik rossznak, de mivel matekból/reál tárgyakból sajnos segghülye vagyok, ezért ezek - vagy amit igazán szeretnék, mérnöki, tervezési munka - kizárva. nincs rá pénzem, hogy szenvedjek vele, ha egyszer nem értem meg.automatizálást, ill. a lézertechnikusi szakmát nem ismerem. mesélj már róla valamit. vagy link, mindegy.
hegesztés volt a kövi ötlet, kívülről érdekesnek tűnik, keresik is tán sok helyen, de több embertől visszahallottam már, hogy rohadt egészségtelen meló, és nem csak a szemnek.nem tudom, mifelé orientálódjak, mit tanuljak...
mit szeretnék csinálni? hát... álommelóm lenne a következő M-es Bömbiket tervezni de mivel ez sajna nem lehetséges, ezért valami alternatívát kell kitalálnom.
ami ki van zárva, az a kereskedelem (mégis ebben melózom jelenleg és vendéglátás.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Tanulni? CNC marós, lézertechnikus, hegeztő. Itthon is keresik, jó pénzt kapnak, kis gógyi nem árt. Ha van kedved, pénzed, akkor műszaki egyetem, gépészmérnök, plc programozás, automatizálás területen itthon és kint is sok a meló, jó a fizu...
Mi érdekel? Mit szeretnél a kövi 50 évben csinálni?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
csítosz!
Amikor beszéltem róla hogy a csávó nem hív vissza meg hiteget a munkával na az visszahívott.
elnézést kért és meginvitált próbaidőre.
úúúúhogy örülés van ! -
MiklosSaS
nagyúr
Ezt probald ujra leirni magyarul is. T.Y.
Angliaban nemcsak az emberek de az idojaras is furcsa.
- reggel 8: 4 fok es esik az eso
- delelott: 2 fok es havazik
- delben : 6 fok es omlik az eso
- delutan: 9 fok, tavasz van. Szepen sut a nap.
Ejjel kanikula lesz?@santa-paripa : ja, en is kerdezni akartam hogy meg mindig a nyakadon van az a veres tepsi?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Bacca teherbe Istok a Mikrofost.
Anno jott hozzam egy lapos,zsir uj,en bontottam ki gyi7 nyouc ggigga ram stb,hogy rakjak egy winfost ra.
Mivle csak 8 as driverek voltak felraktam azokat.Persze emberkenek lekodoltam lokalis akkonttal.
Emberke tegnap mondja,hogy solitaire van a gepen ?Hat latom hogy csak az online alkalmazasboltbol lehet leszedni,na mondom cisnalok egy random akkontot,leszedem oszt kinemszarja le hogy milyen nevvel van oda bejelentkezve.Leven cserepboltos winfos.Ma hiv az ippse,aki mellesleg nemtudja mikor er haza egy kamionban kuksol,eppen elakadt hogy nem ugyanaz a kodja,es hogy a "joskapistamariska" akkontba akar bejelentezni a gep..Na b+ mekkora egy undorito,bazz hogy meg se kerdezi hogy mindenutt azt az accot akarom hasznalni..a legrosszabb h qvrara nem emlekszem a kodra amit odairtam.....Most ul az ippse unalmaba egy kamionba elakadva,azert mert en nem voltam eleg korultekinto es nem gondoltam,hogy ossszevissza szinkronizalni fog mindent ez a gec MS..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
Gyere el Debrecenbe és megyünk egy kört az E46 coupe -val
-
Yeffy
veterán
válasz Mahrenburg #17221 üzenetére
na üdv újra, topiktársak.
bocsi, hogy kimaradtam, csak rengeteg mostanában a tennivalóm, épp próbálom újra"fogalmazni" önmagam hetek óta, hogy mi a pöcsömet kéne tanulni ahhoz, hogy végre értelmes keresetem legyen.
a gépsárkány gyönyörű, pont ma néztem ezt a szép S merga coupét... csodás.
nem teszek a fejetekre, akartam is már írni a napokban, hogy mostanság kevesebbet jövök ide, csak nekem egyrészt a topik 85%-a tényleg nagyon off, meg időm se sok sajna.
de jólesik a "törődésetek", köszönöm. azért időnként beugrok, nem tűnök el megint hónapokra
volt valami az elmúlt kb egy hónapban?
ui:a gyurmatopikot azt követem mindennap, azért láttok bejelentkezve.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Shokkolo #17222 üzenetére
Igen, minden rendben Vele, már néztem az adatlapját, úgy értettem, hogy innen tűnt el...
Aha... Küldtem Neki emlékeztetőt...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #17221 üzenetére
ez felvetődött pár napja... remélem nincs gond vele
Szerk:
15 másodperc keresés és meg is van...
más totyikban aktív, csak a mi fejünkre tesz"(#44712) Yeffy DJ válasza God Vazzeg (#44700) üzenetére Új Válasz Privát 2014-02-11 14:47:16"
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
Ez se kutya...
Jut eszembe, hová tűnt Yeffy?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #17218 üzenetére
Nagyon ritkan veszek hasznalt cuccokat, szeretem ha en vagyok az elso aki kitapossa a beleit. De azt tudom hogy a legjobb anyagilag a hasznalt cucc.
@csigabiga: igen az engem is nagyon idegesitett hogy alap vs 4.6 alig volt erezheto elorelepes. Az tettebe az ajtot amikor a 2 magos+ht 3.1 ghz-es i3 odabaxott az en `hatmagos` 4.6-os FX-emnek. Pedig en annak idejen sorba vertem az osszes intel cpu-kat az athlon64 FX-el....
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #17217 üzenetére
Látjátok, ezért pecázok pretested használtat
használom egy kicsit aztán hajrá az apróra vele és jöhet ak övetkező tezst platform"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #17214 üzenetére
Igen, joforman meg tesztek sem voltak az FX-rol amikor belemasztam. Vonzott a 6 mag...azt hittem olyan lesz mint annak idejen az elso FX. Gyorsan elo is rendeltem, kemeny 2 hetet vartam amig leszalitottak.....aztan amikor neztem hogy egy szerencsetlen sempron 145@3.8 Ghz-en is elpixxazza a 4.6 ghz-es FX-et egyszalon....majdnem sirtam mergemben.
A 8350-el mar jobbak voltak a tapasztalataim. Az jo kis CPU.....az egyik legkedvesebb CPU-m.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
Megy a nosztalgia
Nekem egy kőőőőkemény 1,7-es celeron után jött am egváltó Athlon X2 6400+
Fénysebesség, Crysis 1..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #17210 üzenetére
Pont ma 2 eve hogy megrendeltem a sapphire hd 7770 kartyamat. Annak idejen kb ez volt a rendszer:
FX-6100@4.6 Ghz
Asus m5a97-pro
2x 4 gb corsair 1600 mhz
XFX- GT 240 ( aztan 7770))
60 gb ssd vertex3
600 w-os tap.Jo kis gep volt, visitva ment rajta a Sniper GW1 es a COD MW2. Miresznek emlekeznie kell, jokat cirkuszoltam vele annak idejen. Kicsit haragudtam az FX egyszalas teljesitmenyen...egy jo tuningos core2quad-rol valtottam...
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #17207 üzenetére
Játszom Veled!
..nekem csak FX-6300 van, meg HD 7770, szal. ez gémer, a többi meg sz@r
benchelni nem tudok, mert BaSzOD lesz... de nem baj, majd beírom az aláírásba hogy stabil... ezért előfordulhat, hogy eltűnök, mert váratlanul lefaHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Na ez az. Latod, te legalabb erted a dolgokat...bench-elesen kivul miert kell jatekra hasznalni a komoly gepeket ?
@paripa: neked ha jatszhatnekod van, menj ki focizni. Ne kockulj annyit a gep elott.....mostmar van uber-brutal vga-d, nyugodtan lezarhatod a gepet es elheted az eleted.
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17201 üzenetére
Jobbat
@Mindenki:
Este nincs kedve valakinek játszani kicsit?! BF3 vagy Crysis 3...? Skype -os bohóckodással egybekötve?
(még lehet a nagya Sas is leszáll közénk, földi halandók közé )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest