- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Jah, aki hercules monitoron vitte végig a prehistorikot és a prince of persia-t... Meg C64-en tolta a top gun-t (ződ vonalak, kész...), Elite-t annak ennyi belefér. Ülepüket ne nyalintsák meg? Mit akarnak, pár éve még a pacman is nagy szó volt, szal...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tzara
csendes tag
válasz ViZion #16195 üzenetére
A probléma ott kezdődik, mikor valaki az ún. "kompromisszumot" nem fogadja el, pixelesőerdőnek véli, hát még akkor, amikor 1-2 FPS-el gyorsabban vagy lassabban fut, és azt a saját erényeinek-kudarcának tekinti-véli, genetikájába oltott őstörvénynek veszi.
Brutálisan röhejes, nevetséges, önlealacsonyító, hozzáteszem, totálisan felesleges, bugyuta, virtuálisan önigazolásra vágyó, reménytelen párharc.miklosss2012: nekem nincs fent most, csak a cod: ghosts.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Hová tűntek a boltokból a 280x-ek? Már több mint 2 hónapja nem látok egyet sem. Esetleg nincs valakinek egy eladó?
-
ViZion
félisten
Jah. Amúgy az enyém a legfainabb...
Komolyan. Meglepően flottul fut a BF3, nem darabos, nem esik be diavetítésbe, igaz nincs is minden ultrán, de kompromisszumokkal símán jó. Lens flare-t ha ki lehetne kapcsolni, azzal igazán boldog lennékSzal. ha ezzel ilyen, akkor a többit fikázni (mint mondjuk Sasssss gigantikus AMD csúcs kariját...?) OK, lehet sz@r, de ahhoz több monitor és brutál felbontás kell, fHD-n nem hiszem el, h van probléma bármelyik 7770 vagy nagyobb karival.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tzara
csendes tag
válasz ViZion #16193 üzenetére
Ezt valahonnan onnan eredeztetném, mikor a halmozottan komplexusos gyökérvélemény egyáltalán létjogosultságot kap.
..és azokból a tévképzetekből, hogy "ami nekem van, az mindig és feltétlen jobb, és erősebb mint a másé", mi több, "párja soha nem is volt, soha nem is lesz", és egyéb kacifántos beteg-egoista nézetek.
Kellene valami online pszihológus, nem?
Az NV-Intel topic-ba, de ugyanúgy az R290x virtuális nemiszerv-növelőknek is.
Ugyanaz mind a két banda, eltévelyedett-szánalmas "lelkek", semmi különbség.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Az a baj, h valamiért a lobotómia után az emberek PH!-n szeretnek észt osztani...
...ráadásul pár ilyen-olyan teszt alapján ítélnek, akkor is ha vki saját tapasztalatot állít szembe vele.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
Ez fasza
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
Azthiszem ez lessz a kovetkezo telefonom...
[link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #16178 üzenetére
Úgy küldd el a büdös pics@ba, hogy még ő megtiszteltetésnek érezze, hogy oda mehet egyáltalán!
Amúgy meg ne süllyedj le az idióták szintjére, mert ott legyőznek a rutinjukkal!
Valamint nem akarhatod te sem, hogy kiskakaska neked is számoljon visszafelé.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Tzara
csendes tag
..ez a dal több mint jó, őszintén szólva, mondhatni: eredeti.
Márpedig eredetinek lenni, ezen a mai műanyag, korcs zenei palettán, nem egy egyszerű dolog.
Jó érzés látni, hallani, hogy időnként feltűnik, néha, ha csak röpke időre is, egy egy tehetség.miklosss2012: adj annak a gyökérnek, de csak ésszel, tudod
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #16178 üzenetére
Az égvilágon semmi rosszat vagy hangulatkeltőt nem írtál (még). Ha ennyivel kimoderálnak..@&#><>;!!! (a többit gondold hozzá).
Azt a két jómadarat nyakon kellene csípni a degradálódott CPU eladásáért. Nem keveset buktak vele azok, akik megvették, ha alapon kékhaláloznak a folyamatos 1.4 V-tól.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
lehet indul a cirkusz megint, aztan megint visznek egy-ket napra
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz addamka #16175 üzenetére
Nekem mindegy hogy iOS/android vagy windows a teblet. Volt mindharom....mindegyiknek van rossz es jo oldala. (mondjuk a nokia lumia 800-as telefonak azota is keresem a jo oldalat). Akkor az azt jelenti hogy olyan mint az intel vs AMD vagy Nvidia vs AMD harc.
-
őstag
válasz MiklosSaS #16172 üzenetére
Azért azt tedd hozzá, hogy a Gtab 2 több, mint 1.5 éves cucc, amikor megjelent sem volt csúcshardver.
Nézz meg egy friss Nexus 7-etPersze az Apple is jó cucc, sőt, ha egyszerűen működő gyors rendszer kell, jó döntés.
Részemről kizárt, hogy Apple terméket vegyek mobil fronton, valami nincs meg bennük, ami megfogna.
OSX-en ha menne minden Steames játékom, váltanék, bár akkor inkább Debian, az ingyé van.Még az állítólag nyomi windows phone is tetszett, de azért otthonra nem kéne még
De lehet csak hiányozna a ROM telepítés, elqrás, agyvérzés, minemműködik a mai nigthly-ba dolog
Pl. most megtanultam az összes wifi hálózatom jelszavát, mert az eheti niglty buildekben reboot után elfelejti a wifi jelszót a telefonom. De ez tuti csak azért van, mert szeretnék, ha nem tompulna az ember agyaIlyenkor kell keresni egy mobilarenas android/winmobil/iphone hírt, jót lehet röhögni amikor a "tábor"-ok egymásnak esnek. Mintha egy szájbavert vallás lenne, hogy milyen műanyagdarabot nyomkod az ember.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
miresz
veterán
Nem semmi. Ilyet sem láttam még.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #16161 üzenetére
Azt a gyereket ki kellene tiltani a forumrol, olyan mint @Casanova amilyen volt. Semmihez neme rt de mindig belepofazik mindenbe. Annak idejen azt mondta hogy neki a 780-as siman fut 1386 Mhz-et fesz emeles nelkul, en mondom az lehetetlen...o allitja hogy igen...kertem kepeket, na azota is kuldi. Maskulonben neki kozepes az e-faxa de olyan hosszu a nyelve amivel a @players111 segget nyalja fenyesre hogy eleg volna 100-nak is.
@players111 pedig a nagy os-e-fax mutogato. Neki a legnagyobb...ugy hazudik mintha konyvbol olvasna....valami cirkusz volt a EK es a gigabyte-al. O azt mondta hogy irt az EK-nak, a masik gyerek meg komolyan irt nemcsak hazudott. Erre o fel volt haborodva hogy miert mereszelem otet hazugnak nevezni, kertem linkeljen be egy fotot az e-mailrol.......azota is kuldi...mindig kitero volt a valasza....he megkerdem ujra szerintem azt fogja mondani hogy kitorolte.
@tirexi: az e-faxnovelok kiralya...unboxing videokban kiraly de technikailag egy nagy nulla ! Mindenki nyalja a segget hatha kap egy kis "tamogatast" tole.
Egyszeruen utalom azt a topicot, alig jar be ertelme ember. Norb55-ot pedig a processzorjaert meg kelllene nyuzni, figyelemmel kell kovetni mert az vga tuninghoz sem ert, majd ha az aprora kerul lehet tole kerdezni par dolgot.
Jo reggelt mindenkinek !!! @laca000 kitartast....lassan eltelik, aztan megint szabadlabon leszel !
Samu: a tablet eleg jo, mondjuk sokszor erzodik a "draga: samsung keze (beakadasok stb) amitota kiprobaltam ezt....azota erzem a kulonbseget.
-
Peaceliker
addikt
válasz ViZion #16168 üzenetére
Újabb kocsikban az ABS hiperaktív (olcsóbb autókat vezettem csak, nem új BMW-t, abban nemtom milyen ), suzukiban főleg. Érzem, hogy még lenne tapadás, de már kerreg (nem aszfalton, hanem hóban, homokos-sóderes úton).
Én most olyasmire vágyom, hogy havas úton 10-20 al belémcsússzon vmi faszjankó, aki 2 méterre követi az embert. Megvan nyomva a lökősöm, ráverem az egész balhét, hogy Ő csinálta most, egyből tanulna belőle!
Az én kocsimnál jellemző, hogy a hátulja meg van nyomva, 3 ilyen kocsiról tudok, aminek a hátsó lökős odavan...nem kicsit jobb a fékem, mint az átlag autóknak, ez meg is látszik a hátulján.Androiddal én meg elvagyok, memória gond nem nagyon van, bár sok minden fut a háttérben, de ha elfogy a memó, akkor elkezd bezárni dolgokat. Akkut meg ugyan úgy eszi, ha ő kezeli a dolgokat, meg ha kilövök mindent.
És jó reggelt mindenkinek!
(#16169) addamka
emberek betegek!!! feltették a téligumit és azt hiszik mehetnek ugyan úgy, mint nyáron száraz úton, hisz ott a téligumi, erre v an nem!? Hát nem...de mind1... Lehet én vagyok a fostos vagy öregszem én is, de én tavaly is téligumival "sportkocsival" 30al vánszorogtam, míg 60-70-90 el előzgettek (városban) mindenféle jobb és szarabb kocsikkal.
Vmelyik reggel is (vagy 3 hete) úgy csúszott az út, balra akartam előzni, gáz, kocsi megindult jobbra...pedig nem szar gumi van fent. Egyből vissza is vettem tempóból...aztán 1-2 km és egy swift megy el mellettem 20 cm el 90 el 155 ös gumikon...vol olyan kocsim, tudom, hogy nem az a féle, ami rá van tapadva az útra...betegek...[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
őstag
válasz ViZion #16168 üzenetére
Kösz, a karom nevébe is
A ülőmunka rossz hatásai: 1 órája reggeliztem, de már azon gondolkozok, hogy melegíteni kéne az ebédet...
Na meg így egy hét ohne PC géming után kezdem el értékelni az androidos játékokat ismétReggel pont egy Suzuki jött a seggembe a jégen. Lehet öregszem és nem vagyok egy Alonso, de amikor egészségtelenül többet kell tekerni a kormányon, hogy kanyarodjon, akkor azért nem fogok 90nel tépni a kedvéért sem.
ABS teszt tegnap megvolt, asszonynak mondtam kapaszkodjon, satufék üres havas utcán. Mivel még itt írogatok, működött Jobb szerezem elkülönítve kipróbálni, mint éles helyzetben rájönni, hogy valami nem klappol.
-
ViZion
félisten
válasz addamka #16167 üzenetére
Jah, egy jó franciáért a karod is odaadnám
Az a baj, h az újabb gépekbe -még Szuziba is- úgy érzed a technika majd megoldja (ABS meg hasonlók... de jégen egy zseb tyúkszart nem érnek, csak a légzsák ), ha vmit elbaszcsizol... de nem, még nem tartunk ott.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
válasz ViZion #16166 üzenetére
Nem csak felétek volt ilyen, Keszthelyen röhögtem mindig, mikor még ott laktunk.
Faluban minden aszfaltig letolva, Keszthely városhatár tábla, 10 centi hó az úton
Az nem állami út onnan, csesztek szerződni takarításra, saját eszközeikkel meg még a járdát se nagyon tudták lepucolni.A sima havas úttal kevésbé van bajom, de amikor fincsi jégborda van alatta, az egy picit zavar. Főleg, hogy az átlag drájver annyit lát, van fél milliméter hó az úton, akkor lehet nyomni neki. Kb. minden kilométer ajándék, amikor a seggedbe mennek 20 méterrel. Most ez csak annyira csúszott, hogy dombnak fel nyomtam egy padlót, az automata 2esből 4esig felváltott a sok tapadás miatt 10 méter alatt. Aztán mire elmúlt a jég bekapcsolt a kipörgésgátló, úgy 10km-rel odébb. Francia, imádom
-
ViZion
félisten
válasz addamka #16165 üzenetére
"A google ott cseszte ezt el, hogy a play-be nincs szigorúbb minőségellenőrzés"
Ennyi. Tudom én, hogy az több idő, de lehetett volna egy Google approved kategória, illetve áhh... mindegy is. Elbaszták, mert versenyezni akartak az iOS-el, de ez eléggé kontraproduktív lett... telefont keresgélve az asszonynak megfordult a fejemben a régebbi hypefón megvétele isKözutakról vagy jót, vagy kapják be... Pár éve volt, város határába érve a hókotró felemelte a lapot... mondom WTF? Rákérdeztem, mire: ezek a városban kotornak nálunk és ment a szomszéd városba is. Két város között a megyével szerződöttek jönnek kotorni... Ilyen van? Nálunk igen. Amúgy meg a sofőrök jófejek, fizikát megtanulták: ha nem engedi csutkára le, akkor kevesebb havat tol, ergó a kiszámolt átlag fogyasztásból spórol, amit este hazavihet. Sírva szoktam fakadni, amikor ilyet látok, h 5-8 cm-re emelt lappal 60-al szaladgálnak, fél centis havat tologatva...
-
őstag
válasz ViZion #16160 üzenetére
Visszaállítható a gyári ROM, meg egy számlálót kell nullázni, nem marad nyoma.
Persze ha gyerkőc+asszony a user, akkor felesleges vele szórakozni.Feltételezem azért egyenként kell tiltani, mert ha mindet kilövöd, email értesítés sem jön meg, azt meg azért használják egy páran
A google ott cseszte ezt el, hogy a play-be nincs szigorúbb minőségellenőrzés, bármi trágya felmehet, nem gond, ha leszívja a CPU-t a háttérben, 2 percenként reklámot dob fel a status barra. Bár telepítésnél kiírja, milyen jogosultságot kér, azt azért nem, hogy ezekkel milyen gyakran fog élni az adott appA hátulja nekem is karcos volt, mert autós tartó miatt tokot nem tudtam rá tenni, azaz nem lett volna kedvem állandóan tok ki-tartó be-tartó ki-tok be izét játszani.
A közútkezelőnek megy egy gratuláció kijár, -2 fokba szétsózták az utat, tegnap esett rá hó, az a sótól megolvadt, lett reggelre -10, úgy megfagyott a hólé, na azon legalább már a friss fél centi hó is megmaradt, alatta jéggel
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Most nézem Tirexi agysebész a főkolompos ott,hát,akkor nem csodálkozom a színvonalon!
-
ViZion
félisten
Kedves csávó az... amúgy szvsz user error, nem hiszem, h proci hagyná megölni magát. Szervizes kolléga mondjuk mondta, h találkozott már IGP hibás APU-val... de akkor is gyanús, ennél régebbi, szétfőzött procik is üzemelnek símán.
-
miresz
veterán
A rohadék köcsög! Be kell jelenteni a hardveraprón,hogy a srác mit művel. Bassza meg nem találom a hirdetését,mert be linkeltem volna a hozzászólásait.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Mekkora jófej emberek vannak a ph-n beszarás...
[link] [link] [link]Szétfeszeli a procit, és mikor kezd behalni nyugodt szívvel felteszi az apróra, és még büszkén le is írja.
(#16160) VIZion
Nekem egy olcsó Waytek van, már a kicsi is nyomatja rajta a vonaros játékot meg a youtube videókat egyedül. (Most múlt 4 a kiscsaj)[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz addamka #16159 üzenetére
Garis még, minek hackelném? Gyerekek játszanak vele, arra elég, asszony szokott levelet olvasni rajta, etc. Ki lehet kapcsolni az értesítéseket... apponként. Miért nem lehet egyben tiltani? Lehet, h a ram dolog samunak a sara... Nekem a wifi+3G verzió van, annak a hátulja fain, kicsit már karcos, mert gyerekek csak úgy tudják letenni, h csúszik 10 cm-et...
-
őstag
válasz ViZion #16157 üzenetére
CM10.2 vagy CM11 gyári samf0s droid helyett fel, és már jobb az élet vele.
Nálam addig volt fent a Samsung ROM, amíg felment a root majd a recovery, hogy tudjak Cyanogent telepíteni
Nem veszem észre, hogy úgy felejti a memória területet a droid. Mondjuk a virtuális gép miatt azért nem linux működése van, csak akkor öli le a háttérben futó alkalmazásokat, ha az újaknak nincs elég memória, meg persze GC-t futtat rá.
Programoknál az a sz@r, hogy ha play-re felmész, megnézed a legnépszerűbb appokat, akkor a magyar régióét mutatja, és itthon kb. a legalja appok is benne vannak a top50-ben. Érdemes a kommenteket is elolvasni, hamar lejön ki a célközönség...Na meg ha olyan appot raksz fel, aminek van fizetős verziója, akkor garantáltan tele lesz reklámmal. Van addblock, ha meg tényleg jó app, pár száz forintot megér. Én a fizetős appokat külön accounton gyűjtöm, így a családban mindenki tudja használni őket.
CM11-ben van Adatvédelem rész, ahol apponként lehet tiltani, mihez férhet hozzá, pl. értesítést küldhet-e vagy sem. Lehet ez gyári 4.4-ben is van, passz, most csak telefonom van, arra meg gyárilag 4.1-nél véget ért a support.
Plusz CM alá van másik kernel, amivel 1.5GHz-re fel lehet rántani, az enyém gond nélkül bírta.
A minőség alatt nekem csak annyi gondom volt vele, hogy a hátlapjára a festéket rálehelték, újjal be lehetett nyomni. Ettől függetlenül bírtam, csak kocsiba nem volt túl használható, nálam meg az volt az egyik fő funkciója (waze+blackbox).
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
@Laca000: Még 76 nap
Linkasd
-
ViZion
félisten
Kis gép, kis fogyasztás = sok kompromisszum... Egy jól beállított, esetleg alulfeszelt FM1-2 olcsón megvan és biztosan nem szopó. Ubuntu és VIA egy mondatban is felejtős, meg úgy a VIA zusammen is: ott aztán keresheted hogy melyik böngésző, meg milyen kodek, etc. az, amit gyorsít, de igazán 100% alatt nem üzemel a procika.
Samu Tab2: nekem minőséggel nincs bajom, kamerát nem próbáltam, fos samu felület és a memóriában ragadó sz@r alkalmazások... Androiddal vmit nagyon elb.tak, mert linuxon nem volt szokás úgyfelejteni a lefoglalt memória-területeket. Másik meg a folyamatos zaklatása, minden progin külön kell kikapcsolni az értesítéseket, minden fizetős 10 perc játék után... egy nagy rakás sz@r az egész, nekem egy dologra jó: PC filmeket wifin megtudom lesni. Egy-egy anime pont jó rajta, hosszabbat nem is tudnék
Uhh, na, ma is negatív napom van, még a kib.szott nap sem süt...
-
őstag
válasz MiklosSaS #16142 üzenetére
ŐŐő, Tab 2 és kamera egy mondatban? Angliában ezek szerint nem az ipari hulladék 3mpixeles szenzorral szerelték, amin minden kép úgy néz ki, mintha 640x480ból nagyítaná fel?
Autós tartóval blackboxnak használtam, 720p-be vesz videót, nem volt olyan helyzet, amikor használható lett volna
Na meg a gyári autós tartóba több anyag volt, mint az egész tabletbe összesenJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #16151 üzenetére
Ilyen - létező - igények ismeretében legyintek csak, amikor az n+1 hasz befut a Kaveri topikban, hogy "deeztolcsóbbankihozomcpuésdvgakombóval"...
Én kérek elnézést. No mindegy.
Goose-T asztaltárs épített ilyet. Persze 15 W-nál nagyobb fogyi nagyobb teljesítmény (koca játékra is).Egy youtube videónak már Brazos-on sem szabad akadnia 720p-ben (de tán még 1080-ban sem) HA a megfelelő flash verzió/beállítás mellett birkózik meg vele a kicsike, mert tudja gpu-val gyorsítani. A nyers CPU erőből kell elvinnie az más. Szerintem torrenttel már elbírna a Kabini A4-5000 4 Jaguar magocskája is.
Létezik ám ilyen csöppség is: Tango PC A6-5200 25 W TDP-vel.
Nekem tetszenek a mostani kicsik is, de a Wireless Displayt csak Richland/Kaveri támogatja, a poén kedvéért érdekelne (pedig van a TV-n 4 db HDMI csati és egy egész emberes átmérőjű HDMI kábel is akad, csak gép nincs még rá).
Amúgy megint ott tartunk, hogy tavaly júniusban mutogatták a gyártók a kis Kabinis lapokat, de venni még nem lehet szinte semmit. Pedig CES14-en már a Temash utód Mullins is előkerült prototípusokban.
Lassa be kellene futnia a BriX Kabini verziójának is jelenleg Richlanddel [A8-5545M] létezik.Ez és ez BGA-s nem tudom megvásárolható-e.
Kék vérű megoldásból nálam ez lenne a minimum.
Szerintem a SteamPC dömping kedvezően hathat majd a pöttöm gépek kínálatára. Ha legózni akar az ember AMD vonalon FM2+ mellett FS1b platformon teheti majd meg.
FM2+ ITX:Asrock
FM2A88X-ITX+
FM2A78M-ITX+
Gigabyte
GA-F2A88XN-WIFI
MSI
A88XI [várható]Nálunk is pici a lak, ezért lesz - ha lesz - kicsi PC.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #16151 üzenetére
Jobban boldogulnak azok, mint hinnéd.
Tapasztalat.
10-11-12 évesek lesznek idén a fiaim.Egyszer elmagyaráztam, hogy a ps2-vel mit kell tenni, stb.
Maguknak cserélik a lemezeket, mentések, csalások, minden.Kikeresik google segítségével, videókat néznek ha megakadnak.
droidos telefonnnal "gémpléjeket" vesznek fel. Szerencsére még nem töltünk fel egyet sem. Csak szórakoznak.
Én meg idebent szopás szerint szívok a kollégákkal együtt, mert nem sok hajlandóság volt napközben egyeseknek...
mindegy, még vagy 1 óra meló, utána nyugger. most szárad 2 alkatrész, utána jön az izgi rész.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #16150 üzenetére
Nincs hely a lakasban az a baj. Most mATX-es a media PC de erosen gondolkodom egy microPC-ben, olyan kellene amin megyen rendesen az Ubuntu vagy a win7, de ne legyen nagyobb mint egy normal meretu konyv..kezelje rendesen a torrenteket es menyen rajta rendesen egy film FHD-ban, akar youtube-rol is...ja...es ne keruljon egy vagyonba. Az a Zotac jofele, de ahogy neztem eleg borsos az ara.
(#16149) LaciCRM: elboldogulna vele egy 10 eves gyerkoc ?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre itthon.....egy zajos nap utan. Munka+vasarlas, megusztam a dolgot ugy hogy csak egy nadragot tukmalt ram az asszony.
Valaki hasznalt vagy hasznal playstation vito-t ? Egy 10 eves gyermeknek kellene valami ajandekot vegyek es jo alternativa volna.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #16143 üzenetére
fazsa...
ez a dobos klipp remélem segít. Egy dobbal is lehet nagy DOBást csinálni...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Na meglett.
tegnap éjszaka egy buliból hazafelé kikapta a szél az utánfutóból. Fogalmam sincs hogyan mivel rengetegszer vittünk már így. Még hajnalba visszamentünk de nem lett meg. megosztottam fészbukon és egy ismerős ismerőse megtalálta de sajnos teljesen használhatatlan. összetört
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #16141 üzenetére
Hat.....izzzeeee....nekem nem tetszik az elsokameraja...a hatso az igazi.
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #16138 üzenetére
Uhh, azt meg hogy? Azért az nem fér el retikülbe...
Maci: uhh... Mireszt faggasd, van, ami kiírja, a pontos adatokat.
-
mackosajt
addikt
honnan tudom eldönteni, hogy 95 vagy 125 W a procim? Nézzem meg a kupakon a sorszámot, és keressek rá?
A HWInfo64 CPU Power-nél 96,484 W szerepel.
CPU-Z-ben meg TDP: 124 WNa most akkor kinek hihetek?
-
törölt tag
tegnap koncert után eltűnt a fél dobszerkóm
-
őstag
válasz MiklosSaS #16135 üzenetére
Nyáron 40ezerért adtam el a WiFi only 7 colos Tab 2-met gyári autós tartóval, OTG madzaggal, igaz ez csak 8 gigás volt, kb. szintén 7 hónapos
Mondjuk én árultam a legolcsóbban, de hamar akartam szabadulni, kb. fél nap alatt elment.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Mennyit adnak most egy 7 honapos samsung galaxy tab2-ert? Kituno allapotban, samsung gari, wifi, feher es 16 gb.
[ Szerkesztve ]
-
sg22
senior tag
nem cpu igenyes jatekoknal cicereg jobban, hanem aminel a gpu load alacsonyabb. minel magasabb annel halkabb. vagy mas tonusu. de tokmindegy igazabol, amugyis lecserelem a tapot meg a vgat is, csak most nem volt ra keret. csak fura hogy miez. meg igazabol nagyon halk. nade nem offolom tovabb az offtopikot, teljesen megoltem a beszelgetest
what should I do about this?!
-
sg22
senior tag
válasz Peaceliker #16129 üzenetére
igen, csak halkabb hala a jo istennek
Ha dota 2-zok akkor halkabb, ha everquest 2-zok, ami egy regi jatek, CPU igenyes, meg 4670kval is cpu limitem van, akkor ott hangosabb. de ja, ilyen hang csak joval halkabban
-
sg22
senior tag
válasz miresz #16122 üzenetére
nem, mindig cicereg. ahogy terheles eri. a hangszine valtozik attol fuggoen h mennyi terhelest kap.
olyan hangja van, mint biztos nektek is volt ilyen h regi monitor feher szinnel sercegett vagy mit csinalt, vagy ha huztad az egeret akkor is. ugyanilyen hangja van csak folyamatwhat should I do about this?!
-
miresz
veterán
És mikor cicereg,nem csak akkor ha magas az fps szám? Vagy terhelés alatt egyből? Nálam a mITX lap elég válogatos vga terén. Ebben is elég sok vga cicereg. Azt mondták az okosok,hogy ez a mITX lapok sajátossága,mivel nagyon közel vannak a lapon az alkatrészek egymáshoz,és kihat a kártyára. Lehet benn valami,mert az a kártya ami cicergett a mITX-ben az a mATX-ben nem cicergett,ugyan azzal a táppal.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Gigabyte kártya?Azok szoktak előszeretettel ciceregni. Nálam amikor itt volt egy Giga 7850 az is cicergett,mi is próbáltunk tápot cserélni,több félét is megpróbáltunk,de a cicergés nem múlott. A kártya ment,jött helyette másik (MSI 7790) és ez nem cicereg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nálunk is akadnak zajok, bár nem a tápból, max a tápért
Mivel 1+1 szoba van, a teknősök a 160 literes akváriumukkal a hálóban laknak, kedvenc szórakozásuk, hogy a szűrőt leszedik a tapadókorongról, aztán amikor a műanyag rezgő szűrő elkezdi kalapálni az üveget, akkor kapok agyvérzést éjjelente. Csak úgy benyúlni 2 állandóan zabálásra kész 15+ centis teknős közé meg nem a megérős dolog félálmosanJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViZion
félisten
Ha teheted, kérj kölcsön egy tápot szerintem. Én is VGA-ra esküdtem volna.
-
ViZion
félisten
1. itt nem válaszolunk, mert ez off
2. Lehet, h a VGA cicereg, baja nem lesz (tudástár cikket keresd meg)
3. többen voltunk, akiknél tápcsere után elmúlt. Aktuálisan az Egyik srácnak az M5A topikban, meg nekem is. Pedig jó tápom volt, csak 2 ág 12 V-os, a mostani egyágas, hatékonyabb. Nem tudom, h miért, de semmi nem ccereg már szerencsére. Baja nem lenne, csak zavaró.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
sg22
senior tag
ide irom bocsi sracok, mert itt tudom hogy valaszoltok
ugye vettem uj gepet, es igy teljesen behalkult, halkak a ventik meg minden.
meg felkerult az asztalra. igy tortent hogy meghallottam hogy bizony a vga (nem a lap, nem a psu) cicereg. valtoztatom a grafikai beallitasokat a jatekokban, mas mas hangja lesz. annyira nem zavaro, mert ha beindul a venti kb nem is lehet hallani, csak beparaztam.ettol ugye nem lehet semmi baja?
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #16111 üzenetére
Jajj főnök!
Játékban nem chatelek, leszarom... UrT-ben szoktam dumálni, de ott jófejek, BF-ben annyi a köcsög, hogy legszívesebben kikapcsolnám... mondjuk nem nézem, az is valami...Láttam, h erőlködsz, azt hittem nem világos a játék célja Neked
Eléggé szopóágra raktak, szervezetlen volt a csapatunk, ott meg volt pár jó szakasz. Mieink beálltak kill-t gyűjteni, páran rohangáltunk zászlót foglalni. Senki nem rakott békát, ellenfél meg spanolt mögöttünk, szal. birkák voltunk, le is metéltek minket de örülök, h játszottunk végre! Obszidián izzot, mint a faszén?addamka: jah, laktam városközpontba, hajnalban lementünk a szomszéddal, 3 autónak eldobtunk vagy 5-6 parkolót. Délután jövök, nincs hely. Egyik kocsiban suttyó... Mondom ecsém, Te itt laksz? Nem az orvoshoz hozott valakit (100m kb...). Mondom akkor ott kellene parkolni. Igaz, h hó van, de tudok adni lapátot...
Nem szólt vissza, elment... kár.Volt egy jófej, aki autókat hozott be, 2 utcával arrébb lakott, de előttünk hagyta a kocsikat, mert joban látták, h eladó... nah szomszédsrác lerendezte... esztétikai hibákkal nem az igazi azért egyikre én is dobtam egy karcot, PC-t raktam volna a kocsimba, de olyan közel volt, nekinyílt az ajtó. Nem volt direkt, de utána eltűntek a kocsik (inkább a szomszéd srácnak köszönhetően ).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Itt is leesett....
a vérnyomásom az unalomtólPedig szeretnék hóba vezetni, mindig felvidít a tudat, hogy itt a nagyságos fővárosban mindenki olyan jól vezet, hogy időjárási körülményeket nem is kell figyelembe venni (nem is szokták), fékút ugyan akkora esőben, hóban, a kanyart is fixen kiadja minden esetben...
Jövő héten eshet felőlem, ohne meló, elépítgetem a hóembert úgy szívesen
(#16083) Malibutomi:
nem csak társasháznál vannak parasztok. Ikerházban lakunk, a mi felünk egy kis mellékútról nyílik, a kukás ide nem gyalogol fel a bödönért, le kell húznom a ház alsó része elé. Lehúzom reggel meló előtt, hazajövök 12 óra múlva, volt olyan eset, hogy teleküldte valami véglény építési törmelékkel a kukát. Másik esetben meg mielőtt elvitték volna, kiborogatták sorban mindenkijét.Mondjuk társasházzal sincs jobb tapasztalatom, III. kerület, Óbudai rész, régi társasház, első évben még nem sok gond, utána beköltözött pár zseni, legjobb dolguk a 3. emeleti erkélyről kihugyozás volt holtrészegen, ami úgy napi szinten megesett. Utána pár idős néni úgy gondolta, jó dolog befogadni hajléktalanokat. A szándék lehet nemes, de akkor pár alapvető dologra illett volna megtanítani őket (fürdés, wc használat, szemetes használata).
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
Hopp, leesett a hó!
Bakker. Az egész téli mennyiség.... egyszerre... jah.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
Sas bácsi, tudok egy jó 7970 GHz -t eladót...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #16105 üzenetére
Akkor kedves sas koma,Huzzáááááááááááááááááááááá vissza AMD re.vagy en huzok.
Mert ha nekem AMD lesz es Sassnak is ,megin driverszopassal fogunk kuszkodni..[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Tenkju again nVidia.Ahogy miklossss megvette a 780at,kijott egy uj driver.TADAAAAAAAA osszevissza fagyik a szarhazi qva anyja Meg hogy AMD bacsi nem tud drivert irni
Nehanyszor mar megfordult a fejemben,hogy eladom ezt a cumot es veszek belole egy netezos gepet + valami konzolt melle..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #16101 üzenetére
jóccak'
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini HDMI - HDMI átalakitó,Multi-I/O kártya, Beépitő sinek,Intel procik, nyomtató kábel,stb
- PlayStation 5 Pro - Bontatlan - 3 év garancia
- Samsung 850 EVO MZ7LN250 256 GB. 100/92 %. Írt adat 17,40 TB
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Samsung LU32J590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest