Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Tegnap betudtam lépni hajnali 1körül és 4ig üzleteltem
nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni.