Legfrissebb anyagok
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Egész életem végigkísérte
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok" 
Most pedig a saját online kártyás játékom elkészítéséhez szükséges tudás megszerzésén vagyok, amire szintén ez a játék inspirált
Hiányozni fog. Remélem egyszer én is hasonlót tudok alkotni, amit sokan szeretnek és én is része lehetek a közösségnek. De ez még évek kérdése 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok"