- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth adapter(ek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Toltam eleget....fire rush?az lool...natureval,shadowwal(frostrol mar nem is beszelek) atomjaira szedem t1-en...juggert,mar anno leirtam,hogy kell megofni,persze meg orb elott,ne vard meg mig odaer, de tessek megegyszer:megfogod ensel,O ratolja a disenchantot,utana a fathom(mert igy irjak

kepessege es meg van fogva...es 2 fathom darabjaira szedi....az akaratod ugy gondoltam,hogy akar te mesz instant t2re es doval mesz...erre O is fel fog menni t2re,hozza a draket,doval behatralsz es hozod a parasitet...kesobb O lesz pont hatranyba,mert mig O majd wellt vesz,Te somot..Onset : nem kapnad be?

Sajna Dark totalisan felszamolta....Csirke:remelem talalkozunk meg!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

kepessege es meg van fogva...es 2 fathom darabjaira szedi....az akaratod ugy gondoltam,hogy akar te mesz instant t2re es doval mesz...erre O is fel fog menni t2re,hozza a draket,doval behatralsz es hozod a parasitet...kesobb O lesz pont hatranyba,mert mig O majd wellt vesz,Te somot..