- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Bocs LostKnight, fejből írtam a neveket, inkább örülj neki, hogy emlékeztem arra, hogy ingame fel van cserélve az i és az n betű. Jah és csak hogy mentegetőzzek: ingame nem számít semmit a keresésnél sem, hogy kicsi vagy nagy betűkkel írod!

Ha már helyezésről van szó, akkor megemlíteném, hogy tegnap Matos-t vertem (amit Darkzbane is linkelt), illetve ma játszottam egyet Aaaaaabama ellen, ami pedig az über-lámulás meccse volt. Vajon melyik győzött, a church-ök orrba-szájba + mind2 nether warp + kobold trick + shield building + voidstorm + silverwind + grigori + nasty + shrine of greed, vagy a void-visszapörgetés + cc-hegyek + egység-spammelés + voidstorm?
Igazából nem bírtunk egymással. Kb. 45-60 perc után legyűrt volna, ha nincs időlimit, hiszen nincs semmiféle dd a paklimban. Egyébként én t4-en voltam, ő kb. t5-ön, vagy t6-on a meccs végére. 4-5 perccel a vége előtt elkezdtünk orrba-szájba monumenteket cserélni, hogy több pontunk legyen a másiknál. Végül 2 perc volt hátra és meguntam, mert rájöttem, hogy gyorsabban váltogatja az orbjait nálam. Ekkor jött egy nagy ötlet: nekem van 2000 powerem és mivel nem volt t1-harc, a t1-es egységeimből még van charge. Nah akkor elkezdtem spammelni, de már a térképre és a pontokra se volt időm nézni, annyira magam alatt voltam, hiszen addig ő állt előttem 2-500 ponttal. Miután viszont elkezdtem spammelni az egységeket egyszer csak elértem a unit-limitet, amivel megint csak elpazaroltam egy-két másodpercet, majd miután megöltem őket újra folytattam a spammelést. A nagy igyekezetben pedig arra lettem figyelmes, hogy az idő lejárt és azt írta ki, hogy "Congratulations! You are victorious!" Nem tudom, hogyan nyertem meg végül, de emiatt újabb fuxot szereztem, amiről itt is lenne a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest