Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
"Hát, azért ez így merész állítás". Igazából nem is állítás volt, hanem kérdés, hiszen ahogy írtam is én még nem nagyon próbálkoztam pure deck-kel.

A pure paklikkal nekem az a bajom, hogy igazából azért válogatok azonos fajta lapokból, hogy berakhassak egy T4-es egységet, amihez 4 egyforma orb kell. Ez nekem pazarlásnak tűnik, mert egyik T4es egységet sem gondolom annyival jobbnak a többinél, hogy ez megérje. Nagyképüe fogalmazva, nincs bennük annyi taktikai többlet. Mondjuk pont nature tűnik a legjátszhatóbbnak, de azt pl el sem tudom képzelni, hogy miért érné meg pure shadow decket csinálni a Wrathgazer meg a shadow worm miatt, kihagyva ezzel egy csomó hasznos T3-T4 lapot. (Azt, hogy valaki 2 shadow-val indul meg tudom érteni, mert én is használom és nagyon jó lapok vannak ott.) Abban igazad van (vagyis nagyon remélem, hogy igazad van), hogy stílus kérdése is a dolog, így lesz változatos a játék. Gáz lenne ha mindenre csak egy jó taktika lenne.
A lap cserélgetést természetesen nem úgy értettem, hogy felvásárolunk mindent, hátha jó lesz valahova, de azzal szerintem te is egyet értesz, hogy experten kell a maphez finomított pakli, standardon meg sokszor advenceden meg úgysem számít annyira hogy mivel megyünk. Néhány expert pályán (nem sokat csináltam még meg
) azért volt, hogy törtem a fejem, mit vegyek ki, hogy berakhassak egy-egy fontos lapot. Főleg ha 2fős map-eket csináltam egyedül.+ Még annyit (saját véleményem ellen), hogy biztos meg van annak is a "hangulata", amikor egy előre összeállított paklival megyünk neki minden pályának és azzal próbálunk taktikát kidolgozni. Én legtöbbször fordítva csinálom és azért állítok össze egy paklit (akár + beruházás árán), mert azt láttam egy replayben, hogy így hatékonyabb. Így utólag sokszor rossz érzés, hogy nem a saját kútfőmből próbáltam kidolgozni valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) azért volt, hogy törtem a fejem, mit vegyek ki, hogy berakhassak egy-egy fontos lapot. Főleg ha 2fős map-eket csináltam egyedül.