Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
"és a hatékonyság másodlagos." Hát, azért ez így merész állítás
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- FIFA 16 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en.