Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
"és a hatékonyság másodlagos." Hát, azért ez így merész állítás
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en.