Hirdetés
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- OLED TV topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrofon topic
- OLED monitor topic
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
"és a hatékonyság másodlagos." Hát, azért ez így merész állítás
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem feltétlenül másodlagos a hatékonyság a pure deck miatt, embere válogatja, hogy mi illik az ő stílusához, én pl. próbáltam mindent, pure shadowtól kezdve nature/fire-ig, meg frost/nature, stb. de egyikkel sem voltam képes olyan hatékonyan játszani, mint a jelenlegivel. Arra meg, hogy sok lap haszontalan egy-egy pályán, azt tudom mondani, hogy azért nálam is van egy egészséges bfp keret, amiben mozgok, nem tudok minden egyes mapre cserelapokat biztosítani, meg eddig egyébként sem volt túl sok gondom, csak mert egy adott lapot, teszem azt, motk-t nem használtam az adott map-en.