- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #18204 üzenetére
egyébként egy trükk, lehet vele s knockolni csak jó mikró és odafigyelés kell, pl undead armyt én feltudtam tartani vele csak mindig más célpont kell és megvárni míg összálnak újra közeli formációra a szétdobált egységek.
darkelfeket is úgy lehet vele semlegesíteni, hogy egy knock rájuk majd a wellt lőni unholy alatt.meg revage.
ha benyomja a képességét akkor már nem érdemes rájuk próbálkozni mert nem állnak össze, de máskülönben vissza állnak idővel..
de ugye ez megint power hátrányt jelent és csak akkor tudod számodra előnyösen befejezni, ah a wellt ki tudod ütni.
ezért kell unholy rá mert azzal a life steal képessége is erősödik..hibái ellenére én szeretem és sokkal izgalamsabb lap mint a drake és sokoldalúbb, csak ne lenne az s knock bugja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Wuthering Waves
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest