Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz LoLHunCsirke #13837 üzenetére

Csirke lényegében az összes színt felsoroltad a nécsörön kívül aki erős pvp-ben. Szerintem azért van kevés nécsörös, mert nehéz vele játszani. Nem azért, mert gyenge. Itt persze a pure nécsörről van szó :D A legtöbb ember vegyes deckkel játszik. Azért deepone-on kívül van még parasite, parasite swarm, roots, hurricane, oink, surge of light, burrower, powert gyorsító torony, fathom lord, a 4 köcsög T3-on :D
    Nem gondolom, hogy ezek gyenge lapok... Ráadásul T2-től kezdve nem is drágábbak (breeding ground).

Mielőtt szidnátok van pure nécsörös pvp deckem. 1 dolgot aláírok, hogy T1-en drágák az egységeik... bár T1-en a nécsör a legerősebb.

Még egyszer a nagy különbség, hogy nehéz vele játszani, de a legerősebb. 1 hiba és a nécsörös kikapott, míg a sadós lehoz még 1 olcsó egységet. Viszont, ha nécsör fekszik neked, a legerősebb T1 és T2.

Pure sadót sem igazán találtok pvp-ben, mondjuk az enyémen kívül. Legalábbis én a múltkor néztem kikkel kerülök össze és pure sadós egy sem volt.

Új hozzászólás Aktív témák