Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
Jött új háttér frissítés.
▪️ Rush ticket count has been increased for some maps to the intended amount of 100 (up from 75).
▪️ Reduced the muzzle velocity of the M2010 ESR sniper rifle from 900 to 800 m/s.
▪️ Reduced the muzzle velocity of the PSR sniper rifle from 750 to 720 m/s.
▪️ Shotgun projectiles will now take drag into account. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem most unlockolta azt az 50 heal ellenseges teruleten feladatot.
amugy ammo/heal ladaval is viszi. Nem muszaj a punch, azt amugy is ki kell oldani. -
Nem mindegyiken.
Abrams és Bradley van 1-2 pályán, heli nincs.
De ne erőltesd nagyon, a tankok kizárólag helyváltoztatásra alkalmasak, talán tudsz vele menni 50 métert, mielőtt kilövik alólad.
A heavy tank is általában max 2 találatra pukkan el alattam.
A Bradley meg szó szerint papírból van, egyet pislogok és már a spawn képernyőn vagyok.
Nem tudom mivel csinálják, de nem vicces.
Nem akna, azt látom.
-
batai15
félisten
Vannak hibák , de továbbra is bf és imádom.
-
bul07
nagyúr
Breakthrough és Rush módok bármelyik pályáján van bármifajta páncélos, vagy repülő, vagy helikopter?
Nem mindegyik pályát próbáltam még, ebből a pár darabból
, de én sehol nem találkoztam járművel. -
-
Én 43 vagyok és még mindig élvezem a játékokat, nem korfüggő ez, egyszerűen nem olyan mint ami neked való, jön majd Arma 4 illetve ott a reforger ami már egész jól kivan kalapálva vagy a Squad is ott van, ezekre van is közösség itthon, ezek mind lassú taktikus játékok amikkel lehet játszani.
Az van itt szerintem, hogy ahogy annó a CoD rárepült a Fortnite-ból kihulló skinvásárló emberekre úgy a BF meg rárepült a CoD-ból kiégett emberekre, és ennek ez lett a vége, egy infantry központú BF, ami nem olyan rossz szerintem.
-
Enigma1945
őstag
Sracok ez tragikus.
Konkretan a 1070-nel jobbak az fps-ek.
Neha beesik 60 kozelire is. Dlss-el is.
Ennyire keves neki a proci?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem meg tök jó az assault, shotit imádom, állandóan váltogatok a két fegyót helyzettől függően.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
vagy ha supportal vagy akkor le dobod a tasakos ládát. ps5-n a felfele nyíl, pc-n nem tudom.
-
q13579
senior tag
Hasonlóképpen nem érzem én sem 2 óra után azt, amit olyan sokaktól olvastam.
Én mondjuk magamrészéről HC BF-es voltam egészen BF4-ig. ( BF2-vel egész magas, klán szinten)
Nem rossz a game, de nekem egyelőre borzasztóan hentelősnek tűnik, sokkal kevésbé taktikus, mint amilyen pl. a BF3 és BF4 volt, de lehet egyszerűn olyan játékmodokat és pályákat próbáltam csak.Hiányzik belőle az a taktikai repertoár ami a BF2-ben még volt, de talán a BF3-nál és 4-nél is éreztem, itt viszont inkább ahhoz a folyamatosan sprintelgetős, tunkolós, mindenki mindenfelé szaladgálós BF2042 érzésem van, aminél ment is gyorsan az unistall...
Vagy már 40-hez közel nem olyan a játékélmény, mint fele ennyi idősen ....
Remélem, azért belerázódok és meg fog tetszeni. -
Viiktor1989
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Erre kíváncsi vagyok én is.
Elvileg egyetlen egy módszer létezik,ha a társaid az E betűvel healt 'vesznek' tőled,azaz ,ha a hátadnál állnak és megnyomják az E betűt. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tényleg!
Amúgy kipróbáltam a recon-t (egy BF-ben sem játszottam sniperrel, talán a BF3-ban utoljára, de ott is már csak a vége felé), ha már mindenki azzal futkozik, mármint sniperrel, elég uncsi, meg könnyű is.
Marad az assault, ha kész lesz, akkor meg a többi. -
Dtomka
veterán
Kicsit próbálgatom a sniper-t. Módosítottam scope-t és a köv mapon megint az alap van rajta. Minden mapon be kell állítani, nem menti el?
-
Garsza
veterán
Egy kis érdekesség HWU tesztjéhez. Annyira nem gyalázatos a helyzet 14900k -val mint azt ő bemutatta.
14900k 5.6GHz 5080 3070MHz
1080p high dlss balances.
Ez egy akciódús jelenet felvétele.
-
lowzor
veterán
Az M4-ben mi a meta? Nekem nagyon nem adja.
-
Hedon
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Érdekes ez a user. cfg. Nekem 2042-ben hirtelen megoldotta minden problémámat, aztán egy óra múlva már megint szar volt és később sem lehetett tapasztalni semmi javulást. Ugyanígy jártam a chace törlésével. Elsőre minden hepi lett, aztán már hiába törölgettem, semmit sem jelentett.
Tegnap viszont kipróbáltam megint, jelent-e valamit, ha a vsync nem a játékon belül van bekapcsolva, hanem a driverben. Féltucat meccset lejátszottam a legkisebb lagg nélkül. Gondolom, ma már megin ugyanolyan szar lesz minden, ahogy volt
-
IntelKiller7
Topikgazda
A heli iranyitasa csak nalam egy hulladek?
elindulok vele, majd kb 3 masodperc utan ossze vissza van az iranyitas. Dobtom jobbra, bukik elore vagy epp hatra. Elore dobtom, akkor meg oldalt borul, hatra. Pedig az invert nincs kikapcsolva. -
pethYeti
addikt
Nálam 18 óra után. (0 bot game
)
Én nagyon élvezem. Remélem azért a fegyver unlockon alakítanak, mert ez tényleg nagyon lassú.
-
Barell
őstag
Valaki hátha tud segíteni mert már nemtudom mit tegyek. Egyszerűen darabos a mozgás, hiába stimmel minden szám. 140Fps-re van korlátozva driverben hogy az se legyen baja hogy fel le ugrál a képkocka ezt tartja is és 100 környéki az 1%. A kártya Radeon 9070XT, Processzor 7600X. Minden próbáltam már, de egyszerűen nem jön össze a smooth gameplay. Már azon is gondolkozok hogy egyszerűen a játék ilyen. Egyszerűen nem fluid mint bármilyen más játék. Már mindent is próbáltam ki be kapcsolni amit a neten találtam, de nem jutok dűlőre.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Megvan!
Ez és a heavy tank skin, ami jól néz ki, megérte szenvedni.
-
NemMo
őstag
Nvidia Frame gen-nek milyen hátránya van? Bekapcsoltam próbából, de semmi negatív hatást nem éreztem
-
Enton
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Na majd minjárt átlapozom a manualt ehhez hogy van-e nincs-e avx512m.
Bár most egy jó serveren voltam nem volt hiba iconom se 3-4 meccsig aztán csak kivágott egyszercsak:

Még csütörtökön lefrissítettem, warzone-ban nem csinált semmit, itt meg első perc óta jól fut a game is, 3090.
Ugyfest kb mindenki egyedi problémákkal áll szemben.

-
Sz. Géza
senior tag
Nem tudom valaki letöltötte-e már az nvidia 581.42-es drivert de ahogy felraktam, úgy szaggat azóta az egész játék mint a rosseb. Fps beesik 120-ról 10-20-ra.
-
rottenbull
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mar hogy ne lenne. Sot, igen durva csalas megy. Kicsit nezz utana. Egy arc hatunkat ugy szedett le, hogy szerintem loni sem volt idonk a gibraltar C pontjaban bent az epuletben. Pedig szet voltunk szorodva. Ugyanez az arc szinten ugyanigy apritott a mini Sobek city-n, csak akkor mar harmad magaval. Ugyanugy SGX-et hasznaltak mint mi, csak eppen ketszer tavolabbrol lezerpityuztak barkit. De volt par mozgas is ami erosen megkerdojelezheto volt.
Ahogy mar irtak, a chronos scriptekkel kokemeny csalas megy, konzolon semmit sem tudnak ellene tenni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem nem lehet.
-
pandras83
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Belenéztem egy random yt benchbe, 1080p ultra 60-70 fps i5 14400 mellett. Milyen cpu lesz mellette?
-
Laraxior
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Overkillen kiprésel magából 45FPS-t. Tehát ha leveszed mediumra, akkor bőven 100 fölé tolhatod, kis nVidia hókuszpókusszal 200 is lehet belőle.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok sikerult beszereznem egy rtx 3060 12gb kartyat a gtx 1070-et váltotta.
Fullhd-ban tolnam vele, de nem tudok jelenleg teszteket nezni.
Mik a tapasztalatok? Jatszik vele valaki ezzel a kartyaval? -
-
mcwolf79
veterán
Na mi történt? Megint sorba kell állni egy kicsit.
-
Enton
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
Beaumont
aktív tag
Csak hogy meglegyen. High CPU usage fix videó:
És loptam Golyo69 hozzászólásából:Jegyzettömb megnyit és ezt bemásolod:
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16Mentés másként...user.cfg
Természetesen a magok számát a processzorodnak megfelelően átirod. -
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mi benne a fura? 80%-a bot, azokat lehet darálni
-
Enton
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Pedig itt a nemrég valaki ponn az ellenkezőjét állította hogy nem olyan könnyű az. Na majd ha eljutunk oda kipróbáljuk, bár én még mire sniper kasztig jutok az odébb lesz, leginkább elfogyott lőszer után veszek fel ilyen fegyvert/kasztot.
Anno pont ez volt az oka hogy HC-re mentem, a 40-50es pingeimmel csak assistig jutottam, hc-ben már ölni is sikerült.
Sok normált itt még nem játszottam de tankba nekem itt is soknak tűnik és talán rpg jobbat sebez de majd ez kiderül melyik lesz a jobb. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Enigma1945
őstag
-
malacka87
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Péntek este 5-től ma délelőtt 12-ig számolva !
4 fővel csak úgy repül az idő! Kd viszont egyre szarabb ahogy fejlődik a többi player
-
.LnB
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ő matek óra helyett is Battlefieldezett..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
Meta fegyver van már? mondjuk lasabb a fegyver unlock igy meg nem magyon van minen feloldva
-
malacka87
őstag
Hetvegen belement azért 45 óra
Lvl 46 vagyok m4 l100 meg az ak 30+ Régen volt ilyen jó game! Helivel is 40 killes kör tankok csak fröcsögnek szét
-
petymeg
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
HC módban elég egy találat is.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem pont jó így, de nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Én a scoreboard-on a revive-ok számát megjeleníteném.
A tankok papírból vannak, de azt már megszoktam.😀
Sniper limit globálisan 4/team, attack/defend módba attackerként pedig nem is lehetne snipert választani.. egy vicc az egész, bázison hasaló sniperek, a csapat értelmesebb fele meg próbál támadni. -
CptAdamica
veterán
Na, már vizsgálnak valami "köztes" megoldást a mozgásra a béta és a jelenlegi verziót mixelve. Ezt a játékot a rengeteg nyafogás fogja megölni.
-
Laby
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Jesszus, ez elég izmos segítség a sniper népnek...nem tudom eldönteni, hogy ez rossz vagy nem rossz?!
Feelingje mondjuk így nincs annyira a sniperkedésnek, hogy fölé kelljen lőni az embernek, de eltudom képzelni, hogy tart már itt a valóságban is a technika, hogy van egy távolságmérő ami élőben módosítja a távcsövet.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
rottenbull
üzenetére
Konzolon nincs csalás.
Ellenben nem szedi ketté az egeres konzolos játékosokat, a kontrollerestől. Lehet ezért érzzel furcsának pár szitut. -
Golyo69
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A YouTube videó alatt ami ide is volt linkelve ott van mit kell bemasolni.
De berakom ide :
Jegyzettömb :
Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16Mentes másként...user.cfg
-
-
vg
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Konzolon miként csalsz? Mesélj.
-
-
-FreaK-
veterán
Még egy hasznos videó, külön ajánlom figyelmetekbe a sniper rangefinder-es trükköt (oda linkelem a videót), ezzel gyakorlatilag megszűnik a bullet drop.
20 Battlefield Settings You Need to Turn Off Now
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de én sehol nem találkoztam járművel.
bár ettől függően olyan meeh lett. egyedül az a létra az tényleg jó.

4 fővel csak úgy repül az idő! Kd viszont egyre szarabb ahogy fejlődik a többi player
FollowTheORI
IntelKiller7