- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
4 órát kéne nézni????
inkább játszok! -
FollowTheORI
Topikgazda
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
)De ez, hogy 4 új pálya jön, és abból 3 rework.
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
Ezt akarta a nép nem? BF3-4 remastert... hát most megkapja.

-
@rglaaf
veterán
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
Már csak Noshar hianyzik és meg is vagyunk
-
CptAdamica
nagyúr
Én azt hittem Golmud 3. pályaként fog érkezni a 3. szezonba, hát tévedtem, Wake Island is elég lerágott csont, legalább a 3. szezon csak 2 hónap lesz, ha nem írták el.
-
Winne
nagyúr
Szerver keresőn állíts be Cairot.
Jah vágom, de amennyit játszom csak felmegyek egy BT-ra és ki se lépek a szerverről amíg meg nem unom.

Kipróbáltam én is ezt az M121-et vagy mit amit írtatok itt lejjebb, hát ha azzal együtt tudtok élni, hogy nagyon lassan táraz és az ADS ideje magas, akkor KTS fanként is azt mondom, hogy ettől jobban hullanak az emberek, pedig az értékei alapján ez nem lenne indokolt.

-
bager13
senior tag
Eddig Xboxon toltam. Csak most elegem lett a GamePass-os lehuzasbol, aztan valtottam PC-re.
-
bager13
senior tag
Free Weekend alatt jól letöltöttem PC-re a játékot. Csak épp elindítani nem volt kedvem. Na mindegy. Delete.
Még szerencse, hogy te vagy a topikgazda.
-
Lendova
őstag
Free gift
Van payed gift is?

-
nincsnév007
addikt
Ez a 2042-ben jött be nem? Ott voltak limitálva egyes járműveknél.
Itt amúgy kurva idegesítő. Elviszik a helit, aztán a gunner üres, de nem tudsz spawnolni... wtf.
nem tudom, azzal nem játszottam nagyon. igen nagyon idegesítő, hát épp ez lenne a lényege hogy a csapatmunka, milyen darálásokat lehetne folytani, de nem mert csak squad társ ülhet be.
-
Winne
nagyúr
Meg ott annyira jól működtek az alap mapok, hogy mindenki azokon tolta.
BF3-nál is inkább csak a Close Quarters DLC pörgött.
Persze lehetett találni más DLC-s szervereket is, de ott elenyésző volt a játékosbázis, meg azért a szerverek se tolongtak. Az elején amikor megjelentek, majd szép lassan lecsengett.Számokból meg 1000%, hogy látják, hogy a skin pack jobb biznisz mint a DLC pack.
Sajna ez van, de itt még a skinek is kicsit semmitelenek, kicsit szürkébb, kicsit zöldebb, nincs benne sok 5let, pedig szívesen mennék egy Predator karakterrel mondjuk. (csak vicce
) -
Lendova
őstag
Utóbbi 10 évben a legjobb döntésük volt, hogy elengedték az előző generációt. Már a 2042 is okádékul nézett ki.
Ahogy a BF4 is ocsmány volt PS3-on, de legalább csak 24 játékost bírt el.

Nem mind1, hogy az aktuális konzol ciklusának melyik részében jelenik meg egy játék. Ha túl új a konzol, akkor nem lesz elsö körben annyi új játékos, kihat az eladásokra erősen. -
@rglaaf
veterán
BF YT oldalán van egy rejtett videó. Gondolom az S2-ről. Vagy az S2 csúszásáról.
Lehet ma még publikával lesz, ha már úgyis kedd van.
Hogy lesz itt még minimum 7-8 season
-
CptAdamica
nagyúr
BF YT oldalán van egy rejtett videó. Gondolom az S2-ről. Vagy az S2 csúszásáról.
Lehet ma még publikával lesz, ha már úgyis kedd van.
Csúszás? CSÚSZÁS? Maúnika, én már nem bírom!
-
nincsnév007
addikt
Már vártam ezt a kommentet.
Miért gondolja bárki, hogy egy official map így nézne ki? Ezt a Portalban csinálta valaki a játékban találató objectek felhasználásával.
plusz úgy hogy a saját szabadidejét feláldozta.
-
Dave567
veterán
Szégyen az egész, hogy a rákba néz ez ki??
-
CptAdamica
nagyúr
Alig várom jövő héten a "Miért rossz a BF6 összefoglalót" tőle.
-
VágniValó
addikt
Pont tegnap este néztem, Jack elvolt...a kommentelők viszont nyomják a sarat keményen.
-
nincsnév007
addikt
De miért pont a Golmud.
én a bf3-as pályákat várnám vissza, jobban ismerem azokat a pályákat mint a saját városomat.
mondjuk a golmud az nem volt rossz pálya. -
@rglaaf
veterán
De miért pont a Golmud.
Mert minden jármű elérhető volt rajta, és Conquest módban a flagek is jó helyen voltak elosztva. A vonat miatt volt mozgó pont is. Jó volt helizni, jetelni és tankozni is, aki pedig az infet (gyalogsági harcot) szerette, az elment az emeletes negyedbe. Az engi-k sem voltak kiszolgáltatva. Az A és B pont közötti épületeknél ment mindig a legnagyobb hentelés, utána pedig gyorsan át lehetett menni C-re.
#prokxy jah eléggé durva volt kb 1 óra volt egy kör
-
Sz. Géza
senior tag
De miért pont a Golmud.
Szerintem mert népszerű volt.
Én a legtöbbet ezen a három pályán toltam:
Golmud, Wake, Dragon Valley (utóbbiakat BF2-ben is). -
FollowTheORI
Topikgazda
Szerintem annyira nem ikonikus pálya.
Korábban írták a Propagandát is. Azt sem értem.
Pedig az jó pálya volt, jó csaták voltak majdnem mindig rajta, csak az nem lenne nagyon más, mint a mostani városi harcos pályák, jellegét tekintve.

Goldmud legalább nem az...
Most tényleg ilyen kevésbé "városi darálós" pályák kellenének, hogy változatosabb legyen a játék jellege. -
WATERDACA
őstag
De miért pont a Golmud.
Még több Recont akarnak a játékba látni. Más ötletem nincs.
-
Winne
nagyúr
Custom search-ben állítsd be, akkor kb csak azokat keresi.
Na oké, de kövire vált.

-
nincsnév007
addikt
Az optikákon a célkeresztet.
ez a távcsövön belül ? mert a sima cél keresztet most is lehet színezni.
-
VágniValó
addikt
Átigazol a BF Studioshoz az Ubisoftos Julian Gerighty.
Executive producer volt a Division játékoknál.Erre a hírre le is döglöttek a Battlefied 6 szerverek.
Star Wars Outlaw creative director?
-
petymeg
addikt
A görgő mögötti gomb arra való rajta.
400-tól 2000-ig van beosztva. Ja tényleg.
Nálam zöld. -
oriic
HÁZIGAZDA
Korábban volt olyan sztori, hogy az Activisionnek van részesedése a Cronus Zent gyártó cégben.
Sőt a cheatet a játékfejlesztők csinaljak és adják el
-
Gainka
őstag
Konzisztensebb teljesítmény érhető így el, mintha össze vissza ugrálna.
Azt kérdem miert fixaljak külön külön? Ha a jatekban fixalsz akkor mindent fixal.
-
Sz. Géza
senior tag
Én még nem vettem meg a BP-t, de ahogy néztem kb semmi normálist nem ad. 2042-ben volt olyan skin ami miatt simán megérte megvenni. Most itt az S1-ben nem igazán találtam ilyet.
No meg lehetne mondjuk fegyver/jármű is, mint a 2042-ben.
-
VágniValó
addikt
Mai free a loginért.
ez melyik pityu? képről nem ismerek meg kb semmit.
-
Winne
nagyúr
Mai free a loginért.
Ez jól néz ki.

-
@rglaaf
veterán
Ingyenes skin.
Szuper de még semmi hir mi lett a beragad cuccokkal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ingyenes skin.
Nem kell, túl színes....
-
Locutus
veterán
Ingyenes skin.
meg vagyunk mentve
-
Sz. Géza
senior tag
Azért itt sem 2mp-ig működik.
Párszor már kirángatott a szarból.Ok, nem 2, hanem 3 mp.
A BF2042-ben meg legalább 6 mp és ott a gomb megnyomásakor azonnal aktiválódott.
Plusz még a thermal smoke-ot is használhattad. -
nincsnév007
addikt
hc szerverek csak portálon vannak ?
-
Musaka
senior tag

Hát az gáz
Az egyik legfontosabb info ilyen szar helyre kerüljön. -
BerserkGuts
addikt
remek lesz már most xarnak bele érdekes világ jön már szórakozni se hagynak
-
Musaka
senior tag
AK-205
Az nagyon OP.
Ha csak burst fire-t nyomsz egér kattintással nagyon jó. De ha rátenyerelsz az egér clickre mert látod hogy hogy messzi van és nem lát téged egész jó arányban beadja. -
Musaka
senior tag
Ha jól célzol vele nagyon OP fegyver. Távolra, közelre is.
Màr mint melyik? A jól célzás sajna nem megy 😂
-
boogie84
veterán
Holnap 10:00-ig kell 4 órát nézni twitchen REDSEC streamet, és a tiéd minden.
Ez ugye nem működik? most látom, h ez már lejárt... Végdátum: dec. 11., Cs 09:59 CET
-
Dr V
őstag
Hogy lehet beállítani, h az ilyenekről kapjak értesítést?
Twichet nem szoktam használni, csak ilyenkor fut a háttérben -
Eversmann
senior tag
Hát, most ez felcsigázott... Jah, nem
Ez az első 2 skin, ami hossz idő után azt mondom... Na ez ér valamit, de 15 EUR-t már nem adnék ki, egy db-ért
Ha meg a winter offensive elmúlik, mehet a levesbe -
@rglaaf
veterán
Elég, ha túl alacsonyan száll, hogy ne tudd bemérni. Max valaki lekapja sima RPG-vel, egyébként meg lehetetlen.
Ha okosan használod, OP nagyon.
BF4-ben nem éreztem az Attack helit úgy mint a 3-ban, pedig ott imádtam.
4-ben sem volt rossz, de közel sem volt annyira jó.
A 2042-ben a stealt heli volt OP. Aki tudta használni, az életben nem halt meg vele.A 6-ban ugyan így el lehet vele mászkálni, csak okosan kell használni.
Jo hát BF3 kánaán volt attack heliknek emlékszem volt még heli 1v1 szerver is
-
Dave567
veterán
Nem adtak vissza semmit. Max a casual-os killeket. Bár azt sem hinném.
Tegnap 2.5 voltam, akkor most mi van?
-
Enigma1945
őstag
Egyértelmű bug. Gép resi?
Nemsokára rá nézek újból
Másnak is van ilyen? -
BerserkGuts
addikt
A nemzetbiztonsági kockázattól kezdve már mindent mondtak a hír után.
na igen nagy para nem a játék lesz a fő cél hanem más érdekek és le fognak xarni nagy ívből majd ai megoldja
-
-secret-
Arcképgyáros
Jól be van állítva? Egér programjában aktiválva van a gomb?
Rá van állítva az egérre és mindig véletlen megnyomom azt a gombot és általában mindig a legrosszabbkor. Nem tudom levenni róla.
PS5-ön tolom.
-
Micsurin
nagyúr
Aki 99%-ban csak CQ-t tol annak nehéz mondjuk a BR, Guantlet feladatokat megcsinálni.
Nekem is 2 hetembe telt mire tegnap rávettem magam, hogy pár BR feladatot megcsináljak haverokkal.
Nem igazán érdekel ez a része. A Guantlet nem rossz, de a BR nem az én sportom.Reroll?
Szinte már mindez sikerült 2 heti rerollal kitakarítsam. Pár Gauntletest letoltam maradék roll.
-
Pro!Petya
addikt
Ott egyébként volt armor az elején? Én nem emlékszem.
Volt már az elején is azért is offoltam.

-
Pro!Petya
addikt
Aki 99%-ban csak CQ-t tol annak nehéz mondjuk a BR, Guantlet feladatokat megcsinálni.
Nekem is 2 hetembe telt mire tegnap rávettem magam, hogy pár BR feladatot megcsináljak haverokkal.
Nem igazán érdekel ez a része. A Guantlet nem rossz, de a BR nem az én sportom. -
yodamester10
őstag
December 9-től lesz csak.
-
Micsurin
nagyúr
Nem igazán utal semmire, de biztos van rá magyarázat. Vagy csak egy random szám.
Ugyan úgy mint a 414 accolides gyűjtés, 129 kill, 128 object.
A 2042 repair a legegyértelműbb eddig.
Nem lehet valami korai játékuk?
Ugye a Dice az a Digital Illusion-ből származik, a svéd srácok meg 92 körül alapították az eredeti céget. Valahova ide kötném be kontext nélkül a 96-ot. De szerintem a 98-os Motorheadig kb csak flippert gyárthattak vagy aknakeresőt...
-
IntelKiller7
Topikgazda
2 hetig lesznek.
de meg nem aktivak!Most mar igen. 😀
-
gali777
őstag
Bekerult a jatekba a Red Bull challenge es uj California Resistance kuldetesek.
Meddig elérhetőek ezek a challengek?
-
zzola
titán
Hát ez remek. Inkább azt csinálnák meg, hogy ne a store-ból kelljen a játékot elindítani.
-
Micsurin
nagyúr
Tényleg a weekly rerollok, hogy mennek?
Minden héten 3 + 1 (phantom után)? -
-secret-
Arcképgyáros
48 oras Twitch drop
dec 2 16:00-tol dec 4 16:00-ig kell/lehet nezni BF6 streamet(redsec stream nem szamolja)
Nezni eleg vagy kozvetiteni kell?
-
petymeg
addikt
Csak a killt számolja. Assistot nem.
Anti Air RPG vagy a mobil AA-vel csináld. Azzal a legegyszerűbb kb. Csak engineer-el ülj be és kész.
Fejeseket se számolja normálisan scoutnál.
-
Mr X
veterán
kb zero tolerancia van. Nem hiába csillagoz ki minden angol szót. Sok helyen már a nem angol trágár szavakra is tolja.
Mivel jobb, ha beírod neki chaten, és nem csak a monitor mögött anyázod csuklásig?
Szabály az szabály. Valahol nem veszik ennyire komolyan, valahol meg igen.Én nem írok senkinek cseten, pont azért, mert nálam is el tud gurulni a gyógyszer. A mikrofont is némítom.
-
SoulReaver
veterán
Ezért bárhol bannolnak. Nem csak a Battlefieldben.
Kínában lehet még börtönbe is zárnának.
Szabályzatban benne van, az elején elfogadtad.EA-nek írj a live chaten, bár nem hiszem, hogy bármit is tudni fog kezdeni vele.
-
Mr X
veterán
Ezért bárhol bannolnak. Nem csak a Battlefieldben.
Kínában lehet még börtönbe is zárnának.
Szabályzatban benne van, az elején elfogadtad.EA-nek írj a live chaten, bár nem hiszem, hogy bármit is tudni fog kezdeni vele.
Mondjuk, ha nem halállal fenyegetett épp valakit, vagy hasonló, bár nem támogatom a viselkedést, de kicsit erősnek érzem, hogy második alkalommal permabant kap, miután megvett egy 30 ezres játékot. Egy chat és voice chat tiltás korrektebb lett volna.
-
SoulReaver
veterán
Ezt a szájkaratét sosem értettem. Mi értelme? Változik valami, ha elküldöd a kurva anyjába? Nem. Vagyis de, veheted újra a játékot..
Akkor is túlzás. Nem csaltam... És az, hogy nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, elég szánalmas...
-
yodamester10
őstag
Open the NVIDIA app → hit Redeem → claim it before it’s gone.
De ez kell hozzá ugye?

-
-secret-
Arcképgyáros
PS5-re gondolom nem behúzható.
-
BerserkGuts
addikt
köszi -
Polllen
félisten
Matchmaking Outage
Matchmaking is currently unavailable across all Battlefield 6 multiplayer modes. REDSEC remains available and is not affected. We're investigating and working to restore normal service, and will update you as soon as we have more to share.chatgpt kapcs.ford.
Matchmaking leállás
A Battlefield 6 többjátékos módjaiban jelenleg nem működik a matchmaking. A REDSEC továbbra is elérhető, ezt a probléma nem érinti. Már vizsgáljuk a hibát, dolgozunk a szolgáltatás helyreállításán, és amint többet tudunk, frissítjük a tájékoztatást."restore normal service"
Ebből is jobb lenne, ha ilyen játékos szám mellett, nem az lenne a cél, hogy botokkal minél előbb elinduljon a szerver, hanem sikerüljön összerakni 64 embert. Pl. én szívesebben kerülök be egy induló szerverre és várok 30 másodpercet, minthogy berak egy vesztes oldalra az utolsó 1-2 percre. Ha egyedül játszom, 10-ből 9x az utóbbi történik az első játéknál. Szerintem a vereségeim 10-20% ebből van.
-
Dave567
veterán
A páncél nagyon sokat dob. Sima multiban lazán ki lehet bárkit darálni.
De ez is csak beállítás kérdése, pl mikor fejre lövök, ugyan annyi kell bele, mintha testre menne, tök alap dolog, hogy ez nem így működik.
JAAA Persze arra van kapacitás, rakjunk botokat a játékba, hogy több ember legyen, viszont a killek ne számítsanak bele, URAM ISTEN, ezt gyorsan ki kell venni belőle, hát mit képzelnek a játékosok.
BF4 topicba még az elején, ment egy panasz a DICEnak, válasz az volt, jól van az úgy, azóta is bennem van ez.
-
omfgk
veterán
CQ 1000 ticketrol 1200-ra lett emelve!
Kicsit napraforgás megy itt a dev-ek részéről.
Pár hete még 1000-ről lecsökkentették 700-800 körülre.
Escalation is most lett hosszabb.
Breakthru kevesebb player-es lett, de lehet ,hogy ez a következő amit visszacsinálnak. Hiszen ez a mód mindig is egy daráló volt. -
nincsnév007
addikt
Nekem eddig kb 3x fordult elő, hogy botokkal indult a játék.
Crossplay ON, Xbox-ról vagyok pedig. Játszottam már reggel, délben és este is.crossplay off-nál 100% hogy lesznek botok. ha jó akkor a meccs felétől el tűnnek, de nem mindig, van hogy meccset se talál. pl battle royale meccset nem is talált kikapcsolt crossplay-el. ha bekapcsolom akkor szinte csak pc-sekkel rak össze.
-
VágniValó
addikt
64 főről 48-ra csökken Breakthrough-n a player szám az alábbi pályákon:
Empire State
Manhattan Bridge
Liberation Peak
New Sobek City
Blackwell Fields
Siege Of CairoMirak Valley, Firestorm 64 fős maradt.
Pedig megvolt a maga 'ereszd el a hajam' hangulata a 32 fős csapatnak, kár.
Tudom hardcore BF fanok jogosan sírnak hogy kicsik a pályák, de én azért jöttem BF körökbe mert Zempella a Gaming Director és pontosan ezt vártam tőle, nem csalódtam.
-
omfgk
veterán
64 főről 48-ra csökken Breakthrough-n a player szám az alábbi pályákon:
Empire State
Manhattan Bridge
Liberation Peak
New Sobek City
Blackwell Fields
Siege Of CairoMirak Valley, Firestorm 64 fős maradt.
Ismét a tünetet kezeljük, nem a betegséget.
Új olajos pályán is, nem a sok player a gond, hanem ,hogy a domb felé nem lehet flankelni...
Manhattan Bridge szintén. Fél blokkal nagyobb pályahatár. Ennyi.Továbbra se megy ez a vonal a dev-eknek. BF1 Operation óta csak lefelé megyünk ezzel a móddal.
Szerencse ,hogy részben átszoktam Escalation-re. Csak az meg több pályán nincs.
-
itroh
tag
Fel lett már oldva? Kezd el a feladatot mintha nem lenne meg, hátha beadja. Nekem is így adott meg tegnap 1 repair-es feladatot.
Fel lett oldva igen, ugye ez az ahol a 300 kill-t módosították 30-ra. Elkezdeni igazából hogy? Folyamat számolja bele az assigmentekbe elvileg ha csinálom az adott dolgot.
-
hadam98
senior tag
Túl gyorsan? content?
Arra gondolsz, hogy eddig jött 1 pálya 2 héttel a megjelenés után, a Season 1 részeként meg az ingyenes BR?
1 hét múlva pedig a második pálya a Season 1-ben?
A dec 9-es havas Empire State meg csak egy havas kaidás lesz limitált ideig. (mint tavaly a karácsonyi nuketown)Tök átlagos tempó. Az, hogy minden héten új skinek vannak meg... korábbi részeknél is így volt. De az meg nincs ráderőltetve, vagy megveszed vagy nem.
Csak én nem látom a tartalmat? Hol van? A bo7 vagy százszor ekkora tartalommal indul holnap az első szezonról nem is beszélve. Egyébként meg azért fogják elrontani a játékot mert olyan lassan halad az egész. Ilyen apró hibákat ennyi idő volt kijavítani? Na ne idegesítsetek. Mióta kiadták egy normális frissítés nem volt. Az új pályát nem nevezném tartalmi frissítésnek mert katasztrófa. A következő meg gondolom ismét valami kisebb pálya lesz nem? Igen, valószínű egy év és ez ki vérzik ha így halad. Valószínű a holnapi megjelenés is elvesz egy nagyobb szeletet mert majd mindenki az Endgame-et tolja ezerrel (jó, holnap után lesz a rendes megjelenés, de mindegy).
-
BerserkGuts
addikt
Holnaptól meg pihenő.
nem tudni hogy megy de kétlem hogy ez miatt bünti lenne
meg amúgy is az ő felelősségük a portal játékmódok felügyelete és elég fasság hogy most van akinek összejött. max elveszik tőle de ezt lekövetni mikor mennyit hányan szereztek képtelenség igazságot tenni -
Polllen
félisten
Series X-en 2.1GB az új update.
PC-n a multi 1,1 GB, a Redsec 2,2 GB, a single 3,8GB, meg a többi, amit még leszedett.
-
@rglaaf
veterán
Ezek a lövések csak nekem tűnnek sokkal egyszerűbbnek mint a korábbi részekben? Ott soha a büdös életbe nem találtam volna el.
Itt meg már 2 TOW kill, meg most ez. De ez már a második ilyen heli lelövés, csak az elsőről nincs videóm.
TOW full aimbot alig megy mellé helire
-
hadam98
senior tag
Igen, de a főképernyőről lekerül.
Egyébként így megtalálhatóak ahogy írtad, csak sokan nem tudják.
De az csak a Featured résznél volt benne nem? Amúgy meg tudtommal még csak "szervert" se lehet a kedvencek közé tenni. Ez a kereső is olyan amilyen. Régen volt rendes kereső, ott mindig volt kedvence mindenkinek ezért a jók mindig tele voltak. Most ott van az a Fort Lyndon mód is. Nagyon ritkán vannak rajt mert kb. az átlag játékos azt se tudja, hogy létezik még a régi részeknél simán megtalálta volna. Nem véletlen szidják a kezelőfelületet átláthatatlan az egész. Amúgy igen, hardcore módban kevésbé jönnek elő a hibák.
Most csináltam egy experiencet azon a Fort Lyndon pályán, mondom megcsinálom be teszem ide meg nagyobb csoportokba és lenne európában is egy fix szerver csak össze szedhetnénk minimum egy 40 játékost így. Erre mivan? Nem lehet hostolni mert azt írja tele van a kapacitás!!! -
astrojoe12
tag
hmm. ez érdekes. Ilyennel még nem találkoztam.
A youtube lerontotta a minőséget, valójában ennyire nem életlen, de azért látszik mire gondolok.
Új windows 10, friss driverek. -
hadam98
senior tag
Igen. Cserélgetik őket. Valszeg most HC Breakthrough van.
De a Search Experience-nél ki kell választani, hogy Hardcore és Region Europe meg az a elérhető slot Any-re és mindig van tele szerver ami Full XP HC... Most is van.
-
Szinyák
őstag
Időszakos mód.
Értem akkor azért hol benne van hol nincs mint a mesébe . Pedig szerintem a legjobb normált nem is játszom csak felidegel ...
-
dudu5130
őstag
Hamar kitolja azt az alap 30 golyót a kord, és csak 20 a damage.
Az AK205-el meg messzire is elég jól lehet darálni.De annál is 20 a damage.
-
Gainka
őstag
Miért, mi a baj ezzel?

COD-ban amúgy engem nem zavart, abban a 6-10 percben elviseltem, főleg az elején. De ami már nyár elején volt az fuuu. Ott abba is hagytam az egészet.
Azert ilyenkor elgondolkodom azon hogy mi franc ment el, anno a cod 2-vel, volt par fix fegyver, ures mapok, es 4000 ora. Az uj codokhoz hozzá sem nyulnek, es nem a kor miatt mert a Bf maradt, meg a 2-vel kezdtem a botok ellen nyomtam singlibe mig nem volt war cod 2 be, nem tudtam akkoriba rabeszelni a tobbiekre annyi favorit volt a cod 2 mi felénk.
-
- = Zk = -
félisten
A Reddites felhaborodas utan kivettek a “Wicked Grin” skint a jatekbol.
BF4 ben is voltak hasonlók, sosem foglalkoztam velük. Ahogy a fegyó skinekkel sem...
néha már azt érzem, túltolja az emberiség a faxkodást
-
rottenbull
őstag
Ezzel mi volt a baj?
-
q13579
senior tag
Vannak mellédörrentések, de azért pirospont, hogy aktívan figyelik a visszajelzéseket és próbálnak gyorsan reagálni.
-
CptAdamica
nagyúr
Asszem akkor itt az ideje megcsinálnom a 3k 1 élet alatt javítást.
Az very easy lesz!

-
Veiled Bride
őstag
Az E-vel szeded fel a loadout-ot. A revive is az. Szóval valami ott lesz. Csak az Engineernel csinálja?
Kizárólag engineer vagyok, mást nem próbáltam.
-
Veiled Bride
őstag
#Battlefield6 Update 1.1.1.0 includes some minor changes to weapons recoil and dispersion (bloom), but not bug fixes. Bug fixes will be added in a future update, including more weapon dispersion changes. Battlefield Studios is working on a general pass.
kapcs ford chatgpt:
A Battlefield 6 1.1.1.0 frissítés kisebb változtatásokat tartalmaz a fegyverek visszarúgásában és szórásában (bloom), de hibajavításokat nem.
A hibajavítások egy későbbi frissítésben érkeznek majd, amely további fegyverszórás-változtatásokat is tartalmazni fog.
A Battlefield Studios egy általános finomhangoláson dolgozik.Ez a frissítés mikor jön? Vagy már aktív?
-
omfgk
veterán
#Battlefield6 Update 1.1.1.0 includes some minor changes to weapons recoil and dispersion (bloom), but not bug fixes. Bug fixes will be added in a future update, including more weapon dispersion changes. Battlefield Studios is working on a general pass.
kapcs ford chatgpt:
A Battlefield 6 1.1.1.0 frissítés kisebb változtatásokat tartalmaz a fegyverek visszarúgásában és szórásában (bloom), de hibajavításokat nem.
A hibajavítások egy későbbi frissítésben érkeznek majd, amely további fegyverszórás-változtatásokat is tartalmazni fog.
A Battlefield Studios egy általános finomhangoláson dolgozik.Valamit már csináltak a spread-el, mert az M240L használhatatlan lett.
Ami azért érdekes mert egyébként a legerősebb LMG eleve az M250 volt.
Az nem változott. -
vg
veterán
Bugos már az eleje óta. FŐleg, ha scopeolsz.
Ezt kell 0-ra.
https://youtube.com/shorts/j4dOn2aWlfU?si=-1k2ozE-XYqL1BSy
-
CptAdamica
nagyúr
Elsőre azt hittem IRL kép.
PS4 nyitó cím!
-
Novver
senior tag
AMD has released the Adrenalin Edition 25.10.2 WHQL driver with support for #Battlefield6 on PC.
Tegnap jött, még nem merem felrakni. Most stabil minden, megvárom redditen meg itt mit szólnak hozzá az emberek

-
vg
veterán
Nekem a steam-es phantom edition csak 300 pénzt adott, akkor az most mi az a token ami ahhoz jár? Free? Megmondom frankon, kurva bonyolult ez már így. Ezeket a hülyeségeket követni, 1000 kihívást megcsinálni ezért/azért a fegyverre való kütyüért, meg a fene tudja miket kellene már. Nagyon elindítani sincs sok kedvem a játékot ezektől a ostobaságoktól.
-
Enigma1945
őstag
Tehat akkor akinek phantomja van, az is free passos?
-
ProEvoFan
nagyúr
Brutálisan kevés battle pass pontokat ad a játék.
Szerintem direkt csinálják... nálam csak azt érik el, hogy nem veszem meg a battle passt. -
Rony949
addikt
Érdekes, én 1100 összegyűjthető BF Coin-t számoltam a menüben. Akkor most már nem tudom hogy hogy van.
-
sixpak
nagyúr
De, amikor korabban 20x leirtam ezt, le voltam ugatva.
Nem, te azt mondtad, hogy befektetés nélkül lehet mindent unlockolni.
Na, azt nem lehet és soha nem is lehetett, egyszer mindenképp tejelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyik legfontosabb info ilyen szar helyre kerüljön.
Ez az első 2 skin, ami hossz idő után azt mondom... Na ez ér valamit, de 15 EUR-t már nem adnék ki, egy db-ért

FollowTheORI