- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Alzan most 11.790Ft + szállítás a BF6.
Xbox Series
PlayStation 5 -
IntelKiller7
Topikgazda
BF3 óta imádom a sorozatot. Az egyik kedvenc lövöldözés játékom a mai napig, bármennyire is legyen szar..(A Hardlineal csak alpha, béta játszottam
)De ez, hogy 4 új pálya jön, és abból 3 rework.
Ez szinte hihetetlen. Amennyire jól csinálták a bétát, a megjelenéstől kezdődően annyira szarnak bele az egészbe.Vagy nem is tudom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Újabb Twitchen gyűjthető skinek.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Free Weekend alatt jól letöltöttem PC-re a játékot. Csak épp elindítani nem volt kedvem. Na mindegy. Delete.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Free gift
-
IntelKiller7
Topikgazda
az előző bf-ekben nem lehetett akkor is beülni a helikopterekbe ha nem squad társ?
Ez a 2042-ben jött be nem? Ott voltak limitálva egyes járműveknél.
Itt amúgy kurva idegesítő. Elviszik a helit, aztán a gunner üres, de nem tudsz spawnolni... wtf.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Valamikor 2015-16-17 környékén beindult a live service hullám. A BF széria is átvette 2018-ban.
Azt is vegyük számításba, hogy a PS4 és XBox One is frissen jelent meg a BF 4-gyel és az előző generáció nagy kompromisszumok mellett tudta futtatni (de már a BF 3-at is). A BF 1 már nem jelent meg ezekre.
Talán annyira nem meglepő, hogy egy 2025-ös játékot nem adtak ki egy 2013-as hardware-re.Utóbbi 10 évben a legjobb döntésük volt, hogy elengedték az előző generációt. Már a 2042 is okádékul nézett ki.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Aztán a 3/4-én nem játszott a kutya sem, mert eloszlott a játékosbázis.
Nem tudom miért azért sír mindenki, hogy uh most csak 1 pálya jön, vagy miért csak 3 fegyver. Van benne több, mint 70 fegyver, a puskák közül kis túlzással mind használható és 12 pálya közül nem tudom melyiket lehetetett megunni. Majdnem 10 féle játékmód. Tényleg nem értem. Nem ez hiányzik belőle, hanem amit sokan írnak, hogy a skinekkel meg a challengekkel megölték azt a részét, ami miatt szenvedős, kemény meccsek vannak ahol "mindenki" csinálja a dolgát és a végén nagyobb elégedettséget adott, ha nyert az ember. Lehet, hogy kevesebb ember játszott korábban, de azok azért játszottak, mert szerették, vagy játszani akartak. Minden játékot manapság az tesz jelenleg tönkre, hgy ara koncentrálnak, hogy megjelenés után miből lehet még pénzt kivenni.
Meg ott annyira jól működtek az alap mapok, hogy mindenki azokon tolta.
BF3-nál is inkább csak a Close Quarters DLC pörgött.
Persze lehetett találni más DLC-s szervereket is, de ott elenyésző volt a játékosbázis, meg azért a szerverek se tolongtak. Az elején amikor megjelentek, majd szép lassan lecsengett.Számokból meg 1000%, hogy látják, hogy a skin pack jobb biznisz mint a DLC pack.
-
IntelKiller7
Topikgazda
BF YT oldalán van egy rejtett videó. Gondolom az S2-ről. Vagy az S2 csúszásáról.
Lehet ma még publikával lesz, ha már úgyis kedd van.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
#11052IntelKiller7: Csak ilyen re kár időt pazarolni, inkább a rendeset csinálnák meg, ja majd elfelejtettem, meg a játékot is....
Akárki, csak ne a DICE..De, ha neked van kedved, meg időd, és mondjuk megcsinálod Paracel Storm-ot, akkor miért ne csinálhatnád meg?
Ettől a DICE fejlesztőinek nem lett több 1 perccel sem a munkaideje. Fizetési bónuszt sem kaptak.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
BF6 Meta appban lévő setteket. Nem mindegyi fekszik, de van több kombó is. Alacson szint, full kifarmolt fegyveres, kis pálya, nagy pálya etcetc.
Telefonra is elérhető. Úgy könnyebb mondjuk konzolról lelesni, vagy, ha nem akarsz letabozni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Asszem ideje lefújni a szájkaratét.
PM-ben lehet folytatni tovább egymás szeretgetését!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Alaskában hideg van, mégis mi mást csinálhatott volna?
Kitervelheti, hogy hogyan mentse meg Jesse életét.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
BATTLEFIELD 6 - COMMUNITY UPDATE - BATTLEFIELD LABS SEASON 2 TESTING AND BEYOND
Pénteken új pálya teszt a Labs-en és visszatér majd a Golmud Railway is.
De miért pont a Golmud.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
"szálkeresztek" az mi ?
Az optikákon a célkeresztet.
-
IntelKiller7
Topikgazda
BATTLEFIELD 6 GAME UPDATE 1.1.3.5
Ami ebből érdekes lehet az az, hogy lehet majd az szálkeresztek színét módosítani.
20-án délelőtt 10:00-kor lesz elérhető.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Átigazol a BF Studioshoz az Ubisoftos Julian Gerighty.
Executive producer volt a Division játékoknál.Erre a hírre le is döglöttek a Battlefied 6 szerverek.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ingyen Bradley skin.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Korábban volt olyan sztori, hogy az Activisionnek van részesedése a Cronus Zent gyártó cégben.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mai free a loginért.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ingyenes skin.
-
IntelKiller7
Topikgazda
hc szerverek csak portálon vannak ?
Igen. Illetve néha van HC CQ/breakthrough az alap modok között is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Sziasztok!
A headshot azonnali halált eredményez?
A headshot indikátor színét megváltoztattam lilára a fehér helyett és nagyon sokszor felvillan, de csak az esetek harmadában lesz kill a vége.
Nem. Csak sniperrel maximum.
Illetve HC-n.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
és ráadásul konzolról. szép
Cronus Zen csodákra képes.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
De, ha a monitor közepét nézed, akkor 32 colon a felső sarokban is szar helyen lesz.
szvsz -
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
milyen firestorm itt BF6-ban redsec van
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Múltkor nekem a játsz sniperrel 5 kört nem számolta. Pont meghaltam a végén, erre valamiért nem számolta hozzá..
Nem voltam mérges.
Főleg, hogy ezért játszottam 1 kört délelőtt.. -
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Több millió fajta hardver vs. 2 féle..

De örülök, hogy Series X-ről tolom én is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Kár, hogy a megszerzett BP coint nem duplázza, csak az XP-t.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Holnap 10:00-ig kell 4 órát nézni twitchen REDSEC streamet, és a tiéd minden.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Event után úgyis kikerül.
És nem is kötelező rajta játszani.Hogy nektek semmi se jó.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Elég, ha túl alacsonyan száll, hogy ne tudd bemérni. Max valaki lekapja sima RPG-vel, egyébként meg lehetetlen.
Ha okosan használod, OP nagyon.
BF4-ben nem éreztem az Attack helit úgy mint a 3-ban, pedig ott imádtam.
4-ben sem volt rossz, de közel sem volt annyira jó.
A 2042-ben a stealt heli volt OP. Aki tudta használni, az életben nem halt meg vele.A 6-ban ugyan így el lehet vele mászkálni, csak okosan kell használni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Na most ez bug vagy mi? itt elottem is hordonak kene lenni A pontnal.
Egyszer vannak tuzes hordok, maskor nincsennek, tuz nelkul is toltodik vissza a hp.
A Challengek bezzeg ott vannak, de nem fagysz meg a hidegben, es toltodik a hp is tuz nelkul
de igy nem lehet vinni a challengeket, mert vannak olyan kuldetesek, hogy olj meg x,y embert a hideg zonaban stb stb
Egyértelmű bug. Gép resi?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Holnapi patch.
PlayStation 5 -> 5.6 GB, version 1.000.008.
Xbox Series S -> 9 GB.
Xbox Series X -> 12 GB. -
IntelKiller7
Topikgazda
Kiderült, hogy csaknem teljes egészében arab tulajdonba kerülhet az Electronic Arts a rekordösszegű felvásárlást követően
Na most ez jo vagy rossz lesz
A nemzetbiztonsági kockázattól kezdve már mindent mondtak a hír után.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Lesz egy pár fix.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ott egyébként volt armor az elején? Én nem emlékszem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Pont most taglaltam, mennyire nem kerül semmibe megcsinálni a küldiket.

(váltasz fegyvert vagy játékmódot oszt csókolom) , igazából csak játszol és a 90%-a meglesz. Ehhez nem értem miért kell fanboy-nak lenni és 0-24-ben lesni a feladatokat??
Aki 99%-ban csak CQ-t tol annak nehéz mondjuk a BR, Guantlet feladatokat megcsinálni.
Nekem is 2 hetembe telt mire tegnap rávettem magam, hogy pár BR feladatot megcsináljak haverokkal.
Nem igazán érdekel ez a része. A Guantlet nem rossz, de a BR nem az én sportom. -
IntelKiller7
Topikgazda
Valszeg nem. Mostanában szinte csak Escalation. Pár Breakthrough is volt ott vagy gyakorlatilag senki nem volt support, mert mindenki assault meg recon, vagy tojtak a fejünkre amit többen is jeleztünk nekik a csetben...letojták
Bár a breakthorugh nekem nem jön annyira be, amióta csak 24 vs 24. Én a húsdarálót bírtam, nem szégyenlem bevallani.Persze, meg csinálják a Red Bullos küldetést.

Amúgy én is jobban szerettem a darálást Breakthrough, de mióta 24vs24...
Arra jó, hogy a napi küldetést le lehet darálni 1 kör alatt ott legalább.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Kösz, biztos lesz aki belefut még a problémába... bár sajnos ritkán használják a keresőt, szóval be kell majd írni mindig.

Majd lehet beírok valamit erről az összefoglalóba, de azt se szokták sokan olvasni.
Be kell állítani spamelésre, mint a DC-s linket.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Srácok ezt a havas pályát hol lelem a játékban?
December 9-től lesz csak.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem igazán utal semmire, de biztos van rá magyarázat. Vagy csak egy random szám.
Ugyan úgy mint a 414 accolides gyűjtés, 129 kill, 128 object.
A 2042 repair a legegyértelműbb eddig.
-
IntelKiller7
Topikgazda
2 hetig lesznek.
de meg nem aktivak!Most mar igen. 😀
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Bekerult a jatekba a Red Bull challenge es uj California Resistance kuldetesek.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Csak a killt számolja. Assistot nem.
Anti Air RPG vagy a mobil AA-vel csináld. Azzal a legegyszerűbb kb. Csak engineer-el ülj be és kész.
-
IntelKiller7
Topikgazda
48 oras Twitch drop
dec 2 16:00-tol dec 4 16:00-ig kell/lehet nezni BF6 streamet(redsec stream nem szamolja)
-
IntelKiller7
Topikgazda
Meg el is engedhetjuk ezt az egész témát inkább.
-
IntelKiller7
Topikgazda
kb zero tolerancia van. Nem hiába csillagoz ki minden angol szót. Sok helyen már a nem angol trágár szavakra is tolja.
Mivel jobb, ha beírod neki chaten, és nem csak a monitor mögött anyázod csuklásig?
Szabály az szabály. Valahol nem veszik ennyire komolyan, valahol meg igen. -
IntelKiller7
Topikgazda
Akkor is túlzás. Nem csaltam... És az, hogy nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, elég szánalmas...
Ezért bárhol bannolnak. Nem csak a Battlefieldben.
Kínában lehet még börtönbe is zárnának.
Szabályzatban benne van, az elején elfogadtad.EA-nek írj a live chaten, bár nem hiszem, hogy bármit is tudni fog kezdeni vele.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ezt a szájkaratét sosem értettem. Mi értelme? Változik valami, ha elküldöd a kurva anyjába? Nem. Vagyis de, veheted újra a játékot..
-
IntelKiller7
Topikgazda
Dupla XP hétfőig!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ingyen skin játékon belül.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
IntelKiller7
Topikgazda
Open the NVIDIA app → hit Redeem → claim it before it’s gone.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Hm vkinek meccs indításnál, jobb alsó sarokban piros hiba üzi: unknown error occured (diceonlineerror)....?
Matchmaking Outage
Matchmaking is currently unavailable across all Battlefield 6 multiplayer modes. REDSEC remains available and is not affected. We're investigating and working to restore normal service, and will update you as soon as we have more to share.chatgpt kapcs.ford.
Matchmaking leállás
A Battlefield 6 többjátékos módjaiban jelenleg nem működik a matchmaking. A REDSEC továbbra is elérhető, ezt a probléma nem érinti. Már vizsgáljuk a hibát, dolgozunk a szolgáltatás helyreállításán, és amint többet tudunk, frissítjük a tájékoztatást. -
IntelKiller7
Topikgazda
A páncél nagyon sokat dob. Sima multiban lazán ki lehet bárkit darálni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
A játék menüjében ki tudod választani, hogy mit telepítsen. Valszeg csak a Redsec töltődött le. Ott kell kiválasztani majd a többit is, és letölteni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
CQ 1000 ticketrol 1200-ra lett emelve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elvették, vissza adják a kill-t, hogy majd újra el vegyék? Nagyon megy a játékkészítést itt is...