Hirdetés
- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Nekem is hányoznak az igazi nagy pályák ami a BF sorozatnak védjegye volt korábban!
Örültem volna ha valami teljesen új pályával rukkolnak elő amit még nem láttunk, de ennek a Golmud-nak is örülök mert szerettem rajta játszani.
-
Lendova
őstag
-
FollowTheORI
Topikgazda
-
CptAdamica
nagyúr
Ha az eddigi infók helytállóak, akkor nagyjából megtartják a méretét és nem meszárolják úgy le, ahogy OP. Firestormmal tették. Biztos lesz pár newbie, akiknek ez lesz az első normális méretű BF mapjuk, rögtön látni fogják a különbséget. Nagyon várós nálam is. Remélhetőleg ezen a vonalon gondolkodnak tovább a fejlesztők és belátják végre hogy ez egy egyetlen irány ha a játéktér méretéről van szó.
Firestorm is ugyan akkora, egyetlen változás, hogy CQ-nál közelebb vannak a kezdő pontok. Amúgy én nem éreztem semmilyen eget rengető megújulást Golmud esetén pusztán a mérete miatt, miközben a játék teljesen balanszolatlan.
-
VágniValó
addikt
"Tudtam én, hogy okkal nem játszottam a korábbi részekkel sem, kezdi elveszteni a Zampella-féle Titanfall ízét a játék."
Jézus Atya Úr Isten mi van az emberekkel??? Elvesztette a taknyoncsúszkálós tinilövölde jellegét??(Spoiler: nem vesztette el, ugyanaz a fos csak jött hozzá egy darab jóindulattal is közepes méretű map, ami a minőséget tekintve is maximum közepes.)
Szerintem nagyobb, mint Mirak Valley (amit amúgy nagyon szeretek) és van akkora, mint Firestorm, ha nem nagyobb.
-
Polllen
félisten
Az alacsony TTK esetén az győz, aki gyorsabban, jobban céloz és helyezkedik. Ezek a jó játékosok. A kezdő játékos jön, fut, meghal, elmegy a kedve az egésztől.
Ha a tömegek ezt szeretnék, a lehető legkisebb lenne a TTK a BF-ben is. Nem így van. -
huby80
senior tag
-
CptAdamica
nagyúr
Hát bajtársak, bevallom hogy leragadtam a BF3-4 érában, ahol csak kétszer (LOL) kellett megvenni a gémet, hogy mindened meglegyen (alap+premium), épp ezért nem bírom felfogni hogy mi történik ebben az ecseri piac szintű szemfényvesztésben:
Tegnap valamit kattintgattam a battlepass menüben és egyszercsak aktív lett ez a pro izé:
Kaptam 300 battlefield garast meg pár csicsás soldier és fegyver skint, illetve aktív lett a battle pass. (Ó igen a battle pass, ahol valami pathok vannak, azon besírtam.)Steam és Phantom Edition, semmi egyéb extra nem lett vásárolva hozzá.
Köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy mi ez a kapitalista fosfolyam, ami hömpölyög itt megállíthatatlanul.Megvetted a Phantom verziót -> megkaptad a jutalmad -> kurva kapitalizmus.
-
bul07
nagyúr
-
Gainka
őstag
Eggyet értek. Heti kuldetes meg napi, soha nem ezert leptem be hogy ezeket teljesitsem, amiket elöző reszekben megcsinaltam azt a puszta veletlen hozta.
Am én mikor nem akarok annyira koncentralni lassabban vagy sniperral tamogatok hatulrol, rushhoz kell jobban a koncentracio, és az idő elörehaladtával a tul sok jatek is csökkenti, edemes pihentetni par napot. -
ProEvoFan
nagyúr
-
Laraxior
titán
Mert mondjuk kiakar kapcsolódni kicsit? Nem idegeskedni, hogy jóskapista kukutyin utáni kis kiszögellésből 65x szedi le ... egy körben a 100x scopeos sniperjével.
Van akinek a jatek marad jatek szinten
-
lnk
aktív tag
Senki játékát nem rontja el vele ha botokat öl. Nekem is volt olyan nap hogy hulla fáradtan meló után volt fölös 40 percem és botok ellen húztam a fegyvert. Legalább addig sem mások játékot csesztem el a gyenge teljesítményemmel.
-
VincentVG
senior tag
Ne legyél már ennyire try hard ember. Játssz a játékkal, szervezz magad köré embereket vagy csatlakozz másokhoz és haladni fogsz az upgradekkel, nem mellesleg új barátokra is találhatsz. Annyira kiábrándító tőled is meg mástól is állandóan ezt a rinyálást olvasni az xp farmról meg a kiskapukról. Szerinted az összefarmolt fullos fegyó vagy a taktikus csapatmunka és mapok ismerete tesz jobb játékossá?
Haver, koszi a kioktatast. Egy kerdes volt, mert nem ertem a logikat, eleve miert engedik ezt beszamitani a hivatalos stat-ba. De ki akartam probalni. A rinyalast nem tudom hol olvastad, kicsit valogasd meg a stilust. peace.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ne legyél már ennyire try hard ember. Játssz a játékkal, szervezz magad köré embereket vagy csatlakozz másokhoz és haladni fogsz az upgradekkel, nem mellesleg új barátokra is találhatsz. Annyira kiábrándító tőled is meg mástól is állandóan ezt a rinyálást olvasni az xp farmról meg a kiskapukról. Szerinted az összefarmolt fullos fegyó vagy a taktikus csapatmunka és mapok ismerete tesz jobb játékossá?
Hagyd rá. Ha neki ettől jobb.

Kifarmolhatod a fegyvereket meg mindent, ha elöbb lövöd le a csillagokat az égről mint, hogy eltaláld valakinek a fejét.
-
nincsnév007
addikt
-
emiki6
veterán
-
Enigma1945
őstag
-
omfgk
veterán
Na ez az amit nem szabad csinálni.
Mert így sose tanulja meg az ember a lövedék fizikáját.
100 méteren kell hagyni fixen és meglesz az izommemória.
Vagy ott az a szerencsétlen range finder. Akkor legalább méterre pontosan meglesz. De arra tessék számítani ,hogy ezzel kb 200 méterig esélytelen egy olyat lelőni, aki csak izommemóriából dolgozik. Hiszen a range finder beállítása miatt lassabb lesz a játékos lövése is. Mire meglesz a méter, addigra jön a fejes. Ami így helyes egyébként. Ha már skill nem kell hozzá.
-
almos94
aktív tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
4x4 új pálya nem lesz. Seasononként lesz 1 max 2 új pálya azt csókolom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
CptAdamica
nagyúr
-
BerserkGuts
addikt
-
3L1T3
addikt
Az ok hogy a Firestorm mindig is relatív nagy map volt, de valamiért nem bírták megállni, hogy ne zsugorítsanak a játékteren. Hasonlítsd össze a bázisok helyét az eredeti map layouttal. Azt sejtem, hogy a bázisokon való spawn után sokkal gyorsabban az első zászlóknál lehetnek majd a playerek és talán így többnyire elkerülhető lesz, hogy az egyik team már a kör elején kiszoruljon a mapról. Érdekes húzás mindenesetre.
Folyamatosan nézik a line flowt, ezért történt a LABS alapján is változtatás.
Ne akarjuk már megfejteni azt amit ők tökre más adatokból látnak.
-
CptAdamica
nagyúr
Az ok hogy a Firestorm mindig is relatív nagy map volt, de valamiért nem bírták megállni, hogy ne zsugorítsanak a játékteren. Hasonlítsd össze a bázisok helyét az eredeti map layouttal. Azt sejtem, hogy a bázisokon való spawn után sokkal gyorsabban az első zászlóknál lehetnek majd a playerek és talán így többnyire elkerülhető lesz, hogy az egyik team már a kör elején kiszoruljon a mapról. Érdekes húzás mindenesetre.
Láttam redditen már valami önjelölt map designer meg is fixálta a bázisok helyét, nem tudom, hogy miért kell mindenen pánikolniuk az embereknek... én jobban aggódom a balansz miatt, meg azon, hogy a hitre működjön normálisan megjelenésre.
-
GoodSpeed
veterán
-
Veiled Bride
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
FollowTheORI
Topikgazda
-
Ellia
addikt
-
turho
addikt
Miért változott volna bármi is? Lehet farmolni oldschool bf és bf6 skineket és jött Iwo Jima, mint régi-új map.
Ami érdekes lehet BF6 beta után, az az official hc playlist Portalban. Van 3D spot, de nincs sprint és csúszkálás, se minimap és csak kaszt-specifikus fegyverek közül lehet választani. Kicsit lassabb a játékmenet, szerintem jót tesznek neki a korlátozások.
Ok, köszi. Igazság szerint nem ismerem, azért kérdeztem. Viszont COD-osként is megfogott a BF6 most. Ugyanazt a feelinget akkor ne keressem a 2042-ben?
tehát pörgősebb, TDM jellegű online módokat.
(Amúgy a Steamen most valami 3 Euro). -
CptAdamica
nagyúr
-
Locutus
veterán
-
F_Zolee
nagyúr
-
JSaN
addikt
-
Rony949
addikt
3+1 dolog tudta volna tudta volna igazán jobbá tenni a bétát
- 20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék.
- Unlocked és locked class meccsek a főmenüben és a pálya/mód keresőben egyenrangúan megjeleníteni.
- Nem egy közepes méretű és három zsebkendőnyi map, hanem egy bazi nagy, egy közepes és egy clusterfuck kellett volna.+1 - Full 3D spotting system rework. Semmilyen autospotnak nincs helye ebben a játékban, a villogó-virító piros háromszögeket is diszkrétebbre venni. BC2-BF3 érában ezt nem gondolták túl. Ez jelenleg easy mode. 3D spotting for dummies.
"20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék."
Ezzel annyira egyetértek. Már-már feleslegessé teszi a medic szerepét. -
sixpak
nagyúr
3+1 dolog tudta volna tudta volna igazán jobbá tenni a bétát
- 20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék.
- Unlocked és locked class meccsek a főmenüben és a pálya/mód keresőben egyenrangúan megjeleníteni.
- Nem egy közepes méretű és három zsebkendőnyi map, hanem egy bazi nagy, egy közepes és egy clusterfuck kellett volna.+1 - Full 3D spotting system rework. Semmilyen autospotnak nincs helye ebben a játékban, a villogó-virító piros háromszögeket is diszkrétebbre venni. BC2-BF3 érában ezt nem gondolták túl. Ez jelenleg easy mode. 3D spotting for dummies.
Az auto self heal tényleg egy vicc és a többivel is teljesen egyetértek.
Papíron a BF3 veteránoknak készült a játék, de minél többet játszik vele az ember, annál inkább világosabb, hogy nagyon nem.
Mindegy, jön az Arc Raiders, Október végén, én arra gyúrok.
-
boogie84
veterán
Legutobb vasarolt jatom a Dying light the beast. (Elorendeles) Nem tudom megmondani h mi volt amit ez elott vettem (teljes aru jatek), ami jo is volt. Gondolkodnom kell. The division 2, mert mocskosul le volt arazva, de az elot. Ja meg van, Scum (eneba, 7000huf). Na azt is abbahagytuk.

Ha nem lesz jo a jatek szted megveszem?
Nalam megszunt az a vilag h mindegy milyen a jatek de akkor is ott kell h legyen a "konyvtarban". Tamogassa a szar jatekokat aki akarja...
BF6-ot egyelore nem ide sorolnam, de senki sem fog fegyvert a fejemhez h vegyem meg.
-
Sanyi19
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
nanofocus
tag
Azt figyeltétek hogy milyen sunyi módon tolja a BF Labs (szándékosan nem dice-t írok, az már szétszéledt) az unlocked módot, mint alap conquestet és a locked conquest csak a második, holott a helyes sorrend cq és cq UNlocked lenne. Miért jó az nekik ha mindenki mindennel szaladgál? Több meló egymáshoz balanszolni a kasztokat?
Nem volt egyértelműsítve, legalábbis szerintem. Én is azt hittem a closed conquest-re hirtelen, hogy valami CQB conquest, pedig jó az angolom, a leírást is szépen elrejtették. Szinte biztos hogy a kettő kozul valamelyiket hagyják csak meg, bár talán még az is előfordulhat, hogy mindkettőt aktiválják egyszerre cross weapon fejlődéssel egybekotve, talán mindkét tábor ugyanakkora, a reddit fórum erről árulkodik.
-
Eversmann
senior tag
-
boogie84
veterán
-
Flashback
veterán
-
Sz. Géza
senior tag
-
CptAdamica
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
Elég sokat modolok, total conversions mod pakkokat is próbáltam különböző játékokban és ez jött le ezalatt a pár óra alatt. Nem szerettem volna semmi degradálót írni a pre-alpha buildre, csak volt egy ilyen érzésem. Tippre továbbra is a Frostbite-ot használja és szerintem bizonyos effekteket (textúra részletesség, árnyékok, post-process, mesh quality, foliage) és a rombolhatóságot inkább feltupírozták, mintsem lecseréltek volna. Röviden, sarkosan és nagyon szubjektívan: mint egy rommá modolt Portal szerver extra grafikai és játékmechanikai elemekkel. De ez egyáltalán nem gond mert egy jó játék körvanali látszódnak előtűnni. Tényleg azt éreztem hogy na végre b*zmeeeg, újra itthon!
Modern a cucc, de egyben oldschool is, vannak új gameplay funkciók amik nagyon tetszenek és még vissza is kanyarodik a régi jó mederbe. Nagyon várós.Persze, Frostbite továbbra is, DICE fejlesztette ki, de szerintem kábé minden aspektusa teljesen más szemlélettel készült, mint a 2042-nek, de részletesen nem bontom le, mert elverik a püspök falatom.
-
CptAdamica
nagyúr
Kb 5-6 meccset mentem az alpha-val és az alapján az jött le, hogy inkább egy bf 3-4re hasonlítani akaró 2042 mod. A gépigény is hasonló, a grafika is. További játékmenet lassulást szeretnék látni, mert bár tényleg visszavettek a tempóból, de még nem eleget. A fedezékbe húzás nagyon tetszik, az csillagos ötös. Volt hogy egy bombatölcser szélén szedtek le és a csapattárs lehúzott a gödör aljára újraéleszteni.
Mégis miben volt ez az alfa egy 2042-es mod?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Proxmox VE
- Yettel topik
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5594
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha van hasonló Bazaar-ról is, jöhet!

Ez ment egy darabig, aztán nem érdekelt, én is váltottam sniperre.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

FollowTheORI
IntelKiller7