Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Jaj hát félrenyomtam mert Viper 26 hozzászólására akartam válaszolni na, mindenkivel megesik egyszer kétszer.
"Egyébként az melyik bug, mikor egyszerre lövitek le egymást?Megtörtént vagy 10-15 alkalommal egy kör alatt.."
Erre volt válasz az X-elés ami nem mást jelent mint, hogy egyszerre lövitek le egymást. Ez a jelenség létezett a patch előtt is.
-
cellpeti
nagyúr
multigaming.hu szerveren direkt nem lehet leszedni a BIRD-öt, vagy az IGLA szar a játékban?
-
Zoli1222
őstag
válasz
Illusion1010 #878 üzenetére
Vót'má'!
(#879) fordfairlane: ez is vagy 5x!
És a vót'má' is vót'má'!
-
LLD
aktív tag
válasz
fordfairlane #879 üzenetére
Illusion1010: Need for BF3!!Nagyon ökrök!!!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Ez nagyon beteg!
-
Neoteric
addikt
válasz
Hát ez kész.
-
nanorambo
őstag
-
maskimx
senior tag
válasz
fordfairlane #879 üzenetére
Miért visel egy orosz(?) építőipari munkás neonzöld topot? MIÉRT??
-
fordfairlane
veterán
-
Illusion1010
senior tag
-
SipiBcs
őstag
Szerintem csak hátrányt jelenthet a magas ping.
Torrentnek hívják azt a programot full sávszélen! Le és feltöltesz, közben garantáltan megugrik felfele a pinged.
De az is lehet, hogy cheater a user és a saját régiójából már mindenhonnan banolták, ezért átugrott másik földrészre "kalandozni"
-
Chrys_
addikt
válasz
fornettisuti #864 üzenetére
Fogyjál
Tegnap TDM-n volt egy player 800+ pinggel, halommá lőtt mindenkit. Van olya prg, amivel beállíthatsz manual nagyobb válaszidőt? Mert az full előny.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #864 üzenetére
Nem bug, az új patchet élveheted
-
Viper26
nagyúr
Mi a f@szért nem menti el a játék az adott kört???
Nem dobott ki, normálisan végigment, erre látom, hogy semmi nincs mentve...
Egyébként az melyik bug, mikor egyszerre lövitek le egymást?Megtörtént vagy 10-15 alkalommal egy kör alatt.. -
Chrys_
addikt
Tegnap John Carter a Marson-t játszottam BF3-ban:
Leszálltam a jettel a senki földjén (már a piros mezős rész), mert javítani kellett, betalált egy szerencsétlen szerencsés rakétája
Kiszálltam a gépből, és javítottam 1000-rel. A 10sec lejárta előtt visszaszálltam a gépbe, majd megint kiugrottam, hogy tovább javíthassam. Viszont ez utóbbi tényleg ugrás, és nem kiszállás volt, mert eldobott a géptől jó messzire, mintha katapultáltam volna (lehet azért, mert domboldalon állta gép, és nem "értette" a motor a helyzetet)
Esélyem sem volt 10sec alatt visszafutni a géphez, ezért távolról beleeresztettem egy rakétát, nehogy az ellen megszerezze véletlen
-
Ribi
nagyúr
válasz
fornettisuti #859 üzenetére
Sőt ha szerencséd van, akkor csak belépsz egy squadba, bespawnolsz a helibe amit vezet valaki és elmész enni
Ugyanez tankkal is lehet. Csak repcsivel van gond. -
-
hajsza
aktív tag
A CQ assault nem csak annyiban különbözik a sima CQ-tól, hogy az egyik csapat kezd az összes zászlóval a másiknak meg több tickete van, hanem abban is, hogy ha a támadó csapat megszerzi az összes zászlót, akkor automatikusan nyernek, nem kell 0-ra lemennie a védők ticketjeinek.
Szerk. : és éppen ezért szükséges a visszafoglalás lehetőségét meghagyni.
-
Csaber
senior tag
válasz
scope2007 #854 üzenetére
Szépen elmész egy üres pályára és lehúzod a zászlókat és ha " véletlenül " az ellenség a barátod lesz akkor rögtön 2-szer több pontot szerzel ( a barátod is) , de ez működik repcsivel is Caspien Borderen az antennát és Operation Firestorm-on pedig a Ru team előtt lévő zászlónál le tudsz szállni vele , bár így nincs sok kihívás benne . és nem jelenti azt hogy tudsz is repülni vele , de kilehet lockolni mindent
-
scope2007
addikt
egy pro helis jelentkezhetne... kiszeretném húzni a helis cuccokat.. de én csak gunnerként tudok közreműködni. Valaki esetleg?
-
Illusion1010
senior tag
-
klambi
addikt
nem lehet kikapcsolni ezt az idióta elmosódást amikor lőnek rám??
mert marhára szar benne, nem látom mi van szóval nulla értelem...
-
gabipaci
őstag
válasz
ProEvoFan #829 üzenetére
Akkor szavazd le!
Szavazzatok, hogy pontosan melyik mapok/modok legyenek, akár keverve is. -
Xaels
félisten
válasz
H.Ezredes #839 üzenetére
A Conquest Assault olyan, hogy az egyik csapat birtokol már XY pontot míg a másik több tickettel kezd. Utána lényegében minden ugyanolyan mint a sima CQ-ban csak a támadó csapatnak tepernie kell a pontokért.
(#840) dilipok: ha nem lehetne visszafoglalni akkor olyan lenne majdnem mint a Rush mód.
-
Csaber
senior tag
Ne is mond az előbb 2-szer haltam meg amiatt mert kellett lőszer és nem kaptam ...mi is szoktunk néha barátokkal küzdeni de ,ha már 3-4 fő összejön az már nagyon jó...amúgy ma délelőtt elrontotta egy muki a játékot megint egy khmm " úriember "(Eskimo1337 ) akit egyfolytában dobált az autobalance , admin sehol se volt 650 ölésnél tartott mire eltűnt(F2000-el simán lelőtte az antennánál lévő emberkéket Ru team bázisáról , később M98B-re váltott) , mondjuk nagy kárt nem okozott egyik csapatnak sem (10000 ticket-es volt) de akkor is elment a kedvem a játéktól
-
dilipok
veterán
válasz
H.Ezredes #839 üzenetére
hogy az egyik conquest, a masik meg conquest assault
Amugy, az assault annyival masabb a sima CQ-nal, hogy az elejen az egyik oldal birtokolja az osszes pontot, es a tamado csapat kicsit tobb tickettel indul, onnantol ugyanaz (mondjuk szemelyes velemenyem az, hogy tobb ertelme lenne, ha amiket egyszer elfoglaltunk, azt ne lehessen visszafoglalni)
-
H.Ezredes
őstag
Mi a különbség a
Conquest Assault Large és a Conquest Large között??? -
TXT
őstag
válasz
- = Zk = - #791 üzenetére
Hát ez az! Nekem ez a gamma előtt talán összesen 30óra multi élményem-tapasztalatom volt, így ezzel kb baxhatom. Próbáltam az egyik klánt szervező arcnál érdeklődni, válaszként azt kaptam, hogy 300k/m alatt felejtős! Na attól most, vagy 150-200óra múltán is messze vagyok a 214-emmel.
Mindegy, akkor marad a szólózás, vagy páran, akik nem a PRO-k közé tartoznak, majd verbuválódunk. Ennyi. -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #835 üzenetére
öööö mondták
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #831 üzenetére
ezt azok mondják, akiknek kicsi...
-
H.Ezredes
őstag
válasz
- = Zk = - #831 üzenetére
A legkisebb is számít....
-
Viper26
nagyúr
Qrvajó, hogy a megjelenés óta gondok vannak a csatlakozással, de duda legalább van, well done dice....
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #819 üzenetére
ezt csak olyanon tudják eljátszani velem, ahol nincs engedélyezve a shoti... Különben előszedem az M1014-et, és máris lövöm a feje felett a plafont, két tárral le is takarítom az egész kócerájt
-
TTomax
félisten
válasz
L-e-f-i-e #820 üzenetére
Igen ezzel nincs is semmi gond,ha másik klán ellen teszik.Viszont a "csürhe" ellen igy nyomulni nem éppen fair play megoldás... és persze ha te lennél a "csürhe" aki hetente kétszer feljön gémelni,és leradiroznak akkor más lenne a véleményed... mondom ezt magam is ugy,hogy klántag vagyok...
-
L-e-f-i-e
senior tag
És vannak akik megrögzötten nem tudnak napirendre térni a felett, ha valaki klánban, versenyszerűen (is) szeret játszani, és ehhez megvan a kedve, adottsága. Ez csak egy olyan plusz amit lehet, hogy szeretnek csinálni, a többség nem hivalkodik vele, egyszerűen csak taktikusabban, de azt jól csinálva, játszik.
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #816 üzenetére
Idegesítőbb az a dolog szerintem amikor hasal a rohadék a mozgólépcsőn, világít a távcső..le tud lőni simán, de én hiába lövöm nem találok semmit
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #813 üzenetére
Hát,hogy melyik golyó talál,és melyik nem....biztos történt már veled olyan,hogy te már régen a fedezék mögött voltál,de a golyó még eltalált.Nos ez azért van mert aki téged lött még azt látta hogy nem vagy a fedezék mögött,és a játék azt az oldalt adja meg... na most ha elállitod amit mondtam jobbra max,akkor a hitbox javul,cserébe laggol,ha balra,akkor tükörsima lesz,viszont a hitbox romlik... nekem középen van de jobbra elhuzva marhára laggol...
(#818) Laraxior
a rohadék...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Norb3rto #814 üzenetére
áhh, találat "jelző"....
lesz.rom, hogy nincs Headshoot és egyéb. hulljon az enemy, a többit lesz.rom
(#815) Laraxior
áá, ilyenem most is van...
oda-vissza simán...(#817) TTomax
levettem csutka nullára. megnézem mi a pálya így. ha nem kóser, akkor közép állásban...
köszönöm -
Laraxior
titán
válasz
Métron megtudod amikor lőnek utánad, te már rég befordultál a fal mögött és még mindig kapod az ólmot
-
Norb3rto
őstag
válasz
A játék fő gyengesége finoman megfogalmazva
sok szar konzolport miatt
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #809 üzenetére
Options/Controll/Network smoothing.... vedd le a csuszkát minimumra... a hitbox vacak lesz töle,de nem fog laggolni...
-
janihunk
senior tag
válasz
Cybertrone #786 üzenetére
Hát ha semmi nem megy se msn se semmi akkor 1gb körül használ, de a CC és ilyesmi is benne van, amit nem tudok kilőni.
-
- = Zk = -
félisten
-
maskimx
senior tag
válasz
- = Zk = - #805 üzenetére
"ráqrtam egy nagyot, és megállt"
Az lehet a baj, hogy nem elég nagyot kúrtál rá. A számítógép kifinomult technika, mikroáramkörök ezreivel. Mivel ezek nagyon kicsik (ugye mikro), ezért a gravitáció a kvantumfizika szabályai szerint hat rájuk. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy egy normál erejű rákúrást meg sem éreznek.
Javaslom lábbal próbáld meg, kettővel egyszerre a biztonság kedvéért. Ha ez sem segít akkor szerezz valahonnan egy 10 kilós bontókalapácsot, az garantáltan megoldja a problémádat. -
asuspc96
senior tag
válasz
- = Zk = - #805 üzenetére
Ping ? Néha én is küzdök vele....lőjj le bármilyen háttérfolyamatot ami csak egy kicsit is szipkázná a netet....pl nálam utorrent növeli vagy 100-al
asuspc96
-
- = Zk = -
félisten
úgy kib.szom ezt a szgépet, hoyg cask úgy nyekken,....
laggol, de qrvára nem tudom, mi miatt. egyszerűen nem lehet így játszani...
nagynehezen rátalálok az F2000-re, összerakom f.szán, hentelek Bazaar-on, erre belaggol, én meg ráqrtam egy nagyot, és megállt. hát a qrva annyát
...
szúúszá!...
szerk.
nem is lagg, ink szaggatás. bár az fps nem csökken. -
pohár
félisten
válasz
Laraxior #798 üzenetére
én nem tudom miért sír mindenki a reconok miatt, leghasznosabb kaszt mondhatni... főleg rush-on
ha elég közel a célpont, egy lövés és fekszik, azt ajánlom hogy menj rusholni davamand peakre mint attacker, sziklára leteszed a radio beacont, egyszer lelőnek, supportként éledsz újjá, szépen ejtőernyőzöl, közben szórod a C4-et az M-COM felett, és kaboom -
Chrys_
addikt
Mekkora noob adminja van a Debrecen-szervernek, kidobtak baserape-indokkal, amikor 1x sem lőttem be a bázisukra, csak 15-0 volt a statom
Tipikus magyar köcsög admin... Pedig asszem éppen mind3 pont az övék volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest