Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #796 üzenetére
Én nem tudom,de nekem az M27IAR jött be a legjobban... abban a classban szerintem az a legjobb fegyver...a c4-et imádom,sok lehetöség van benne... ott a claymore az is sokszor megvédte a hátam amikor kellett.... és volt amikor bizony kellett a zárótüz amig a többieket felszedték... én a többi classban nem látok ennyi fantáziát... talán az enginer.... a recon szerintem a leghasznavehetetlenebb...
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #797 üzenetére
A héten meglesz a 20 óra Jet medál... azután asszem belefekszem egy tankba, oda is kell még 8 óra. Hogy reconnel hogy lesz meg a 20...nem tudom. Asszem metróznom kell megint
-
boogie84
veterán
Megvan az 50 órám supportból. Soha többet nem fogok azzal a classal játszani. a 4 közül az a legsemmirevalóbb class. Egyedül a c4 jó tankok ellen. Ez a pár óra amit a PP-19-el játszottam tetszett, de ez nem a class miatt van. HC-n nem fogy el a lőszer, sztem ritka. Nem kell tunkolni annyit.
Mivel tdm-re nem, vagy szökő évente egyszer egyszer járok, így ez a véleményem.Régebben írtam h ha nincs csapat akk a játékot kidobhatja az ember. Attól nem lesz jó háborúskodós h rossz a játékélmény.
-
ProEvoFan
nagyúr
Simán!!!Ne viccelj, ha a kezembe van mert a tankra célzok, de közben elém ugrik egy madár, még szép h beleeresztem a rpgt.Ez nem az, amikor az egysejtűek only rpgvel rohangálnak.
(#785) polonic
Azok a régi szép időkJó lenne ha megint négyen-hatan lennénk
(#793) sith7
Akinek a K/D 1.1, az szerintem jól játszik.Főleg ha egyedül nyomul, vagy nem veszi komolyan a játékot. -
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #791 üzenetére
Vannak pro klánok, akik álmukban is waroznak, és az e-penis mérete mindennél többet ér , de vannak olyan klánok, közösségek is, akik együtt játszanak, 1 TS - en vannak, esetleg még saját szerverük is van, de a legjobb játékosnak is max. 1,1 a K/D mutatója
... és mégis élnek, megvannak, és jól érzik magukat, eljátszanak együtt .... és ennyi ...
SVLaller
Az már csak hab a tortán ....
Menj át az SC2 - es fórumban, és kérdezd meg, ha zerg az ellenfél, és betámad 30 mutával, mit szoktam mondani, reagálni -
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #789 üzenetére
Egy klánhoz, közösséghez való tartozás nem azt jelenti - legalábbis nálunk - , hogy éjjel - nappal fenn kell lenni TS - en, és játszani kell ... nekem is volt olyan, hogy 1 hétig nem voltam, vagy ha vagyok is, de mondjuk a család miatt nem tudok TS - en lenni, akkor felmegyek játszani, de nem beszélgetünk.
-
TXT
őstag
Én is mindig ezt tapasztalom. Egyedül próbálok "csapatban" játszani, de ha b.sznak rá a többiek, úgy nekem is csak az egyénizés marad!
Pedig ez egy CSAPATJÁTÉK! Vagyis annak kellene lennie. Sokat "tapasztalok", amikor látom az ellent ésszel játszani.
Együtt mennek foglalni, bevédik az elfoglalt zászlót, minden csapattag más-más perket használ, van soflamos és javelines egy csapatban stb....stb...
Na én ezt hívnám játéknak!!! És sztem ehhez nagyonis kell egy "csevegő" szoftver, akár TS, akár a BF sajátja!
Egy pár fős brigáddal mindenki sokat tudna fejlődni és sok nyert kör lenne az eredmény! -
-
TTomax
félisten
Már elköteleztem magam,köszönöm... pont ezzel van a gond.... senki nem idömilliomos... nehéz 10-15 embert egyszerre a gép elé ültetni...
(#783) boogie84
Ez sajnos pontosan igy van.... ennek egyébként a tdmre is kihatása van.. én mindig squadba lépek mielött játszok,de van hogy egszer csak azt veszem észre egymagam vagyok... vagy az ökör squad társaim kiveszik a covert a spec. fülröl,és egyszerre mindenki ammot rak be...én meg nem tudom miért nem találok el senkit szemtöl-szembe... a kedvencem az,amikor nem supporttal jövök be,töltényem nincs már,kérek mint az örült le sem bagóznak,volt hogy késsel rohangásztam a squad társam körül és vagdostam adjon már löszert... persze le is löttek rendesen... na én azóta supportos vagyok,de aki velem van mindigh van löszere,ezt meg lehet nézni a statomon is... -
boogie84
veterán
Nem kell ehhez klánba belefutni, elég ha picit összeszedettebb és a játékmódot játszó emberek ellen mész szinte egyedül, mert a csapattársaid inkább a helikopterre várnak, vagy kempelnek...
Még akkor is szívás, ha pl haverokkal mész, 3-an 4-en vagytok pl 16 ember ellen.
Sajnos ez megöli a játékot. Legalábbis azon emberke részére aki a rossz oldalán áll annak a bizonyos nemi szervnek. -
TTomax
félisten
A conq. legnagyobb negativuma amikor az ember egy klán ellen játszik akik tsen szépen együtt mozognak,habár a klán tagjai nagyon élvezik a sikert,de nagyon lehangoló tud lenni a másik oldalon küzdeni...kb mintha trabival mennél ki a rally wbre...Lehet nagyon szép egyéni teljesitményeket elérni,de mindez semmit sem ér,mert bedarálnak...egy klánnak másik klán ellen kellene játszania,mert szerintem az nem fair,amikor egy jól szervezett klán megy egy ""csürhe" ellen...lehet hümmögni,de a játék készitöi ezt nem nagyon gondolták át.. hát ezért járok én inkább tdmre....
-
scope2007
addikt
válasz
- = Zk = - #741 üzenetére
itt arra céloztam, hogy a conq szarabb lett, mert tényleg papírból vannak a tankok.. ezért utaltam arra, hogy inkább tdm a jobb már, nem pedig a patch tette azzá
mondjuk van az a része is, hogy én is lazán ölöm a tankokat még gyalogosan is.. s/m nőt is 50-el -
janihunk
senior tag
válasz
- = Zk = - #773 üzenetére
Kevés már nálam minden, de egyelőre ez van
Def26: Annyival fut jobban hogy a Win8 már béta állapotban is gyorsabb és kisebb gép kell neki mint a win7 nek. Gondolok itt a ram ra pl. Egy frissen telepített win8 2-300mb ramot eszik, a win7 4-500 körül. Így játék alatt is gyorsabb a rendszer.
-
janihunk
senior tag
válasz
- = Zk = - #770 üzenetére
Kicsit igen, kevesebbet akad nálam.
-
Xaels
félisten
[link] nem olyan rossz az a G36C
-
TTomax
félisten
De tele van a hócipöm azzal hogy ha sleep-böl áll fel a win7 akkor az origin nem hajlandó elindulni... semmi sem hajlandó csinálni,ugy kell kilöni alkalmazáskezelöböl... persze ez akkor a legjobb amikor fél órát vártam egy szerverre... megérdemelte at EA az arany trágyakupac dijat...
-
stifi
senior tag
válasz
gabipaci #758 üzenetére
én nem adminolok semmit, még counter-strike alatt volt ilyen szerverünk ahol admin voltam, ott fektettük le ezeket az egyszerű szabályokat.. ha valaki nagyon hülyén játszott, akkor összeálltunk ellene, ha az egyik csapat gyenge volt akkor átálltunk oda, a 20 online emberből kb 10 állandó admin volt jelen akik figyelték a balanszot és a fair játékot..
a csítereket kiraktuk, ha az egyik csapatban volt egy pró akkor tettünk a másikba is egyet..
szerk: mindent elmond hogy két egymást követő évben is karácsonykor a magyar szerverek között csak a miénken volt player (én nem játszottam, csak megnéztem server browserrel), azt hiszem a jó hangulat adott volt...egyébként itt szoktam játszani, csak kevés a pálya és nem B2K, ezért járok máshová is, de tudatosan keresem a "no rules" és "mix games" játékokat
link -
bognar110
őstag
válasz
- = Zk = - #765 üzenetére
Azt hogy win8-al talán szebben lehet felvenni, csak 5gb ram kevés
-
- = Zk = -
félisten
válasz
boogie84 #762 üzenetére
TDM, CQ, Rush.... stb.
mindenre tudom használni. suppressor, foregrip és tetszőleges scope.tény, közelre nem a legnyerőbb, de távolra piszok jó. nekem legalábbis. Accuracy-re a második legpontosabb fegyó. az M320 után...
sőt, a vicc az, hoyg a patch még jobbá tette, mint azelőtt. egy baja van csak, lassú.
szerk.
érdekes, én ezt a "pötyögtetést" alkalmaztam eddig is, de amiket eddig használtam fegyverek, patch óta lósz.rt sem működik(#763) bognar110
ez most mit is jelent egész pontosan? -
janihunk
senior tag
Fent az új videóm: BF3 M Gameplay
(Like és egyebek) -
bognar110
őstag
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = - #761 üzenetére
G3A3 használható? Mire?
Én abszolút nem érzem jónak azt a fegyvert. Próbálok vele pötyögni, de akkorát rúg h hihetetlen. Nekem nem tetszik. -
- = Zk = -
félisten
hát, embörök.
rá kell jönnöm, FAMAS meghalt. M16-osok használhatóak csak. meg pár kellemes "karabély." G3A3, AEK....
hát ez van...
mod
őőő, BLogról hol is van az M16A3? -
MZsoltee
veterán
válasz
gabipaci #758 üzenetére
Hát az m320-at pont arra találták ki, erős fegyver. Ezt úgy lehet szűrni, hogy kisebb szervereket csináltok. Egy 64-es metrón a hol a sarok mögött 3-4-5-en várnak alap, hogy m320-at vagy gránátor lövök, Ha valaki fedezék mögé bújik és mással nem érem el, akkor is. Erre való a fegyver. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor tessék kisebb metrora vagy bazárra menni, ahol csak 24/32-en vannak, máris nem lesz olyan erős az m320.
-
gabipaci
őstag
válasz
Norb3rto #752 üzenetére
Sokan félreértelmezik ezt a "szabályt".
Itt nem arról van szó, hogy nem lehet emberre használni. És bár tudom, hogy volt egy-két admin túlérzékenység ezen a téren, de már tisztáztuk az adminokkal is, hogy ez pontosan így hangzik:
RPG/SMAW elsősorban járművek épületek ellen! Senki nem fog szólni, ha arcbalősz vele (vagy M320-al) valakit, akár 2 méterről is. Előfordul, sőt, elkerülhetetlen! Mi a folyamatos RPG/SMAW/M320-at használókat próbáljuk kiszűrni.
Van rá egy számlálónk is, ami az egymás után megölt 3-dik embernél megöli, a 4-dik embernél meg kirakja az elkövetőt egy órára a szerverről. Ez a számláló multikill esetén csak egyet megy felfelé, és minden egyéb módon elkövetett ölés esetén pedig megy lefelé.
Ja, és azt különösen szigorúan vesszük, aki ezt próbálja kijátszani azzal, hogy néha öl egyet-egyet más fegyóvalstifi:linkelnéd a szerveredet, amit ezzel a nagy bölcsességgel adminolsz? Köszi.
-
stifi
senior tag
ha szervert és szabályokat akartok, ne bonyolítsátok túl... szerintem a "no cheat" szabályon túl nem is érdemes többet erőltetni, mindenki úgy játszik ahogy akar.. a lényeg hogy az online emberek tudják kezelni az ilyeneket megfelelően.. például elindulnak megkeresni a snipert, vagy a kempert, vagy meggyalázzák az rpg-vel operáló embert késsel.. mindenre van módszer, a tiltás hülyeség...
én elvből nem megyek fel olyan szerverre ahol tiltva van valami...
-
Def26
félisten
No javelin map. Only air maps. [link]
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a túlérzékenység,ami gond lehet,a szabályozással...mert igenis benne van,hogy az ember elsüti a raksit,mást,ha épp ez a megoldás,én is megteszem...
Emlékszem is,ki is próbáltam,messziről,DIREKT adminra,volt tank is mellette,de természetesen nem az volt a cél.Be volt spotolva,sniperrel talán el tudtam volna érni,nem egy kis kézi cumóval,3 tárral marháskodva 200m-ről,ami talán elvitte volna,ha áll.
Természetesen a fejem le lett harapva rögtön
De akkoris ki kellett próbálni...egyszerűen vannak helyzetek,amikor a rakéta a megoldás és kész,a snipert sem fogom 200m-ről,ha les a ház peremén,erkélyen,pötyögtetni x ideig,hanem megy a rakéta és kész.Még a kemphely is felrobban legalább,utána ha mégis odamerészkedik valaki,már nem tud a perem,fal mögé félig elbújni se.
Szóval elég érdekes helyzet.Teljesen amellett vagyok,hogy valaki ne hagyatkozzon csak rakétavetőre...de teljes mértékben amellett vagyok,hogy egy épületre,messzire levő ellenre teljesen elfogadható dolog.Bukik a zászló,nem érek oda,messze van,rálátok,evidensen ha van,küldöm az M320-at,raksit,mert ez IS a dolguk a tankölés mellett,teljesen valós helyzet.
Házba se rontok be,ha tudom,hogy bent kempelnek,vagy gránát közelről,vagy rakéta,M320 messziről.Szóval valahol logikus is a tiltogatás,valahol meg nem,főleg messziről.Főleg mert 2-300m-ről valakit kiszedni rakétával,M320-al azért kell tudás is,nem csak gombnyomás és kész.Én pl.szeretem követni a szép ívesen szálló rakétát,hogy aztán lássam elegánsan belerobbanni a kemper arcába
Viszont én hazai szerverre nem is járok...nem véletlen.Itthon divat a túladminkodás,anyázás,stb,nekem ez nem fekszik,pl.egy angol szerveren 50x kultúráltabban mennek a dolgok...sok helyen nem beanyáznak,hanem gratulálnak a jobb találatokért,stb.a lelőttek.Más világ valahogy.Nem kemp,bugolás,objektíva letojása,anyázás,jármű egyedül elvitel,hogy aztán kiugorjon belőle a pontnál TDM-ezni. -
natë
nagyúr
Sziasztok, nálatok működik az origin jelenleg? Az utolsó update után most próbáltam először és nem hajlandó online kapcsolódni, kizárólag offline indítja a bf-et.
"Hitelesítési hiba".
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Norb3rto #752 üzenetére
Persze ez helyzet függő.Vannak akik rpgvel rohangálnak, vagy a sarokban leparkolnak és az only rpgt küldik ezerrel.Na ez a szánalom.
De vannak bizonyos helyzetek, amit pont te említesz..Ez más.Meg az is, ha pont rpgre váltasz, mert kinéztél magadnak egy tankot, aztán eléd ugrik egy ellenség.Persze hogy megküldöd rpgvel.Ezzel nincs is gond. -
ProEvoFan
nagyúr
Én mostanában csak a Debrecen és a Multi Gaming szerveren játszok.Debrecenen tetszik h nincs sniper.Legalább nem teszik tönkre a csapat játékát.Multi Gamingen meg jók a szabályok + Logitech játék
Az a no rpg emberre szabály nagyon necces dolog.Ha éppen száll ki ez ember a tankból, és te pont akkor lösz a tankra, persze h az embert fogod eltalálni.Ha ezért rúgtak ki, az gáz.Viszont a közvetlen lövök emberre rpgvel szitu az gyalázatos...kivéve ha házban van, és a házat lövöm. -
kutkut
addikt
Szerintem jöhetnek a klánok, őket is le lehet lőni.
Csak akkor balanszolják magukat!
Vagy jöjjön mindenki ts-re, mert a legnagyobb baj az, hogy hiába lövöm le az egyik klános emberkét, ha az tud szólni a többieknek, merre sunyulok.
-
ProEvoFan
nagyúr
Eltaláltam 2 rakétával a Vipert, de csak füstölt.Közben a Venom heli meg szétlőtte a Havocomat kb 6-7 másodperc alatt....
Tanknak vége lesz 2 rpgtől.Ez ok.Na de ha ez ember mellé lövök tankkal, akkor miért nem hal meg?Vagy már fejlövést kell kiosztani tankból is?Tehát a tankot nerfelik, de a lövedék még mindig nem erős ember ellen.
Patch óta továbbra is olyan érzésem van, hogy a kis szintűeknek ad a játék +20%dmgt, mint egy MMORPGben egy varázstárgy...utálok kis szintű emberek ellen játszani. -
Norb3rto
őstag
Lassan 12 korhatáros játék lesz, de legalább nem költök a kiegre több marad ennyi haszna van ennek a xarkupacnak
-
Xaels
félisten
Ezt minden nap valaki belinkeli...
Nem tudom mit vagytok ezen kiakadva. Nem azokkal b@szik ki akik játék közben bontják ki a kiegészítőket, hanem saját magával. Elveszti az egyik "fűszerét" a játékuk és attól, hogy meg lesz nekik az összes fegyver és kiegészítő még nem fog megtanulni játszani. Amúgy meg ahogy valaki előttem mondta már, legalább ezek miatt nem fog senki statpaddolni meg csalni.
-
sixpak
nagyúr
Kár, hogy nincs magyar hc szerver. Nekem, aki még soha nem játszott normal szerveren, megdöbbentő volt tapasztalni, hogy mennyire nem hal az ellen. Ez csak egy vélemény, aki a normal szerverekre esküszik annak valószínű a hardcore a gané.
-
Gyula84
veterán
-
v!ct0y
veterán
Debrecen civis server. Kickeltek mert smawoztam tank ellen.
-
LLD
aktív tag
válasz
Cybertrone #731 üzenetére
Az se baj ha bent marad!Ha 20 emberből 15 nek tetszik mert így taktikusabb!
Csak ne legyen sírás ha véletlen kikapom!!Alkalmazkodni tudni kell,felhőtlen jó játék érdekében félre lehet tenni szerintem ezeket!!
Viszont az ötletedre csak egy közmondás jut eszembe:-közös lónak túrós a háta !! -
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone #731 üzenetére
Az adminkodashoz progi kell... tegnap nem tettem fel a gepemre, ezert nem is volt... autoadmin meg erdekes, en utalom!
-
H.Ezredes
őstag
-
Cybertrone
veterán
Lazitsunk urak...
Anno volt biztositva ts senki nemvhasznalta, volt szabalyeloterjesztes, nem keves idot toltam a dologba, cserebevugatast becsmerlest kaptam nem koszonomot! Ha a szervert testre akarjatok szabni csinaljuk, viszont van havi dija a szervernek amit asusnak le is irtam! Aki beszall a dij fizetesebe annak lesz joga formalni a szervert aki nem annak nem lesz! Ha ezzel kapcsolatba eszrevetel van, varom a priviket!Tegnap a frendly fire veletlen a war miatt maradt bent! Majd kiszedem!
-
H.Ezredes
őstag
válasz
asuspc96 #717 üzenetére
Mi lenne ha lenne egy olyan szerver ami úgy működne mint a rendes játék minden lenne benne és nem csak a sírás,hogy ez ne legyen az ne legyen......... Azért van benne minden fegyver,hogy HASZNÁLJUK... Ne legyenek tiltva a fegyverek..
Szerintem:
- admin
- több ticket
- autobalance...
- klános hordák ne jelenjelnek meg / bár engem annyira nem érdekel ez sem
- "FRIENDLY FIRE" / izgalmassá teszi a játékot csak idegesítő mikor előtted fölállnak és fejbe lövöd....
- teamspeak/skype / az nagyon jó lenneMás: de ehhez is kapcsolódik a következő sírás majd a Close Quarters DLC-nél lesz,hogy jaj a sok RPG meg jaj a sok M320... Pedig a trailer-be is RPG-vel rohangálnak... Ha tetszik ha nem azért vannak a játékban ezek a fegyverek,hogy HASZNÁLD EMBER ellen
Ezt azoknak mondom akik sírna,hogy jaj ne legyen RPG meg m320.... Akinek nem inge ne vegye magára és nem is sértésből írtam csak ez az én véleményem
-
LLD
aktív tag
Gyerekek!!Jelentettem az [ arcot] 7.30 körül és 7.43 kor jött is az üzenet!!!
-Hello,
Thank you for sending us your report concerning a violation of the Terms of Service. We appreciate your support in this issue. Since this report becomes confidential once we receive it, we are unable to inform you of the end result. Rest assured, we take every report very seriously and will ensure that proper action be taken.
For any additional concerns, feel free to contact us.
Yours,
EA World Wide Customer Support -
Def26
félisten
-
LLD
aktív tag
válasz
ProEvoFan #718 üzenetére
Most ezt nem értem???
Én magát ezt a lehetőséget utálom a szerver beállításba!!
Meg ,magát azt hogy úgy kilőhetem a csapattársam mint a sz@rt!!(mert qrva élet hogy bele áll a tűz allatt tartott ellenfél és közém!!!(tapasztalat!!és nem kis anyukázás van ilyenkor persze az ő részükről) -
asuspc96
senior tag
akkor megkérek mindenkit akit érdekel dobáljon ide nekem további "szabályokat" vagy elvárásokat, hogy miket szeretne ha lenne/nem lenne...
eddig volt:
- admin
- kevesebb ticket
- (rpg, m320 nem lövünk embrerre )
- autobalance...
- klános hordák ne jelenjelnek meg
- "FRIENDLY FIRE"
- teamspeak/skype
- sniperén részemről kérnék:
- playboy cicákat akik masszírozzák a nyakamat...asuspc96
-
LLD
aktív tag
Ja tudom volt anno róla szó!!!
De azért is írtam azt,hogy ki kéne alakítani egy közösséget akinek hasonló érdeklődési köre a játékban!!És akkor talán könnyebben létre lehetne hozni ezt az egészet!!(NEM KÖNNYŰ!!)
Hát igen nem szereti senki a ha halomra lövik!!De ez egy ilyen játék!!
Nekem egy szabály van amit nem tudok tolerálni a z a FRIENDLY FIRE -on !! -
SipiBcs
őstag
válasz
ProEvoFan #710 üzenetére
Grip és reflex... még a surpressort és a barellt próbálgatom, hogy melyikkel adja jobban. Ha hazaérek melóból szíjjel lövök mindenkit!!
Mennék én is szívesen így PH-s játékra, de elriaszt egy profi klán megjelenése az ellenben. Nem szeretek önként a húsdarálóba ugrani!
-
Def26
félisten
Eddig is volt kezdeményezés. Mindig veszekedés lett belőle, mert voltak akiket zavart a klános hordák megjelenése.
Elindult a szájtépés, meg a szabályok kitalálása, ami volt akinek tetszett volt akinek nem. Így hát a többség lépett, akiknek meg tetszettek a szabályok azok maradtak, de ugye nem volt kit lőni, ezért ők is léptek. -
LLD
aktív tag
válasz
asuspc96 #709 üzenetére
Ja tegnap én is jöttem volna csak sajna nem értem rá!!
Olvastam is a hozzászólásokat!!
Jó lenne ha ki lehetne alakítani egy közösséget,aki rendszeresen feljárna,és akkor el lehetne kerülni az ilyen verebeket mint akit linkeltem!!
Én teljesen jó ötletnek tartom!Azon csodálkozom,hogy eddig még nem lett ez megbeszélve!!
Szinte mindig üres a szeró!! -
asuspc96
senior tag
A legjobb lenne a pm-jeimet bemásolni de nem teszemm mert kettőn áll a vásár..!
olvass egy kicsit viszza!amit javítani kell az:
- admin
- kevesebb ticket
- (rpg, m320 nem lövünk embrerre)
- autobalance...a hangulat az elején még nem volt jó mert rengeteg baj adódott de utána én már a chaten nem láttam morzsolódás jelét.
Szerintem várják a következőt is és ezzel nincsenek egyedül! Most beszélek Cybertrone-nal a PH! szeróról...ha az nektek megfelel....mi a véleményed(tek) ?
asuspc96
-
LLD
aktív tag
Nem hiszem el,hogy kora reggel[FÉREG] ilyenekbe botlik bele az ember!!!!
Ment is a riport!!!
És rajta kívül még a csapatába volt 4-5 russian cimbora,hát mondanom se kell,hogy olyan két perc alatt a bázisunkra vertek minket!!!!!
De ebben mi az élvezet,hogy egy program játszik helyettem!!! -
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #698 üzenetére
+1 Gondolj bele mekkora büszkeséggel fog eltölteni, hogy Te elérted a kispöcs meg megvette. Azért ne feledjük, hogy picit balra hazánktól 3-10 ájró nem egetrengető összeg (a 20 sem).
Vegyék meg, engem különösebben nem frusztrál. Ezt a megkülönböztetett fegyvert viszont én támogatnám.
Viszont az biztos, hogy OP fegyverek, még mindig meg vannak. Eddig nagyon sokat anyukáztam a G36C miatt. A hétvégén kipróbáltam... gyorsan lőttem is egy majdnem x2-es statot TDM-en. Nagyon kemény az a fegyver.
-
scope2007
addikt
válasz
- = Zk = - #690 üzenetére
legjobban tdmet szeretem... főleg a patch után
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest