Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
L-e-f-i-e #45413 üzenetére
igen a fegyver miatt is lövöd le.. te azt hitted, hogy az elég, hogy jó vagy? megnéznélek akkor mással is ha már ilyen császár vagy az m16-al, hogy más fegyverrel is úgy tudnál lőni..
az nevezi noob fegyvernek aki nem tud vele játszani? jó nagy hülyeséget mondtál.. m320-al megcsináltam a dogtag-et 500 kill-ig meg m16-al tényleg nehéz volt.. m320-al kb. 26 K/D m16-al meg vagy 16 K/D volt.. én nem tudom valaki mit élvezhet azon, hogy semmi köze nincs a játékhoz, mert a fegyver megoldja a nagy részét.. én egyáltalán nem tudtam azt élvezni, hogy benéztem egy sarkon kiürítettem egy tár m16-ot és megöltem 8 embert.. inkább leszedek 3-4t egy szarabb fegyverrel, azt sokkal többre tartom, mint az OP fegyvereket, régen ilyen volt pl. a pecsenye is
-
stoon
addikt
válasz
nekem megy vele! de nem akarok olyan lenni mint mindenki , hanem olyan amilyen én vagyok és olyan csak egy van!
(#45415) G4ula84 : nekem késsel van több mint 6k! akkor knife noob vagyok de ezt szerintem be lehet vállalni! főleg ha egy pro-t vagy egy kempert kapok el ! szerintem jo moka ! lelőni tul egyszerű volna! mert hát ha egyszer oda tartja a nyakát hát nem mondhatok nemet?!
-
boogie84
veterán
válasz
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bugipetya/weapons/363438247/pc/
Én nem estem hasra tőle. ACR-el majdnem ugyanennyi killem van. És pontosabban is lövök az ACW-R-el.
Gránátvetőt és RPG-t használni metrón emberek ellen kicsit erős, de az is benne van a játékban.
Engem az idegesít mikor valaki nem a játékmódot játssza. (ne jöjjön senki azzal h csak fedezi a többieket... )
(#45415) G4ula84: Most akkor noob vagyok?
Lehetek??
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
L-e-f-i-e #1504 üzenetére
Ez anno a DICE-s meccseknél volt, ott irtak kulfoldi oldalon, mert egy srac összekéselt 10et és utana hasznalhatta.
mod: [link] Lehet csak erre vonatkozik es elég 1x is.
Dice Employee Dog Tags
Available for PC, Xbox 360, PS3 These are the hardest dog tags to earn on the battlefield. To get these rare tags you must knife a Dice employee character in Battlefields multiplayer. Good Luck!
-
TTomax
félisten
válasz
L-e-f-i-e #820 üzenetére
Igen ezzel nincs is semmi gond,ha másik klán ellen teszik.Viszont a "csürhe" ellen igy nyomulni nem éppen fair play megoldás... és persze ha te lennél a "csürhe" aki hetente kétszer feljön gémelni,és leradiroznak akkor más lenne a véleményed... mondom ezt magam is ugy,hogy klántag vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- WOT - Roham
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest