Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kokuszkocka #23799 üzenetére
gépedről egyéb infót pls
-
Kokuszkocka
csendes tag
Nekem az a gondom a játékkal, hogy kb. 5 percig jól fut, majd elkezd akadozni... viszont a hőmérsékletek teljesen rendben vannak. A winchesteren is van elég hely. 4 gb dd3 1333 mhz-es memória van benne.
-
smisa
őstag
Hát megint kiba--tak mert nem birtak kiszedni a takból Sien-n persze hogy két 10k medál is pont meglett most nézhetem a semmit
Más: hol lehet beállítani a füstőtt mert az új gépemen elmegy jobb grafikában csak sohase látok a füst miatt
vagy pach volt ami megváltoztatta?
-
SkyS1gn
félisten
Tank Superiority igen adja ma
11 win zsinórba, mindíg 1-2 helyen végeztem!
-
Gippo
senior tag
Az hogy lehet, hogy megöl egy engineer m16a3-mal?
-
DeadMeat
nagyúr
Ne légy dühös Gyula
-
Gippo
senior tag
válasz
Laraxior #23781 üzenetére
Akármeddig ott marad míg ki nem lövik, vagy újat raksz le. Én a pontokhoz tettem aknákat, vagy elé néhány méterrel. Sokszor belefutnak, főleg jeeppel/quaddal, de volt pár tankos killem is. A lényeg hogy próbáld meg úgy tenni, hogy többnyire közelebb legyenek egymáshoz, azért mert egyetlen nem feltétlen robbantja fel a tankot, 2-3 viszont már lazán.
-
Laraxior
titán
Hol lehet aprítani az aknával? Nekem nem nagyon sikerült még teljesíteni a 20 killt vele
De azt látom ott marad a halál után is, azt nem tudom meddig mondjuk.
-
TXT
őstag
válasz
DeadMeat #23778 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Most tettem fel a legutóbbi javítást és DLC-t. Ezt is kell javítani???
Egyébként laptopról van szó, de ennek bírnia kellene (Acer 5740DG), más is fut rajta vígan.
Nincs semmi tuningolva rajta, gyári órajelen megy a gép.Mitől van egyébként ez az APPCRASH??? (nekem eredeti, magyarországi, gyári dvd-s LimitedEdition van és eredeti Premiummal kiegészítve)
-
Zanik
addikt
Jajj, de imádom amikor ilyen történik:
ui: látom nem én vagyok az egyetlen!
uui: soha nem volt még gondom PB-vel. Ma többszöri frissítés után is csinálta! -
v!ct0y
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23774 üzenetére
Nem tudom mikor újraraktam mindent akkor a pb-t nem is frissítettem. És nem is volt egy pb-s kickem se...
-
SkyS1gn
félisten
egyszerűen imádom hogy ez a foshalmaz folyton elfelejti vagy a jármű beállításokat vagy a soldier beállításokat VAGY MINDKETTŐT!
-
vtomi2
őstag
Ki találkozott ezzel: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'v2tomi' (for 0 minutes) ... No Packet Flow?
Felfrissítettem, és akkor is kidob 1-2 percen belülMár kivagyok, egy játékkal sem kellet még ennyit szórakoznom
-
-
SkyS1gn
félisten
-
vtomi2
őstag
Na megy a játék, lejött a 3Gigányi frissítés, de elég nehezen megy még, már 1-es szintű vagyok, de még csak egy embert nyírtam ki egy M1911-el (!).
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy sokaknál látom, hogy kitesz nekik a bal sarokba egy hőmérséklet jelzőt, ezt hogyan lehet bekapcsolni. Milyen program kell hozzá?
-
SVLaller
senior tag
válasz
keszegduda #23754 üzenetére
gtx 460 sli és 1680 low-ban játszol? elég érdekesen hangzik, mennyi fps-ed van?
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
devilinsid3 #23757 üzenetére
biztos ez? úgy tudtam, hogy ha kilőtték rád a rakétát akkor b@sz6od az ECM-et...
-
ch003067
addikt
válasz
devilinsid3 #23757 üzenetére
Háth, nem tudom, lehet.
De annál jobb. Bár nem biztos, hogy ez bug, lehet, hogy direkt így akarták. Na mind1 is.
-
devilinsid3
addikt
válasz
ch003067 #23755 üzenetére
úgy, hogy a flare arra van, hogy a rakétákat eltérítse (heat seeker,stinger)
az ecm jammer meg, hogy "elvileg" a laseres rakétákat térítse el (pl soflam+guided) +eltűnsz egy ideig az air radarról és nem is lehet befogni egy darabig utána, de az ecm jammer jelenleg mindent eltérít és még bemérni sem lehet utána.. -
ch003067
addikt
válasz
devilinsid3 #23753 üzenetére
Már hogy érted ?
-
keszegduda
őstag
válasz
7600 GS #23750 üzenetére
Multiban nem igen skálázódik jól, sok esetben a vram hiánya ás a grafikai motor optimalizálatlansága fogja vissza, hiába adott a nyers erő. Átlag 50-80% között skálázódik, sok esetben ts-en beszélgetve fps számokat mondogatunk egymásnak és közel azonosak ugyan olyan teljesítményű 1 vagy 2 kártyás rendszernél. Ettől függetlenül lehet hogy jó lehet több vramal, de számottevően nem, erről viszont nem tudok okosat mondani. A másik pedig hogy a vga tesztek legtöbbje singélben készül és ott egész máshogy muzsikál a többkártyás rendszer, tehát becsaphat a puszta számadat. Ha jól emlékszem a single és multi valamiben eltérő motort használ. A rendszerem gtx 460 sli, 1680x1050 low-ban tolom.
-
Sabre
őstag
Toltam egy bandar-t de nagyon keserű a szájíz. Katyusában 2-3x ültem, akkor sem több mint 10-20 sec volt mert vagy egy heli termett ott akár scout vagy rögtön repcsiről lelőttek
rég volt hogy küdök az 1-es statért mint a disznó a jégen, de ez is eljött
tankban a füst meg szart sem ér. hallom hogy jön a raksi állok a füstben és bumm 3-ból 3x betalál -
7600 GS
addikt
Játszik itt valaki SLI-s rendszerrel közületek? Kíváncsi lennék, hogy mennyire komálja a többkártyás rendszereket a játék.
-
ch003067
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #23748 üzenetére
Hmm, köszi !
Az ECM-et én is beraktam, mert sokkal jobb mint a Flare.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
ch003067 #23747 üzenetére
én aztat használom, nagyon pontosan tudok vele lőni távolról
előtte a maintenance volt berakva, a gunneremnek meg a stealth, vagy fordítva... az air radar sem hülyeség, de ha van gunnered aki figyel minden felé, és közben dumáltok, akkor elhanyagolható
na meg ott a laser painter is, de az csak akkor ér valamit, ha a gunnernek guided missiles van berakva.. az akkor jön jól, ha az enemy heli 25 méter alá ereszkedik, ahol már heat seekerrel nem tudod mérni, de ezzel igen
nálam:
Pilot: guided rocket, ECM, Heat seekers
Gunner: stealth, zoom optics, TV -
ch003067
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #23745 üzenetére
Guided rocket, azaz.
És akkor azt mondjátok, hogy érdemes berakni ? Vagy ha azt nem, akkor mit rakjak a helyére ?
-
Gippo
senior tag
Emberek! A ruha az mindenkinél defaultra ugrik folyton ahogy új meccset kezd el?
Nem értem mi ennek a lényege. Mondjuk annak sem, hogy kit-hez lehet állítani. Inkább maphoz kellene -
ch003067
addikt
Az AHZ Vipernál a pilótánál minek van guided misles? Semmit nem lehet vele csinálni....
-
TXT
őstag
Srácok az APPCRASH mivel orvosolható???
Magyar PREMIUM verzióm van, most tette fel a gép az utolsó update-t és az új DLC-t, de nem működik a játék ezzel a hibakóddal! Hm???
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #23735 üzenetére
ez sokszor előjön nálam de nem guidednél, simán tank külső-belső nézet váltáskor, jetnél is néha tök közel van kívülről aztán váltok be és vissza és beáll normálisra....
-
pohár
félisten
én meg éjszaka az Aftermath trailerével álmodtam, amire azt hittem, hogy End Game... egy nagy többszintes nyitott raktárban játszódott, és mindenkinek minigun meg machine gun volt a kezében, és a karakterek hátrafele dőltek, nehogy hasraessenek, és így szaladgáltak... beteg
-
devilinsid3
addikt
válasz
ch003067 #23733 üzenetére
akkor nálam lehet valami baj.. ugyanúgy lassan lockol be régebben próbáltam (kb. 2 hete) mondjuk azóta nem.. de ha földi célpontokat lockol gyorsabban akkor nem kéne a leírásba beleírniuk vagy a képnél ne jetet mutatna..
MÁS
ki szokott sokat jetezni? olyan "problémám" van ami nem probléma, hogy a guided shellnél amikor ráváltok a kép nem nagyban van (olyan mintha nem lenne zoom) és sokkal tisztább a kép így a guided lövésnél+a hud is szebb, mert sokkal többet látni a célzórendszerből. valaki tapasztalt már ilyet? ha sikerül egyszer lefényképezem, de a win screenshot nemjó videó rögzítőt meg mindig elfelejtem elindítani
-
ch003067
addikt
válasz
devilinsid3 #23732 üzenetére
Guided rocket-et kell mellé rakni.
Tankokra, meg autóra lockol. Ennyi. -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #23730 üzenetére
gyorsabban lockolsz!
-
devilinsid3
addikt
ez a beam scanning mire való? vagy nem működik?
-
Winne
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #23721 üzenetére
Majd törlesztek valamivel.
-
Winne
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #23708 üzenetére
Na majd akkor jól segíthetsz.
-
SkyS1gn
félisten
Kurvajó a Better Battlelogban a támázós/hátterezős cucc, akármit berakhatsz, bár viszonylag kevés téma van de hátteret amit akarsz berakhatsz! Van egy tök jó KÉP pont erre a célra de nekem el van csúszva, valószínű hogy fullHD moncsin jól van pozicionálva! esetleg valakinek hasonló háttere?
-
TXT
őstag
Valaki EBBEN tudna segíteni???
-
Gippo
senior tag
Csinálom az eddigi legjobb jetes akciómat és kifagyok... JÉÉJ
-
- = Zk = -
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #23711 üzenetére
igen, ez igaz
nah, az olyanoknak szoktam írkálni kedves, változatos szavakat... család és egyéb testi épségre vonatkozót xD -
pschio
őstag
Az embert már játszani sem hagyják
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
- = Zk = - #23710 üzenetére
a saját csapattársaidra értettem
mert vannak olyan elvetemültek, akik szarnak rá, hogy lövöldözöl egy tök jó fedezék mögül, beülnek és berusholnak a legnagyobb tömegbe és az ellenség 5 másodperc alatt szétkap...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
p0rch_m0nk3y #23708 üzenetére
kicsit lenne vicces, hoyg beülök egy vodnik-ba, és ellopják a seggem alól
...
lenne csak nagy bug-hahota -
Tomi0703
addikt
válasz
nanorambo #23703 üzenetére
Én idióta, hülye... Hát tényleg ott van a beállításoknál...
Köszönöm!
Más:
Ti, hogy szoktátok meg a jet-et? Nekem rohadt szokatlan... Nem tudok vele szinte egyenesen menni. Nincs valami módszeretek arra, hogy még egyszerűbb legyen vele menni (tudom joystick)? Bocsi, a hülye kérdésért.
-
TXT
őstag
Erre mi lenne az "orvosság"???
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf3.exe
Alkalmazásverzió: 1.4.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 500530ad
Hiba – modul neve: atidxx32.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.10.247
Hiba – modul időbélyegzője: 4b2090b7
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00104f09
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest