- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Battlelog és a ping csak nekem szórakozik? Nem írja ki a szerverkereső a pingkeket, nem jelzi, hogy várólistába rak, a pingem pedig ugrál 30 és 250 között. Vagy a bf, vagy már megint a upc a bajos.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
Muerte
addikt
No comment [link] a múltkori videójában mintha azt mondta volna hogy ő többet nem fog csalni... az csak prezentáció volt
-
neorow1
aktív tag
válasz Firkavadasz #18892 üzenetére
Gondolom be van állítva egy bizonyos szint, hogy pl 1 mp-en belül hány killed lehet és ezt te túllépted a tripla killel. Aimosok ellen nem rossz az elgondolás, te meg pont beszoptad
-
Anfänger
őstag
válasz Laraxior #18888 üzenetére
Tovább?
Ja,ehhez amúgy gratulálok![ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Laraxior
titán
-
stickermajom
addikt
Origin nálatok is nyomja játék közben, hogy "működés közben leállt"? Ma délután kezdte, eddig semmi baja nem volt..
-
Firkavadasz
tag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'ArmoredShield' ... BC2! Suspiscious stats " [Admin Decision]
Ez mi ez srácok?
Kismadárral nyomultam, nem tudom milyen statom lehetett, de még nem haltam meg. Utolsó killem az volt mielőtt kidobott, hogy átültem a 3. ülésre és dobtam egy granyeszt, és tripple killem volt. Aztán kidobott.
Tudna valaki segíteni mi ez?
Holnap akkor reggel 10 órától béta?
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Laraxior
titán
válasz dokee78 #18887 üzenetére
Crysis Wars volt az első multim. 1660 órát játszottam vele, stat szerint, szerintem a singlevel együtt megvolt a 3000 is 2évig csak az volt fent a gépen.
Aztán 2009 év végén jött a CoD Modern Warfare 2. Letöltöttem, kipróbáltam, már az első 5-10 perc nagyon tetszett a singleben, tényleg adta a háborús élményt, persze Hans Zimmer szerezte a zenét, az is dobott rajta egy lapáttal. Hát megvettem, jó vétel volt, nem bántam meg, több mint 800 órát játszottam a srácokkal, nagyon jó társaság Bár én csak estem-keltem, munka után nemigazán olyanok az ember reflexei, mint a 14-5 éveseknek Jöttek az új részek, bár a Black Ops-ot megvettem, de csak 200 órát játszottam vele, egy free hétvége után találomra beneveztem rá. 12ezerért, 200 óra, nem volt valami nagy üzlet. Mindegy.
Crysis 2, gépépítés, méregdrága Xeon processzor a gépbe, GTX580SLi, hogy szépen fusson az akkori szerelmem folytatása. Csalódás CoD utánzat lett, oda a Crysis feeling nincsenek nagy mapok, se járművel, se semmi.
BF3 beta... hajjaj, anno sokat toltam a Battlefield 2-vel, főleg LANPartyn. Meg otthon singleben. Nagy sikerem nem volt itt sem, nemigazán éreztem sem a fegyvert, se a játékot, lvl10 után uninstall. Aztán akikkel szoktam játszani mindenki megvette, na hát rápróbálok. 10k.
Only Operation Métro, medicként elég nagy sikerélményem volt Aztán utána Gulf of Oman a nagy kedvenc. Itt IFV-vel sikerül aprítani, de nagyon nem melegedtem bele, meg pár kihagyott DLC után jött az Armored Kill....
Hát beleültem az M1128 Stryker-be..... és most szálltam ki belőle, 245 óra után
Azóta se járok fel TS-re, sokkal jobban tudok koncentrálni, ha magamban vagyok. Bár így persze nem minden kört nyerek meg. De sebaj.Bocs a bibliáért... unatkozok
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Itt szép befejezni
-
blaca83
őstag
válasz jacint78 #18876 üzenetére
Rányomsz a második linkre és ha bejön az oldal akkor a sárga színű "Add ass Friend" mellett a jobb szélen a sarokban van egy felkiáltó jel egy háromszögben.
Ha ráviszed a kurzort akkor Fekete-sárgára vált... rányomsz és a többi adja magát.
Profilt vagy Csalás gyanúját jelented.
Lehet linkelt kört is megadni, vagy szövegesen beírni.
Az 555/25 adja magát!(#18877) VAN der BOSS
Neked akkor szerencséd volt, nálam a "birkák" megvárták a kör végét és azt, hogy ez a paraszt jól meglője magát.
(555 /25)Biztosan nagy játékélmény volt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Thronks.90
tag
sziasztok! keresnék játszótársakat mert egyedül dögunalmas -_-. A nevem ott az aláírásomban, vegyetek fel ha akartok játszani.
-
dokee78
félisten
Az normális,hogy kilépek a játékból és nem menti el a statom.
Vagy muszáj befejezni az adott partyt? -
blaca83
őstag
Vettem észre, pont akartam nyomni egy kis féregre egyet, de nem működik.
Idióták arra nem voltak képesek, hogy egy "Yes" -t beírjanak a votekivk-hez inkább szenvedtek egy órán keresztül:
555 / 25 KDHa megjavul nyomok a nyomoroncra egy reportot:
DAWLeon [link][ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
jacint78
addikt
válasz Firkavadasz #18867 üzenetére
Én hasonlóan jártam, csak tankal lőttem a levegőbe és helikoptert talált. El is kezdtek csíterezni.
type your text here..
-
regener
veterán
Csak nekem nemjó most a report?
3 másodperc alatt kiszedett egy AA: engem és haverom az attack heliből, majd a 2 jetünket
(najó talán 4másodperc, de több biztos nemvolt...) -
Firkavadasz
tag
Bakker tegnap olyan mázlim volt, sajna nem vettem fel !
Kaspi határ mapon, amcsi kezdőn csak úgy kilőttem az antenna felé egy rpg-t... rá kb 7-8 mp múlva eltalált egy jetet ! Akkora epic volt hogy az hihetetlen !
-
jacint78
addikt
válasz BlessedElroy #18865 üzenetére
Akkor valaki más volt. Álmos voltam és nem is volt kedvem játszani, csak az OC-t teszteltem ami bevált hálistennek.
Sajnálom counter strike-os csíterek nevelkedtem, már senkinek sem hiszek és mindenki csíter aki le tud lőni. De azért ennyire nem kell komolyan venni.
type your text here..
-
-
fuvi
senior tag
CPU témához:
esetleg ez segíthet/egy próbát megér: Disable CPU Core Parking Utility, nálam a minFPS javult
forrás -
tom_77
tag
Sziasztok.
Van aki joystickot használ repüléshez? Mik a tapasztaltok? Milyet érdemes venni? Egér + billentyűzettel nekem vannak repülési problémáimKöszi.
-
jacint78
addikt
Nem lehet valahogy eltűntetni ezt az ESN sonar-t? Egyáltalán nincs rá szükségem és mindíg lefoglalja a felvételt és állítgathatom le a folyamatát, muszály ennek álandóan mennie?
type your text here..
-
eugabesz
őstag
válasz gali777 #18856 üzenetére
Azt én is imádom, tegnap nekem is beszóltak,hogy ilyen low,meg easy kill meg minden...mondom neked is van baszki,oszt nézzük mire mégy vele...olyan mint az akna,azért kicsit tudni kell,hová rakd...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
jacint78
addikt
válasz BlessedElroy #18814 üzenetére
Ha valaki állandóan ugyanoda kempel és mindíg ugyanazt csinálja, vagy hatodjára is, azt leanyázom és működik is, mert kijött a lyukból. Szerintem az szánalmas, ha valaki mindíg ugyanazt a trükköt csinálja, de, ha szembekerül, akkor elvérzik.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Sabre
őstag
utóbbi idők legélvezetesebb köre volt, az mvp csak hab volt a tortán
lazán elhúztunk, erre fogta magát a szerver és 650-350nél átpakolt minket a vesztésre álló oldalra.. bevoltunk szorítva a bázisra elvégre azt lőttem előtte én is..
Tele volt minden aknával meg c4-es idiótákkal, de elindultunk kifele és megfordítottuk. -
dragon1993
őstag
válasz Bjørgersson #18845 üzenetére
Nem itt a 4gb+ ram és a regiszter méretekkel megy a játék.
Plusz teljesítményt hoz az a lényeg de nem 2x-eset. -
stoon
addikt
válasz gali777 #18826 üzenetére
de a csalok nincsenek annyian mint akiknek elveszik a kedvét! tehát a a ttársadolomnak tele a t.ke a bf3-am akkor megveszi a bf4-et mert ott még nincs /vagy kevés a csaló! aztán 1.5 év és jöhet az 5 amirre az emberek kiábrándulnak hogy már megint mennyi csaló sz.r a hitbox sok a bug stb!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Bjørgersson
félisten
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Vki tapasztalt már olyat,hogy nehezen jön vissza tálcárol a bf?Mióta átraktam ssdre azóta van ez.Rányomok, hogy lépjen vissza és csak villog a kép, majd többszöri nyomogatásra jön csak vissza.Először a lapozófájlra gyanakodtam de 0-án 400on és 2000mbon is ugyan ez volt.
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #18836 üzenetére
32 iksz2 = 64
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #18839 üzenetére
Mindenre számítottál csak erre nem, mi?
-
Firkavadasz
tag
válasz Bjørgersson #18836 üzenetére
Az, hogy nem 32, hanem 64 bit.
-
SkyS1gn
félisten
-
Unlimited
aktív tag
Ez a nyomorult BF4 csak 64bit-en van? Alapból azt töltötte az Origin.
-
Def26
félisten
Nah. Egész hétvégén játszottam. Utána néztem miért olyan szar az egér érzékem. Ugye régebben egész jól ment pc -n most meg csak töketlenkedek, szinte csak sniperrel vagyok elfogadtató szinten (campelek). Nos a múltkor linkelt nekem valaki egy oldalt ahol a különféle egérgyorsítást lehet optimalizálni. Tegnap ezt megcsináltam és ez volt a gondom. Már egész jól érzem a dolgot, úgyhogy el is döntöttem pc -re veszem meg a bf4 -et. Annyira jó újból élvezni pc -n a játékot.
Már nézegetem is a procikat meg majd karácsony környékén szerintem megveszem az r9 290x -et, addig meg marad a hd7750...
gali777: Most ebbe nem akarok belemenni. Tényleg csak szokás kérdése. A lényeg, hogy most végre tudok egérrel játszani.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
gali777
őstag
És ha kibannolnák a csalókat és azok újból megvennék a játékot? Nem értem én ezt se, hogy első alkalom még csak stat reset...
kovy29: Hát ezt mondom, mert artika azt mondta, ugye, hogy ezzel elveszik a kedvét a játékosoknak, hogy megvegyék az újat, de a csaló férgek úgyis megvennék megint, ha kibannolnák őket
Redneck: Ez amióta tudom így van... nem új dolog.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz Unlimited #18821 üzenetére
szerintem meg benne van a kezük! minnél előbb megunják a gammát az emberek mert sok a csaló , és már jöhet is az uj játék! ha az embereket akár 5 évig lekötne egy játék nem lenne annyi bevételük! lehet kicsit összeesküvéselmélet gyanús nekem de biztos másnak is megfordult a fejében a dolog!
-
Redneck
nagyúr
válasz Firkavadasz #18818 üzenetére
Ez a NobodyHD ez nem NOOBody Hádé?
Érdekes én még sehol sem futottam aim/wh letöltésbe, lehet én netezek rosszul? Vagy épp egészségesen? Aki bármi csalást használ, legyen az makró vagy más az magától és másoktól veszi el a játékélményt tehát egy nyomorék szvsz.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
M3oH
addikt
válasz Bjørgersson #18816 üzenetére
Hát saját magát minősíti... Én szánalmasnak tartom, ha vki percenként sír, noobozik meg anyázik a chaten nagyjából ok nélkül, csak mert meghalt. Angolul is gáz, magyarul meg pláne
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Nagyon szomorú, hogy ide jutott a játék. Nem lesz ez másképp a 4ben sem. Lassan el is megy tőle a kedvem. Úgy, ahogy van szánalom az egész. Most már legalább érti az ember, hogy van az, hogy egy 32-64 fős tdm-en 80/5, vagy 106/11 et csinálnak ember, meg olyan érzésed van, hogy bárhol vagy, mindig tudja, olyan mintha mindig látna. Majd elmegy a kedve sok vásárlónak, talán észbe kapnak a készítők.
-
blaca83
őstag
"Aki értelmes az értelmes is marad..."
Aki meg egy retardált , az meg retard marad.
-
eugabesz
őstag
Letesszük a miénket alappályára baszki,vagy összedobjuk neked a prémiumot...miért a külön szerver??...a meglévők sincsenek kihasználva.Már írtam Neked,hozzánk bármikor jöhetsz.Nem voltam ts-en,mikor feljöttél,s akik fent voltak,nem tudtak pályát váltani...de én igen.Páran fizetjük/fizetik a szerót,ha beszálsz,kevesebb jut egyre...ennyi.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Firkavadasz
tag
Sziasztok. Akinek lenne kedve beszállni egy egyelőre kis létszámú szerver bérelésében az írjon.
Nem lenne sok pénz, és persze nem is akarok erőszakos lenni a témával kapcsolatban, mindannyian tudjuk, miért jó egy saját szerver.
Továbbá:
Nem tudok rá mit mondani, aki nem akar csalni, az úgy sem fog, még egy videó elkészítéséig sem.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
ha már így összejöttünk csapathatnánk egyet-kettőt
-
Bjørgersson
félisten
Érzékenyen érint?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
Támogatom, az előbb nekem is sikerült összefutnom vele... Játék közben anyázik, jó kemény gyerek lehet
Ezért nem veszek fel barátlistára mindenféle jött-ment embert.Mellesleg az előző körben visszaszóltak neki a másik oldalról Magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz Firkavadasz #18812 üzenetére
Vegyetek fel engem is.. JUMANJI87
-
Firkavadasz
tag
Aki akar esetleg velem nyomulni az nyugodtan vegyen fel, tudok helit vezetni, szeretem a TDM-et, de nincs premiumom.
ArmoredShield a nevem.
-
eugabesz
őstag
válasz Bjørgersson #18807 üzenetére
Domination fut 16 emberig,utána átvált mixed módra,CTF,Rush?CQ...
Érdekes,eddig mindenki a magyar HC-t hiányolta,most hogy van,már nem is annyira hiányzik...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Bjørgersson
félisten
válasz eugabesz #18805 üzenetére
Ha nem CQ és nem HC lenne, akkor talán még lehet fel is néznék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
Most én sem tapasztaltam, valami német szerveren TDMeztem.
-
eugabesz
őstag
válasz F_Zolee #18802 üzenetére
A mi szerverünk nem laggol...arról híres...többen említették már innen is,hogy jó a ping,nem laggol a szeró,stb. mégsem jár nálunk a kutya sem...mondjuk aki szereti a kihívásokat.
-
Mr.White
senior tag
konkrétan minden szerver laggol és a járművek lodoutjai elállítódtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest