- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
iszonyat lagg van ma nálam minden szerveren. nálatok is? pedig a pingem nem megy 50 fölé: :/
-
-
törölt tag
bocs! hanyinger a nevem.
-
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #18794 üzenetére
szarul keltem, épp veled álmodtam mikor a szomszéd nekiállt fúrni.
-
-
neorow1
aktív tag
Kérnék egy pár reportot erre a 2 féregre:
aSonixHUN
OMG_its_Smoky
Minő meglepő, magyarok, egy "klánban" vannak és aimoznak..
-
törölt tag
valaki lenne olyan rendes és segítene nekem abban hogy fel tudjak robbantani egy ellenséges járművet repair tool-lal? egyszerűen nem jön össze. kéne a qbz-95b.
-
Def26
félisten
Kicsit off de gondoltam itt több válasz jön. Van egy ssd -m amin csak a bf3 van, de le szeretném tölteni a bc2 -őt is. Hogy tudom azt megoldani, hogy az másik hdd -re menjen?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gali777
őstag
válasz Firkavadasz #18776 üzenetére
Betterbattlelog.
-
zzola
titán
válasz Firkavadasz #18783 üzenetére
Nekem W 8.1 fut a gépemen, tényleg kíváncsi vagyok, támogatja-e a béta a DX 11.1-et..
De ez hogyan fog kiderülni, azt nem tudom... -
Firkavadasz
tag
-
jacint78
addikt
-
Firkavadasz
tag
Sajna már késő szerkeszteni, de tudja valaki a BF4 BETA DX 11.1 támogatással jön?
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
dejaris
addikt
El ne aruljatok neki
-
Gyula84
veterán
Rámész egyik fegyveredre és ott mutatja mennyi fejlövés volt vele a többi matek
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
eugabesz
őstag
válasz pelenka35 #18772 üzenetére
Az a baj,hogy ha "nagyon megy",elkezdődik a sírás a közös chat-ben,hogy így csaló,meg úgy csaló,meg admin ilyesmik...aztán az admin is szeretne játszani,hiszen azért csatlakozott a játékhoz,de nem...nézd át a statját,van-e valami kimagasló benne,aztán döntsél,hogy csaló vagy sem?...aztán vagy kidobod,vagy hagyod had anyázzanak.Vagy akit kidobtál,mert egyáltalán nem csaló,csak akkor jól ment neki,vagy az akit állandóan lelőtt és nem bírta elviselni.És a kör bezárult.Mát ott tartok,hogy aki gyanúsan jól lő,alapból dobom a p...csába ki,ne rontsa a levegőt nálunk...mi játszani szeretnénk,nem stabuzulni...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
pelenka35
őstag
"opfer" mit jelent ?
Bannoltak mert ment a játék ,erre ezt a választ kaptam miután megkérdeztem miért is a ban .eszem f@sszom megáll
Gamertag:Rob3rt75
-
Gyula84
veterán
itt egy csicska még jó hogy nem magyar
asonixhunNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
-
LamaCube
addikt
Valaki lenne olyan kedves és leírná lépésrő-lépésre, mit kell tennem, ha ssd-ről át szeretném tenni hdd-re a bf3-at.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Firkavadasz
tag
válasz Snip3r_HUN #18731 üzenetére
Én azokat az álszent embereket szeretem, akik a csalók láttán rögtön anyáztak ( valamilyen szinten itt igaza is van ) , de 1 hét múlva meg ő bukik meg sorozatosan csalással , esetleg még "oktatóvideót" is készít róla, sajnos volt egy ilyen tagunk...
Nobody huh?
Amúgy mennyit kerestem ezt a zenét !
John Dreamer - Battlefield 3 EPIC MUSIC "IT'S TIME"
kisza25 Nagyon igazad van, sokkal jobban adja nekem is úgy !
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
kisza25
félisten
válasz jacint78 #18756 üzenetére
nem találod el eleinte én is így voltam, hogy majd egy tár volt egy ember, aztán eljutottam, az egy tár 2 emberig, most kb 30 skuló 3 ember,
a megoldás:3-4-es sorozatonként el kell engedni a ravaszt, majd újra nyomni(persze ezt jó gyorsan kell csinálni), a fegyver recoilját is le kell kezelni, és ehhez az egérmozgást kell lassabbra venni és sok gyakorlás, hogy az egész automatikus legyenAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
jacint78
addikt
Én nem értem ezt a játékot. Ha engem lőnek, minden skulo talál és kapásból megdöglök én akárkit lövök, rálőhetek egy fél tárat rengeteg a találat is, mellébaszok egy rakétát és nem döglik, de kinéz és lelő. Ráadásnak marad 50% élete, most hogy van ez?
type your text here..
-
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #18752 üzenetére
Nem nezem, de ertettem am
-
Bjørgersson
félisten
válasz dejaris #18741 üzenetére
Lebuktam.
Amúgy meg South Park, nem szoktad nézni? Ezt a részt még én is láttam, pedig nem szeretem a sorozatot.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bf3-ban is itt van a 2 pofon osztó ember........Terence Hill--------Bud Spencer
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Plezs21
tag
válasz gali777 #18743 üzenetére
Félelmetesek az adminok.Sharqi rush. Mondom az adminnak, hogy ugya gondolkodjon már egy cseppet és balancoljanak egy kicsit. 9 100-as a másik oldalon nálunk kettő de azok is agyhalottak. Erre mi a válasz? meglátjuk ki nyer. Mondom neki, Te böszme 30 másodperc alatt lehúztak két pár MCOM szerinted. Pár percig semmi válasz. Aztán megindultak az amcsi 100-asok aztán kiléptem.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Snip3r_HUN
addikt
tiszta bf3
500 LED Extreme flashlightIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
stoon
addikt
válasz gali777 #18743 üzenetére
hallod agyhalott volt az egész banda! álandoan bepattantak mellém a lavba és amikor tűzharc volt ahelyett hogy hegesztettek volna kiugrottak és elfutottak! az ilyenekben az agyrágo bogarak éhenhalnak!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gali777
őstag
-
Plezs21
tag
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #18740 üzenetére
Duplareg?
-
-
YAKUZbp
csendes tag
Mexikóból előrendelve a bf4+prémium 15000ft originen keresztül hivatalosan!
-
pohár
félisten
a Battlelog csak nekem szűnt meg létezni? lefrissítettem a web-plugint, erre nem tölti be az oldaltna, csak valami zavar lehetett az Erőben, már jó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Snip3r_HUN
addikt
Én azokat az álszent embereket szeretem, akik a csalók láttán rögtön anyáztak ( valamilyen szinten itt igaza is van ) , de 1 hét múlva meg ő bukik meg sorozatosan csalással , esetleg még "oktatóvideót" is készít róla, sajnos volt egy ilyen tagunk...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #18729 üzenetére
Látom zajlik az élet...
Tegnap játék közben írtam az adminnak, hogy nem jó a team balance, erre egy magyar beírja nekem, "ne szólítsd az admin te köcsög".
Mondom a "a jó k**va anyádat", erre kidobtak...
Tényleg egyik-másiknak igaza van, hogy magyarokkal PC-n soha, persze tisztelet a kivételnek...
Remélem senkit nem sértettem meg ezzel, így utólag sem, nem állt szándékomban...[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Most meg kirak a kurva autoadmin, ilyet még komolyan nem basztam. Squad chatben nem rohadtul mindegy neki, hogy káromkodok vagy nem? Halna éhen az összes szájbakúrt nyomorék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gali777
őstag
Itt az ominózus kör A kommenteken lehet szakadni
(#18726) Neoteric: Hát ez szomorú
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #18719 üzenetére
mennyi agyhalott volt a szeron mi? tegnap ati07 kiakadt egy másikon kicsit, itt szerintem a szivéhez kapott volna
ha ez vigasztal jöhetsz utánnam azt alázhatsz ha ez kicsit megnyugtatna! ha kell még le is csalozlak!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gali777
őstag
Hogy tudom megnézni, hogy hol játszik valaki, ha nem friend-em battlelogon? Eddig láttam, hogy hol játszik, most meg csak azt látom, hogy kék a profilképnél a keret, tehát játszik. És nem csak bug, hogy úgy mutatja mintha játszana közbe meg nem , mert direkt megnéztük olyannal aki nekem nem friend, de atinak az és ténylegesen játszott, csak ugye nem láttam, hogy hol.
Felmennék idegesíteni egy két embert akik ma lecsalóztak, de így nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #18719 üzenetére
De ő is hasonlóan kacifántosan írja a nevét
-
Bjørgersson
félisten
válasz dejaris #18718 üzenetére
Tényleg baszod, nem jutott eszembe a neve. Írtam neki játék közben, aztán angolul írt, hogy holland és nem érti mit beszélek.. Nyaljon sót.
-
dejaris
addikt
válasz Bjørgersson #18717 üzenetére
RD4N33, nem?
-
Bjørgersson
félisten
II-4V3NG3R-II Ő nem itteni?
-
eugabesz
őstag
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
SkyS1gn
félisten
Működnek a felső gombok... többen is jelezték és valamit javítottak!
Aztihittem már én szopok csak....
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
YAKUZbp
csendes tag
válasz YAKUZbp #18709 üzenetére
PUNKBUSTER javítása legegyszerűbben .. Letöltöd futtatod ez minden punkbuster játéknál működik! Újraindítod a gépet és kész is!
[ Szerkesztve ]
-
YAKUZbp
csendes tag
A dokumentumok mappából töröld ki a bf3 settings fájlt és kapcsold ki a felhő tárolást.. így be kell induljon alapon, ha nem frissítsd a játékot és hagyd hogy letöltse a törölt elemeket .. Nekem ez mindig segít és alap beállítással indul a játék.. a hiba csak ultra vagy magas beállításnál jelentkezik. GTX 680 lightning és elötte gtx 660- is ez volt.. Nem a driverekkel van a gond hanem a játékkal!!!!!!! AMD re korlátozva hogy mindenki leváltsa a gtx 500 vagy 600-ról hd7000-re..............
-
Stunts666
őstag
válasz Neoteric #18706 üzenetére
Nem nagyon vagom, de a proci alacsonyabb felbontason es reszletessegen szamit. Ha a 4ben is az lesz (biztos az lesz), mint a 3ban, hogy a 4 magos i5 kiszolgalja a 7950em (proci nem megy 100, csak 60-70 korul, viszont a vga 100-on megy), akkor tokmindegy, hogy 8 magom van vagy 4. Vagy rosszul gondolom?
(#18705) LamaCube
En azt terveztem, hogy BF3 uninstall a geprol es a BF4 mehet az ssdre.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Én is ezt tervezem, mert nem fog elférni a bf4 a bf3 mellett. Leírnád szájbarágósan, ha nem gond, hogy mit kell átmásolni, törölni, állítani stb. Privátban is jó, hogy ne offoljunk.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem.
Az Uncsimmal szeretnék BF3azni és a kérdésem az lenne ez a konfig elég lenne-e neki a futtatáshoz minimumon?
A konfig:
Intel Q8200
Ati 4850 512Mb
3Gb ramA cache memória mennyire számít ennél a gamenél?
Mert akkor lehet egy Q6600 procit vennék bele annak 8 mega cache van nem pedig 4Mb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest