- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #16398 üzenetére
Bandar Desert, az épület szabadon választható, fegyver természetesen m16a3, heavy barrel, foregrip, reflex
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
k.soma
senior tag
válasz kriszpontaz #16389 üzenetére
Én is a hétvégén 500Ft-ért vettem itt hardveraprón havernak BF3-at
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #16397 üzenetére
Melyik pályán melyik fegyverrel milyen kiegészítőkkel melyik épületet lőjem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #16396 üzenetére
azt a hihetetlen nagy űrt ki kell hogy pótold igy tehát készits
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
gali777
őstag
Na meghalt a topic? Itt egy videó, csak hogy beinduljon.
-
@rglaaf
veterán
-
breakout123
aktív tag
válasz kriszpontaz #16389 üzenetére
De attól még jó páran árulják 1-2ezerért. Én személy szerint cserélni szeretném Bad Company 2-re, de eléggé reménytelen a dolog. Jobb lett volna ha azt rakják be ebbe a csomagba...
Origin: malysztor
-
vitezlejszlo
őstag
válasz kriszpontaz #16387 üzenetére
Koszi szepen, kezd tisztulni a kep..
Akkor egy ilyen premiumra befizetek fizu utan, es neki esek az ejszakanak
Koszi!
laca
-
gali777
őstag
válasz vitezlejszlo #16386 üzenetére
Játsszák még sokan. Valamennyire biztos megfog csappani a játékos létszam, ha kijön a 4, de akkor is fognak maradni szerintem elég sokan. Amúgy szerintem vegyél egy humble bundle-ös BF3-at meg olcsó premiumot, olcsóbban kijösz talán mint a premium edition-el.
(#16389) Godlike79: Igen és még csak most kezdik el a javát hirdetni Sokan vették haszonszerzés céljából is 1000-1500 Ft-ért szerintem simán szerez alap BF-et, meg vagy 3ért premiumot. A PE meg vagy 8000. Megspórolhat 3000-3500-at, ha egy kicsit utána jár, de majd eldönti, hogy megéri-e neki az utánajárást
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz vitezlejszlo #16386 üzenetére
Már nem lesz új DLC. Az End Game volt az utolsó. A következő a BF4 lesz, amit ez a csomag nem tartalmaz .
A Premium Editional megkapod az alapjátékot plusz:
Battlefield 3: Back to Karkand
Battlefield 3: Close Quarters
Battlefield 3: Armored Kill
Battlefield 3: Aftermath
Battlefield 3: End Game
DLC-ket, valamintEgyedi kés a játékban
Egyedi dögcédulák a játékban
10+ egyedi álcaruha
Egyedi álcázó fegyvertextúrák
Statisztika-lenullázási lehetőség
10+ egyedi szakaszembléma
Több szakaszembléma-réteg
Szerver prioritás
Öt elmenthető harctéri jelentés
5+ egyedi feladat
Exkluzív események
Exkluzív Dupla XP hétvégék
Exkluzív videók
Stratégiai útmutatók
További bónusz tartalmak.Ez mind benne van a játék leírásában a linkben amit beillesztettem.
Tele van minden szerver, főleg DuplaXP alatt.
A 460-as kártya is DX11, amúgy elég alá.
Valamint jár hozzá a BF4 beta.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz kriszpontaz #16385 üzenetére
Okes koszi!
Amugy milyen a BF3 elet? Jatszik meg vele valaki? Elvegre mar 2 eve megjelent Ezt most komolyan kerdem, mennyire jatszak?
A Permium edition utan van barmi, amit meg kell meg venni menet kozben? Pl kijon valami uj pack, akkor azok ingyenesek? Vagy neha fizetosek is vannak?
Illetve valami learazas nem varhato mostansag?
Illetve egy HW kerdes: Nvidia 460-as kartyam van, azon fut? Latom 560-akat irkalnak DX11 miatt...
Koszi
laca
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz vitezlejszlo #16383 üzenetére
Ezt vedd meg: Battlefield 3 Premium Edition. Ebben minden benne van.
-
veterán
válasz vitezlejszlo #16383 üzenetére
premium edition-t vedd!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
BF3 vasarlasban gondolkodom, de eltevedtem annyi BF3 nevu cucc van. 576Kbyte-nal neztem...
Neten szeretnek jatszani. Melyiket kell megvegyem? Van sima meg premium meg premium edition, meg 2 hetes korai hozzaferes VALAMIHEZ amit nem ertek hogy az csak opcio hogy a megjeleno kiegeszitoket hamarbab megvehetem? Meg ilyen olyan 1000 ft-os kiegeszito kodok vagy mik, amiket megint csak nem ertek, hogy kell vagy nem kell neteshez? (endgame meg aftermath meg ilyenek... mire jok ezek egyaltalan?)
Szoval egy nagy katyvasz ez az egesz, kerlek segitsetek, hogy mit kell vasaroljak ahhoz, hogy csapathassak?
Elolvastam az osszefoglalot, csak par dogol nem tiszta meg
Koszi
laca
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
"The previously announced Battlelog update and maintenance has been postponed 24 hours. The update is now scheduled to start at 09:00 (UTC+2) on 2013-09-04, and is expected to last approximately 3 hours. Thank you for your patience."
Haha, megint alkottak. Azt se tudják már, hogy mikor akarják szétbarmolni
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Szóval azt mondjátok megéri a +20k-t az Intel? Mostanában nem nyúlok a géphez, ha elavul elavul, fene sem fog ennyit költekezni. Még a mostani gépem árán veszek egy vga-t, ami kijön belőle és kifújt.
-
syler123
veterán
Még kicsit off, amíg a proci témánál vagytok. Szerintetek játék szempontból fx 8350 vagy maradjak az i5 4670k-nál?
I5-el körülbelül 120k-ra jövök ki vga nélkül. Míg fx szerintem kijönne 100-ból. Melyiket választanátok? Melyik időtállóbb?
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Nem vonom kétségbe az állításodat, de vmi akkor nem stimmel. Ha olyan erős a procid, h meg se kottyan neki a felvétel, akkor nem esne be a gpu kihasználtság 80%-ra akkor sem, ha épp nem veszel fel. A vgad ugyanaz, mint az enyém, a procid is erősebb vmivel, tehát nem értem. Nálam felvétel nélkül konstans 99-100%-on pörög a vga és átlag 90-110 fpst produkál ezeken a beállításokon: 1600x900, mesh quality kivételével (ultra) minden medium, 2x-es simítás, csicsa effektek offon.
PSN: ne0teric_sAN
-
KYZRR
őstag
válasz devilinsid3 #16303 üzenetére
Siman meg lehet fogni igy, meg a Famast is.
Burst fire a lenyege.You can only die once, make sure it is worth it...
-
zzola
titán
Milyen sz@rházi adminok vannak, nem tudják elviselni, hogy penge általi halálra lettek ítélve..
A pingem 41ms volt..
Pedig Anzani kollégával trollkodtam...
"ONLY Pistol & Knife ||| 400 Tickets ||| THEBBQ.CH"[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #16363 üzenetére
Erre látod nem gondoltam.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
őstag
Caspian border fekszik neki, Noshar canals TDM-et is szereti. Esetleg még Damavand Peak, Teheran Highway. Ezeket szereti. Nálam itt 60fps-ek megvoltak, többi pályán már mérsékeltebb, és a DLC-s pályákon meg van, ahol iszonyatosan elvérzett. Pl Close Quarters-re fel se rakd a lábad, mert 20-30fps környékét tudja magából kipaszírozni.
Neoteric: Nálam a videozás meg se kottyan neki. Szinte ugyan olyan fps-eket, és kihasználtságot kapok, tehát szerintem ennyire nem mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz odorgg #16356 üzenetére
Na akkor sz@rok is bele. Fut ez így is gyönyörűen, én még 65 fps alatt egyik pályán sem láttam (64-es gulfot is beleértve), kihasználtság meg csak furcsa volt így 4850 után, de úgy tűnik ez a normális. Picit belenéztem winnie vidijeibe és tényleg, ott is leugrál 80%-ra is, még csutka maxon is (4xMSAA+HBAO+ultra).
Öröm és bódottá Túltárgyalva. -
emiki6
veterán
válasz odorgg #16354 üzenetére
Max grafon a vga fog előbb elfogyni. A graf visszavételével nő az fps szám és a procihasználat. Ha van egy 7970 meg egy 3770K felhúzva, de a kártya nincs kihasználva, akkor elfogy a proci és "200 fps de a vga csak 70-en teker, lehet kevés a proci" de ha ultrára van téve akkor már 100-on teker, a proci is elég, viszont kevesebb az fps. /60 körül játszhatatlan, ugye gali /
Ez amolyan hsz folytatás. Félreértés elkerülése végett: csak példa volt, nem kifigurázás.Haly: ha már így megvan a link : http://itcafe.hu/tema/vigneau_interaktiv_lokalblogja/hsz_8928-8930.html
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
odorgg
addikt
"Csak azt mondja meg nekem, hogy ha max grafika élsimítás nélkül az alacsony beállítás. Akkor mi a magas?"
Élsimítás+HBAO a magas, illetve ultra. Így szinte végig 90% feletti a GPU kihasználtság! PL 80 vs 160 FPS kiszámítása nem mindegy a processzornak, VGA-nak meg nem lenne gond, ha kapna elég számolni valót, de mivel a proci nembírja, ezért nem kap
Winnie-nél, és nálam is ugyan ez volt annó,i5-el,i7-el, 7850,7850 CF-el is, és GTX680-al is, és most nálam 7970-el is
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
őstag
válasz emiki6 #16352 üzenetére
Ó hát így már egészen más a leányzó fekvése ám. Ha lekorlátozod, gyakorlatilag nem számol teljes erejéből a VGA. Én nekem ez a (most megnéztem jól, maximum 82%-os, de átlagban 70-75%) procihasználat 80-100 fps-eknél jönnek ki.
odorgg: Csak azt mondja meg nekem, hogy ha max grafika élsimítás nélkül az alacsony beállítás. Akkor mi a magas? Na mindegy ám, majd megnézek egy két tesztet, de szerintem sehol sem hajtja végig 99%-on ezt a kártyát egy i5. Az előzőt csak azért tudtam úgy, mert harmat gyenge volt ehhez a konfighoz, így elég szürreális viszonyítási alapom van csak.
Most rá fogok keresni winnie gameplay-eire, mert ő tudom, hogy mindent kiírat, és megfordult nála i5, i7, 7850, meg valami nagyobb nvidia kari is.[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
"4.5GHz-ével. Ha ez nem hajtja ki akkor mi?"
Semmi! Minél lejjebb veszed a grafot, annál jobban elfogy a proci. Ugyanez van 2600k,3770k....-is.
HT-val annyit változik a helyzet, hogy a 80-90%-os proci használat 40-50%-ra esik, viszont alacsonyabb beállításokon a VGA ugyan úgy malmozik. A game motorja nem a legjobb ilyen szempontból[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
devilinsid3
addikt
válasz devilinsid3 #16344 üzenetére
itt az alom 3. kutyája: csaló3
mocskos kis buzi humble genyó cheaterek már, a tököm tele van velük
a szerveren meg adja, hogy ez már a 4. accountja azért jobb nálam, meg mit sírok, ha valaki lelövi.. szar kis élettelen csaló férgek már, hogy infantry-t nem lehet játszani az ilyenek miatt szánalom../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #16350 üzenetére
Ja és Vsync. Nem fogom járatni a kártyát ha nem kell. 72 fps re volt téve a max. Lov grafon már tuti jobb proci kéne 120 Hz es monitorhoz pl. Ha a vga elvérzik nem kell jobb proci. Ha 60 fps alá megy proci limit miatt, akkor bajok vannak.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
DNS_65
senior tag
válasz kriszpontaz #16338 üzenetére
Godlike, nálad meg a cpu maradt a 925-ös, nem kevés az egy 7950 alá
Hány %-ban van a gpu kipörgetve nézted már (pl:msi AB-el)?
Milyen fps értékeket kapsz vele (milyen beállitás/felbontáson tolod)? -
őstag
válasz F_Zolee #16347 üzenetére
Ultra minden, élsimi nincs, HBAO sincs, és motion blur sincs. Ezeken kívül minden koppon. Hát nem tom ti mivel néztétek, de azért ez a kártya egy felső-középkategóriás kártya, szóval nem hiszem, hogy olyan hihetetlen lenne ez. Alapórajelen tuti kevés lenne hozzá az i5. Még abba reménykedtem, hogy lerakhatom 4GHz-re, de ezek szerint nem. Én AIDA64 stabilitás tesztjével lesem (csak nem indítom el, de grafikont csak ez a progi csinál), és ott bizony 80%-on megy a proci végig, de van, hogy eléri a 90%-ot. Ez még nem is lenne baj, de a vidikarit látom helyenként 80-85%-ra leesni. Emiki küldj már nekem egy képet róla priviben, így AIDA64-es stabilitás teszt ablakot megnyitva, ott lesz egy grafikon.
Ráadásul az a durva, hogy az én 4.3GHz-em egyenlő kb a 2500K-nak a 4.5GHz-ével. Ha ez nem hajtja ki akkor mi?[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Ez biztos? Nekem a 2500K nem pörög annyin, legalább is úgy láttam. A 7870 előbb fulladt ki mint a 2500K. Legalább is nekem. Nézd meg újra, elsőre én is elnéztem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz emiki6 #16342 üzenetére
Te figyelj, neked a 2500K nem lesz kevés már ahhoz? Én most lesem, itt 7870-hez a 3570K, 4.3GHz-en azért teker rendesen. 80-90%-on van a proci, és helyenként lemegy a vidikari is 80%-ra a 99% helyett. (Gulf of oman, meg nagyobb proci igényes pályákon általában.) Én személy szerint egy olyan felsőkategóriás kártyához már i7-et vadásznék valahonnan.
-
Svájcinéger
őstag
Origin csak nekem f@sta össze magát ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #16338 üzenetére
Ja félreértelmeztem. Most visszaolvasva nem is tudom, hogy hoztam ki belőle azt
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Ez egy komoly kerdes szeptember masodik napjan
Egyebkent megtalaltam a tokeletes aggatnivalo szettet: 6-7x tavcso/laser/kallantyu, ezt rakom szinte mindenre.
-
őstag
válasz F_Zolee #16333 üzenetére
Ez ASUS. Sajna az egyik legdrágább, ha nem A legdrágább márka ami közül csak választhattam. Viszont a minősége az igen rendben van. Hangja nulla, és a maghőt még nem láttam elérni a 60 fokot. Én nem is hittem volna, hogy létezik ilyen. Tényleg semmi hangja. Nekem 4850-ről azért igen nagy lépcső volt ez, viszont most egy jó darabig nem kell videokártyán gondolkoznom.
Lehet, hogy nálad egy Tahiti példány volt. Azok melegszenek mint a fene, és a hangjuk is hatalmas. Olyat direkt nem akartam venni.Godlike Most nézem, a tiednek a ,,kistesója'' van nekem meg. Nyúzom ezerrel.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
-
őstag
válasz gali777 #16330 üzenetére
53 ezer forintért vettem. BF3-mat élsimítás, motion blur, meg HBAO nélkül koppon viszi átlag 80fps-el gulf of oman-on. Zibán 100 alatt nem láttam.
Előző 4850 zibán low-on, 1280x768-ba 20-30fps-t tudott kipréselni magából, gulf of omanon meg átlag 40-et.Ennyi pénzért egy erős közép-felsőkategóriás kártyát szerintem bűn kihagyni.
-
devilinsid3
addikt
de igen az van, csak gondoltam 20 ezerért ideadod (Forint természetesen) és akkor már jóban is vagyunk
te is jól jársz, mert nem kell széthajtanod a kártyát és én is jól járok, mert segítettem neked megszabadulni tőle[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
őstag
válasz devilinsid3 #16326 üzenetére
hehe, nem adom el, ma vettem. Csak gondoltam el dicsekszem vele, meg ha bárki nézeget ilyen kártyát, tudja, hogy jó vásár azért a pénzért.
Amúgy neked nem egy 7850-ed van? Miért keresel 70-et?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Gyerekek, ha valaki gondolkozik esetleg egy 7870 vásárlásán, ne habozzon, vegye meg. Eszméletlen kártya!
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #16323 üzenetére
És supressorral?
-
-
eames
tag
Sziasztok!
Egy ilyen gépen hogy menne ez a játék?
Intel Pentium G2030 processzor
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória
MSI 7790 1GB DDR5 OC R7790-1GD5/OC videokártya
1280x960-ban, nem feltétlenül max grafikán, elsősorban single playerben.Tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #16313 üzenetére
Nálam csak az elején rúg, utána nyíl egyenesen lő. Ez az egyetlen fegyver, amivel nem rövid sorozatot lövök, hanem hosszan. Reflex-foregrip-heavy barel...
-
PeetR
aktív tag
válasz kriszpontaz #16313 üzenetére
Kicsit balra és lefele húzod az egered, illetve alacsony in game sense és dpi se árt, próbáld ki egy üres szerón mint a vidiben .
-
zzola
titán
Ez hányszor fog még előkerülni?
Egyébként M16A3 megdőbbentően pontosan lő, a visszarúgása minimális, nálam legalább is... -
devilinsid3
addikt
hát tanulható, de minek vele vesződni (mert azért kicsit időigényes, bár ez igazából szerintem tudat alatt alakul ki főleg) amikor ott egy program és te leszel a császár?
szerk.: ezzel sértettelek meg, hogy azt feltételezem, hogy megsértődsz?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #16307 üzenetére
De ha így vissza tudja tartani, akkor meg sokan minek makróznak? Gondolom ez tanulható, nem?
Amúgy nem sértődöm, ne viccelj már.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
devilinsid3
addikt
ezt mindenki meg tudja tartani így ne viccelj már.. te kis konzolon nevelkedett csemete meg ne sértődj nekem, mert az már nem élem túl
#16305) kisza25 ameddig a link élni fog én nem hagyom a feledés homályába veszni!
#16306) Neoteric ez neked már túl Mainstream azért nem csinálsz ilyeneket?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
szerintem suli, a favorit szeróimon igen kevesen vannak
most már mindennap linkelni fogod[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Def26
félisten
Ezt a srác tudja így visszatartani? Vagy macrózik?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
devilinsid3
addikt
suli van, vagy csak munka? meghalt a topik ?
aki még nem látta volna akkor az nézze meg ezt a kis rekoil káncsról-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest