- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
ProciVettel #49855 üzenetére
Más magyarázatot pedig nem találtam. Tegnap is Chrommal kezdtem, 20prec után leállt az .exe, átváltottam FF-re és 3 óra gém... Azt mondjuk nem tettem hozzá hogy nekem a Chrome az 30 lappal indul, lehet hogy az egyiken van olyan plugin, amit nem szeret.
-
válasz
ProciVettel #49855 üzenetére
Amúgy valaki csinálhatna egy ilyen összemérést böngészők között, hogy melyiket érdemesebb bf3 alatt futtatni, (vagy inkább előtte
). Én próbáltam már minden félével, most chrome-al. Az internet explorer nem akarta a coop-ot indítani, a chrome viszont már random emberkékkel működik. Sajnos erre a problémára (haverral co-op-ot nem tudunk tolni) még mindig nem találtam megoldást. Múltkorit próbáltam vírusírtó meg minden nélkül, és úgy sem... Ha vki volt ilyen helyzetben, akkor az igazán megírhatná.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest