- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
asuspc96 #49282 üzenetére
nekem most dobta be... egy TDM-et még lezavartam előtte....
írták, hogy vmi frissítenek.ez nem language frissítést igénylő dice "badarság"... ezt abból tudom, hogy patch után megcsináltam a nyelvi okosságot, és működött. most meg a Logon olvastam, hogy vmit frissíteni fognak X órakor.... legközelebb jobban odafigyelek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
asuspc96 #35784 üzenetére
Bad Luck egy ismert cheater, aki véletlenszerűen jelenik meg a pályákon, csöndesen gyilkol, pont akkor amikor nem számítanál rá. Végtelen aránya van, ugyanis eddig még senki nem találta meg, nem tudjuk hogy néz, nem tudjuk milyen fegyverrel tolja, csak azt tudjuk hogy minden találata azonnali halál.
DICE szerint ő a most wanted BF3as bűnöző. Vigyázz vele. Nagyon profi. Remélem magyar kupán nem akar indulni, mert akkor visszamondom a nevezésünket. -
BandiHUN
veterán
-
harry3
őstag
válasz
asuspc96 #34628 üzenetére
Engem is kidobott tegnap ezzel. Mindenki rosszra gondol. Mi van ha csak az ő országukból való játékosokat szeretnék ott látni? Lehet más ország is tiltva van.
Tegnap egy szerveren az ellenfélnél egy kész 6-7 főből álló klán ellen játszottunk, ők és csapat többsége negyvenes szint felett volt, a mi csapatunk jóval alattuk. Írta más is, hogy jó lenne egy autobalance, erre mit csináltak? A kis csapatka egyben maradt és áttettek hozzánk vagy 5 játékost és jóval többen voltunk. Ez nem autobalance. Ahhoz képest az első helyeket a squadtársainkkal töltöttük be, próbáltunk harcolni, ilyen felállással a játék eredménye egyértelmű.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest