Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz biggamer #4386 üzenetére

Nem nagyon találkoztunk. Egyszer láttalak csak téged (mikor vadászgépben ültem és te a földön voltál) pedig még kerestelek is. Úgy tűnik valahogy mindig elkerültük egymást.

Amikor a végén pontoztak kb 2-szer egymás mögött voltunk. Egyszer te egyszer meg én voltam előrébb.
    Azt néztem hogy nem haltál meg sokszor. Én többször mert támadtam a titánt és halomra gyilkoltak. :D
    Gondolom te a silókat foglalgattad.

Utána nem tom mit csináltál, de nagyon jól nyomtad. Kb 3-szor annyi embert öltél meg mint ahányszor meghaltál.

Nekem az a bajom hogy hajlamos vagyok kamikaze módon harcolni és így elég sokszor kipurcanok.

Lámákkal kapcsolatban: Miért? Mi történt? Szeretem az érdekes sztorikat. :D

Én is szoktam látni vicces dolgokat. Pl amikor a fickó csapatszállító repülőben ül. Dudál mint állat hogy mindenki szálljon be. Ezen persze annyira meghatódnak az emberek hogy mindenki beszáll. Aztán induláskor meg beakad a titán elejébe és átfordulva felrobban, mindenkit megölve. :D

De az sem volt rossz amikor egymás után 3-szor a saját csapattársaim lőttek le. Az egyik úgy hogy a gyógyládával szaladtam felé mert sérült volt. Az meg pisztolyból rámküldte az összes skulót.

Mondjuk én is szoktam bénázni. Pl mikor már a reaktort gyilkolják és lesben állnak az erőtér túloldalán én meg gránáttal próbálom kicentizni hogy kb csak a kezem lógjon át az erőtéren mikor elhajítom. Hát volt mikor nem jött össze és visszapattant. :D

Beírom a klánhoz a PH-t.

Új hozzászólás Aktív témák