- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Lassan kezdek biztos lenni az 1.25-ben... nagyon sok egyéb probléma is van vele, de az enyémet (ami ritkább) is viszontláttam az EA fórumon: [link]
''I can start the game and it runs fine. But 20-30 mins into the game it jsut freezes and the only way out is to restart my computer. Of coarse this jsut started with the 1.25 patch. I have tons of free memory and i dont get any of those punkbuster kicks either. Any help from someone? EA or perhaps someobne who had this problem and figured it out? Thanks!''
Dettó ez van nálam is... -
mcmike
őstag
Ma 10 percre léptem fel -> fagyás...
Tehát a hőfok biztos nem lesz ludas: mert akkor kapcsoltam be a gépet, és összvissz 10 percet játszottam. Nyitott ház mellet ennyi idó alatt nem melegedhet túl...
Most már a PB sem lehet, teljesen újra lett rakva...
Kezdek arra gondolni, hogy az 1.25 peccs valamilyen HW/SW kombinációmmal nem jön ki...csak ugye melyikkel...mert van egy szép tiszta Windows-om amin elkezdhetek drivereket fel/le pakolni aztán jól összecs3sz3m. Asszem csinálok most egy GHOST-ot...
Depose: a peccsek pont az ilyeneket (játék során kiderülő -> jelentős fölényt biztosító helyek/eszközök/stbstb...) hivatottak javítani, a BUG-okon kívül... -
Depose
tag
Pocok9b!
Akkor most műkszik???, mi volt a problem az EA-sok szerint??
Szal, mit hazudtak???
Kérdés...(mindenkinek)
Az okés, hogy a patch-ek javítanak egy-két dolgot, ez publikus is..stb..
De olyan van e, hogy megváltoztatják a map-on pl. a földi ágyúk helyét?
Bridge at Remagen, PAC alap bázisa előtti silo...volt ott egy ágyú, amivel
szinte uralni lehetett azt a pályaszakaszt..
Tegnap előtt beleültem, és mit láttam..,előtte van egy k.nagy konténer..
Az igaz, hogy az eddig is volt, de nem ennyire közel.., szal, szerintem igencsak
legyengítették azt az ágyút..
Vagy lehet, hogy én vagyok a hülye???
Valakinek tapasztalata ilyesmivel kapcs.ban??? -
mcmike
őstag
Hát remélem nem az lesz a vége...mert akkor:
Viszont eddig manuálisan frissítettem a PB-t (letöltöttem a file-okat), de most felpakoltam az installert. Ami feltűnt -> egy csomó file-t lecserélt...
Fogtam magam és átmozgattam mindent a PB alól, h tök üres legyen a könyvtár -> állítólag reparálja, így is tett...legalább letisztáztam, most már kevesebb file van benne (log meg bak file-ok eltűntek, plusz a feleslegesek gondolom).
Reggel felkúsztam, de csak egy fél órát toltam ezalatt nem volt gond. Este lehet le tudom tesztelni...de ahhoz kéne 2 óra egyhuzamban ami szerintem megint nem lesz... -
Anor
csendes tag
Huhh skacok ez az autoballance az agyamra megy!!
- Minsk, PAC, Induláskor beszorítanak minket az alap bázista, már a fele pontot elvesztettük, halált megvető bátorsággal mint rambo átverekedem magam a walkerek tankok sniperek és gyalogság közt elérem a zászót, ott egy jeep, beszálok, spuri, elfoglalok 2 bázis, a 3.nál nagy küzdelmek után a 3. katona kinyír erre autobalance áttesz az ellenfélhez. Közben az elfoglalt pontokról kiözönlő kollégág elfoglalják 1 kivételével az összes bázist ugyhogy ugyanabban a helyzetben kezdheted a másik oldalon. nah jó, pár perc anyázás után belenyugszom, előre! küzdünk mint az oroszlánok hogy védjük az uccsó nem ''fix'' pontot kitörünk elfoglaljuk a következő pontot, mennénk tovább mire egy kedves katonatárs rámzuhan egy helivel kissé laposra préselve erre mit tesz a balance visszatesz. NA REMEK
-
mcmike
őstag
Hali!
Alaplapom hűtése stabilnak látszik, üresjáraton 40 C...
Most levettem a ház oldalát, minden hőfok esett 4-5 C-t, mondom próba -> eredmény ugyanaz...bár majdnem kibírt két kört...
A GPU VRM az ATI-kon elég melegedős, az nem maga a GPU hanem ''csak'' a fesz stabilizátor. A GPU max kb 74 C-ig megy fel (egyébként ez is teljesen normális, a gyári hűtővel 80 C fölött szokott lenni). Benéztem a VGA topic-jába, ott irogattak 80 90 C-okat a VRM-re...szal mintha ez sem lenne gond...
Marad a BF2 teszt... -
Depose
tag
McMike!
Nekem 1x volt ilyen problémám, hogy csontra kifagyott úgy 20 perc után..
Az volt a baj, hogy az alaplapi chipset-ről elmozdult a hűtő.., és
túlmelegedett...
Szerintem próbálj ki más gamét..(c&c 3 egész jó..), és ha ott is fagy,
akkor nézd meg a hűtést..
Ui.: 80 fok az nem sok picit??, (nem tom, kérdem, hogy ezek mit birnak?) -
Depose
tag
válasz
Pocok9b #2185 üzenetére
Nah..
Figyu...hátha ez segííít...
Ugyibár, az EAlink alap esetben csinál a vincsin magának egy könyvtárat,
ProgramData néven.
Ha lépkedsz, és bemész a cache könyvtárba, csinál egy log filet..
Ha F3-al kilistázod, asszem pirossal van irva vagyon hogy mi nem
tetszik neki..(asszem,én így találtam meg a hibát, de nem 100%)
Nekem az volt a hiba, hogy a windóz alap nyelvi beállítása magyar, ezt
átraktam angolra, és láss csodát, működött..
Nálam úgy van, hogy a jobb alsó sarokban az óra mellett, van egy HU ikon..,
katt erre, és felkínálja hogy EN..átraktam erre és kész...
Esetleg lehet még a tűzfal, (de nem hinném), arra a kis időre kapcsold ki..
Meg még lehet próbálkozni az EA fórumán..(angol), hátha ott is van valami ötlet..
Ui.: Én is jobban örültem volna, ha a tokban van egy CD is... -
peti4
tag
Eladó eredeti,de nem bontatlan 2142.Ha érdekel küldj pü-t.
-
Pocok9b
aktív tag
Úgy látom velem senki sem folalkozik
-
mcmike
őstag
Hát nem hiszem, bár a GPU VRM (Voltage Regulator Module) elég magasan van:
üresjárat: 60 fok
terhelve: 80 fok
Az mondjuk igaz hogy Accelro X2 van ami nem nagyon hűti a VRM-et, és ezért egy 8cm-es Chieftec ventit raktam oda 5V-on, h hűtse csak ezt, és a npokban jöttem rá hogy egyszer régrbben kikötöttem (de ez jóval régebben volt mint 1.5 hét). Először örültem, h biztos ez volt, de nem...visszakötöttem, és ugyanúgy fagy...lehet h megfőztem őket éppen annyira h most már mindegy a venti?
Ezeket 3DMark után néztem. De ha fagyás van akkor ugye semmit nem tudok nézni, mert reset gomb. Mire meg betöltenek a cuccok addigra lehűl...
Asszem kipróbálom még a sima BF2-vel mit csinál. Ha az is fagy akkor HW...
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
A hangkarinál a legfrisseb driver van fönt, az is volt...
Direkt nem akartam más driver-eket felrakni, mert ezekkel tudom hogy biztosan ment gond nélkül:
- VGA Catalyst v7.1, és ehhez tartozó CCC meg driver
- SB Audigy4: a legfrissebb amit neten el lehet érni, de már egy ideje nem frissítik egyébként...
- Alaplap: a legfrissebb WHQL NVidia v9.16 -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megkérdem megint hátha
Tegnap megvettem a Northern Strike -ot és leszedtem az EAlinket-is.
Eddig minden OK. Bejelentkezet az is jó...
Rámegyek a game store-ra az is ok
Beírom a 20-jegyű kódom.... És azt mondja h. ez nem jó... olyan mitha rosszat írtam volna
Ilyenkor mi van?
Valaki segítsen PLS!!! -
Allien
veterán
Szvsz, keress mindenből frisebb drivert, hátha. Pl én a hangkártyámmal sokat szívtam, mert a gyárilag cd-n mellékelt drivert raktam fel, aminél pl a titán robbanása egy borzalom volt. De, felraktam a legfrisebbet, és máris sokkal jobb lett. Igaz, néha nálam is vannak anomáliák, pl van, amikor rendszeressen kidob asztalra. Szerintem, ez szerverfüggő is.
-
mcmike
őstag
Please valaki HELP!
Kb. 1.5 hete rendszeresen megfagy a BF2142. Véletlenszerűen, kb 20-45 percig bírja, aztán dob egy hátast. A tünet:
- képernyő teljesen megfagy
- hangkártyából sípolás, kattogás, recsegés, stbstb jön hangosan...
Ami még hozzá tartozik: Semmi nem változott a gépben, és már az egész op. rendszert (Win XP SP2 ENG) újraraktam emiatt hátha...de semmi...ugyanaz maradt...
Ugyanazt az op. rendszert, drivereket, meg egyéb vackokat pakoltam fel amik fent voltak, és ment vele december óta problémamentesen. De most kb 1,5 hete mindíg szénné fagy és csak HW reset oldja meg. Ez most mi lehet?
Minden ugyanaz mint volt eddig is, és most nem tetszik neki egy ideje. VGA sztem rendben van, 3DMark06 lemegy többször egymás után hiba nélkül. Az 1.25-ös peccs miatt, vagy az új PB miatt lehet? Másra már nem tudok gondolni...
Konfig adataimnál... -
sanzik
senior tag
northernstrike-os mini game
[link]
jöhetnek a pontszámok -
pIIrash
tag
válasz
p a s s e r #2166 üzenetére
Mondjuk inkább értelmes pinggel találni kevesebbet. Az elején még az újdonság erejével hatott. De most már kezd mindenki visszatérni a gyökerekhez! Mellesleg pl. Port Bavaria/Bridge at Ramagen szörnyű Titán módban (legalább is számomra). Tök nyomasztó a hangulata. Bár én pl. már kezdek annyira gépiesen a foglalással meg a késeléssel foglalatoskodni, hogy már mind1 hogy hol csak hulljanak a rossz arcúak!
-
Pocok9b
aktív tag
-
p a s s e r
őstag
Hú, kaptam ajeszba NS-t. Viszont amikor megjelent, minden második szerveren ezek az új mapek mentek, most meg nézem, és alig van egy-kettő...
-
kBagyula
senior tag
válasz
Pocok9b #2154 üzenetére
Vista alatt sokaknak volt problémája, valószínű, hogy a BF olyan memóriaterületre próbál írni, amit már a Pista lefoglalt. Próbáld meg kompatibilitási módban futtatni a Bf-et, mint az XP alatt a régi Win95-höz való játékokat. Anno a Railroad Tycoon nem akart csak így futni nálam az XP alatt - persze idővel adtak hozzá peccset.
-
zeek.p90
csendes tag
válasz
Pocok9b #2157 üzenetére
nincs megoldas...
az ok h van 2 account, de amikor az 1ik gépen jaccol és kozben vki más belép ugyanabba az EA accountba akkor a masikat figyelmeztetés nélkul kidobja és azt irja h megszakadt a net kapcsolat vagy pedig azt h a cd key hasznaltban van. változo...
probaltam mar én is -
Pocok9b
aktív tag
Emberek az vajon megoldható h. a tesóm is akarna BF-ezni csak neki nincs meg és h. 1x-re tudjunk 1-ütt jáccani 1 accountal?
Csak akkor neki is csinálnék külön 1 soldiert és kész is
Vagy gondolom ez nemilyen 1xű -
zeek.p90
csendes tag
válasz
Pocok9b #2152 üzenetére
1 haveromnak is volt ilyen h állandoan memoriahibákra hagyatkozott, a srác kinjában már mindent csinalt... aztan amikor beletorodott pár honapra rá kiporolta az egész gépet és megszuntek a hibauzik ,mondjuk ez xp alatt volt lehet h a vista alapbol a trágya de nála segitett.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom valaki találkozott már azzal a problémával h. amikor új pályát tölt a game akkor kilép a játékból memória hibára hivatkozva... Vista-t használok.
Ha valaki tud segítsen...
Köszi! -
Zee21
aktív tag
Bf és az ő patchei 4EVER NOCOMMENT!!
Komoylna mostanában többet c&c3-zom mint bf-zem ezek miatt annyira durva szarságok vannak benne elképesztő!!
Meg az emberek nem gondolkodnak nem tudnak.
Mindenki csak a pontra megy érted oda fut tankhoz pakolja rá a c4-et aztán elfut a tankos meg lellövi, én odamegyek c4rá bumm és én is meghalok de egy TANK-ot kiszedtem....
Osztársak is játszanak vele és erre meg de hát ha csak egy ember ült benne?? Akkor kaptál 0 vagy -1 pontot(Bf2-2142 függően)
De most sokkal jobban megéri meghalni No MOreal ha egy tankot kiszedtem.....
Jo persze az hogy valaki benne van walkerban és neki megy egy heli....
...ezt nem tartom tul rendes dolognak....
De egy tank kiszed egyedül számtalan embert....
Mig ha a csákó kiszáll akkor 1v1-ben 80% eséllyel ő hal meg kettőnk közül....
Ez a baj a Bf-s társasággal nem tudnak csapatban gondolkodni és szerintem ebben a magyarok legalább előretörőek szoval csapatmunka meg hasonlok....
De persze vannak olyanok is akik rosszabbak mint egy német vagy egy francia...
....őket sem méltatom semmire...
meg észjáték az egész...
pl amikor bevédik ugy a titant hogy sentry ledob, pajzs magad elé, lada eléd, és gránátozol(ISZONYU nagy szánalom de ez van)
3 emberrel meg lehet oldani... egy bemegy kamikazeban meghal addig azegyik kiszedi a sentrit és a másik meg a csákót utána a csákót revivelik aki feláldozta magát és ennyi még ha többen is vannak bent akkor is meglehet oldani 4-5emberrel.... -
Allien
veterán
Tegnap elött, a ''csapattal'' kivételessen, egy titános szarveren nyomultunk. Ha jól láttam, kb 80%-a magyar volt. A lényeg, hogy éppen a titán ágyujában ültem, lövöldöztem lefele. A pajzsunk éppen lement. Az alattunk lévő siló éppen kilőtte ránk a rakettát, és lőn, meghaltam! SŐT! Az egész titánunk egy lövéstől kampec, és a ''csapattársnak'' kiírta, hogy megölt.
Ugyan ezen a napon, találkoztam egy nagyon idiótával. LeTK-zott, hogy Ő ülhessen a gunship-ba (sikerült is neki). No, bepattantam a csapatszállitóba, és nekirepültem. EZT is Neki írta fel!
Majd a változatosság kedvéért én TK-ztam le, várakozás közben (dedós vagyok így 40 felé). Egy darabig nem is láttam, csak, amikor egy földi légvédelmiből kezdett rám lövöldözni.
Ha lenne annyi agya, hogy valahogyan szól, jelzi, hogy Ő akar ''vezettni'', még hagytam is volna.
Tegnap meg egy másik idióta vitte el a helit (ez jelezte, hogy vinni akarja), én, mint másodpilóta ücsörögtem benne, majd a gyagya lerakta a földre a gépet, persze, egy walker közelébe (ki se szált, semmi, vagy fél percig)!
Szintén ezen a napon, csapatszállitó jutott nekem, és az idióták összehoztak nekem -9 pontot, TK-val, mert miközben ereszkedtem a siló mellé, 2 méterről akart kiugrani a fél társaság.
-
mcmike
őstag
Érdemes újra optimalizáltatni a VIDEO-t ha sokat állítgatott az ember:
Sajnos az újabb ATI driverek nem nagyon jöttek be a BF2142-nek, legalábbis nálam...
Ezért egy-pár driver fel/le pakoláson átesett a gépem. A tünetek amik ezután jelentkeztek:
1. Nem optimalizálta újra a video-t akár default-ra, akár bármi másra állítottam...
2. BF ikonra kattintva csak másodjára/harmadjára/stb indult el a GAME.
3. Véletlen szerű fagyások játék közben.
A BF angol windows esetén ebben a könyvtárban:
C:\Documents and Settings\%USERNÉV%\My Documents\Battlefield 2142\mods\bf2142\cache\
hoz létre egy könyvtárat minden optimalizálás során ilyen névvel : VGA-driver verzióból, video konfig és BF verzióból generálhat (asszem...) egy egyedi azonosítót:
Pl. ilyen: {D7B71EE2-3109-11CF-B669-182BA1C2CB35}_94_2
Csakhogy volt vagy 4 darab ilyen könyvtáram, gondolom ahányszor optimalizált. Először csak Move-oltam/áthelyeztem teljesen máshova őket -> eredmény:
- A GAME újra optimalizálta a VIDEO beállításokat.
- Új könyvtárat generált az adott könyvtárba de összvissz 1db-ot.
A régieket le is töröltem, nem kellenek. Most már új van.
Próba cseresznye, akinél VIDEO anomáliák vannak, lehet h segít valamit... -
trumpf
csendes tag
Ilyenem már nekem is volt.
Akkor az ea fórumon azt javallották, hogy kapcsoljam ki a video beállításoknál az árnyékot. Az megoldotta. Közben vgakártya csere is történt és azóta nem láttam (illetve láttam
a titánon). Pedig most fullon van minden. El tudom én is képzelni, hogy szerver függő lehet.
[Szerkesztve] -
peti4
tag
Eladó Bf.2142!!Eredeti olcsón!!!!Nekem nem jött be.
Ha érdekel küldj pü-t.
-
Allien
veterán
Aki eddig nem tudta, kijött az új peccs. Az első BUG meg is van!
Bemegyek a titánba, és full fekete! Egyedüli tájékozódási pontok, a minimapp, ha felnagyítom. Láthatóak az emberek, de a tereptárgyak, az nem.
-
Allien
veterán
Egyszer, egy hullától elvettem a fegyóját, hogy megnézzem, milye van, és pont ilyen volt nála. Vissza akartam cserélni, de jött egy gyalogbéka, és relative, de közvettlen közelről beleereszettem. Megnyekkent. Az volt az első, és idáig egyettlen lövésem ilyen fegyóval, és ezért azzal az accuracy-m 100%-os!
-
sanzik
senior tag
válasz
kBagyula #2132 üzenetére
A SAAW az enginer válról inditható légvédelmi agyúja.
Kilockoltam de még kettőt nem löttem vele,mindig a pilummal rohangálok inkább.
Ma véletlenül ráugrottam egy ellenséges heli tetejére mielött felszált az egyik silonal. Le is lőttem onnan valakit, aztán potyáztam amíg le nem fújt a szél.
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz
Mevacron #2122 üzenetére
Tényleg az a megoldás amit a support oldalon is írnak:
- le kell frissíteni (én mondjuk manuálisan csinálom mindíg) a kliens file-okat (www.punkbusters.com)
- pnkbstra és pnkbstrb exe fileokat C:\Windows\system32 path alatt találod meg asszem, (de keress rá mondjuk TC-vel) ki kell engedni a tűzfalon...
nekem ezek után megszűnt a problem...
Ja ha letiltottad a service-ek alatt valamelyiket akkor azt ne tedd, lehet h újra kell installnod csak magát a PB-t. -
peti4
tag
Eladó Battlefield 2142 .
-
kBagyula
senior tag
Greetings!
The 1.25 update is here and we wanted to say “Thank You” to all the players who visited the Beta servers and Forums to play and talk about the changes. Thanks to everyone who flew gunships, spammed APMs, and fired the SAAW at those gunships and transports so this update can continue the trend of improving the Battlefield for everyone’s enjoyment. Here is the final change list for 1.25 which will be available starting at 5pm CET / 4pm GMT / 11am EST / 8am PST:
• Fixed PAC Titan geometry exploit: Players may no longer sink into the hull of the PAC titan to freely attack defenders, consoles and the core.
• Fixed EU Titan geometry exploit: Players may no longer sink into the hull of the EU Titan to freely attack defenders, consoles and the core.
• Fixed Squad Leader Drone bug: The spawn placement of the SL drone has been raised to prevent instances where the drone would kill the Squad Leader.
• APM Tuning: The detection radius for Anti-Personnel Mines has been reduced. Players will need to walk much closer to APMs in order to set them off. The blast radius of the APM has also been decreased.
• Fixed radar grenade bug: The bug which caused the radar grenade to sometimes not appear on players’ mini-map has been fixed.
• Fixed Bridge at Remagen Exploit: Players will no longer be able to move inside the west facing slope on the bridge.
• Moding addition: Editing for ‘Physics. AirDensityZeroAtHeight’ has been added.
• Moding addition: The command ‘object.listObjectsofTemplate’ has been re-added to the rcon_invoke command list.
• Improved SAAW missile tracking: The SAAW will now consistently track all airborne targets. The missiles still require visual lock to be maintained in order to seek targets.
• SAAW Missile damage increase: SAAW Damage per missile has been slightly increased.
• Improved Gunship missile tracking: The Gunship missiles will now correctly track all other airborne targets. Please note that the missile behavior when fired at ground targets is unchanged
As we begin to enjoy the warmer days here in Stockholm our sights to the coming summer and the plans to continue improving Battlefield. One event we hope to make a regular occurrence for our players is to ‘Challenge DICE’. -
Zee21
aktív tag
válasz
kBagyula #2126 üzenetére
Ezt csak általánosságban mondtam
Mármint patchelni kell őket meg hasonlók....
Nah ma mitörtént velem találkoztam egy nem tul skilles klánnal proskillel
hogy lehetséges az hogy noobok voltak de az első 6helyen ők voltak...
-elhiszem hogy ők már összeszokottabb klán
-hogy tundak rendesen csapatmunkázni
-hogy amikor ők basecampelnek az csak a harc miatt van és nem direkt
-azt is elhiszem hogy ugrásbol hirtelen 160fokos fordulással guggol 2 golyo baur fejes nekem full hp-val
-azt is elhiszem hogy nem látszom de oda lőnek és kiszednek rakétával mert az megeshet...
DE AZ HOGY EZT 100x ELJÁTSZÁK AZ MÁR GYANÚS!!!
Értitek egyszer kétszer belefér mert lehetnek mázlkis shotok meg ilyenek de az hogy két srác baurral beugranak kb 8-10ember közé akik lövik őket és mindegyiket megölik egy-egy tárból azt nem hiszem......ja és full hp-val mennek tovább.... komolyan és ez egy klán hát NO COMMENT! -
Zee21
aktív tag
Jaja minket is szopat a PB rendesen....
De engem szerencsére elkerült ez a probléma........ de az EA hát komolyan azoknak nem volna szabad egy játéknál többet futatniuk egyszerre MINDEN EA-s JÁTÉK SZAR!!!
Bf2,Bf2142,C&C3...stb egyik sem működik hát az ESZEM MEGÁLL!!!
Tele van bugokkal csiterekkel meg midnen szarral nem működik hát komolyan és ezek keresik magukat halomra az iylen lókötők!!!!!!!!!
''Kicsit túl reagáltam'' (Kill Bill2)
-
Depose
tag
Hi..
Nálam a Wolfeinstein játszotta ugyonezt, miután feltettem a legújabb
VGA drivert.Megoldás a régebbi verzió visszatétele volt..
Iszonyat sokat szoptam, amíg rájöttem..
Persze nálad nem bizti hogy ez van, de egy próbát talán megér.
Olvass vissza picit, volt már témában a remek PB, hátha segít.. -
Mevacron
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocs az ultra lamer kérdésért kedves Battlefield Bajnokok, de a következő a problémám: felraktam a jogtiszta 2142-t, regisztráció stb, de bizony 1 hét játék után egy PUNKBUSTER nevű kedves program nem enged multizni. 10 másodperc után kidob- tippek?
Semmiféle csalást nem használtam, lévén először meg kéne iismernem a játékot
üdv -
Zee21
aktív tag
MIkor jön mááán ki az uj patch???
Elegem van komoylan nagyon áááááá sok a csiter meg a bug főképp.....
Mi is a neve? 1.25 vagy 1.24?? -
trumpf
csendes tag
-
Allien
veterán
Félreérthetően fogalmaztam, természetessen!
Tehát, ha a billen mondjuk a ''W-D'' iránygombok mellé még mondjuk kell a pajzs, akkor ez csak három. De, gyalogosként is jó, ha többféle leosztás van, mert figyelni a bal kézre, hogy nagyjából egyszerre 5 gombot kellene nyomogatni, az szerintem hülyeség, még ezzel a billel is, pedig ezt erre tervezték. Az egérre raktam még a ''Q''-t is, mert néha gyorsabb így, mint a billen, úgyis az egérrel választok a megjelenő szövegeken.
Repülés közben pedig éppen hogy esik jól, mert ott is sokat használom a Q-t (pl ellenség megjelölése, illetve a szenkju rendszeres, ja meg a sorry), de, ha én vagyok a szakvez, akkor még menet közben is ki kell tudni adni az ukázt.
Meggyőződésem, hogy ezt egy hagyományos billentyűzeten a gombok rendkívüli közelsége miatt, illetve, mert egyszerre kevés gombot képessek kezelni (kivéve a gammer billentyűzetek), nem lehettséges, vagy nagyon nehézkessen. -
trumpf
csendes tag
''Márpedig, van, amikor egyszerre 5 gombot is nyomkodok, és az egerem plussz 4 gombjára is osztottam feladatot.''
Azt is mondd meg őszintén, hogy Siva egyenesági leszármazottja vagy.
Már régebben akartam kérdezni, hogy milyen a Zboard, ami az aláírasodban van, most már nem aktuális. Asszem beszerzek én is 1et. -
Allien
veterán
válasz
pIIrash #2112 üzenetére
Ja, az utcsó kérdésedre nem is válaszoltam, sorry.
Tehát, a beállítások szinte minden alap. Az egér ''fordtíva'' működik, tehát, ha előre tolom a patkányt, lefele, ha hátra húzom, fölfele ''fordul''. A beállitásoknál a csúszkákhoz nyúltam egy kicsit, érzékenyebb lett, de éppenhogy. Szerintem, a billentyűzetem sokat segít az irányitásban, mivel ergonómikus felépitésü, nem akadnak össze az újjaim, de elég közel van minden gomb, ha kell, illetve, ha egyszerre le tudnék nyomni 8 gonbot, akkor se akadna fenn ezen. Márpedig, van, amikor egyszerre 5 gombot is nyomkodok, és az egerem plussz 4 gombjára is osztottam feladatot.
Pl térkép nagyítása, stb...
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Annál a pinnél azért nem szabad hamar nyittni, mert mire elérsz az utad feléig, már vége az egésznek!
Ergo, minnél hamarabb ki kell jutni a titánbú, és minnél hamarabb elérni a biztonságos anyaföldet. Nem árt arra is gondolni, hogy a szerver már esettleg hamarabb ''lezárja'' a pályát, mint ahogyan ezt Te érzékeled, illetve, vannak olyan szenyó emberek (mint pl my), akik az ellent éppen ezekben a pillanatokban próbálják eltenni a (lógó) lábuk alól. Volt párszor már, hogy ereszkedve lefele nyiffantottam ki pár emberkét (persze, volt amikor én nyekkentem).
Illetve, mostanában, amikor rohannak kifelé, hátulról lövöldözöm le őket pisztolyal, még a titán hátsó részén, ha nem fordulnak el egyből az oldalsó kijárat felé (van, amikor én is így járok, bár én mindig oldalt ugrok le).
-
Allien
veterán
válasz
pIIrash #2112 üzenetére
Köszi!
Ja, arra emléxem. Szólok is az EA-nak, hogy azonnal dobjon egy patch-et erre, és a munkásokkal újra ássa ki azt a nyomi árkot! Hogy a rákba lesz abból metró? Főleg, ilyen girbe-gurba falakkal, hogy a helivel nem lehet normálissan (nagy sebességgel metrót játszva) elférni benne!
Külömben, ott tisztára StarWars-os érzésem lett. Szűk falak, a heli sajnos nem fér le mindenütt az árok aljára, legalábbis, a kanyarok veszélyessek, nem is beszélve, a lenti emberkékre, akik ugye nem hagyják magukat shimán elgázoltattni, kűzdeni kell, hogy megnyekkenjenek. A végén már nem tudtam mit csinálni, kamikaze lettem .
-
Depose
tag
Üdv...!
Ha jól tom, a titan survivor pin-nél számít, hogy ugrás után, mikor
nyitod az ernyőt, szal. minél később kell...Nekem legutóbb így jött össze...
Annyira későn nem kell, hogy beépülj a födbe..
Nekem is kéne roadkill, én egyszer azt csináltam, hogy tunis harboron,
sikerült beszorítani a támadókat az alap base-ra, fönt a csúcson beültem a
dzsippbe, és lemanővereztem a támadók bázisára...
Ügyibár spawnoltak a tagok, és ott prószáltam elütni őket..
Amúgy csak párat sikerült,nem mertem tovább csinálni, mert
tökre buzi dolog..(spawnolsz, és hirtelen elütnek...milyen máá..)
Ezért amúgy admin kidobhat??? (vagy mindent a roadkillért..)
Engem még el se kell ütni a helivel,rossz napokon
és simán eljátszom, hogy a saját titánomom beleszaladok a
gunship hajtómű sugarába.. -
pIIrash
tag
Mellesleg azzal én sem!
Visszatérve a gunshippes roadkillre. Az komoly baleset, amit azzal a géppel csinálsz. Emléxem amikor engem + Papo-t ''kergettél'' pl. Port Bavarián a 3-as siló mögötti árokban.
Egyszer mindenki probálja ki. Egy élményt előle menekülni gyalog. Ha nincs gunnerre, akkor az arcotokba tolja a gépet 1 km/h-val.És addig nem megy el, amig meg nem pusztul ő vagy Te.
Ezen felbuzdulva egyszer nekem is sikerült, de nem szemből, hanem lehajolt ... én meg megfordítottam a gépet és sztem pont akkor akart felállni vesztére.
Azt meg lehet kérdeznem (akár privátban is), hogy milyen Air Vehicle beállításokkal játszol? -
Allien
veterán
válasz
pIIrash #2110 üzenetére
Az a bajom a gagyibbal, hogy azzal valahogyan nem tudok jól célozni.
Pontosabban, ez abból adódik, hogy nagyobbat rúg vissza, míg a másik jobban a célponton marad két lövés között. Ebből adódóan, amikor sorozok valakit, bizony, az első lövés csak a célzott.
Kivéve, ha van szerencsém elég közel lenni az ellenhez, és persze, a háta mögül lesorozni.
-
pIIrash
tag
Nincs olyan, hogy szarabbik
Csak érdekesebb. Gondolom a makao-kakóra gondolsz, amikor ''jobbról'' beszélsz, mert hogy azzal gyorsan lehet pontosan arcon zúzni az ellent. Egyébként meg próbáld ki. Fej lővés 2 db elég a ''rosszabbikból (6 lövetű)'' és máris kapa!
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
pIIrash #2106 üzenetére
A roadkill nekem is hiányzik. Pedig erőssen próbálkozok a gunshippel!
Már eljutottam odáig, hogy kb minden 10.-nél töröm csak össze magamat! Még ha az ellenfél lehasal is, az esetek nagyobb részében megnyekken. Kivéve, ha pilumos az illető.
Tegnap én is felmentem aprítani egy késpiszkavasra, de kifejezetten, csak olyanra, ahol pisztolyosok voltak. Ugyanis, kellett a 15 healing pontocska, ami meg is lett az első teljes körben.Mindamelett, egy bronzocska is befigyuzott, de az mellékes (az én oldalamon a legjobb voltam). A másik oldalon pedig volt pár érdekes arány. Olyan 23-4, és a sz*rabbik pisztolyal (ráadásul, 2-3 lövésből megfeküdtem, ha ezekkel találkoztam szembe)!
Bár, biztos van 2-3 tényleg profi, de azért az ember már mindig farkast ordibál!
-
mcmike
őstag
Én is utánajártam egy kicsit ennek a PB problémának, ugyanis nálam is jelentkezett...
Tegnap egész nap ATI driver újratelepítéssel szívt@m, valamit nagyon kigyilkolt a driver cleaner a Windows-ból -> kb. 4 / 5 órát csesztem el mire megoldottam. Már majdnem Win újratelep lett belőle. Erre ma örülök, h minden rendben, mondom felkúszok egy fél órára. Aztán 1 perc után PB kidob (hibaüzenet a már ismert)...
Direkt engedélyeztem a tűzfalamon a Pnkbstr file-okat, vírusirtó nem szkenneli, de így is kidobott. Sztem mindenképpen újratelep kell majd PB-nek... nem sima tűzfalas problem, sztem az csak duma. Valamit újíthattak amivel azt sikerült elérniük, h mindenkinek újra kelljen pakolnia komplett az egészet....radikális, de működő módszer az egyszer biztos... -
trumpf
csendes tag
válasz
pIIrash #2106 üzenetére
A Hachimoto-t ne is emlegesd. Azzal olyan béna vagyok, hogy soxor még magamat is meglepem.
Kéne ugye 5 roadkill az ns ribbonhoz. Na az sose lesz meg. Már gondoltam rá, hogy megkorumpálok valakit, hadd üssem el .... úgy ötször
Késes szerveren csak egyszer voltam, de amikor az admin szembe jött egy walkerrrelinkább léptem.
A csíterek, meg sose élvezzenek nagyobbat az életben. -
pIIrash
tag
A vicces az egészben, hogy a szerver ezeket nem ismeri fel. Mert ezek nem mennek battlrecorderes szerverre az hétszentség. Illetve kerülik az adminnal ellátott szerverket is ...
Megnyugtatás képpen fel szoktunk menni mostanában kés szerverre. Láttam, hogy van ilyen kés aimbot is ...Ez ám a mega szánalom! Remélem volt egy kettő közöttük, akik használtak valami szart. Mert 78-at feldaraboltam egy körben.
De egy ilyen szerver hangulatát is mindig van aki elrontja. Sok láma nyomi gyerek nem képes megszerezni a 10-14 roadkillt a ribbonokhoz meg a badgekhoz és feljönnek ide, hogy megszerezzék.
Én meg a becsületes polgár ... trabanttal rohangálok Tunis Harboron, hogy meglegyen végre, de még nem jött össze a 10, pedig 14 már volt csak Hatchimotóval, ami ugyen nem játszik -
trumpf
csendes tag
Még egy ötlet.
Azt írják a hivatalos pb faq-ban, hogy ezzel http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe le tudod szedni a pb-t. Aztán újra telepíted, akor elvileg müxik.
Nem tudom, hogy milyen tüzesfalad van, de egy próbát megér, hogy a progit eltávolítod a listából és újra felveszed. Hátha... -
sanzik
senior tag
-
Zee21
aktív tag
Mekkora szánás nyomorékok akik ilyentet csinálnak de még lámák is ráadásul....
-
Allien
veterán
válasz
pIIrash #2098 üzenetére
Külömben, annyira látszik, hogy amatőr az illető, hogy az csak na. Elég bénán mozog a pályán, és olyanra is rácéloz, amire normális ember nem. Az nem zavar annyira, hogy átlát a falon, bár kétségtelen, hogy nagy előny, de, hogy a fegyver szórása is igen szűk, az már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Haditechnika, harcászat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest