- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
B.U.É.K.! mindenkinek
-
biggamer
veterán
Élményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek : [link]
-
-
MS74hu
tag
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
MS74hu
tag
Hali.hogyan lehet a verzio számot megváltoztatni? Mert néhány helyen csak az eredeti verziost engedi.
elég hüjeség mindig változtatni a verzio számot ha valahova be akar lépni az ember.
-
MS74hu
tag
Na.sikerült letölteni és felrakni a Booster packot. 50millio variálás volt,de sikerült.
Felmentem egyböl kiprobálni az uj pályákat.Valahol sikerült valahol meg nem engedte az 1.50est mert irta hogy csak az eredeti(vagy régebbi) verziossal lehet bemenni. Szoval az ujdonság ereje
-
Visormail
addikt
válasz
biggamer #3088 üzenetére
Így van csak online módban lehet fejlődni, offline-ba abszolút semmit se pont se rang se unlock. Sőt singlebe még titan módba se lehet játszani, azt is csak onlineba. (Létezik single unlockoló progi, de az csak elég gyéren működik, nem lehet választani csak fixen néhány dolgot megnyit, tehát csak kis részét az összes cuccnak, és azt hiszem csak patch nélkül működik.)
MS74hu uhh ez komoly, nekem nincs meg a booster pack, ezt a szöveget meg így látatlanba nem tudom én se értelmezni.
-
biggamer
veterán
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy Offline módban, Single Player-en játszva lehet-e fejlődni rangilag, a lock-olt felszereléseket fel-e lehet oldani később, vagy ez a fejlődés, feloldás csak Online módban érhető el ?
-
MS74hu
tag
Feladom.tökbénavaok.
Ma megvettem a Northern Strike kiegészitöt.(Váci uti tesco 1990ft) Letötöttem a Download Managert is.Beirtam az adatokat meg mindent de csak ezt irta ki a végén. -This game requires that your EA classic screen name is entitled to the original base game. Please ensure that you select an EA classic screen name that meets these requirements.-
Mi az a classic screen name? Meg egyáltalán hogy kell telepiteni az egészet?
Ha valaki már telepitett ilyen booster packot akkor megkérném hogy segitsen. Elöre is köszönöm.
-
Visormail
addikt
Hát szerintem ez a sima autobalance, a szerver figyeli hogy hány fő van a csapatokban és ahogy az emberkék ki be lépkednek úgy rakosgatja az játékosokat, hogy mindíg egyenlő legyen a létszám. Amikor tölti a pályát ott ki is van írva a legtöbb szervernél hogy autobalance/friendly fire/meg ilyenek = on vagy off.
-
feka007
veterán
Ma feltettem megint, jó volt kicsit újra jászani.
Már vagy másfél éve nem játszom aktívan, de ma is nagyon feelinges a multija.
Sajnos BF3 az se biztos hogy lesz -
zeoos
tag
Nem lehet, hogy hibát követtél el a csapatod, vagy valamelyik csapattagod ellen? Lehet véletlenül, de meglőttél egy valakit a tieid közül ... esetleg a statisztikád miatt, amit abban a fordulóban produkáltál.
Ha nem enged visszalépni és még emlékszel a szerveradatokra, akkor lépj ki teljesen a játékból és menj vissza ugyan abba a játékba. A pontjais megfognak maradni a forduló végéig és a bejelentkezéskor valószínűbb, hogy tudsz csapatot vállasztani. -
biggamer
veterán
Sziasztok.
Olyan tapasztalt topictárstól kérnék játék ügyben segítséget, akinek Razor1911-es gaméja van.
Privátban is elérhető vagyok, ha úgy megfelelőbb.Előre is köszönet.
big
-
MS74hu
tag
Sziasztok.Segitség kéne!!! Miért van az hogy ha vagyok 1 csapatban és nyerésre állunk akkor valaki vagy valamiért átraknak a vesztes csapatba?Persze azt irják ki hogy a szerver által lettem átrakva de,azt is kezeli valaki.(száradjon le a keze)
Help
-
MS74hu
tag
Kellemes Ünnepeket
-
zeoos
tag
válasz
Bling95 #3067 üzenetére
A Pukbuster idő közben megváltozott, érdemes utánajárni a módosulásnak ... továbbiakban létezik egy Punkbusterservice program is, amit érdemes beszerezni és néha lefuttatni (kiírja az esetleges hibák okát és forrását)
Linkekkel direkt nem segítek: én úgy gondolom célravezetőbb ha magad jársz utána az Interneten, mert a mindig kész dolgokat használva soha nem fogod tudni megtanulni a dolgok kezelését. (Elnézést, ez csak privátvélemény) -
Visormail
addikt
Persze a demót nem lehet peccselni.
A PB-ert azt igen kell frissíteni, a legegyszerűbb én is ezt használom:
http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
Ezt letöltöd elindítod, add a game, kiválasztod a listából, ebbe be lehet állítani az összes játékodat ami a PB-t használja és utána a check for updates gombbal egyszerre frissíti mindet. -
piqla
őstag
Gondoltam ujra jatszom egy picit a Bf2142-vel, aztan ha meg mindig tetszik, akkor megveszem, eleg jutanyos aron hozza lehet mar jutni.
Probaltam updateelni, de nem sikerult. Demot ezek szerint nem lehet peccselni?
Masik kerdes: miert dob ki mindig PB? Letoltottem mar minden, manual, nem manual, es megis kickel -
general
addikt
Már csak 4k a MM-ban a játék...!
-
-
Bling95
őstag
frissitettem ,,meg ki is irta hogy nincsen ujabb frissités de akkor sem akkar jó lenni,, mielőtt ledob előtte ir ki alul vlamit hogy pnkbstB vel vlami hands nemtommicsoda
-
Bling95
őstag
ok felraktam rá ,,és miután hozzáadtam a battlefieldet utána csak rámegyek hogy quit aztán kész,,,,, vagy ennek vlahol kéne lennie hogy a Punkbuster fut-?
mer még igy sem akar jó lenni,, nem kell vlamit beállítani a játékban?
-
Bling95
őstag
ok köszi a patch gondot már megoldottam,,, de mostmeg ledob minden serverről és azt irja ki hogy punkbuster.. Ez mi miatt van és hogyan tudom megoldani?
-
Bling95
őstag
Hello
Nemrég vettem meg a Bf2142őt,,,, valamiért nem akar 1 szervert sem találni.. Ez azért van mert még nem raktam fel az 1.50es patchet vagy valami más a gond? -
Visormail
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #3059 üzenetére
Igen volt olyan hogy szar volt az ea szerver és a listába alig volt valami, de ez már megoldódott, azóta jó megint.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok.
Eredeti BF 2142 és nincs server list.
Feltettem az 1.5 patch -et nagy nehezen egy db server előjött.Hurrá csatlakozik.Erre kidob PunkBuster üzenettel pár perc múlva.(Pedig installnál fel volt téve a PB) Semmi gond leszedtem a 3.3as PB t BF 2142 berakva játék indit server sehol.Mi van a BF szerverekkel? Olvastam valami forumba hogy volt olyan is hogy nem látszodtak a szerverek.Miért nincs server list?
(Összes portot beraktam a router beállitásokba) de amugy más játékban simán tudok csatlakozni gond nélkül.Bocsi ha volt erre válasz nem olvastam vissza a hsz-ket.
Esetleg tud valaki olyan oldalt ahol vannak szerver ip cimek?Köszi.
-
Cs@@bi
tag
válasz
Visormail #3056 üzenetére
Lehuztam az egyik dvd íromat mert az nem működöt amugyse nagyon és így a magasabb betüjelübe használom a dvd-t, ez a megoldás! Felraktam az 1.40eset nekem az most elég. Már 2000 carreeer pontnál járok 3-4 nap alatt
Egyszer kaptam egy 500 pontot érő plecsnit
Jó játék!
-
Cs@@bi
tag
UP!! Please help!
-
Cs@@bi
tag
Megoldoddatm a játék fut!! De most meg nincs server, valószínű a 1.5 patch megoldja ezt remélem!!
-
Cs@@bi
tag
UP! Valaki segítsen pls!
-
Cs@@bi
tag
Igen 2 dvd íróm van... ez gond szokott lenni vagy halottál már ilyenről?
-
Cs@@bi
tag
Hello! Ma vettem meg a BF2142-t mert tetszik a future felling, de nem indul el!!!! Egyszerűen azt írja ki Please insert .... Letöröltem Demont is 2szer újra inditt még a játékot is űjraraktam de semmi változás. Valaki segítsen! Ötlet?
Köszi előre is! -
Visormail
addikt
Sziasztok ez egyéni probléma vagy esetleg más is találkozott már olyannal, hogy a játékon belül a bfhq-ben ha ráklikkelek egy kitüntetésre akkor kilép a játék a windowsba?
-
Allien
veterán
válasz
Csabroncka #3043 üzenetére
Az XP alatt is KELL a 2 giga a játékhoz, méghozzá minnél gyorsabb.
Csak az XP alatt arra kell, hogy minnél hamarabb betöltse a pályát, mert ez nagyon nem mindegy.
-
Allien
veterán
Azért ez nem olyan egyszerű.
Ha war van, vagy gyakwar, akkor menni kell.
Az most más kérdés, hogy mennyire volt ez szükséges, hiszen én "csak" heliztem. De, a warrokon érezhető volt az összjáték. Ha nem próbáltak leblokkolni (függetlenül, hogy ez mennyire volt hatékony), akkor bizony elmondható, hogy nagyon jó összjáték alakult ki köztünk.
Nagyon nem mindegy, hogy támogatjuk egymást. Ha megtették azt az amúgy alapvetőnek látszó dolgot, hogy jelölgették az ellenfelet, megpróbáltam segíteni.
Végtére is, ez volt a dolgom.
A publikon meg az volt, hogy mindig jött valaki, aki be akart ülni másodpilótának, mert jókat tudott kaszálni mellettem. Csak, van/volt 1-2 köztük, aki azt nem vette figyelembe, hogy Nekem is szükségem van "sikerélményre", ha a pontjaim nagyon negatívba mennek, ott fogom hagyni. Végtére is, ugyebár szükségem van/lehet egy segítőre, de ez akkor jó, ha kölcsönös.Természetessen, nem ez volt a jellemző, inkább az, hogy ha tudtunk érvényesülni, akkor az első két hely a mienk volt.
Tegnap is felléptem, és egyből megtalált egy régi "ismerős" német csávóka. Szerencsére, az újdonság, hogy már 2x2 heli van, így ha nagyon gáz van, külön tudok menni.
Végre, berakták az új pályákat is, a szigetest sikerült már kipróbálnom. -
Allien
veterán
Ahoj!
Ma újra felraktam.De, a beállitásokkal még sokat kell szórakoznom, meg még a nodvd, meg no videot meg kell oldanom.
Borzalom, hogy nem lehet csak úgy, lazán átlépni a bevezető videókat.
-
ádyz
addikt
válasz
Csabroncka #3035 üzenetére
Igen, és most már rendesen megy, mert Vistán low-on is akadt.
-
Csabroncka
addikt
-
ádyz
addikt
Meg van a válasz, és működik.
[I]"Here are a few steps you can try if Battlefield 2142 is freezing or crashing during map loading:
* Delete the cache folder
1. Double-click My Documents.
2. Double-click the Battlefield 2142 folder.
3. Double-click the mods folder.
4. Double-click the bf2142 folder.
5. Double-click the cache folder.
6. Click and highlight all the folders in this directory.
7. Press the Delete key to delete these files and folders.
8. Restart the game. "[/I] -
ádyz
addikt
válasz
Csabroncka #3032 üzenetére
Így van, eredeti a játék, pb-t frissítettem, és 1.50-et ír ki a sarokban.
De még is csak egy pályát tölt be. A többinél kiirja, hogy a BF2141.exe hibát észlelt, leállt.
-
ádyz
addikt
válasz
NeoPampalini #3029 üzenetére
Érdekes, megjavult.
-
NeoPampalini
senior tag
Nálam jó a patch, semmi gáz nem volt vele... Igaz, én nem a teljeset, hanem az 1.4 -> 1.5 patchet tettem fel.
Xfire-ről és a többiről nem tudok mit mondani, én a beépítettet használom.
-
ádyz
addikt
válasz
NeoPampalini #3026 üzenetére
Okés, köszönöm szépen.
Egyébként vannak magyar szerverek is, ugye?
ASE vagy Xfire jobb szerverkeresőnek?
-
ádyz
addikt
Üdv.
Pár órája vettem meg a játékot, megy szépen.
Most töltöm az 1.50-es patchet, kell még valami neki, hogy neten is játszhassak?
Köszönöm a válaszokat.
-
feka007
veterán
válasz
NeoPampalini #3020 üzenetére
Okés, akkor rakom is fel a gamet.
-
NeoPampalini
senior tag
Az 1.50-es patch óta működik a +widescreen 1 opció, a parancsikonnál írd oda, utána a menüből már választhatsz wide felbontást is.
-
feka007
veterán
Tudtok olyan progit, amivel működne az 1360*768-as widescreen felbontás? A játék cfg-jét hiába írom át, akkor nem indul el a játék, 1024-ben meg pixelmocsár...
-
NeoPampalini
senior tag
A BF2-es topikban most megy a hülye admin, hülye szabály téma, na ilyenek a 2142-ben is vannak szép számmal.
Pl. mi a rákért van rengeteg szerveren megtiltva, hogy az engineer anti-air puskáját használják? Illetve, ez a legújabb marhaság amit láttam: "no commander on conquest maps!!!" - wtf?
Azon már meg sem lepődöm, hogy csomó szerveren egyszerűen NINCS commander, és akárhányszor próbálom, egyszer sem ugrik be a commander "ablak", mintha le lenne tiltva...
-
Tsumaas
senior tag
válasz
NeoPampalini #3016 üzenetére
Nincs wide monitorom.
-
NeoPampalini
senior tag
Használja valaki a [Widescreen fixer] progit 1.50-es BF2142-vel? Nem igazán találtam megnyugtató választ, hogy most akkor szabad-e, vagy sem, egy ban törléséért (amit ezzel kockáztatok) meg nincs hangulatom könyörögni...
-
NeoPampalini
senior tag
Az "és ezt hogy...!?" kategória mai versenyzője a PK rakettyát köpködő defibrillátor: [kép]
Ez üti a supportost, aki a shotgunjából "dobja" a kézigránátot, miközben a puskával is lő...
-
törölt tag
Vista x64 Edition esetében sem megy a Battlefield ékezetes Account alól?
-
Zee21
aktív tag
válasz
RapUGround #3011 üzenetére
nm
-
Zee21
aktív tag
válasz
RapUGround #3006 üzenetére
nah müxik?
-
Zee21
aktív tag
válasz
RapUGround #3006 üzenetére
install bf2142--->patch 1.20---->NS----->1.50
-
RapUGround
tag
Segítseteke pls!!! Most vettem meg a BF2142-őt Northern Strike-al.
Feltelepítem az alapjátékot utána felpatchelem minden ok.
Feltelepítem a booster packot ez is ok.
Majd erre ismét a patch és nem patcheli a Northern Strike pályákat.
Elvileg a patch install ok csak nem megy a kék csík de nem ír ki semmi hibát.
Majd mikor játszanák boosteres mapon akkor azt írja nem megfelelő verziójú a játék vagy babrált verzíójú a játék. Alapjáték mapjai mennek csak a boosteré nem. HELP!!! -
Tsumaas
senior tag
válasz
NeoPampalini #3004 üzenetére
Jó, azért ennyire nem vagyok hülye! Ugyan ezt csináltam... Ugyan így néz ki a "Cél". Hát nem tom. X-akta
-
NeoPampalini
senior tag
Jobb katt a BF2142-es parancsikonon (Start menüben, asztalon vagy a gyorsindítópulton), aztán Tulajdonságok...
Lesz ott egy Cél szövegmező, benne a BF2142.exe elérési útvonalával (ez, de csak ez van idézőjelben!!!), nálam ez "D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe". A következőket írd be utána (vagy másold be innen), egy szóköz kihagyásával, az idézőjel után: +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024Tehát így kellene kinéznie:
"D:\Games\Battlefield 2142\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Ennél bővebben max. képekkel tudnám illusztrálni.
Ha így sem megy a kívánt felbontásban, akkor sehogy...
-
Tsumaas
senior tag
válasz
NeoPampalini #3000 üzenetére
Nah megnéztem és nem jó
Megcsináltam azt amit mondtatok, aztán lementettem egy képet a játékból és 1100valahányszor 800valahanyat mutatott... Nem igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest