Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
-
lala42
őstag
válasz
Terrierhun #10155 üzenetére
Olyan nekem is van.( 23 éves nőnemű lény)
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #9329 üzenetére
Válaszoltam is, de közben jöttek az ügyfelek. ( romlanak a számítógépek ) Hál'Istennek.
-
lala42
őstag
Hali Skacok!
Némi tudatlanságban szenvedek. Kell felrakni az 1.51 patchet? Valmelyik nap felraktam a játékot újra, de csak egy-két kört mentem. Valami 7-8 szervert találtam. Szóval mindenki az új javítással nyomul?(visszatérek a Bf3- megjelenéséig, mert a Bc2-ben egyre több a "pro"
(kis segítséggel,) meg már unalmas is.
-
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #5883 üzenetére
van egy dolog silózás ügyben amit nem tudom néztek e menet közben?
Egy újszülöttnek minden vicc új
Ez a játék kezdete óta megvan.
Láttam valamelyik nap a fiammal ( Gripen95 és a lányom barátjával) játszottatok. -
lala42
őstag
válasz
Prison85 #5842 üzenetére
MesserHUN. a böcsületes nicknevem.
A lala42 már bizony 49.Egéralátétnek pedig egy A3-as fekete müanyag mappa felét használom. Fevágtam a csatos részét és az üzemel. Félévente a műanyag vetemedése miatt ( hullámosodik a melegtől) csere. Lehet ha ragasztva lenne a benne lévő triplexkartonra tovább tartana, de a nyavaja sem ragasztja. Van a cégnél dögivel. Időnként lenyúlok
egyet-egyet oszt jó.
(#5844) Prison85
Már emlékszem.
Sokszor megöltelek
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #5840 üzenetére
Mostanában Bf-ezek. tem. A PH-s szerón némi szabálymódosítások léptek életbe, ami nem kimondottan jött be nekem. Nem mondom,hogy rosszak, sem azt,hogy nem kellettek, de! Bennem ott van a DE. De mindegy.
Közben a vőjelölt lenyúlta a játékot, 2142. Belebolondúlt és amikor (legtöbbször
) itt tanyázik, ő játtszik vele. De majd lassan nekem is lesz időm és jövök ölni.
Az egérre meg nem kell ám annyit költeni. Nem vettem észre a 3x-os tűzgombon kívül semmi extrát. Nagy parasztvakítás ez a dpi-s dolog. Van vagy 3 db. LIDL-be vett silvercrest tipusu infrás vezetéknélküli egér is a háznál ( főleg a laptopok miatt ) és azok is kimondottan jól teszik a dolgukat játék közben.GRANDPA Ez mi is?
-
lala42
őstag
-
lala42
őstag
válasz
Anonymusz #5828 üzenetére
Általában, ha egyedül mész fel egy szeróra, akkor duplázódik a Titán. Ez nem egyedi eset. Már korábban, évekkel ezelőtt meg lehetett figyelni. Ez egy net-es bug. De ha valaki fellép az ellenhez, akkor eltünik.
Egyébként üdvözlök mindenkit, kiváltképpen csirketáncostchickendance
Vannak ezek az X-es egerek. Nekem X7-es van valami 5-6 körül volt anno. No meg van egy A4-tech-es egér+bill. kombináció, nem tudom ismered-e amin (billentyüzeten) vannak gamer gombok. WSAD cserélhető. A Dpi. mindkét egérnél állítható 600-2500, ill. 2700 között. Ez az egér mozgásában mutatkozik meg. Minnél nagyobb, annál kisebb mozgatásra nagyobb távot tesz meg az egér.
-
lala42
őstag
válasz
F_Zolee #4589 üzenetére
Jé
Itt is itt vagy?
Én most a Bf2-höz hasonlítottam. Ellenben a Cod4 shipment ( a fiam szerint egérlyuk) pályától , valamint a többitől is nagyobbak.
Egyébként sokszor gyalog járom be
Igaz tegnap heliztem is. (Rush-on)
Most a cod6-ra néztem rá, de amit ott olvastam háááát nem nagyon akarok kiadni érte pénztetElég le van hurrogva.
(#4590) CoolMan81
Várunk abban a topikban is. -
lala42
őstag
válasz
biggamer #4586 üzenetére
Én 7500 HUF-ért vettem meg. ( itt a ph-n egy srác rendezi szállítással együtt. + ugyanannyi volt az AvsP) Az asszony szerint lökött az egész bagázs
Jó-jó a BadCompany, de olyan kicsinek tűnnek benne a pályák, valamit még xarakodik az EA. (szerver,pb gondok.) De javuló tendenciát mutat.
biggamer ! nem ruházol be egybe? -
lala42
őstag
Hali!
Ma kaptam az értesítést, hogy szerdán hozza a futár a BadCompany2-t.
Tegnap írta az egyik fórumtársunk,hogy feladta az AvP-t. Hétfőn itt lesz. Na lesz a családnak melege -
lala42
őstag
válasz
biggamer #4534 üzenetére
386-os gépen nem indulnak?
Még ilyet
Mostanában ritkán játtszok, mert itt a bevallás ideje és azzal kell foglalatoskodnom.
De ha vége, akkor megint belelendülök. ( közben a gyerkőcnek felvételi, a lányom most csinálja a jogsit, a mama elvan,) szóval el voltam foglalva. Melóban is többnyire olyan jutott mostanában, hogy még gép előtt sem nagyon voltam.Azért a moderátor moderált
Írtam is privit.
-
lala42
őstag
válasz
biggamer #4532 üzenetére
Na mi van? előkerültél?
Igen tudok.Valami a4Tech 2900 rúpia körül. Nálam ez megy 2-3 évente egyet elfogyasztok a gyerkőccel, de jó. (gurul a szék, ráhajtunk a zsinórra)
Nem érdemes drágábba beruházni. Csak flancEzzel Il-2, Cod4 Bf-minden tipusa, de ott csak hallgatag emberek vannak, Rise of Flight. stb.
Na mit szólsz a Bad Companyhoz? Vagy az AvP-hoz? (előrendeltem)
-
lala42
őstag
válasz
gelacihun #4522 üzenetére
Ez a profilbetöltés, nem kimondottan karihiba. Ui. nálam kipipálva a remember (emlékezzen) erre a jelszóra és felhasználónévre, de minden egyes alkalommal be kell pötyögni a dolgot. Szerinte ez a béta nem is hiba, inkább olyan hiányosságnak vélem, ami ha nem kerül megvásárlásra a teljes verzió, akkor törlődik az EA központi szerveréről.
Képzeld el, hogy több tízezer plank felhasználónév keletkezik, mert reggelnek, de nem fogják megvenni a játékot.
A tankból lehet zoomolni, géppuskásként.
A csipa remélem, hogy fog tudni feküdni, mert mégis milyen dolog az, hogy állva mesterlövészkedek?
A sebzésre rájöttem,hogy nem kell ám az ellenbe egy tárelég egy fél is.
De ha pontosan találom, akkor Tom Becket őrmester jelmondata valós. _ egy lövés, egy ember _
Helivel lezuhantam, ellenben az ellenségét RPG-vel szépen kitakarítottam. 480 pont járt érte.450 +3 ember.
December eleje óta kriminális a sávszélesség a T..... nál
NáladNekem tökéletesen müxik,ha egyről beszélünk [link] ?
Cardea
Nálam is a korábbi Bf-es nicnkév és jelszó, az-az az EA-games fiókom szerepel, tehát elfogadja, nem kell új.
-
lala42
őstag
válasz
gelacihun #4519 üzenetére
nem ér fel a 2142-vel
Nos ezt nem húzom alá
Más a játék, más az élmény.
Azt viszont el kell ismernem, hogy a 2142-ben ismeretlen csapattagok is jobban együttműködnek, mint a Bf2-ben. Itt még annyira nem tudok nyilatkozni, mivel csak demo-béta stb. Még nem alakult ki egy jelentős dolog, mint az,hogy milyen feladatok lesznek, azokat hogy kell megoldani. Gondolok itt, a 2142-ben pl. Titán támadás, csak csapatmunkával megy. (feltéve, ha a kö__ög nem akar rambóskodni.) Igaz a 2142-ben egyik nagy előny-hátrány
íinkább előny,hogy csak csapatban lehet menni pl. titánra. (nincs annyi szállítójármű, hogy mindenkinek jusson egy
)
Itt majd kialakul, de első ránézésre KELL NEKEM EZ A JÁTÉKÉs ezt aláhúzom
A bf-2 ben is van ilyen, meg olyan pálya és csapat is. Van, ahol összedolgoznak, mert megértik,hogy csak úgynyerhetnek, van ahol csak a rambóskodás megy. Onnan szoktam lelépni.
Ez igaz -elismerem-kisebb mértékben a 2142-re is.
Tessék megvenni a játékot,_ =PH=_ s csapatot alkotunk és együtt öljük az ellent -
lala42
őstag
A videokarit valszeg én is cserélem a jövő hónapban. 5870-en vagy 50-en törpölök, csak nem tudom érdemes-e. Megéri-e a DX-11 eme néhány játékért?
Esetleg kihúzni a 6000-es sorozatig ezzel?Vedd fel a grafikát 1024x768-ra. Kapcsold ki az effekteket, árnyékokat, stb. és teszteld úgy. Én nem látok olyan vészesen a helyzetet, ki is próbálom a másik (kisebb konfigon), hogy mit tud. Este, vagy holnap este.
-
lala42
őstag
válasz
gelacihun #4499 üzenetére
A demo 1 pálya. Téli, egy csapat védekezik, egy támad. Grafikailag nagyon ott van.
Nem néztem a gépigényét, a konfigom (adatlapomon) max grafikával, fullon döccenés nélkül megy. Szerintem ami nálam van konfig, annak a fele elégnek tünik. Nem kicsi a pálya, egy negatívum, hogy tiszta fejlövés kell az azonnali halálnak. Valamint, de ez lehet a béta hibája, nincs fekvő helyzet. Mesterlövészként pedig nem ártana. De lehet,hogy ez ki lesz küszöbölve. Ha nem, akkor guggolva lövöm az ellent.
Én még a mai napig üzöm a Bf-2-t is, nos ez grafikailag, technikailag (értem itt a fegyverarzenált, járműveket)felülmúlja. Itt a készítőknek sikerült újítani, ellenben más játékokkal. Valamint összehasonlításként a MW-2 vel, az EA már most felkészült szerverügyileg.Van szeró már most bőven. (igaz zsúfoltak is.) Regelni a Bf 2142 nickel regisztráltam, elfogadta, tehát itt sem csináltak galibát. Előrendeltem, várom türelmetlenül.
Még1. Ha az 576-nál előrendeltek, ingyen kaptok béta kúlcsot, de ha szállítás előtt meggondolja magát az ember, lemondhatja. Semmi kötelezettséggel nem jár.gelacihun
Te hajnalban nem alszol? gép előtt gyötröd magad?
Olvasva az orosz igényt, hát ebben nem lennék biztos.
Видеокарта: GeForce 7800 GT / ATI X1900 256MB -
lala42
őstag
Nos Hali!
Megkerültem. Jelenleg tesztelem a Battlefield Bad Company 2 nevezetü mészárszéket.Megkaptam a béta kulcsot, leszedtem a béta verziót, ugye nicknevem már van, regem is az EA-nál, az nem kellett. Első ránézésre ez az ÉN stílusom
Grafikailag odahúzva mindent, nagyon látványos, nagyon ütős egy játék lett.
Élvezettel lehet írtani az ellent. Elő is rendeltem, mert nagyon hamar akarok ölni.
Tegnap felmenetem Chicken és Biggamer után
, de sehol sem láttalak benneteket. A buddy kiírta, hogy ott vagytok, de a szerón semmi jelét nem adtátok jelenléteteknek.
Pedig készültem egy kis gyilokra
Na majd ma, vagy holnap kaptok egy kis vért. -
lala42
őstag
A Bf2 re van. Rosszul emlékeztem. Otthon megnézem, hogy mit lehet tenni.
-
lala42
őstag
Mindenkinek Boldog Ünnepeket !!!!!!!!!!
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4185 üzenetére
oks. a héten rakok egyet, de nem jó az msn?
Az megy. Igaz volt valamikor skyp-om, de az még a kezdeti adsl-korszakban volt.
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4154 üzenetére
Van olyanom, de nincs törésem hozzá
-
lala42
őstag
Ezzel egyetemben
AvsP
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4181 üzenetére
megunt háziállatot:cicát,kutyust átveszek!!! (öreget is) ugyanitt házikolbász kapható!!! 250ft.-/kg áron
Ez a konigod?
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4178 üzenetére
A procifesz nem elég. Ha csak azt emeled, akkor nem biztos,hogy elég lesz. Kell ott játtszani a memóriákkal is, ( értem itt az időzités, fesz, stb.) Tuning kezdőknek topic, vagy lala42-t kérdezd
Biggamer
Tegnap nem igazán találtam a helyem a játékban.Ha n lőttem az ellen (első helyen volt a sügér
) 6tankját nálam 100 %-os volt a páncélzet, akkor nem halt meg, de visszalőtt egyszer és halott voltam.
Nem mondom, hogy csalt, csak vastagabb volt a páncélja. ( no meg a képén a bőr
)
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4154 üzenetére
Az lesz. De ott fentebb mivel mentettek?
Vagy fényképezőgép
-
lala42
őstag
Persze ilyenkor, amikor a szerencsétlen emberfia dolgozik, akkor egyesek (mert ugye az egyenlők között is vannak egyenlőbbek
) mások játszanak
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4115 üzenetére
Nem, mert lelőttem
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4097 üzenetére
F_Zolee + Te is, majd kaptok a pofátokra
( Én már bizonyítottam
( 2 gyerkőcöt is nevelek
) No ezt a nevelést nem kell komolyan venni.
( Ők sem veszik annak
)
-
lala42
őstag
Ugyan nem ide tartozik, de hurrrrrááááááááááááááááááááááááá
Ez kell nekünk -
lala42
őstag
válasz
F_Zolee #4056 üzenetére
PanzerHUN. Máramikor tolom
Mert ugye ott a Bf2. Il-2 1946, Rise of Fligh, Cod 4-5-(már megjön a 6-is a héten.
Na ez szép.
Airborne, FarCry, Crisys, Lock-on stb. Mikor mihez van kedvem
Ott az asszonypajtás is, ahhoz is van kedvem
Közben a gyerkőc is lenyúlja a nagyobbik gépet. ( igaz a kisebben is megy, de ott kicsi a monitor, a szemem meg már nem a 10-en évesek látásával pislog)
Majd összeakadunk ám valamelyik szerón. Kérdezd csak biggamert -
lala42
őstag
Na biggamer! és mások! Megjöttek a hideg idők. Lesz nektek sok-sok halál és kínszenvedés.
Jövök és á
átlépek halálosztóba. -
lala42
őstag
válasz
chickendance #4022 üzenetére
Megvolt az OFP. Háááát mit mondjak
Az első filingjét nem tudták hozni. Úgy egyszerüen xar lett. Nem lesz pénzkidobás
#4023) biggamer
Hahaha
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #4019 üzenetére
Hali!
Felvettelek buddylist-re.
PH-MesserHUN. majd valamelyik nap bemegyek ha leszel és jól leöldöslek.Biggamer már kapott egy kis tapasztalatot a gyilok terén
-
lala42
őstag
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3977 üzenetére
De használok. Az Il-2-höz Ts-t, valamint ritkán messengert.
Megy pü. -
lala42
őstag
Töröld a játék könyvtárában lévő PB könyvtár tartalmát, majd tedd be a pbsetupot, telepítsd újra a PB.-t Ezptán frissítsd úgy,hogy a pbsetup.exe-t elindítot, ott kiválasztod a legördülő menüből a Bf2142-t és azt frissíted. (kijelölöd és check for updates)
Ezután működni fog.Bocsi a két hsz-ért, de elbambúltam
Ja és a client oldali és nem a server oldali pb.-t töltsd le. Neked, csak a client (felhasználói )kell
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3972 üzenetére
Nem rossz az a lap.
Töltsd ki a pontos cuccokkal a lapodat, és megmondom,hogy mit állíts rajta. Tehát Pontos proci, lap, videokari,memória,milyen, mennyi.
Ezután írok egy pü-t,hogy mit érdemes állítani. Azonkivül, milyen a hűtésed? azt is írd le. No meg ha közel laksz kisvárdához, akkor személyesen is segíthetek -
lala42
őstag
válasz
chickendance #3970 üzenetére
Kukkants csak be abba a BIOS-ba.
Valami nem kóser ott.
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3968 üzenetére
Prime95.
Memteszt.
Az első főleg a procit nyúzza meg, mig a másik a memóriát.
Azonkívül, valamit változtattál e a gépen (értem hardvercsere.) BIOS-ban turkáltál-e? (esetleg elállítás)Tápegység gyengeség is lehet az oka.
Esetleg boot vírus.(kimondottan olyan vírusírtó felrakása, mely op-rendszer előtt betölt és ellenőriz) Jó az AVAST. (telepités után rögtön boot ellenőrzést hajt végre)Core-temp, real temp Ők ellenőrzik a gép ill. a proci hőmérsékletét.
HDsentinel. (merevlemez ellenőrző.Ezeket beírod a google-ba és az első találat jó is.
-
lala42
őstag
Biggamer itt is big, meg ott is biggamer.
Na cső gyerkőcök, lépek, mert holnap dolgom lesz
-
lala42
őstag
Na most már én is vagyok. Eleddig el voltam foglalva egyéb fontos
teendőimmel. (Il-2 kijött a 4.09 patch, xar semmi jobb dolog, néhány új pálya. Szlovákia, Besszaráiba stb. azon kívül Rise of Flight megérkezett. ( olcsó csak most nekem 13500+ futárdíj
) Megérte, nagy-nagy I vh.-s légi harcok. ) megjegyzem megint beleestem a régi hibámba. Nem kell megvárni az áresést. A mama szerint tiszta hülye vagyok
Lehet neki van igaza?
De megérte. (vagy mégsem?
)
De most már lesz időm a Bf 2142-re is. Mellette ott a Bf2 az 1.5-el, oda is el kell látogatni néhanapján, akkor ott a Cod 4-5 azokra is be kell időnként menni.( kell a tömegpusztitás
) Némi ArmA2 is kell, hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból
És akkor még a vénasszony nem is tudja, hogy jön az idén az Operation Fleshpoint 2, Alian vs.Predator 3, szóval lesz mit aprítani a tejbe.
ű
(#3919) RoboGoD.huMert velem még nem találkoztál
-
lala42
őstag
válasz
gelacihun #3907 üzenetére
Nem az a baj,hogy tört a cucc. Próbaváltozatnak éppen megfelel
De én mint felhasználó voltam a bamba. Ill. felelőtlen. No de ne mondd,hogy Te nem jártál még így?.
Csak olyan embert ismerek, aki még eddig nem járt így, de olyat aki soha sem , na azt nem.
Nem is a játékkal van gond, hanem a hozzá való serial hiánnyal. Azonban azt nem értem, hogy olyan, mint sengle nincs a játékban. Hogy mi a frászért? Demoban csak 1 pálya van, azonban ott is kell az internetes reg. Látatlanban meg miért is vegyem meg a cuccot, amiután, ha nem fekszik, akkor lökhetek ki újabb 13000 rúpiát. Na akkor ez mi, ha nem átbaszás?gelacihun cheattel
-
lala42
őstag
válasz
biggamer #3901 üzenetére
astalavista.com.
Rise of Flight serial keresés közben. (kellett a próbaváltozathoz.
) Ill. kellene, de nem volt. Helyette vírust kaptam
. Mondta a vírusírtó, hogy ne tedd, mert ez nem jó neked, de hát a kényszer nagy úr. Kikapcsoltam.
Nekem ne mondja meg egy gép,hogy mit csináljak
Utána nem índúlt semmi, csak a kék képernyőn az alábbi üzenet. Processerror1_stb. Ki a vinyót, mert hát lehet,hogy haldoklik. Be a másik gépbe (ott van HDsentinel) Most már vírus is
Addig jó volt, hogy a HDsentinel kíírta hátralévő idő 1000 nap. Kondíció kiváló, merevlemez állapota kiváló, az a qrva AVAST állítólag kiváló, de ezt nem ismerte fel. Kivettem a vinyót, ill. külső usb tárolón keresztül használom, az az leválasztottam. Mondom, AVAST le, ESET fel, ugyan egy gépes a licensz, de hát ha három van a családba?
akkor oda is jó az. Jó volt. 87 virust talált.
A másikon 179-nél kilőttem, és töröltem mindent. Elbaxtam 1 napot, az adatmentéssel, ma egyet a telepítéssel, holnap a másikat a folytatással. Pénteken lesz 1 gépem. A másik majd a jövőhéten.
Ez van, ezt kell szeretni.
Megjegyzem utoljára WIN98-at használtam, amikor ilyen nagymértékű vírusgazdává váltam. Kisebb kémprogik beakadtak, de ilyen nagymértékű nem.
Ez meg 8-10 évente egyszer belefér.
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3899 üzenetére
E mán a nyakamon maradt
[U]biggamer[/U]
Vírusfertőzés miatt most én vagyok elvonókúrán.
Csak az exe fájlokat nyírta ki a köcsög, de a 2db. 500 Gb.-s vinyón, mindet.
-
lala42
őstag
válasz
gelacihun #3877 üzenetére
Csatlakozom. Volt olyan pl. Cod4-ben, amikor láttam az általam kilőtt Dragunov lövedékét
Egyszer csak, amikor lement rólam a lagg, huss. Már ott sem volt. Igaz az ellen sem
A minap Il-2 ben volt, hogy a Spítfire egy tized mp. alatt repült kb 150 Km.-tNo mondom ez igen gyors gép.
biggamer társunk úgy látom elvonókúrán van, vagy hazajött a b. nője és nem engedi a gép elé
-
lala42
őstag
FIGYELEM!!!!!!!!
Az EA-nál egyszer beregisztrált accountot, valamint nevet és játékot nem lehet törölni Ez meg lehet kérdezni az EA-s Mo.-i képviseletétől is. Tehát ha valaki ilyet állít, azt nem kell elhinni.
Tessék megvenni a játékot a boltból.!!!
#3867) olanor
De ilyenre van lehetőség, csak fel kell hívni őket előtte és el kell magyarázni. Ui. sok csaló is visszaél az ilyennel.
Egy próbát megér. -
lala42
őstag
Biggamer!
Tart már az elvonókúra? -
lala42
őstag
válasz
chickendance #3840 üzenetére
Azt nem írtad,hogy milyen kell
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3835 üzenetére
17" Samsung crt-s? Érdekel?
-
lala42
őstag
válasz
GS9 Miller #3833 üzenetére
Önnek is!
-
lala42
őstag
válasz
chickendance #3827 üzenetére
Na olyan karit nem találsz!
Itt ilyen fejlődés közepette, max fél-egy évre számíts.
biggamer
Nálam egy éves gép már öregnek számít. A legtovább egy 486-os volt. utána egy PIII-as 600-as.Viszont soha nem veszek (videokari kivételével) a legújabb vasat. És megjegyzem nem is a legerősebbet. Tuningolva elérem a legerősebb vasat is, olcsóbban. Inkább komolyabb hűtést építek be.
Nem FurMarkkal játtszok -
lala42
őstag
Lemaradtam a mod-ról.
Igen procilimites vagyNézd meg az adatlapomat, ott is a 2.-es konfigot. Nos azzal a géppel megy a STALKER, az ArmA2 némi kompromisszummal, az összes Bf és COD. Egyedül az ArmA2-ben kell kompromisszumot kötnöm, a grafika rovására. az a Proci 3,4Ghz.-n van hajtva. Igaz 12 cm.-es hűtők tömkelege van a gépben, de azzal csak játszok, ha foglalt a másik gép
(IL-2-t űzni net-en a fiammal együtt csak így lehet. No meg ölni egymást, ha nem egy csapatban vagyunk
) Általában nem.
-
lala42
őstag
válasz
Buddhha #3824 üzenetére
Attól függ, hogy mit akarsz cserélni, és mennyi a rászánható rúpia?
Egy Athlon FX-es, esetleg 5600X2 ( alapon 2900 körül megy). Prociból ezt, VGA-ból , a fent javasoltakat. Esetleg kicsit több pénz és az 1Gb-os változat, mert kell az már mostanság.
A 3 GB-ram meg nem szükséges, ha csak 32 bites op. rendszert futtatod. Ha 64 bites, akkor hajtsd duál módban, de 2x2 Gb-al. Úgy nagyobb a valószínűsége a szinkron módra. -
lala42
őstag
válasz
chickendance #3807 üzenetére
Mennyibe fog ez fájni neked?
Mert 28 körül már lehet 4850-et is, de 25 körül 4830 is van. Szerintem jobban megéri.
Ugyan is valószínűleg, -most olvasom- a felhúzott proci miatt lehet, hogy a géped VGA limites lesz. Az a konfig, már megérdemelt volna 1 4850-et is. -
lala42
őstag
Ha a ruháját nézed, akkor nem csalás. Mert ha lelövöd az ellent, akkor fel lehet venni a cumóját. Akkor nagyon úgy néz ki, mintha veled lenne, de nem, mert valójában ellenség.
Remélem érted, hogy, hogy van ez.
(#3783) biggamer
Neked is mondom, hogy nem csalás ez, csak ámítás -
lala42
őstag
-
lala42
őstag
válasz
Csabroncka #3719 üzenetére
Be kéne állni hozzájuk.
-
lala42
őstag
válasz
biggamer #3714 üzenetére
És ehhez mit szólsz?
Ez nagyon ott lesz, csapatjátékra. Már az 1 is nagyon jó volt, iil. még most is az.
gépigény:
# Minimum gépigény Processzor: Dual Core 2,4 GHz
# Memória: 1 GB
# Videókártya: 256 MB-os, Shader 3.0 kompatibilis kártya
# Merevlemez: 8 GB
Ajánlott gépigény
# Processzor: Quad Core
# Memória: 2 GB
# Videókártya: GeForce 8800 GT; 512 MB-os kártya -
lala42
őstag
válasz
biggamer #3685 üzenetére
Most néztem, előrendelésben 15000 rúpia. Nos azt fogják ezzel az árral behúzni a csőbe, akinek két anyja van.
Én már nem veszek első körben semmit.(#3686) F_Zolee
Nos igen. Van olyan,hogy kettőt sem lő az ember, egy menet alatt.Csak ott is sok a kisteljesítményü gép, nagyok a laggok többek között ezek miatt, valamint a kezdetekkor sok volt a rambós gyerek.
De már kezd letisztulni.
(#3685) biggamer
Nem sok jót hallottam róla. Valami kevés pálya lesz állítólag. Ott sem fog dominálni az ár/érték arányNézem a hsz.-et és látom,hogy az Airborne 2000 Ft. Én meg vettem 14-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest