Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
daveoff #6397 üzenetére
Én mar csak nevetek a hozzászólásaidon
Esküszöm a barátnőm nem panaszkodik ennyit, mint amennyit te itt panaszkodtal.
Az a baj, nálad hogy nem tudsz elszakadni a bf4-tol és azt próbálod játszani ami itt váljunk be nem igazán játszható, mert ez teljesen más. Nekem tetszik a játék jókat szórakozom vele és a bugok is elég poenosak haverokkal ezen is jókat nevetünk
tuti vétel a játék
-
daveoff
veterán
válasz
kisza25 #6395 üzenetére
összeszedhetem én magam, de nem azzal van baj, a K/D itt is megvan, maga a játék élvezhetetlen számomra, tényleg egy jó pillanatom nem volt a bétában. alfa még jobban tetszett, de az is unalmas volt, ez meg unalmas, és idegesítő is egyben. na tényleg töröltem, szóval nekem ennyi volt, majd a véglegest vagy megveszem egyszer, vagy nem. majd olvasgatom a topikot, aztán meglátom.
-
Giii
senior tag
Sziasztok!6970-es kártyám van,de sajnos crimson "hiányában nem indul el.16.20-as crimsonra hivatkozik.HD szériával már nem lehet akkor játszani?
-
daveoff
veterán
nem hinném, hogy oktatásra szorulnék hogy kell lőni, de hagyjuk is, megoldottam a problémát. töröltem a picsába, én tényleg megpróbáltam élvezni a játékot, de ezt nem lehet, akármit csinálok, feleslegesen nem erőltetem tovább....
így még egy játék sem húzott fel a pc-s pályafutásom alatt, mint ez....
-
Xaels
félisten
válasz
daveoff #6385 üzenetére
Miért kéne szétkempelned magad? C-D-F pontok között lehet mozogni. Ha kerülsz akkor befogható B illetve még G sem annyira veszélyes gyalogosan. Lovat elég hamar találni vagy kis járgányt a mozgáshoz. Ritka egyébként, hogy a 3szöget tartósan megtartja valamelyik csapat. Az Mp18-al pötyögj 2-3golyókat addig nem szór olyan durván.
-
scope2007
addikt
válasz
IntelKiller7 #6373 üzenetére
na előbb voltam pont olyan szerveren először, ahol vagy egy órára volt állítva az idő limit
szóval elment 300 pontig és akkor lett vége.. sajnos nem tettem favba a szervertja akkor változtattak azóta
most olvasom lejjebb
-
guftabi96
addikt
válasz
IntelKiller7 #6373 üzenetére
Pont most néztem, hogy milyen régóta megy már, aztán nézem, hogy változtattak.
Valahol olvastam reggel, hogy állítólag a dinamikus időjárás nem mindenkinek ugyan olyan. Ez igaz?
Tehát: ugyan azon a szerveren, egy időben lehet, hogy nálam homokvihar van, a másik játékosnak pedig szikrázó napsütés. Gondolom ez fake, mert azért ez elég meredek lenne.Egyébként most nagyon nagy lag volt, mindenkinek 100 körüli pingje volt, nem is adta olyan jól a lövéseket sem. Végre kipróbáltam huzamosabb ideig a csipát is, csak hogy ne alaptalanul szidjam őket
Ott is volt olyan lövés, hogy kb 3 méterről nem adta be, pedig tisztán rajta volt a célkereszt a fején. -
IntelKiller7
veterán
CQ-ben eltörölték az időlimitet. Innentől az nyer aki először eléri a 300 pontot.
-
Xaels
félisten
Az időjárás nagyon feldobja. Köd is nagyon jó. Nincs bajom egyébként a Sinai-val. Nem a legjobb BF pálya amin játszottam, de nem is a legrosszabb. Magam részéről elég kiegyensúlyozottnak érzem magát a térképet. Egyik csapatnak sem kell messzebb mennie vagy lehetetlen helyről indulnia.
-
Raymond
titán
válasz
dokee78 #6362 üzenetére
A 380X-en nem tapasztaltam kulombseget Ultra es High kozott, ugyanazt az atlag 60 FPS-t hozza mindketto. Eleg furcsa. A masik meg hogy probakepp Ultran hagytam tegnap de valtottam, TAA->FXAAHigh es HBAO->SSAO es alacsonyabb lett az FPS. Pedig azt remeltem ugy marad stabilan 60 felett allandoan.
-
Xaels
félisten
MSI AB DX12 Overlay ha valakit érdekel.
(#6363) k-adi nekem a téli és az őszi pályák tetszettek mindig igazán, illetve azok után az élettel teli zöldek. A sivatagosokat nem nagyon.
-
csa33ee
aktív tag
Majd egyszer talán végigjátszom az egy jétékos kampányát.Remélem izgi lesz.
-
scope2007
addikt
nem azért, de előbb jöttem csak rá, hogy a vonat vezetőjének is van kettes ""FEGYVERE""
tehát kilő valamit a levegőbe és picit lehet irányítani.. gondolom spotolni lehet.. igaz nem sikerült, hiába nyomkodtamnemtom
valaki esetleg tudja? -
dokee78
félisten
Na pár órája még gameplay videót is rögzítettem1680x1050,most meg a menüben is 17 FPS van.
Mi lehet a gond,mintha nem menne a GPU:GTX 750
GPU Core Clock [MHz] 405.
GPU Memory Clock [MHz] 202.5
Memory Used [MB] 1830
GPU load 100Valami ötlet?
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond #6358 üzenetére
Az assault fegyvereknek olyan szórása van, amit nem is lehet kompenzálni, legalábbis a lövedékeknek csak a töredékét tudod, akármilyen recoil kontrollt alkalmazol, mert ugye a visszarúgást meg lehet fogni, de a szórással nem tudsz mit kezdeni. Talán majd a kiegészítők javítanak rajta. Teljesen más a lövedék fizikája is, mint eddig, nagyon furcsa az egész, sokszor nem tudom eldönteni, hogy miért nem találok célba. Olyan mintha teljesen más történne a képernyőn, mint amit csinálok.
-
Xaels
félisten
Havas pálya nem is lesz az alapban? Azt nem nagyon láttam a kiszivárgott képen.
Tegnap haverral játszottunk. C és F pont között voltunk amikor megjelent az enemy Heavy tankja. dobtam rá amim volt és elindult rám. Meghúzódtam egy kis szikla kiszögelés tövében. Nem látott meg és átment felettem. Durva élmény volt, haver is mondta nem hitte, hogy túlélem.
-
Raymond
titán
válasz
Snip3r_HUN #6356 üzenetére
Ez csak a sniper-eknel van? En Assault-al jatszok es ott van bullett drop rendesen. Ha valakire a tavolban lovok akkor kell kompenzalni rendesen.
-
xyzikeee
aktív tag
Nem teljesen értem az emberek háborgását a játékot illetően.
BF4 után teljesen át kell szokni a BF1-re, és az első pár köröm valami borzasztó volt. Azonban kezdek belejönni, és ahogy egyre jobban megy, egyre jobban tetszik is a játék.
A battlefront beütés egyértelmű, ezt én se mondanám pozitívnak, van egyfajta olyan érzésem, hogy "arcadeosították" a "szimulátort".A legnagyobb probléma nem a játékkal van, hanem a szar szerverekkel.... Az viszont valóban botrány néha.
-
Raymond
titán
Konnyen lehet, mert en BF3-at meg jatszottam aztan a BF4-et kihagytam (par honapja megvettem 10EUR-ert de meg mindig ott van a dobozban celofanba csomagolva), aztan a SWBF-ot megvettem amikor kijott es szepnek nagyon szep volt, de a jatekmenet nekem nem jott be igazan. Ezzel is ugyanaz a gond, valahol a SWBF es a "klasszikus" BF kozott van, de nem eleg "klasszikus" nekem. Gyonyoru a jatek, jol megy a kartyamon es eljatszanak vele itt-ott, de nem 60EUR-ert.
-
huby80
senior tag
Javitották a kaszt fejlödést is már végre
-
k-adi
nagyúr
Na akkor lesz új pálya béta végefelé vagy lehet törölni ezt a kaksit?
-
daveoff
veterán
Na ebben a két-három napban próbáltam úgy kikapcsolódni a játékkal, hogy tényleg félre tettem minden előítéletemet, rossz élményemet, és próbáltam úgy játszani, mintha ez egy teljesen új játék lenne, próbáltam nem hasonlítani semmihez. Aztán most jutottam el oda, hogy felesleges ezt erőltetni, nem az én játékom lesz ez. Egyszerűen egy olyan pillanatom nem volt a játékban, amikor azt mondtam volna, hogy igen élvezem, nem tudom letenni. Gyalog szörnyű a játék, egyedül a csipa, amivel el lehet lenni, tele is van vele az összes szerver, na meg a tank, ha az ember szökő évente egyszer hozzájut, de az meg nem szól másról csak a fragezeséről. Amúgy vannak benne tényleg jó dolgok, és lehetne belőle tök jó játék, de baromira unbalanced. A netcode/hitreg-ről meg ne is beszéljünk, félelmetesen szar, és szerverfüggő, pinghez nincs sok köze, olyanok vannak hogy hihetetlen. Hardline-al is ugyanez volt, kb fél év kellett, hogy rendbe rakják.
Több pálya, több játékmód azért sokat hozzátesz majd megjelenés után, de rengeteg munka vár még a DICE-ra, ha ezt mindenki számára játszhatóvá akarják tenni.
-
Rony949
őstag
válasz
kriszpontaz #6308 üzenetére
Szerintem németül fognak vakerálni.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Raymond #6346 üzenetére
Volt szerver update délelőtt az összes platformon. Szóval jól érzed.
Végre hosszú meccsek lesznek. -
Raymond
titán
Valamit allitottak tegnap ota mert most volt ket meccsem is egymas utan ahol talan 5-10 perc alatt elertuk a 300-at. Eddig ilyen soha nem volt, mindig az ido jart le es jo ha volt 200 pont az egyik felnel.
-
blaca83
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #6317 üzenetére
"Szuper csillagharcos"..!
Nagyon jó összeállítás és nagyon összejött neki minden, vagy ennyire jó játékos... -
Ellia
addikt
Battlefortress 1. sry, ha volt már, de ez jól sikerült
-
deadwing
addikt
Az miaz az elefántölő puska az E-nél? Hogyan híjják? 1-szer volt nálam, 50-et sebzett a kis páncélos UAZ-on.
-
A BF1 memory leak-es, néha elfelejt memória területeket felszabadítani. Én figyeltem Afterburner-rel a memória használatot és folyamatosan emelkedett. Mondjuk nem vártam ki, amíg megeszi az összeset, de kb. 12GB RAM használatnál léptem ki egyszer. Általában 8GB-al indít, utána jóízűen el kezdi eszegetni a szabad memóriát.
-
makro
senior tag
Üdv néktek!
Hétvégén lakótársam gépén sikerült kipróbálnom a Battlefield sorozat következő részét. Bugokat én is találtam jó párat, de ezektől eltekintve nagyon hangulatos kis játékot sikerült összehozni. A letisztult HUD kifejezetten tetszik, illetve a testreszabhatósága
Esetleg arról van valakinek infója, hogy a béta alatt lesz e új pálya ?
-
M@rdel
őstag
A minimapon nálatok megjelennek a spotolt enemyk?
-
dokee78
félisten
válasz
daveoff #6321 üzenetére
Na mindegy is,mert biztos csak akciós áron fogom megvenni.
gyiku Lehet ezt is mire megveszem lemegy 1-2 év,mint a másik 2 játéknál.
Persze Hardline és SW még mindig nem érdekel 3k-ért sem.prokxy Még a szintlépős bug is benne van?
Pedig 3-4 menet is lemegy nekem egy adott szerveren.M@rdel Minimapot még nem is láttam.
-
prokxy
veterán
válasz
dokee78 #6319 üzenetére
Javítás biztosan lesz, csak nem értem, mert pl. Blizzardéknál ott a PTR szerver, felmész, tesztelsz és jönnek a javítások, aztán úgy meg ki live-ra. Na most már csak 3,5 nap van az open bétából és még egy javítás nem jött, pedig a szintlépős bug vagy a körbe forog rajtam az erényöven bug, netalán a létráról az űrbe katapultáló hiba simán javítható lenne...ha ma-holnap ezeket javítanák, akkor még volna idő visszajelezni, az újabb hibákat feltárni, stb.
De az indulás óta nem jött semmi frissítés, szóval nem értem őket. -
daveoff
veterán
válasz
dokee78 #6319 üzenetére
Inkább később javították, legalábbis eddig ez volt jellemző, a béta és a megjelenés közti állapot szinte nem változott semmit. De most azért van még idő a megjelenésig, biztos balanceolják a dolgokat, javítanak egy-két dolgon, mert a jelenlegi állapot több sebből, komolyan vérzik. Aztán az is benne van a pakliban, hogy megjelenéskor még rosszabb lesz, mint most, vagy pont rossz irányba mennek el a balanceal.
-
dokee78
félisten
Van egy olyan érzésem,hogy jobb lesz a végleges BF1.
Nem konkrétan a bugokra gondolok,hanem a sok agyhalottra.Ezzel a light tankkal tényleg össze lehet hozni jó statokat,még nekem is.
Van tapasztalat a BF3,BF4 után,hogy a béta és végleges között mennyi különbség lesz?
Arra gondolok,hogy jobban futottak a végleges kiadások a bétáknál?
Vagy később következett be a jobb optimalizáltság a patchek után? -
Lavar
aktív tag
Most volt először, hogy úgy lett vége a körnek, hogy valamelyik oldal elérte a 300-at és nem az idő járt le. De most nem is számlált vissza az idő, pedig eddig így volt.
Egyik tag a csapatban 173-3-as statot hozott össze, persze így is vesztettünk, hiába csalt. Vagy 30 perc alatt ez teljesíthető, ha csak a killekre megy?Mellesleg azonos beállítások mellett több fps-em lett, viszont több microlag is ami még zavaróbb, mintha kevesebbel futna.
Ha kijavítják a hibákat - főleg a memóriagondot - lehet, hogy megveszem, persze nem rögtön csak ha a vélemények is jók lesznek a megjelenés után, mert valahogy nem tudom megunni. Már elég, hogy nem jelen-jövő korban van.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] 1:24
-
taknyí
senior tag
válasz
kriszpontaz #6308 üzenetére
Ja lesz: jönni ide, kici löszer neked...
-
boogie84
veterán
& kisza:
Koszi a tippet.
Granatot elveztem ill. ereztem h sebez. AT granat megint vili, az AT rocket nem volt vilagos. Persze a telepitett agyukkal is csak akkot er valamit az ember, ha nincs spotolva. Kulonben egybol 5 sniper lo rad...Mas: idonkent egy-egy szerveren erzem ugy h keves a gep a jazekhoz. Masik szerver jo. Nagyon beta verziot probalhatunk most ki, ugy erzem.
-
toBIN
tag
Ledobtam egy bombert egy impact granattal :
Ennel szebb triple killem sosem lesz
-
kisza25
félisten
válasz
boogie84 #6300 üzenetére
AT granat 2db+ a kézigránát helyére is lehet AT gránátot tenni+ AT rocket gun (ehhez van 4db rakéta 18-30-ig sebeztem már vele)
Ja meg kiszedek gyalogot és felszedem a fegyverét, egyből van új gránátom is
ja és vannak telepített ágyuk abból 3 elég egy tankba
lofagi : most is fejlődnek a fegyverek, az első vh-ban ennyi volt, amúgy nekem pont bejön, hogy pl. lóval beszáguldok a városba, lekaszálok valakit, felveszem a fegyverét és aprítok vele, mert olyan van nála amit én is megszoktam,
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest