Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
Balika23hun #4195 üzenetére
Viszont ezután nem fog beleszámítani az a sok 0/12-es statos gyökér (vagy kisgyerek) aki azt se tudja merre van előre de játszik. És így talán lesz esély nyerni megfelelő csapatmunkával akkor is ha a fél csapat kerge birka módjára játszik.
ezt magyarázd már meg kérlek bf3 bf4 be se nyert az a csapat amelyiknek a fele csak nobkodott ,bf1 be is ugyan ez lesz meg minden multi fps-ben igy van ha az egyik csapat fele nem a dolgát teszi
-
N@idia
őstag
válasz
FollowTheORI #4184 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled abban is hogy casual lesz a játék viszont a mai fiatalokat ez pont nem fogja érdekelni! PC-n lehet kevesen fogják megvenni a BF1-et, de konzolon tarolni fog a játék ez szinte biztos. Lásd Battlefront/Hardline konzolon majd 40/50 ezer játékos van és dugig vannak a szerverek. PC-n meg az a 3-5 ezer játékos szinte semmi ezért bukta a PC platform. Én aláírom, hogy PC-n minden játék szép 4K meg 60 fps stb, de azt is hozzá kell tenni, hogy PC-n vannak leginkább kihalva a szerverek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
"Mert a témaválasztás vagy a játékmenet nem jön be a népnek..."
Pontosan, inkább lett volna olyan mint a BF4... SW skinnel, akkor nem lett volna ekkora rakás xar.
-
CptAdamica
veterán
Itt érdemes szétnézni.
Klassz munka lehet.
-
melega
őstag
Végre visszatért a játék a gyökereihez újra világháborús.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Már bocs de levelcap egy gyökér, az a problémája hogy több xp-t kap az aki megy a pontra foglalni mint az aki csak gyilkolászik.
Ahogy hardline-ban bf4-ben is volt xp boost szerver ahol csak pontokat foglaltak mert az ölésért kick járt.
Ettől függetlenül normál szervereken senki nem fog azért nem megölni másokat mert ő csak a zászlót akarja foglalni. Nagy változást nem fog jelenteni ez a módosítás, aki eddig ment a pontra az továbbra is ezt teszi majd, aki folyamat kempel az ezután is kempelni fog.
Viszont ezután nem fog beleszámítani az a sok 0/12-es statos gyökér (vagy kisgyerek) aki azt se tudja merre van előre de játszik. És így talán lesz esély nyerni megfelelő csapatmunkával akkor is ha a fél csapat kerge birka módjára játszik. -
Def26
félisten
válasz
FollowTheORI #4189 üzenetére
Én is.
-
FollowTheORI
nagyúr
Alapvetően, ha majd "el lehet utazni" ausztráliába, akkor ott meg lehet venni 12-13 ezer körül a prémet originen (60 AUD)... ahogy nézem az a legolcsóbb most, ha így marad.
Az alapjátékot meg megintcsak 12-13 ezer körül itt ott be lehet szerválni... szóval azért 24-26 körül meg lehet úszni legjobb esetben, de tényleg durva ára van, főleg ha ez így nem jöhet össze. Akkor marad a US/Mexico 50 USD ~14-15 ezer.
-
FollowTheORI
nagyúr
Jó, hát én a Prémiumra értettem ezt... hogy nem érdemes feltétlen beruházni rá előre, mert könnyen kuka lehet a pénz.
Nyilván az alapot "meg kell venni", mert érdekel a játék 0-day (no meg ha senki nem veszi meg akkor ki mond véleményt róla?
)... meg az még talán belefér, ha bukta.
Persze akit semennyire nem izgat a játék, annak igen... 1 hónap még talán kevés is... majd karácsony körül az első akcióban talán elég megvenni.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Igy igy...
-
Xaels
félisten
válasz
Na mert a Bf4 baromira pro cucc... Milyen jó Rushban amikor 2hajóval kell kijutni a csapatnak a partra/másik hajóra és félúton már vágódik be a Javelin. Szegény engi vért hugyozik, hogy kilőjjön
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
SkyS1gn #4181 üzenetére
Mert a témaválasztás vagy a játékmenet nem jön be a népnek...
Levelcap meg azon sírt a minap, hogy az új CQ pontrendszer nem tetszik neki (foglalásért ad sok pontot és szerinte ez kiveszi a taktikai elemet, mert senki sem fog ölni, hanem csak foglalgatni fog, mint ahogy csak kocsikázott a nép Hardlineban, mert az volt sok pont, meg bla bla bla, mivel nincs kill pont, meg nem lehet távolról segíteni a csapatot kivárva, mert azért nem lesz pont)... elég csak pár nem tetsző dolog amit elkezd a nép bégetni és bukta az egész... még az se fog játszani vele aki megvette, aztán meg láncreakció csak, hogy nincs elég player szerver és mindenki megy vissza BF4re.
SWBF is jól indult szerintem, rengetegen megvették... aztán kb 2 hónap alatt kuka lett PC-n.
No meg ott a Hardline, szerintem a legjobb inf BF ami valaha kijött, fényévekkel jobb a time to kill meg az egész "hitreg/netcode" mellé... és mégis ezis befürdött a téma meg játékmenet miatt.
Oké BF1-be lesznek repülők, meg tankok megint... de aztán ki tudja mennyire jön be a sok változtatás.
Meg kár tagadni, azért erősen "casual"-abb rengeteg dolog benne játékmenetileg. Közel sem lesz olyan komplex az egész játék és a pályák meg a fegyverek, mint amilyen a BF4 volt pl.
Csak ezért, semmi másért...
-
Def26
félisten
válasz
FollowTheORI #4179 üzenetére
Jah. Szerintem is érdemes kivárni az egy hónapot.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Miért esne abba? Ott borítékolható volt a lebutított játékmenetből stb hogy sokáig nem fogja húzni... mi köze van ehhez még mindíg nemértem...
-
Xaels
félisten
válasz
Én már eldöntöttem, hogy alapjáték és ha jön Inf Only DLC akkor azt megveszem, a többit simán kihagyom.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
@BFBulletin #BF1 Premium Cover Art. The Premium Pass costs €49,95 separately.
Mondjuk ha lesz a Brémium és mellette néha egy free map az jobb mintha csak Brémium only.
-
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #4167 üzenetére
Nekem nem igazán jöttek be a Razer egerei. Billentyűzetem volt egy Blackwidow pár éve, de most egy olcsó retek van és akarok valami mechat helyette. Egy klasszikus logi G400/M418 formát jobban szeretnék.
(#4169) front3r ez attól függ mit raknak össze. BF3-ban a CQ DLC-t nagyon szerettem, igazi inf. only mapok és abban egész jól voltak szerverek. Még a B2K is forgott de a többit csak achik miatt csináltam a játékmódokkal együtt.
-
Laraxior
titán
válasz
regener #4168 üzenetére
Ehh, volt a régi Imperator, már ideje volt lecserélni, megvettem helyette az új modellt, erre benéztem cimborámhoz pár hét múlva a boltjába, és ott figyelt a BF3-as verzió
Gyorsan el is hoztam, odaadtam neki a frissen vásárolt simát
1-2 napra kicsit felgyűlt a készlet nálam -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #4170 üzenetére
Szerintem meg inkább pénz kérdés... nem akciózzák sosem a Premiumot... csak mikor már érdektelenné válik szinte.
Sokan pedig nem csengetik ki mégegyszer a játék árát pár térképért.Mindenképpen van mozgolódás most ezen a téren, mert több játék is átváltott az ingyenes pályacsomag modellre és inkább mással hozzák be a pénzt.
Felfogták, hogy az ő munkájuk veszik kárba, ha pénzért adják és jóval kevesebben veszik meg, mint a játékot.Szerintem azért nincs kommunikálva a Prémium sem még, mert a szokásos utolsó pillanatos felfedés mellett még ők sem tudják üzletileg melyik lenne jobb.
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN #4164 üzenetére
Gondolom akkor a Razernek is lesz megint egere..
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI #4155 üzenetére
ja hogy úgy
-
ribizly
veterán
válasz
SkyS1gn #4136 üzenetére
Micsoda meglepetés... Már már kezdtem azt hinni, hogy lesz értelme megvenni, de így...
A Battlefield 4-et első nap megvettem Premium-al együtt, de utána még többet játszottam a 3-al. Teljesen felesleges pénzkidobás volt. Előre semmi este sem ajánlott, mert a plus map-ok úgyis később jönnek.
A legtöbbet általában mégiscsak az alap map-ok valamelyikén szokták tolni a végére, mert nem mindenki veszi meg a fullos pack-ot. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Gyula84 #4154 üzenetére
Nem az angol tudását kérdőjeleztem meg... szerintem itt sokan tudnak, magyarországon is.
Ebből még nem feltétlen adódik hogy francia, spanyol, vagy épp indiai angolt megérti... vagy a skótot.
Én heti szinten beszélek mindegyikkel... és ne tudd meg. Ez ahhoz képest kristálytisztán érthető, mint amit egy két kolléga vagy ügyfél levág "angol" alatt.Kevés olyan "semleges" angolul beszélő nép van, mint a magyar.
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI #4147 üzenetére
Angliában él valamit csak tud
(#4149) fornettisuti
idáig csak videón láttam ilyent -
SkyS1gn
félisten
-
voodoo98
addikt
NEW BF1 GAMEPLAY FROM THE GAMESCOM LIVESTREAM!
Sorry, ha volt már!
-
Xaels
félisten
válasz
juve600 #4132 üzenetére
CTF-ből is 2féle lehet. Lehet kis pályán INF Only, vagy nagy pályán járművesen. UT-ban előszeretettel játszottam én is de BF-ben valahogy nem jött át.
(#4133) N@idia ne is mond. Mostanában inf. only rush-t játszom meg Locker/Metro CQ-t. Úgy felbasztak valamelyik nap. Rush, Flood Zone és védünk. Mondom ez egy könnyen védhető pálya, de kb. egyedül vettem a lapot a csapatban és 2-szer egymás után kikaptunk védőként. 8-akat lőttem egyedül 1-1 pontnál a csapat meg kolbászolt mindenfelé. Lancang-on mondom fordulok 2-3szor a jeep-pel, hogy előrevigyem a csapatot támadóban és nézem rohangálnak a sniperek a pálya szélén. Tegnap 1500T-es Metro-n játszottam, beszorítottak minket a kezdőre. Kitörtem és elbújtam. vagy 5percbe tellett mire a squadomba átjöttek olyanok akikre lehetett számítani és onnan szépítettünk utána. Kövi kört behúztuk, a Squadom csodásan működött onnantól. A másik csapatban egy 5fős klánsquad volt az élen de vagy 50k ponttal lenyomtuk őket a végén.
-
SkyS1gn
félisten
-
N@idia
őstag
És pont ez a baj, mert a hülye kis noob külykök nem tudják mit kell csinálni egy adott játékmódban, azt hiszik a BF is egy COD, hát nem az
Lásd SW BF azt se tudták mit kell csinálni a walker assault módban hol ott a játék az elején leírja, de a mai fiatalok ezeket mind el skippeli ez a gond ...
-
N@idia
őstag
Mondjuk jelenleg 4 módról tudni ami már biztos lesz
-Conquest
-Domination
-Operations
-RushBattlefield 1 Modes
Remélem, hogy ezek közé jön még CTF is és valami újdonság is -
N@idia
őstag
válasz
@rglaaf #4126 üzenetére
Sajna ez a BF is erről fog szólni Counqest, Rush, Domination, TDM, és talán lesz külön ahol csak repülőzni lehet és ezzel kifújt, pedig igazán hozhatnának új módokat a játékba. Azért a változatosság jó dolog én örülnék egy capture the flag módnak is mint anno a BF3-ban is volt. A BF4-ben ez teljesen ki van halva szerver sincs nem játszanak ilyet. A BF3-ban viszont bőven találni még ilyen szervereket...
Mellesleg azt se bánnám, ha koppintanának a COD4-ből egy S&D módot.
-
Gyula84
veterán
válasz
fornettisuti #4092 üzenetére
4percnél jobb oldalt a fickónak mi baja
-
N@idia
őstag
Majd én csinálok videót hogyan is kell játszani konzolon FPS-t
Addig is itt egy videóm hogyan is kell kontrollerrel BF4-et tolni Battlefield 4 PS4
-
milan18
aktív tag
Hali!
Szerintetek egy i5 2500k 4gh-zén és egy gtx 970 elviszi high-on 1080p-ben???? 60 fps-t tudni fogja?
Esetleg az alphát próbálta valaki hasonló konfigal? -
N@idia
őstag
BATTLEFIELD 1 | gamescom 2016 | Exklusives GAMEPLAY Rush Mode
Szerintem egész jó lesz
(#4116) milan18 Már írták itt egy páran hogy 970 simán elég a 60fps-hez. Mondjuk én most cseréltem le a Gtx 760-at egy 1060-ra remélem ezzel kártyával menni fog 2K-ban 60 fps-el High-on
(#4117) Def26 Olyan Open Beta amivel játszani fogsz Aug.31-én
Ez lesz a bétában CQ és Rush
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI #4109 üzenetére
Jó ez a rush mod bf3 sokat toltuk csak az a baj hogy a pár kör után az is egyhangú, legalább loptak volna ötleteket más régebbi játékokból pl ott a QW. itt is fel lehetne dobni a játékmenetet ha pl a minden kasztnak volna jelentőssége a feladatoknál supportnak pl fel kellene robbantani egy barikádot a sinepernek meg kéne hekkelni egy adotornyot egy enginek meg kéne javitani egy generátort és igy haladni előre a mapon és csak az adott kasztok csinálhatnák a feladatot nem mindenki sőt fel is dobná a gameplayt
-
lofagi
addikt
Jól hangzanak az infók, mindig is nagy kedvencem volt a rush, remélem ,h itt sem kell majd csalódni benne. :]
-
válasz
FollowTheORI #4109 üzenetére
Jól hangzik...várom.
-
FollowTheORI
nagyúr
Figyeltem miket mondtak az új "rush" szerű játékmódról a béta előzetesre... hát kíváncsi leszek milyen lesz. Ki fogom próbálni, a BC2-ben tényleg brutál jó volt a rush... azóta sem sikerült olyan jól.
Bár igaz az egész játék meg a pályák erre voltak nagyrész tervezve.Westie azt mondta az újban meg a védők tudnak majd tüzérséget hívni, és a támadónak ezeket a "hívó-rádió központokat" kell majd megsemmisíteni. Szóval nem csak egy doboz lesz valahol a sarokba dugva.
Már csak pár nap és kiderül.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kriszpontaz #4098 üzenetére
-
gyiku
nagyúr
válasz
kriszpontaz #4104 üzenetére
ismersz
-
gyiku
nagyúr
válasz
kriszpontaz #4098 üzenetére
-
juve600
nagyúr
mindegy milyen pálya,mindegy milyen fegyver,mindegy milyen lesz
CSAK MÁ TUDJAK VELE JÁTSZANI -
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN #4100 üzenetére
Jobblett volna ha kihagyják akkoris.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest