- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz Dtomka #62416 üzenetére
Win reinstall, driverek, microfos c++ runtime, .netshit framework, ezek hiánya, meghibásodása is okozhat ilyesmit, esetleg a játék könyvtára sérült meg.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Dtomka
veterán
válasz Dtomka #62416 üzenetére
törölhető a fenti hozzászólás és ez is! Köszönöm a moderátornak, és elnézést!
Minden rendben van a gépemmel....kivéve a vga-t. De a probléma létezik, és nem én vagyok az 1edüli:
asus r9 280x artifacting[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Dtomka #62418 üzenetére
Hmm, én elhiszem, rakj fel régebbi driver-t, hátha...
------
Edit: Juteszembe, nemrég volt nálam szervizen egy gép pentium g620-val meg valami hozzá illő lappal. Beleraktam egy 7770-et és ugyanilyen anomáliákat produkált, War Thunder-ben. Mintha a lap nem szerette volna a grafikust.xtro - Időutazó vagy?
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Habugi
addikt
válasz Dtomka #62433 üzenetére
Nem értem miért sértődsz meg?!
Ja aha, 36hónapból tévedtem 4et, jár az egyes amiért random 48. artifactoló DCII-es 280X birtokbavételét nem tudtam ennyire pontosan.
"Segítséget kértem nem kioktatást.."
Ezen döbbentem meg, igen.
Még mindig nem válaszoltál milyen segítséget vártál?Rojtosra tárgyaltuk már ezt a témát évekkel ezelőtt, mind szakmai On-ban mind privátban.
Tudjuk és tudod mi okozza a problémát és azt is mivel lehet megelőzni mint ahogyan azt is, hogy garanciális ügyintézésnél1020/1 artifactoló DCII 280X-et vesznek vissza miatta annyira egy alattomos dolog/hiba.Meg kell tölteni a vRamot (erre szintetikus nem alkalmas), zárt házban tesztelni, egyszóval minden amit bent ilyen teszteknél nem csinálnak mert nyitott config amire rátolnak pár kör Valley/3DMarkot, nyitva, majd ahogyan neked is, visszaküldik h nincs hiba.
Ez lehet a megoldás de ez sem minden esetben:
A kártya gondolom ismerős..
Nem támadásnak szántam csak tényleg tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban mégis mit remélsz itt/az itteniektől az elmúlt két és fél év után. Elképzelni nem tudom pedig jó a fantáziám.
Tudod mit felejtsd el.., tényleg, én szurkolok hogy valaki előálljon itt valamivel amivel 32hónap alatt ~100ember nem jutott dülőre, mert nem lehet az 1.6V-ot visszavenni 1.5V-ra.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Dtomka #62436 üzenetére
Ebben neked teljesen igazad van de hallod, két éve mondtam h üsd az asztalt csak rettenetesen türelmes vagy. Ugye privátban is számtalanszor leírtad h a vRam órajelet visszábbvéve valamelyest ritkul a hiba megjelenése.., azóta is csak tűrted.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
xtro
aktív tag
válasz Dtomka #62436 üzenetére
Vissza olvasva a Kollégának igaza van,nem fog most hirtelen megjavulni,már 3 éve el kellet volna vinni garanciába (nem tudom mik voltak a körülmények,de addig kellet volna őket tunkolni amíg meg nem puhulnak).
Amit most tehetsz:
-Addig tunkolod őket amíg meg nem puhulnak és gariztatják.
-Elviszed egy független szervizbe mint harmadik fél és ők meg mondják,hogy hibás-e,kapsz egy papírt hogy rossz a VGA(ha rossz és nem szoftveres hiba ezért javaslót az egész gépet cakk-pakk bevinni),így már könnyebb lesz támadni a boltot.
Ha netán még nem csináltad volna még meg ezt.
Mint kívülálló,én ezt tenném
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon R9 270X 2GB GDDR5 256bit - ELADÓ! 14.000.-
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó! 103.000.-
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
- Eladó GeForce RTX 3080 VISION OC 10G (jegelve: mark oo)
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest