- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Nem tudom ,hogy ez VGA gond-e, de valószínűleg az.
[link]
Van ez a jelenség, amit a linkelt videóban láthattok. Néha bevillan a kép fekete képernyővel. Főleg böngészőben fordul elő, ott is hol gyakrabban, hol kevésbé gyakran. PH elég gyakran csinálja, de Youtube -on kevésbé jelentkezik a gond. Játék közben szinte soha nem jelentkezik ez.
OLED TV van a PC-re kötve, 4K felbontással, 120 hz-en, VRR bekapcsolva. Játékoknál van mindenféle kombináció: van amit lock-olok 60 fps-re (pl. RDR2), van amit nem ( pl. Fortnite , ott 115-120 fps-sel hasít, 120 fps max-ra lock-olva). De ahogy írtam, játékoknál szinte soha nem fordul elő ez a hibajelenség. Az Assassins Creed Odyssey csinálta, de ott miután le lock-oltam a képfrissítést 60 fps-re Vsync-kel , megszűnt a probléma.
A gép tömören: Intel 12600 k CPU, RTX 4070 Ti VGA, 32 GB DDR4 RAM. Win 11 fut a gépen, minden frissítés fent van. NV driver dettó. HDMI kábelt már cseréltem, nincs változás.
Mi lehet a gond?
Köszi[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest