Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Melez
csendes tag
válasz
JoolsNOS #42527 üzenetére
Ok, köszi szépen, sikerült megoldani a driver gondot. Ellenben most ez az üzenet fogadott az újraindítás után:
Namost ilyen kábellel én nem találkoztam - a További Információk alatt pedig a következő áll:
fagytam is már egyszer, így viszonylag sürgős lenne a válasz, köszi!
-
Torzi05
tag
-
konyok
tag
válasz
JoolsNOS #38201 üzenetére
Igen, eddig ment. 3 éve minden nap. Hétfőn arra lett figyelmes a srác, hogy nincs kép. Kikapcs-bekapcs és ment tovább. Aztán még 1x eljátszotta ezt, de azonnal nem indult újra csak másnap reggel. Aztán kikapcsolta este (egész nap ment hiba nélkül) és reggel már nem tudta életre kelteni. És azóta sem. Viszont nálam meg megy.
Nem hiszem, hogy gond lenne a pci-e 1.0 vagy 2.0 mert ugye 3 éve müxik a gép. -
killipoly
aktív tag
válasz
JoolsNOS #38175 üzenetére
RootRulez, JoolsNOS:
Igen en is erre tippeltem, de a tulmelegedes az ki van zarva, a kartya 0 perces koratol vizzel volt hutve es 50 fokon ment jatek alatt a kozel 100 helyett, amit a gyari hutessel produkal.
Amit meg nem irtam le es befolyasolhato ok lehet:
A gepet hasznaltan vettem, amikor a srac felhozta hozzam, akkor lefutattunk egy 3d markot 06ot, ott megkapta a kis 22k pontjat, majd teszteltem max beallitasokon a crysist 1920x1200ban egy jo 10 percre, jelet sem lattam hibanak.
Aztan a gep ki lett szallitva Hollandiaba(itt elek), autoval es majdnem vegig palyan mentunk igy alig erte razkodas, itt ahogy osszeraktam egybol ezt produkalta.
Tehat vagy az uton tortent vele valami(elkepzelesem sincs mi tortenhetett) vagy egyszeuen akkora makom volt, hogy a kartya egy es ugyanazon a napon halt be ahogy kiert a gep, bar ez eleg abszurd.Szerintetek serulhetett valamilyen uton modon a gep szallitas kozben?
beszeltem a gep volt tulajaval is es o is ezt tartja valoszinubbnek, meg mar olyanrol is hallott hogy akkor is csinalhat ilyet egy vga ha nem kap eleg aramot ergo serulhetett esetleg a tap?
Az a baj hogy ez egy nagyon wattehes kartya es itt nincs egy ismerosom sem, akinek a gepebe be tudnam rakni egy gyors tesztre, meg arra gondoltam hogy esetleg egy szervizbe elvsizem es megkerem oket hogy rakjuk be egy gepbe csak fel percre, viszont hutes nelkul, mert a gyari otthon van a vizhutest meg nem fogom azert magammal elcipelni.
Szerintetek az ugy okes lenne? -
kaysersoze
csendes tag
válasz
JoolsNOS #38090 üzenetére
Chieftech GPS 450-AA tápom van. itt 1 kis infó a tápról
a kártyán 2x6 pin táp csati van úyg próbáltam be izzítani,hogy a táp 6 pint be dugtam + egy másik 6 pienset molex elosztóval mivel a kártyán nincs 2 db 6 pin vga csati.
-
dudika10
veterán
válasz
JoolsNOS #37872 üzenetére
Így gondoltam én is, igazából mostanában semmivel nem játszom ami nagyon gépigényes lenne, csak quakeliveozok, ami böngészőből fut, szóval nincs gépigénye, csak gondolva a jövőre is inkább megkérdeztem. Az a logikus, hogy nem igazán vesz el számolási teljesítményt egy második képernyő, csak ha a driver mondjuk bugos és nem szereti akkor okozhat kellemetlen meglepetéseket.
Majd kipróbálom, köszönöm a segítséget.
-
joi29
őstag
válasz
JoolsNOS #33413 üzenetére
RivaTuner, AtiTool.
azoli09
"van egy ember aki vállal javítást mégpedig memoria cserét"
Na azt megnézném.
A lényeg itt is az hogy ha semmilyen meghajtó cserebere win újratelepítés
hűtő kitakarítás sem segít, akkor marad nálad is az órajel csökkentés amivel
talán kilehet húzni pár hónapig.
De ha valóban a memória haldoklik akkor abból előbb utóbb veszélyes
anyag megsemmisítő lesz a vége, mert ugye
rákkeltő anyagokat nem dobálunk a kukába.dokee78
GPu: Memory 2065Mhz x2 = 4130Mhz / 128bit = 66.1 GB/sec
DEF: Memory 1700Mhz x2 = 3400Mhz / 128bit = 54.4 GB/secErgo a GPU-Z-d rosszul számol, próbáld meg a 0.3.8-at.
-
katt777
félisten
válasz
JoolsNOS #29166 üzenetére
Felejtsd már el a négy magodat és a CPU-score-t, vazze, aztán futtass egy CPU monitorozó programot 3DMark06 alatt!
Akkor majd meglátod, hogy miért kapsz hasonló graf. pontokat, és talán végre felfogod, hogy mindkét proci esetében kvázi egy 1 magos CPU-val teszteltél!
Nem tudom, aki nem ért a 3DMark-hoz, miért tesztel vele.
Azt is mondtam, hogy tesztelj Vantage-dzsel (ne adj isten, 4 magot teljesen támogató játékokkal, amiből viszont én még egyet sem láttam WOlfenstein-en kívül, amely meg nem hajtja ki a kártyát), és akkor látni fogod a különbséget, persze nem vagy köteles megfogadni a jó tanácsot.
dethroner: Lehet ott driver-installálási és beállítási hiba is, vagy persze VGA tuning. Ha nem tuningoltad a VGA-t, próbáld meg, hogy lejjebb veszed az órajeleket, és ha úgy nem csinál hibát, máris gariztathatod.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest