Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Zsiráfnyál #42599 üzenetére
Milyen monitorod van? Hány kijelzőt használsz? Hova vannak dugva?(ha többet)
-
JoolsNOS
veterán
Valószínü kell neki +6 tápcsati. Ha nincs a tápodon akkor kell venned átalakítót.
-
JoolsNOS
veterán
Csökkentett mód. Minden videó driver uninstall, majd TE magad szedd le hozzá a legújabb nv drivert és telepítsd. Meg ha passzív a kártya akkor dobj rá egy 8as ventit és kész is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
kaysersoze #38089 üzenetére
Cuucaid leírhatnád. Van e plusz tápigénye a kártyának? Stb...
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37793 üzenetére
Nincs, alapról indul. Az msi afterburnerrel tudtam lejjebb állítani, de nem sokkal, és hőmérsékleten semmit nem látszott, ezért hagytam.
köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37780 üzenetére
"H-h nem lehet visszavenni?"
-
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37776 üzenetére
Meglátjuk,feldobom a progit aztán kipróbálom.
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37770 üzenetére
Úgy hogy ha kell akkor felpörög? Vagy visszaveszem és úgymarad?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van egy gainward 9600gt gs karim. Ennek az órajelei idleben is maxon vannak. Nem kéne visszavennie őket? Bár így se megy 39-40 fok fölé ilyenkor, de gondolom jobb lenne ha visszavenné őket. Energiatakarékosban van a win7.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van egy passzív 7600 gt-m ami valószínűleg megsült. Kis karakterek mindenhol már bootolásnál is. Lehet vele valamit kezdeni? Házilag? Vagy szerelő mennyiért tudja, illetve érdemes-e vele. Vagy kuka?
köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
jaja1981 #29159 üzenetére
GT golden sample! Tehát a gyárilag emelt órajeles! Egyébként akarok jobb videókártyát. Azt visszafogja majd ezek szerint az 1.0?
katt777: Nemhiszem hogy egy 4magos phenom procilimitálná ezt a kártyát. mark06ban 4000 pont felett ad procira . Eddig az athlonnal amire2200 procipontot adott, azzal gyakorlatilag ugyanolyan graf pontokat kaptam. és ez az ami zavar
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Lent látható a konfigom. Namost ez a lap egy crossfire-es lap ami sztem eléggé atira van kihegyezve. Elképzelhető hogy emiatt visszafogottan megy az nvidia kártyám? Illetve amiatt hogy 1.0 pci express slot van? Mert sztem egy 10% hiányzik a kártyából. 3dmark 06ban 4800 illetve 4450 grafikai pontokat ad. Procilimit ezúttal kizárva. Más helyen is feltettem már hasonlóan a kérdést, de sehol sem kaptam rá választ még.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest