Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Hát, nem tudom hogyan működik ez, de valahogy megoldják. Hárman rendeltek, három különböző alkalommal, mindhárom áfa nélkül jött meg. Van ilyen "send as gift" opció, meg valamit trükköznek ezzel a holland postával is (valami olyat olvastam, hogy átcsomagolják, és ott új csomagként adják fel, abban az országban szimplán lazábbak az ilyen ellenőrzések).
- Az egyik verzió 44.000, garancia nincs hozzá, csak akkor cserélik, ha kibontás után rögtön jelentkezik valami gyári hiba, illetve van egy kis (~ 10%) esélye, hogy mégis megvámolják, és 56.000 lesz a vége.
- A másik fixen 59.000, és 1 év garancia jár hozzá (pesti szerviz, onnan tovább küldik, stb... e-maileztem velük egy másik termék kapcsán erről).Én a tapasztalatok alapján a vámot mindenképpen megkockáztatnám, a kérdés nekem a garancia miatt áll fent.
Mennyire gyakori az, hogy egy okostelefon az első év alatt meghibásodik ? Mi tud egyáltalán elromlani benne ? Ér az a +1 év nyugalom 15.000 Ft-ot, vagy 1000-ből 1 hibásodik meg ? Megközelítő fogalmam sincs arról, milyen arányban hibásodnak meg telefonok, és ha igen, mennyire javíthatóak maszek szervizeken keresztül.
Erről tudtok nekem infót adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest