Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #39798 üzenetére
Na azért nincs ám mindenkinél ilyen infrastruktúra.
A 150Mbps is erősen elméleti, 54Mbps router a 60Mbps netből 20-25-öt ad át, a routertől 2 méterre. Én erősen lefelezném ezeket az értékeket, persze az is jobb, mint az USB 2.0.
Egyébként a WiFi-n áttolós módszer tényleg tetszett, de nálam nem megy mindig a WiFi, azt be kell kapcsolni, ami hagyján, de a fülhallgatóm mindig pattog, ha aktív a WiFi...szóval vannak itt problémák. Plusz ahogy írtam, a teló is megbolondult néha. Ez mind idő és idő, én meg (sajnos vagy szerencsére) igyekszem mérnöki szemmel nézni a világot, és ez a sok plusz másodperc elvész.
Kíváncsi vagyok, mit fog kihozni a dologból ez a BT adapter. Jövő héten kiderül.
-
dawid92
tag
Sziasztok!
Ha olyan tabletet szeretnék venni, amit lehet stylussal vezérelni, lehet "bele írni", akkor milyen lehetőségek vannak? A Samsungnak voltak régebben ilyenjei, ha jól emlékszem, de mostanában nem láttam az ő kínálatukban sem. Meg nem tudom, hogy a kínaiak gyártanak-e ilyesmiből használhatót.Van azonnali tablet-topic is?
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39797 üzenetére
Az N-es wifi az elvileg 150Mbps ha az otthoni routeremhez csatlakozik ami 1000Mbps utp kábelen csatlakozik a NAS-hoz. A PC-m és a NAS közt is 1000Mbps kapcsolat van. Sőt én NEM a PCn tárolom a dolgaimat hanem a NASon, így nem kell semmit se többször másolgatni ide-oda. Legfeljebb megnézéshez tabletre, pcre, stb...
A fenti sebességek közül melyiket tartod túl alacsonynak?
Igaz a USB2 az 480Mbps (=60MB/s) sebességéhez a wifi is lassú... a BT méginkább -
válasz
Doky586 #39796 üzenetére
Hm, ez is jópofa, de kb azt a sebességet (nem átvitelre, hanem időre) akarom elérni, mint a kábellel - rádugom, gépen megnyitom, áthúzom, örülök. Jó ez a feltöltögetős, de duplán kell másolgatni a fájlokat, és még ha fel is küldöm gyorsan a felhőbe, a letöltés is idő...szóval nekem körülményes.
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39795 üzenetére
Én a DAVI-t használtam hogy a BOX-ra és az otthoni NAS-omra ide-oda mozgassak ekkora fileokat wifin pl Mekiben..
-
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39793 üzenetére
Az N8-as csak 3G hspa-t tud 10Mbps le és 2Mbps fel sebességgel.
De van N-es wifi-je ami (szerintem) több mint 20Mbps-t tud.
Ha nem válna be a BT.Különféle hálózati meghajtók is csak program kérdése. Használtam őket Nokia C7-en ami az ikertestvére..
-
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39791 üzenetére
Akkor inkább LTE-n nyomd fel Gdrive-ra...
-
-
válasz
Doky586 #39788 üzenetére
Meg fogom tudni mondani jövő héten, mert tartva attól, hogy elfogy, az előbb rendeltem egy ilyen ASUS-t. Azzal nyugtatom magam, hogy elírták, és nem 3Mbit/s hanem 3MB/s. Azt nem is várom, hogy ennyivel menjen, de ha használható sebességet kihozok belőle, annak örülni fogok.
Most vannak a nagy akciók eMag-on, 2.990 forintba kerül ez a BT adapter, ingyen elhozzák házhoz, szerintem nem kell ennél több. MM-ban voltam pár hete, ott egy ilyen paraméterekkel rendelkező BT 5.990-be kerül.
Kártyaolvasó nekem nem opció, mert telefonmemóriára fotózok - 16GB, szóval nem félek, hogy megtelik gyorsan.
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39786 üzenetére
A válasz engem is érdekel.
Nekem még nem sikerült soha 1Mbps-nél gyorsabb BT kapcsolatot összehozni. Bizonyos szempontból még örülök is neki, mert így nem tudom véletlenül leszívni a havi netcsomagomat PC kapcsolattal. (úgy mint wifi hotspot funkcióval vagy USBvel könnyen előfordulhat..)
Ha képeket kell másolni azok több 100 MB vagy több GB-osak lehetnek, úgyhogy inkább OTG SD kártyaolvasó (fényképezőgép SD kártyájához), vagy OTG pendrive amit használok. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #39782 üzenetére
Hát valószínű már garancia nincs rá,aztán meg hogy a tulaj mikor csinálta vagy hogyan csinálta a frissítést azt nem tudom.De itthon kezdhetek vele valamit,vagy csak is szerviz?
-
válasz
Doky586 #39785 üzenetére
Ok, elvesztem a számok között. Mentségemre legyen mondva, hogy gyakran össze-vissza használják a jelöléseket.
Tehát: 1MBit/s = 128kB/s. (1 "megabit" = 1024 "kilobit" = 128 "kilobájt").A kérdés továbbra is adott, mennyivel tudnék másolni (elméletben, de inkább gyakorlatban) a 24Mbit/s-os BT adapterrel? Érzésem szerint 3MB/s lesz a helyes válasz, de kellene egy kis megerősítés, vagy cáfolat.
-
Doky586
félisten
válasz
csabyka666 #39784 üzenetére
"1Mbps sebességre képes, ami 128kb/s,"
Az 1Mbps az 1Mbps és nem 128kbps
1Mbps = 1000 kbps
128kb/s = 128 kbpsSI:
M: mega
m: mili
K: Kelvin
k: kilo
B: byte
b: bit 1B=8b
bps: bit per secundum -
Üdv mindenkinek!
Nokia N8 telefonomat szeretném az asztali gépemmel bluetooth kapcsolattal összekötni, és szükségem lenne egy kis felhomályosításra a sebességek terén. Van adatkábelem, de elég sokat fotózok mostanság, és nem akarom dugdosni állandóan.
Jelenleg egy ősrégi, talán v1.2-es bluetooth adapterem van, ami tökéletesen működik, de egy 1 megás képet 15 másodpercig másol át, ezen szeretnék gyorsítani. (Ha jól tudom, ez maximum 1Mbps sebességre képes, ami 128kb/s, ez még elméletben is kevés, pláne, hogy a gyakorlatban felét ha tudja...)
A telefonom v3.x-es bluetooth-tal rendelkezik, erről én 24Mbps-os elméleti sebességet olvastam. Igazából ha felét, vagy harmadát tudná, már az is megváltás lenne!Nézegetem az USB-s bluetooth adaptereket, találtam is elég jó áron (3.000 forint) v4.0-s ASUS USB-BT400-as kütyüt, viszont a valós sebességekkel gondban vagyok. A v4.0 is 24Mbit/s-ot tud elméletileg, viszont a hivatalos oldalon up to 3Mbps szerepel, ami egy gyors számítással talán ha 300kbps lenne a gyakorlatban. Oké, ezzel is úgy 5x beljebb lennék, de most tényleg, ez csak ennyit tud?! Vagy az is lehet, hogy a jelölés tévesztett meg, és a 24 / 8 = 3 -> magyarán up to 3MB/s-ot akartak írni?
Köszi a segítséget előre is! Ha van tapasztalatotok, szívesen hallgatom!
-
Irogep
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy Doogee F3 telefont és a viber vagy sky vagy whatsapp üzeneteket vagy hívásokat nem kapja meg. Csak akkor tudja ezeket használni, ha kinyitja a telót és belemegy az alkalmazásba.
A gmail üzeneteket megkapja viszont.
A telefon beállításaiban ki vannak pipálva, hogy megkapja ezeket is zárolt képernyőnél is.
A tefonon 5.1 -es android van.
Ez most mitől lehet? A telefonnal van valami, vagy ez az android hibája?
Köszi előre is, ha van valakinek tippje, mitől lehet. -
Pityu.
nagyúr
Ha adott egy Nokia c2 01 es mobiltelefon amin szoftver frissítést hajtottak végre de valami balul ütött ki és azóta nem bekapcsolható a telefon azzal lehet valamit kezdeni?Vagy csak szervizben tudnak neki valamit csinálni?
-
Doky586
félisten
válasz
Szilofon #39774 üzenetére
Egy fizikailag hibás telefont ha nem viszed szervízbe akkor mi van még? Olyan választ remélsz hogy: rajzolni kell köré egy pentagrammot és meggyújtami 5 gyertyát körülötte éjfélkor, elmormolni egy woodoo varázsigét és megjavul..? Túl sok Harry Potter filmet nézhetsz szerintem.
-
F-ECT$
titán
Egy régi Nokia (talán 7210) telefonon játszottam egy játékkal ennek a nevét keresem. A játék egy kb 4x5-ös játéktéren játszódott, 2 játékos játszik egymás ellen, akik az ellentétes sarokból indulnak 1-1 koronggal. A lényeg, hogy minden egyes mezőben annyi korong lehet, mint amennyi a szomszédos mezők száma -1. Tehát a sarokban 1 korong lehet. Körönként 1 korongot tudsz valamelyik üres vagy saját színű mezőbe tenni, ha ebben a korongok száma eléri a maximumot, akkor a korongok szétspriccelnek a szomszédos mezőkbe, és átszinezik azokat. Ötlet?
-
Saltwater
aktív tag
Sziasztok!
Kérek egy kis segítséget.
Párom Sony Xperia V (LT25i) készülékének a kijelzője összetörött. Rendeltem hozzá kijelzőt, viszont a csomagba kétoldalas ragasztót nem mellékeltek. Most itt van szétszedve a készülék, és nem tudom beragasztani az új kijelzőt.
Van ötletetek, hogy honnan szerezzek ilyen LCD kétoldalas ragasztót hozzá? Már feltúrtam a netet, de nem akarok megint 2 hetet várni míg Kínából megérkezik, Budapesten kellene egy üzlet ahol vásárolhatok ilyen cuccot, de nem találtam sehol.
Köszi a segítséget!Ui. A válasz jöhet privátba is....
-
Szilofon
aktív tag
Vettem itt egy Sony T telefont egy ismerős kért meg rá.Sajnos hibás a telefon,az eladó azóta ki tiltva.
A hiba,hogy a hátsó hangszóró csak sistergő hangod add ki. Szerviz sajnos nem játszik,másik városban van és pénz sincs az illetőnek.Mi lehet a hiba? Az biztos hogy nem szoftveres.A másik,ez szerintem szoftveres.Ilyet még nem láttam.Akár milyen kártyát raksz be,csak segélyhívást ír ki a szolgáltató neve helyett
Telefonálni stb mindent lehet vele.
Előre is köszi
-
vadorzó
tag
válasz
StipLászló #39772 üzenetére
Hallottam valakiről, aki autófényezőnél festtette le a telóját
-
StipLászló
csendes tag
Sziasztok. Egy S3 mini keretét szeretném átfesteni, mert már elég kopott sajnos. Milyen festéket tudnátok ajánlani ami (a lehetőségekhez mérten) tartós is?
-
Sziasztok, hogy tudom beállítani azt hogy a hívó félnek a fotója megjelenjen? A kapcsolatot átmásoltam már a mobiltelefon-ra, és a képet is hozzáadtam, a telefonkönyvben ott is van a neve mellett a kis fotó amit beállítottam, de amikor hív akkor nem jelzi ki a fotót. Ötlet? (sony sp)
-
vadorzó
tag
Üdv.
Mikro SD kártyámat néha nem olvassa a telefonom, reboot után működik rendesen.
Szerintetek mi lehet ennek az oka? -
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #39764 üzenetére
Szerintem az utóbbi, a Media Scanner szokott beragadni nálam is, azóta Xposed modult használok erre a célra.
-
patrik1994
csendes tag
válasz
Viktor0610 #39764 üzenetére
megpróbálom és írok mi lett, köszi
-
válasz
patrik1994 #39762 üzenetére
Valami, az SD-kártyán hibás lehet, vagy sok fájl (zene, kép) van rajta.
Én lementeném róla az adataim, majd formáznám. -
patrik1994
csendes tag
Sziasztok!
Áprilisban vettem huawei y550 telefont. 1,5 hónappal ezelőttig teljesen jól működött, de akkor elkezdett nagyon hamar lemerülni, akkor is ha nem használtam, még energiatakarékos módban is. Bevittem garanciális javításra, 4 hétig volt náluk, most ahogy visszakaptam azt mondták, hogy aksit cseréltek benne (sztem nem).
2 napig sd kártya nélkül használtam teljesen jól bírta, tegnap beleraktam az sd kártyát este 37%-on volt, reggelre lemerült. Feltöltöttem kivettem az SD kártyát megint jól bírja, 1%ot sem merült 1 óra alatt.
Mi lehet a gond, mit tudok csinálni?
Köszi a segítséget előre is. -
Undebach
újonc
sziasztok!
Következő lenne a kérdésem, betört a kijelző a telefonomon, és az összes telefonszám a telefon memóriában volt, nem a SIM- re , esetleg gépen USB - vel nem lehet megnézni a telefonszámokat, vagy valamilyen módon megszerezni?! -
Geresics
addikt
Van arra lehetőség, hogy Lenovo A820-ra Win10-et rakjak valahogy?
Szerk.: Ooops, rossz topic!
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #39757 üzenetére
Attól még nem árt tudni melyik a partner hálózat.
-
válasz
csipszikutya #39755 üzenetére
Nem ugyanaz a tarifa bármelyik szolgáltatóval?
(Szerintem de.
)
-
kutga
félisten
válasz
csipszikutya #39755 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Németországban melyik szolgáltatóra kell felküldeni a Telenorol telefont?
Illetve ha német számot szeretnék hívni, milyen előhívót kell használnom?
(Telenor üzletben nem tudtak rá válaszolni).Köszi
-
kutga
félisten
válasz
gajdocsige #39749 üzenetére
Még ha találnál is valami java applikációt, az S30+ rendszerre nem lehet telepíteni.
-
-
idezsi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha egy Lenovo S90-A típusú telefonnál bekapcsolás után csak egy lenovo képernyő marad, és nem tölt be az Android, megoldható valahogy egy helyreállítás adatvesztés nélkül?
Pótolhatatlan adatok vannak a telefonon, lehetőleg házilag de adott esetben szervizben vissza tudják szerintetek hozni az életbe?Köszönöm!
-
gajdocsige
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Nokia 215 DS telefont alap használatra, és a Számomra szükséges kb 3 funkcióból az egyik nem létezik. Nincs benne Jegyzetek funkció. Tudom, tájékozódhattam volna előre, de hát fel sem merült bennem, hogy létezik telefon Jegyzetek nélkül... Bezzeg Twitter meg Facebook van... :|
Letezik valamilyen megoldas, hogy ne SMS piszkozatokba kelljen jegyzetelnem?
Mem.kártyával bővíthető a telefon, A Wordöt nnem olvassa.Előre is köszönöm,
Gergő -
Henry1990
tag
Nem azt mondom, hogy a 4.1.2 fos, hanem hogy nem 4 éves telefonra való.
-
Henry1990
tag
válasz
quailstorm #39745 üzenetére
Feltételezem az "elborult" szót nem jó értelemben gondoltad
-
Henry1990
tag
nem bírtam, hát kipróbáltam. elővettem az s2-őt, lefrissítettem. 2 órát ment szépen, aztán most teljesen élvezhetetlen, lapozni alíg lehet vele. teljesen képregény szegénykém. Persze semmi jelentősége, több mint 1 évet állt a telefon a fiókban, kikapcsolva. csoda hogy még megy.
Fél füllel hallottam valam ibutitott androidról, amit valami kínai hackercsoport csinált. elvileg sokkal kevesebb háttéralkalmazás fut, és így kevésbé eszi a telefont. valaki tud valamit erről? 4.4-et buherálták meg, és le lehet valahonnan elvileg tölteni. de nem találtam neten.
-
Henry1990
tag
válasz
quailstorm #39742 üzenetére
biztosan igazad van.
-
kutga
félisten
Milyen csomagban vennéd? Edigitalban annyiba kerül a független dual sim változat, mint T-nél Dominóban vagy előfizetés nélkül.
-
vg
addikt
Tudjátok, hogy a T-Mobile-nál kapható Huawei Y6 az független???
-
-
Henry1990
tag
válasz
quailstorm #39735 üzenetére
szóval ha előveszem a fiókból a 3 éve nem használt s2-met, és lefrissítem akkor tökéletesen fog futni akadásmentesen? van 2 söröm az ellenkezőjére
-
quailstorm
félisten
válasz
Henry1990 #39734 üzenetére
Miért van az, hogy egy Pentium 1-en megy a Win95 és akad a Win7? Nem is tudom...
Talán mert totál másként működik és tele van hányva háttérfolyamatokkal?Mellesleg az tény, hogy nagyon sokszor ratyi szoftvert tesznek le, de én ha tehetem akkor nem gyárit használok. Galaxy S i9000 szánalmas példája, hogy a gyári 2.3 rosszabbul megy rajta mint a KitKat
S4-nél valóban sok a panasz ismerősöktől. Volt aki át is állt CM-re.
-
Henry1990
tag
hát, pedíg az sem az olcsó kategória... én most az ájfónon találtam egy kis furcsaságot, a home gomb "fedele" ha finoman hozzáérek akkor mozog, és idegesít egy 200 000 forinto telefonnál az ilyen jellegű hibák. vagy én várok el sokat a pézemér?
Amúgy ezt kicserélik garanciába? -
kutga
félisten
válasz
Henry1990 #39726 üzenetére
Megváltozott a preferencia. A tartalomfogyasztás került előtérbe, a klasszikus telefon funkció egyre inkább háttérbe szorul, arra úgyis ott a Viber, Skype és társai.
Személyes élmény. Ismerős Galaxy S6 telefonja (Telekom) Törökországban nem működött, sim kártya hibára hivatkozva, csinálhattunk vele akármit. Vadiúj telefon, vadiúj sim kártya. Állítólag típushiba, kénytelen volt Skype-on hazatelefonálni.
-
kutga
félisten
válasz
Henry1990 #39724 üzenetére
Én pl. imádom a Nokiát/MS-t (730-asom van éppen), semmi gond nincs vele. 60k környékén azért már vannak értelmes és érdemes telefonok, a Samu olcsóbb modelljei valóban nem sikerültek túl jól, Blackberry mára már elég rétegkészülék de sokan esküsznek rá.
Apple telefonom soha nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, de amíg ennyibe kerülnek, nem is lesz.
Megértem amúgy a helyzeted, másfél év alatt én is az ötödik telefonomat fogyasztom el, ha munkára nem kellene, biztos váltanék téglatelefonra.
-
Henry1990
tag
Lehet egyáltalán még értelmes telefont kapni épeszű áron?
Az elmúlt 3 hónapban 5 telefonom volt. Nem akartam sokat költeni rájuk, de valamiért mindegyik megutáltatta magát velem.
Kezdődött egy galaxy j1-el. szép kis telefon, olcsó is ( 30 000 Ft újonnan ) 2. napon vágtam falhoz, mikor telefonálás közben lefagyott 4 alkalommal is. A negyedik alkalommal egy nemetközi hívás közben.
Utána egy galaxy core prime jött, aminek a hibája hasonló volt mint elődjének, csak 1 héttel később jöttek elő. eladtam. Ismerősre hallgatva platformot váltottam, jött egy blackberry z10. 2 napot volt meg, elromlott a Jack csatlakozó, és amúgy sem tetszett, kevés app van rá. Ismét váltás lumia 535-re, ennek egyszerűen e menüje nem tetszik, nem is tudom minek vettem meg. biztosan van aki magáénak érzi, én nem. gondoltam most akkor a végére költök kicsit többet, lehet sokan fújolnak majd, de vettem egy Iphone 6-ot, ezzel semmi gondom.... MÉG...
Mégis ha bele gondolok, mennyi pénzt költöttem, és gyakorlatilag a semmire.... -
rehren
csendes tag
Üdv! Nemrég vettem egy asus zenfone c-t, kártyafüggetlen,dual simes. Furcsa dolgokat csinál néha,pl nem kaptam meg sms-t vagy zenehallgatáskor magától lépteti a számokat. Előfordult már mással is? Milyen megoldást javasoltok?
-
Doky586
félisten
válasz
pixelshader #39720 üzenetére
Ha nem zavar hogy törött akkor simán leragasztod széles átlátszó ragasztószalaggal hogy ne hulljon több ki belőle.
-
pixelshader
tag
válasz
quailstorm #39719 üzenetére
Nincs osszeragasztva. erzekelhetoen van par millimeter tavolsag a kijelzo es digitizer kozott. csak azert kerdeztem, mert iszonyatosan darabokra van torve, es konkretan kisebb darabok hianyoznak a kijelzobol...
de akkor nem szedem le. -
quailstorm
félisten
válasz
pixelshader #39717 üzenetére
össze van ragasztva a kettő
megnézem én, hogy te azt hogy szeded le -
varmi2
nagyúr
válasz
pixelshader #39717 üzenetére
szerintem nem.
-
pixelshader
tag
válasz
quailstorm #39716 üzenetére
Koszi a linket, szerintem nem eri meg cserelni.
En azt akarnam megtudni, hogy ha leszedem rola ezt a torott uveget, az alatta levo erintokepernyo hasznalhato marad e? -
quailstorm
félisten
válasz
pixelshader #39714 üzenetére
az üveg törött, de általában digitizer nélkül nem lehet cserélni telefonokon
nem drága -
pixelshader
tag
Helo, van egy zte v795 telefonom. A kijelzoje szet van torve, de teljesen jol mukodik.
Ezt a torott plexit le lehet szedni rola, es alatta van a "valodi" kijelzo, vagy hogyan mukodik? koszi a valaszt. -
pixelshader
tag
Helo, van egy zte v795 telefonom. A kijelzoje szet van torve, de teljesen jol mukodik.
Ezt a torott plexit le lehet szedni rola, es alatta van a "valodi" kijelzo, vagy hogyan mukodik? koszi a valaszt. -
Bozek
nagyúr
válasz
tmanjunior #39707 üzenetére
"nem véletlen vettem samsungot a gyönyörű képe miatt"
Inkább fakó, de életszerű színek, mint egy Samsung.
-
chester99
aktív tag
Üdv Mindenkinek
Note 4 telefonom van, és nem tudom miért, de böngészés közben folyamatosan dobálja be az egész oldalas reklámokat. Hogyan tudom ezt kikapcsolni, vagy telepítettem volna valami ami miatt van ez?
-
raptorWHS
újonc
Hello
nem rég vettem egy Cocordc Raptor P60 as dual simes kártyafüggetlen telefont és az a problémám hogy nem tudom beállítani hogy latható legyen a számom. mert rejtet számot ír ki ha hívok valakit .2 simbe tetem az 1000 éves t-mobil kártyámat.
a segítséget előre is köszönöm ha valaki leírná.
-
Garada
őstag
Üdvözletem, ismerős megkért, hogy rootoljam a telefonját mivel már egyáltalán nem él semmilyen garancia rá.
Elég sokszor csináltam már különböző készülékeken és eddig nem ütköztem még ilyen problémába.
Samsung Galaxy Note 3 N9005-ös készülékről van szó.Az alábbi hibaüzenet után egyszerűen úgy érzem, hogy megakadályozza hogy a custom rom betöltésre kerüljön. (MIUI 7)
"kernel is not seandroid enforcing"
Van bármilyen megoldás is ennek a hibaüzenetnek a javítására?
-
varmi2
nagyúr
válasz
tmanjunior #39705 üzenetére
Mivel németországban nincs lcd gyár, így mind a távol keletről származik.
-
tmanjunior
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos leejtettem samsung galaxy grand 2 esemet, az érintőüveg berepedt és az LCD kijelző is meghalt.
Néztem ebay-en LCD ket knában 8000ért már van "original" de azt nem tudom mennyire az. Németországban is találtam 13.000-ért az is "original" ennek jobban hiszek, de lehet hogy ők is ugyan azt rendelik kínából 8000ért, a többi meg haszon?kínai link:itt van
német link: itt van
-
t420s
aktív tag
Üdv!
A kinézett mobilom ezt tudja 2G és 3G /LTe terén:
4G: TD-LTE
3G: TD-SCDMA B34/B39
2G: GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHzHasználható ez itthon teljes értékű 3G mobilként a Vodafone mobilneten?
Köszönöm
-
Snajden
csendes tag
Üdv
Most vettem Hauwei Honor 4c-t és úgy, hogy semmit nem csinálok vele fél nap alatt lemerül. Le van rakva az asztalra a telefon kb minden ki van kapcsolva és merül. Délután volt feltöltve 100%-ra, és másnap reggel már 30%... Valami ötlet hogy mit lehetne vele csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest