Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Vegitaa #38394 üzenetére
Azt nem mondtad hogy kínai.
Annak idején a NaviFirm programmal pakoltam fel egy angliából származó, függetlenített 6500 slide-ra a legfrissebb magyar független szoftvert. A NaviFirm azóta fizetős lett, és úgy emlékszem, csak a jelenleginél frissebb szoftot lehetett felpakolni, vagyis ha a Suite frissítette a legújabb verzióra, jó eséllyel úgy is marad, de talán valaki megcáfol.
Más módról nem tudok, esetleg egy gsm bolt.
-
tomek017
tag
Üdv.
Egy kérdésem lenne ZTE Grand X in telefonnal kapcsolatban.
Bármilyen program megnyitása után fekete képernyő jelenik meg. Droid frissítés segítene vagy teljes reset?
Köszi!
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok, hogy régebbi Nokia X7-re hol tudnék Symbian frissítést csinálni?
-
Ipadipad
tag
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy használtan maximum 40.000ft-ig
melyik a legjobb telefon KAMERA szempontbol ?autos kamerának lenne használva
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Két gyors kis kérdésem volna.
1, A héten szeretnék váltani Lumia 635-re, de micro sim-es, nekem pedig sima, régi típusú SIM kártyám van. Megoldható valahogy, hogy ne kelljen új számot kapnom, vagy mindenképp új SIM kell???2, WP-re is most váltok először, és az érdekelne, hogy van-e rá egy legalább olyan jó videólejátszó, ami viszit az x264-es fájlokat és feliratok is mellé? (kb mint az MX Player androidon?)
Valamint zenelejátszó beépített equalizerrel, esetleg basszus ráerősítéssel? -
1989rigo
tag
Üdv mindenkinek!
Honnan tudnék iphonehoz adásvételit letölteni? Illetve ha valakinek van akkor az e-mailora megköszönném ha küldene!
Üdv Szabolcs
-
GeryFlash
veterán
Köszi, felraktam, működik
Azért nem akartam külső progit, mert a 7,5 megás IBM Notes Traveller szívás lett volna a live with walkmanemen, így is ki van centizve a memória a youtube-maps-gmail frissítésnek.
Viszont az vicces, hogy raktak bele reklámot -
Bozek
nagyúr
válasz
GeryFlash #38379 üzenetére
Beszélj a rendszergazdával, mert valószínűleg más beállításokra is szükség lehet. Nekem Exchange-el megy a levelezés, ott is engedélyeztetnem kellett a külső hozzáférést.
Vagy telepítesz külső alkalmazást, erre ott van elvileg a Lotus iNotes Client.
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Valaki nem tudna segíteni, hogy a munkahelyen használt IBM iNotesot hogy a fenébe tudnám szinkronizálni az Androidos Gmail appal? Csak hogy ha jön bejövő levél, akkor a telefon kijelezze, ennyi kéne csak. Külön alkalmazást ha lehet, nem szívesen töltenék le
-
kutga
félisten
válasz
szergej #38376 üzenetére
Így igaz, BT-ből 4-es verzió van a telefonban.
Kitkatot rá lehet mókolni, itt és itt találtam leírást, ezt persze csak saját felelősségre.
A konkrét működést passzolom, a telefon topikja nem pörög túlságosan, nem hiszem hogy a fúrumon sok ember lenne aki ezt a párost használja. Mindenesetre itt azt írják, hogy 4.1 alatt is működik.
-
szergej
tag
Sziasztok !
Légyszi segítsetek picit !
Van egy Xcover 2 telóm.
Nagyon szemezgetek egy Fitbit karkötővel mert a karórám felmondta a szolgálatot.
Most az a kérdés ugye, hogy Bluetooth 4 az elvileg van a telómon, de Android 4.4 nincs (ami az ilyen karperecekhez szokott kelleni). Jelenleg 4.1.2-t ír.
Fel lehet valahogy operálni az újabbat és működni fog az összhang ? ... mert akkor elkezdem nézni a módját.
Köszi a választ !
Üdv -
jerry311
nagyúr
Ingyenes és torrentes kell?
MapFactor: GPS Navigation
Ingyenes.
A térképet pedig openstreetmap.org-ról torrentezi le. -
kutga
félisten
Nokia féle Here Maps, ami ingyenes, Sygic ami fizetős, de van próbaverziója.
MOD
Doky586
A beépített Térkép nem megy offline, ahhoz folyamatos adatkapcsolat kell.MOD
Abrion
Felesleges rá antivírus, ha engem kérdezel inkább ésszerűen használd. Persze nem kell mindenre rákattintani mert akkor jön a baj.MOD
Bozek -
uyka
tag
Sziasztok!
Milyen GPS programot tudnátok ajánlani androidos telefonra ? Xperia Z .Lehetőleg ingyenes torrentes.. verzióba ? Nem kell, hogy EU-s legyen elég Magyarország.
Előre is köszönöm szépen a választ! -
törölt tag
válasz
#85154688 #38357 üzenetére
Nekem az a gyanúm, h a 2 kártya vhogy összefügg, esetleg társkártya?, és amit a dominóról hívsz, az előfizetéses számlával fogják elkérni. Amúgy sztem meg sürgősen derítsd ki, h mi ez, é meg h mennyi az elállási idő, mert lehet, ha alaposan átvertek, és nem lesz ez olyan előnyös neked-tek...
-
-
Abrion
senior tag
Hali
Megörököltem tesom mobilját "Vodafone 785", nem bízok az okos telefonokban, ki tudja milyen finomságok futnak rajta.
Azért írók hogy ajánljatok ingyenes appokat, amit ráinstallálhatok, és hasznos.
És persze olyan tanács is kéne amivel megtudhatom van e valami rossz app a háttérben.Kösz a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok Jó estét mindenkinek...Na megjöttem, az a lényeg, hogy ez az egész úgy történt, hogy a fatert félkómás (másnapos) állapotban felhívta egy T-mobilos dolgozó, és elkezdte ajánlani ezt a lumia520-ast,hogy 16000Ft-ért megkapjuk házhoz szállítva persze fater el is fogadta, és mikor hazaértem már azzal fogadott, hogy rendelt telefont....A fater nem tudja, hogy milyen csomagban kérte a telefont.Az a lényeg, hogy 2db sim kártyát adtak, az egyik sim-kártya keretére amiből ki kellett törni az van írva, hogy csak az előfizetéshez való sim-kártya, ha ez van a mobilban akkor nincs hálózat, és nem lehet hívni senkit.A másik sim-kártya pedig egy domino sim kártya ezzel van hálózat, és hívni is tudok.Felhívtam a *102# számot és azt írták, hogy domino 5 díjcsomag, és 0FT van a kártyán...De akkor miért tudok róla mégis telefonálni ha nincs is rajt pénz...Ezt bogozzuk ki valahogy...nekem jó lenne ez a domino feltőltős megoldás,csak azt nem értem, hogy ezt most akkor miért nem kellett aktiválni?Jó ez így ,hogy betettem a domino 5-ös simet vagy mit kell vele még csinálnom?HA aktiválni kéne akkor ezzel sem lenne gondolom hálózat és nem lehetne hívni, de jelenleg még is minden rendben vele...
-
Doky586
félisten
Igen, ezt az aktiválást a Nemzetbiztonsági Törvény írja elő minden MO-i szolgáltatónak hogy a SIM kártya használó neve és lakcíme beazonosítható legyen.. Ügyfélszolgálaton pedig ezért kérik el új előfizetéskor (dominót is beleértve) a szig és lakcímkártyát.
ez nemcsak a lopások ellen véd, ha értitek... -
Bozek
nagyúr
válasz
#73820095 #38354 üzenetére
Valószínűleg a T-nél is aktiválni kell az előfizetéses kártyát, mert be van biztosítva az ellen, hogy esetleg lenyúlják a postán. Egyébként megkérdeztem egy alapkérdést, de még nem kaptam rá választ, így tényleg semmit sem tudunk az egész történetről azon kívül, hogy megkapta a csomagot...
-
törölt tag
válasz
Doky586 #38353 üzenetére
Jaj, de gonoszak vagytok! Nem mki olyan penge ilyenekből, és ti is voltatok kicsi hülye idióta kezdők, amikor még kérdezni sem tudtatok. Bár ahogy elnézem, most sem tudtok
Magyarázzátok el neki dedósan, szájbarágósan, és olyan kérdéseket tegyetek fel, amik egy kezdőnek valók. Ha a linket szeretnétek látni, akkor azt kérdezzétek meg tőle, kérjétek meg, h tegye be, ahogy megrendelte.Röhögni könnyűr, nagy mamlaszok
, de azt észrevettétek, h kezdő létére megtalálta a fórumot és a topikot?
A Dominónál van olyan is, h az első hívással automatikusan aktiválódik, lehet, h ilyenje van, azért működik.
De az előfizetéses miért nem? Lehet, h selejt a kártya? Annak nem eleve működnie kéne, amikor megkapja? V az csak az ügyfélszolgálaton van így a személyes átvételnél? Nekem csak ilyen tapasztalatom van.
-
Doky586
félisten
Mivel nem hajlandó belinkelni hogy pontosan mit rendelt ezért lehet tippelgetni...
Egyébként meg ott van leírva a honlapon /tájékoztatóban konkrétan mit kell csinálni.
-
kutga
félisten
válasz
#85154688 #38349 üzenetére
Telekom topikban kérdezz rá, még nem rendeltem tőlük interneten telefont. A legutóbb a vodánál vettem sim kártyát, azzal nem kellett semmit csinálni. Az nem lehet hogy a mobilnetet kell aktiválni rajta?
-
törölt tag
Igen a T-Mobiltól rendeltem, most azt csináltam, hogy először beletettem az előfizetéshez járó sim-kártyát és ekkor a telefon nekiállt telepíteni az alkalmazásokat miután először bekapcsoltam a telefont.Viszont ezzel a sim kártyával nem volt térerő, át volt húzva a térerő jel.Beletettem ezután a domino sim kártyát, ezzel már volt térerő és hívni is lehet + engem is tudnak hívni. Viszont az van a szerződésben, hogy aktíválni kell a sim kártyát, de a most bentlévő domino sim működik rendesen akkor mit aktiváljak?
-
törölt tag
Sziasztok! lenne egy kérdésem amin nem tudok kiigazodni.Tehát interneten lett rendelve egy Nokia Lumia 520-as telefon és 2db kis méretű SIM kártyát kaptam hozzá, mindkettőnek külön pin-kódja van. Az első sim kártya keretre az van írva, hogy az előfizetéshez való SIM-kártya, a másikra az van írva, hogy DOMINO sim kártya....Na most hogyan tovább? Sajnos nem nagyon értek ezekhez.Köszi előre is.
-
Zaja2
senior tag
Udv,
Az LCD kijelzo alatt levo szilikon tomites eltavolitasa megoldhato vesztesegmentesen? -
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
Navon bt50-ről v 100-ról van vkinek vmi tapasztalata, tudása?
-
kutga
félisten
válasz
cellpeti #38329 üzenetére
Tárcsázóról gépeld be a #21# karaktereket, majd nyomd meg a hívás gombot, ez kikapcsolja a hívásátirányítást (ha erről van szó).
Az aktuális állapot ellenőrzéséhez tárcsázóról gépeld be a *#21# karaktereket, majd nyomd meg a hívás gombot.
MOD
Lecs@
2006 óta csak megoldotta. -
Lecs@
addikt
válasz
Nagy_Matessz #34 üzenetére
Szerintem csak névjegyet tudsz küldeni. De pl dropboxal le tudod szinkronizálni.
-
peter0117
tag
Sziasztok! Egy Lenovo S720 telefonon szeretnék Romot cserélni. Most egy 4.0.4 verziojú van rajta. S720_S134_130205 Bulid szám tehát CN-es Kínai firmwarel érkezett.
Szal nagyjábol tudom a menetét de sok még a homály. Ahogy tudom kell a rom hozzá és Twrp recovery
A Romot a needrom oldaltol töltöttem le: DreamMod NeXt 4.1.1
A telepítéséröl ennyit irtak: How to Install :
1. Put Rom Zip file into your microSD card or into internal Memory
2. Run Recovery
3. make Wipe Data/ Factory Reset
4. Install Zip from SD Card / Internal Memory
5. Wait for Finish
6. Reboot Phone
7. Enjoy-De ehhez is kell a TWRP recovery.
És másik telepítési mod a flashelés. nagy lehet nemvagyok képbeTudna valaki segiteni? nem vagyok menthetetlen!
Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
föccer #38330 üzenetére
1. Megfelelő programmal és NFC érzékelővel ellátott címkével tudsz automatizálni dolgokat. Például otthonra raksz egy címkét és amikor hazaérsz, hozzáérinted a telefont, ekkor mondjuk leveszi a fényerőt, bekapcsolja a WiFi-t, stb. Amikor elmész, akkor megint hozzáérinted és mondjuk kikapcsolja a WiFi-t, stb.
2. Két eszközt ezek érintésével is össze tudsz kapcsolni, amivel fájlokat tudsz küldeni például. Nem az NFC küldi, az ahhoz lassú. Vagy BT vagy WiFi Direct kapcsolatot hoz létre a két eszköz kötött, ez utóbbira a SuperBeam alkalmazás terjedt el a leginkább.
3. Valahol a távoli jövőben már mobilfizetésre is alkalmas lesz, kiválthatja a PayPass-os bankkártyát. Csak a telefont kell odaérinteni a terminálhoz és már fizettél is.Fogyasztáson nem nagyon látszik meg, hogy be van kapcsolva, bár ha egyáltalán nem használod, akkor felesleges.
-
föccer
nagyúr
Se@@ hülye vagyok a témában, nem ér hangosan röhögni.
Mi a frászkarikára jó az NFC egy mobilban? Mennyire strapálja az akut ha folyamatosan aktív?
Köszi.
üdv, föccer
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lumia 735re beállítottam, hogyha foglalt vagyok egy másik számon elérnek...Majd kitöröltem ezt a beállítást, de még mindig él. Hogyan tudom véglegesen kitörölni?
-
dragonfx
veterán
erről mit gondoltok? használ már valaki ilyet?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tálydi #38323 üzenetére
"az ip címek elé egy "#" hashtaget kell rakni majd menteni"
Ha #-et írsz elé, azzal onnantól fogva nem foglalkozik a rendszer, kommentnek veszi a hosts fájlban. Tehát ha a program törölt volna valamit, azt azzal nem fogod visszahozni.
Egy példa:
127.0.0.1 www.google.huEz alapból átirányítja a www.google.hu-ra irányuló kéréseket a 127.0.0.1 címre, ami a localhost, tehát magát a weboldalt a telefonon keresi a böngésző. Mivel ott nem találja, ezért hibaüzenetet fog dobni. Ha berakod elé a #-et, akkor már nem lesz átirányítva és működni fog rendesen.
-
Tálydi
senior tag
Sikerült
!
A probléma megoldása:
Root browser nevű progival, meg kell keresni az "etc" nevű mappát, ott a "hosts" fajlt egyszerű txt kiterjesztessel megnyitni, és az ip címek elé egy "#" hashtaget kell rakni majd menteni. Így már tud is kommunikálni a szerverekkel.Remélem ha valakinek a későbbiekben lesz hasonló problémája, tudtam segíteni.
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást a "nincs kapcsolat" problémára?
A jelenség:
Google applikációk üzenete:nincs kapcsolat, pedig van, wifi, mobilnet. Egy reset segítene, valószínűleg az egyik tisztító program kitörölt olyan file-okat is amit nem kellett volna, ennek következtében rikácsol a telefon (g2). Van erre valami megoldás a reseten kivűl?Köszi!
-
gabor_01
senior tag
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Most én kérdeznék.
Lesz valami baja egy akkunak, ha a gyárinál kisebbel töltöm? 850mA a gyári, de irtó rövid kábelt adtak hozzá, van egy régi Nokiához való, az viszont csak 750mA.
-
törölt tag
Ha egy adatlapon az szerepel, h beszéd-/készenléti idő 2G: x óra, akkor az várhatóan mennyi lesz 3G esetén? (Pláne, h lassan a 4G-t is bele kell majd számolni.)
-
Zaja2
senior tag
Szia,
epp most telepitem a Flashtool-drivers-1.5-20140318 -at de valamiert a dpinst64.exe-nel valamiert nem megy tovabb a telepito. Keri,hogy telepitsem,aztan ujra - ujra - ujra. Es igy tovabb. Aztan Cencel-el kilepek,mert unom.
Ha meg arra kattintok,hogy nem telepitem,akkor ujra keri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest