Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeTE
tag
Ha töltés közbe nyomom a bekapcs gombot akkor csak a töltés ikon jön be 1 pillanatra és eltünik aztán 2-3 másodperc mulva ugyanez. ha nem nyomom akkor megint tölt 2 rovátkát és kezdő előről....
-
ZeTE
tag
Hali tudom ne mobil de hátha tud segiteni valaki.
Van egy Galax tab 2-m (P3110).
És olyan problémával fordulnék a nagyérdeműhöz, hogy állt vagy 1 hétig és most fel akartam tölteni és bejön a töltő képernyő 2 rovátkát tölt majd eltünik minden és kb 15-20 másodperc mulva ismételi ezt a manővert.
Semmit nem tölt rajta egy éjszaka után is ezt csinálta. Próbáltam másik töltőfejjel, gépről... semmire nem reagál. ötlete van valakinek? -
Aureal
őstag
válasz
mclaren777 #39389 üzenetére
Veszel egy ir.tűt vagy tájolót. Az le se fog merülni.
-
törölt tag
-
Doky586
félisten
válasz
mclaren777 #39384 üzenetére
Felesleges, nálam ugyan van, de iszonyatosan pontatlan (20-30 fokos eltérés is lehet). és semmi köze a GPS-hez. Irányt inkább GPS alapján határozz meg, de ahhoz nem kell iránytű.
-
asound:
Én is előbb vennék egy netes SIM-kártyát az adott országban, és használnám kint is a megszokott programokat, mint hogy kérdezzek.mclaren777:
Szerintem az iránytű felesleges egy telefonba. Pláne olyan formában, ahogy én eddig találkoztam vele, hogy iszonyat pontatlan volt, és marha könnyen "elkalibrálódott". -
mclaren777
senior tag
válasz
Aureal #39385 üzenetére
A telefonból egyszerűen kihagyták a mágnesesség érzékelőt (aminek az adataival az iránytű appok dolgoznának), tehát nem csak szoftveres hiányosság.
Igazából nem tudom h van-e olyan helyzet, mikor a GPS nem tud segíteni, csak az iránytű? Vagy mégis miért teszik bele egy telefonba?
-
kutga
félisten
válasz
Ha használnád akkor igen. 😄 Ha nem (mondjuk mint én, akkor meg tök mindegy).
MOD
Aureal
Ez így van, hányszor látok a városban turistákat akik bőszen kémlelik a telefon képernyőjét hátha megmondja nekik merre kell menni, ahelyett hogy körülnéznének vagy neadjisten kérdeznének. Ha a munkához nem kellene, valszeg én sem okostelefonnal rohangálnék. -
-
Aureal
őstag
válasz
Szerintem az se hátrány ha okostelefon sincs.
Régen az embereknek csak 2 dologra volt szükség, nyitott szemre, meg logikus észjárásra, max egy térképre! Ma meg a wc-ben is egyesek GPS-el keresik a budipapírt
Amúgy ha okos az a tela és gps-es, giroszkópos, akkor rátöltesz egy ir.tű appot oszt fújt a szél... -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az nagy hátrány, ha egy okostelefonban nincs iránytű?
-
tomiet111
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen program segítségével tudnám letölteni Samsung S5260 telefonomról az sms-imet?
-
-
darvin555
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy januárban vettem egy iPhone 6ot a hardverapron 200pozitivja volt stb. De most nézem hogy kilett tiltva. A problémám az hogy a Vodafone letiltotta a telefont imei alapján...a telefon állítólag egy cég nevén van úgymond ajándék telefon...mit tudok ilyenkor csinalni tud vki segíteni?? Meglehet ezt oldani nem legális úton is ? Pl. Függetlenítés vagy hasonló? Aki tud kérem segítsen itt vagy privatba, koszonom.
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg hogy a Meizu M2 és M2 note fő kamerája megegyezik-e?
Itt főleg a fáziseltérésen alapuló fókuszálásra gondolok. Ahogy nézem mind a kettőben samsung és 5 lencsés
az érzékelő. -
Aureal
őstag
Üdv!
Egyik tartalék telóm sztem lemerült talán 1-2 napja, s kikapcsolt. Jó volt az aksija is még, azaz nem puklis és fel is töltődött rendesen (3,98V), másik cuccban megnéztem + multiméterrel megmértem. A tela (Sharp 550SH tip.) viszont így sem kapcsol be, nem értem miért. Eddig sose volt semmi baja, teljesen patent, megkímélt, nincs szétverve.
Van vkinek ötlete tapasztalata ilyennel? -
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm jelemleg egy Samsung Y S5360-as készüléket használ, ami állandóan frissíteni szeretné magát. Szeretné újrahúzni a telefont és kikapcsolni a frissítéseket, ezt hogyan lehetne megoldani?
Köszi előre is a válaszokat!
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeRenton #39371 üzenetére
Ha csak rootolod, akkor nem kell másik ROM és igen, megy az Xposed.
-
MikeRenton
tag
Nem vagyok otthon android téren, de ha rootolom a Galaxy Note 10.1 2014 tabletet akkor nem kötelező másik ROM igaz? Konkrétan az érdekelne, hogy ilyen xposed témák, mint ez, telepíthetők-e anélkül, hogy új ROM kerüljön a gépre. Olyan megoldást keresek ahol változatlanok maradnak az s-pen dolgok, de a noti panel számomra undorító színe is megváltoztatható legyen.
Előre is köszönöm a választ! -
válasz
bolondember #39367 üzenetére
A Greenify is jobban megy roottal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bolondember #39367 üzenetére
Egyébként van egy tippem, hogy a media scanner szívja az akksit. Van benne memóriakártya?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #39362 üzenetére
Greenify-t feltettem, de a WL Detector root jogot kér - mivel nem az enyém a készülék, inkább nem szórakoznék vele..
de köszi!
-
pHantom x
tag
válasz
Viktor0610 #39364 üzenetére
jó igen az betört, de a képernyővel nem lehet semmit se kezdeni...nem tudom irányítani stb...semmit
-
-
pHantom x
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonomnak elfolyt a képernyője (touchscreen defekt) akkor a Saturn visszacseréli vagy ingyen megjavítják? (ott vettem)
előre is köszönöm
-
válasz
bolondember #39361 üzenetére
WakeLock Detector és Greenify javasolt.
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
Családba került egy Mi 4i; két kártyával (voda+telenor; net vodáról) használják, de a készenlét borzalmas. Első 1-2 napban ok volt, azóta piszkálás nélkül sem bír ki egy munkanapot (egy N5 többet bír Pebble-lel, több nyúzással, pedig az akksija sokkal ergyább).
Ami fura (nekem), hogy az Android rendszer 40-50+%-ot fogyaszt (próbálkoztunk már azzal is, hogy az adatforgalmat kikapcsoltuk, se wifi, se semmi - és csak szívja az akksit valami)
Android: 5.0.2 LRX22G
MIUI: 6.6.3.0(LXICNCF) Stable (telefon szerint nincsen frissebb)Valakinek valami ötlete (következő lépés a rendszer visszaállítás lesz valószínűleg, hátha)
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
50.000-ig tudnátok okostelefont ajánlani? Elsődleges szempont a jó kamera lenne, lehetőleg jó stabilizátorral, autofókusz-szal. Az üzemidő is lehetne minél hosszabb, de ez másodlagos. A képernyőfelbontás annyira nem téma.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Az egyik fórumon árulnak egy független Samsung mobilt, az illető svájcból vette és megvan róla a számla és azt mondja van rá másfél év gari.Szerintetek érdemes megvenni, tehát ha bármi bajom lenne vele, a magyarországi márkaszervizbe megjavítanák?! Szerintetek érdemes megvenni vagy inkább magyarországon forgalmazot telefont érdemes csak venni(pl. edigital, mm) -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne, hogy egy regi nokia telefonbol szeretnek atvinni nevjegyeket egy sgs s6-os keszulekbe.
A nokia nekem pim-be exportalja, viszont az s6-ra vcard, vagy csv-be kellene ravarazsolni..
Esetleg tudnatok valamit ajanlani, amivel at lehetne konvertalni, vagy valami?
Koszonom!
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm kapott tesójától egy beázott Lumia 532-t.
A teló érintője nem érzékel semmit, egyáltalán nem működik.
Szétszedtem, pár napot száradt nem javult meg.
Szerintetek elég lenne digitizert cserélni vagy az alaplapon is elszállhatott valami?
Köszi! -
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Dedikált exponáló gombos mobilt keresek.Tudnátok nekem írni párat?Esetleg ajánlani közülük. -
Bozek
nagyúr
válasz
Doky586 #39352 üzenetére
Miért? Azt írja, hogy "k*rva jó, használd", miközben valójában egy "kamu sz*r"? Az meg szép dolog, hogy segíteni akarsz, de ha valaki mondjuk könyvolvasó programot keres, akkor ajánlasz neki zenelejátszót? Mert annak a kettőnek se sok köze van egymáshoz, akárcsak az FLV lejátszónak és a Flash játékoknak.
-
Doky586
félisten
válasz
quailstorm #39351 üzenetére
Én is figyellek téged már egy ideje...
és nem vagyok elragadtatva az állandó kötözködésedtől... inkább segítenél a kérdezőknek és nem a "kamu szar" lenne a legfőbb mondanivalód... kedves megmondóember.
-
quailstorm
félisten
válasz
Doky586 #39350 üzenetére
Szokásos kamu szar az app. WP-re ilyeneket nem tudsz fejleszteni. Van a gyári videolejátszó meg rá a skin. Oszt annyi.
Most hogy SD-re esetleg le lehet kínlódni videót az nagy cucc.
YT downloader az eddig is volt.Egyébként sincs semmi köze a streamelt videolejátszásnak a Flash alapú gaminghez.
(#39349) Bozek : nyugi, csak szimplán ilyen a gyerek. Csak kötekedni jár ide, mást ne is várj tőle, értelmes szöveget vagy segítsége végképp ne. Figyelem már egy ideje.
-
Doky586
félisten
válasz
quailstorm #39346 üzenetére
Rosszul olvastad. Ezt írtam: "van Flash Movie Player" ha nem hiszed nézz utána..
-
Doky586
félisten
válasz
quailstorm #39343 üzenetére
akkor legyen CoD4 nekem 8. Eggyiket se ismerem.
WP storeon viszont van Flash Movie Player és hasonló soft, persze nem tudom ez kell e. -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #39343 üzenetére
De MW3 van, abban is ott a 3-as.
-
Doky586
félisten
válasz
quailstorm #39340 üzenetére
Csak ki kell várni mikor jelenik meg WP-ra PC emulátor soft, és azon futtathatja majd a BF4-et vagy a Call of Duty3-at..
-
quailstorm
félisten
válasz
verycool #39339 üzenetére
Jobban utána kellett volna nézni előtte
Flash nem mobilra való, még a 11.1-nek volt értelme, de egy Flash 17 alatt lehet összeszarná magát az S5 is.Meg alapból egy haldokló platform. Maximum Windows 8.1-es tablet jöhet be a képbe.
Volt egy-két Windowsos telefon is, Symbian vagy WinMO és PC hardver asztali Win váltással. De baromi drágák és már elavultak. XPphone például. -
verycool
tag
válasz
quailstorm #39338 üzenetére
Szia. Koszi a valaszt, hat igen akko tenyleg nem sokra megyek egyik verzióval se, a gaz az hogy direkt emiatt vettem wint nagy képernyővel, de nincs irt olcso megoldas semmire. Jol kitalaltak vegyél telefont meg notebookot ha jatszani akarsz. Akkor marad az a verzió hogy gagyi teloba kartya arrol megy net notira.
-
quailstorm
félisten
-
verycool
tag
Sziasztok. Ms lumia 640xl 8.1 windowson játszanék a szokasos jatekommal. Flash -t ker telepíteni, amire a válasza, hog az op rendszer vagy a böngésző nem alkalmas. Létezik hogy Windows mobil eszközön sem működik a flash. Eleg szomoru lennek vehetek notebookot is melle
-
HPAA
őstag
üdv
vázolnám nagyjából mi lenne a gondom:
eddig lefedettség és térerő tekintetében jó helyen tengődtem , most viszont esélyes egy isten háta mögötti /viszont nyugalmas / kuckó ahova költözhetünk
mobil térerő telefonnal 0,-néha néha bevillan egy csík , házon belül viszont konstans semmi
létezik eszköz/antenna/kütyü emberi áron ami megoldaná a gondom , vagy kezdjek privát átjátszótoronyra gyűjteni?
semmi net meg ilyesmi nem kellene , csak a telefonra használt részt/hálózatot szeretném elérni majdan
megoldható ?
köszönöm addig is -
vbbb
őstag
Üdv!
Kellene nekem egy gyors segítség. Adott három új függetlenített, magyar menüs telefon 11-16ezer forintos áron, dobozába garancia nélkül. Melyiket érdemes megvenni ezek közül hétköznapi használatra? Főleg telefonálás, sms-s, kicsi böngészgetés esetleg fotózgatás?
-
kenyocsaba23
tag
Üdvözletem! Ismer valaki szakembert aki direktben replika vagy kínai MTk chipes telefonok Jtag-elésével foglalkozik? egy ismerősöm elhozott hozzám egy S4 klónt (se kép se hang) némi kérdezgetés után kiderült hogy romot akart rajta cserélni de rátöltötte a preloadert is.
A teló egyébként mt6572 alapon pörgött mt6589nek álcázva ebből jött a gebasz.
ha valaki ismerne olyan úriembert aki ezzel foglalkozik azt nagyon megköszönném. -
South Velen
addikt
válasz
South Velen #39265 üzenetére
up
-
BLeP_i
tag
Van olyan, hogy egy telefon áramfelvétele leromlik? /hiába veszek új akksikat, már nem produkálja azokat a jó hosszú üzemidőket, mint új korában/
Korábban órásnál dolgoztam, ott a mechanikus órákat átmozgattuk egy mágneses alagúton és helyreállt az áramfelvétele az eredeti értékre.
Mobiloknál nyilván ilyen nincs, mert az nem mechanikus. De valami másról tudtok? -
meroly
veterán
válasz
koma106 #39317 üzenetére
Mi F3 után Primo by Doro-ra váltottunk, azóta vannak újabbak. Érdemes körülnézni ebben a kategóriában.
-
gyomorHD
tag
válasz
quailstorm #39315 üzenetére
EZ ugyan az igaz? Mer itt kicsit gyorsabban tudna jönni szerintem. Kínából 30 nap sokallom
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Apósomnak behalt a Motorola F3 telefonja. Hasonló telefont keresek, újat, olcsón. Van valakinek ötlete?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van egy leharcolt Nokia E52-m a privát számom miatt. Miként lehet az, hogy semmilyen 230V-USB adapterrel nem hajlandó tölteni magát, csak számítógép USB portján keresztül?
-
gyomorHD
tag
válasz
quailstorm #39313 üzenetére
Szervízbe ilyen alaktészek vannak? mer akkor odamegyek egybőls és gyors beis teszi, most az a 2 ezer forint inkább mint 4 hét várakozás...
-
quailstorm
félisten
válasz
gyomorHD #39312 üzenetére
Valószínűleg eltört a gomb. Szerencséd, hogy nem az alaplapon van. Így nem drága.
ilyen kell
ha van garancia, mindenképp meg kell próbálnod, de ugye ez egyértelmű sérüés -
gyomorHD
tag
Hali!
SOny Xperia SP leesett, de egy karc sincs rajta, viszont valszeg pont ugy esett, hogy a nyomógomb bennragadt (benntört?) és folyton ki-be kapcsol. Lehet venni hozzá újat? Vagy komplett előlap kell? Meg menyibe fájna ez? Vigyem el Telenorhoz (van még garancia) vagy szervízbe? Pannonál gondolom kéne várni rá heteket... -
Ice&Lime
veterán
Van arra egyáltalán lehetőség, hogy a telefon bekapcsolás utáni gyári logójával megjelenő gyári dallamot törölni? Jó volna, ha csendben kapcsolódna be. Nem lehet belenyúlni valahogyan?
-
Doky586
félisten
válasz
bluobluo75 #39308 üzenetére
Az üzenetek tárolási helye a SIM kártyára van állítva, az meg könnyen betelik...
-
válasz
bluobluo75 #39308 üzenetére
A galériában nézz körbe, szerintem ott van valami nagyobb méretű, ami "elveszi" az SMS-ek elől a memóriát.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Még mindig érdekellne ez:
Van 1 Nokia c2 01 telefonom, és nem fogad üzenetet és azt írja, hogy megtelt a memóriája, holott nem, nem tud üzenetet fogadni, mi erre a problémára a megoldás?
Köszönöm előre is!
Ha nem jó helyre írtam volna, légyszi jelezzétek, és felteszem máshol a kérdésemet, köszönöm! -
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75 #39298 üzenetére
erre valaki?
-
sajog159
aktív tag
Talán sokaknak ez egy ismert dolog, de nekem nem triviális a megoldás.
Egy ismerősöm vett Samsung telot és eddig Nokia volt. Kontaktokát sikerült átmásolni SIM kártyán keresztül, de mi a helyzet a képekkel, videókkal és zenével? Ezek másolására lenne nem túl bonyolult megoldás?
Kösz a segítséget,
Üdv, -
-
.Szaki.
addikt
válasz
Viktor0610 #39300 üzenetére
Köszi!
Mondjuk ezt úgy zárójelben megjegyzem, hogy elég mocsokság, hogy megveszek valamit és akkor ennyi erővel ha nem lesz legközelebb androidos eszközöm, akkor bukom a megvásárolt dolgokat is. Azért ezen csodálkoznék ha így működne az áruháza a Google-nek és nem szólalt volna fel ellene senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest