Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
-
eziskamu
addikt
válasz
meroly #13496 üzenetére
Ember! Olvasd már el rendesen! T-mobilos GSM modult elvinnék máshova ahol szintén a T-mobilt használnám, csak NINCS HOZZÁ MOBIL ANTENNÁM, csak egy 450 MHZ-ra méretezett. Azt meg értem én hogy nekünk folyamatos, de a Végfoknakl ez mit fog jelenteni? Lényegében a GSM900-as antenna kiváltható-e egy 450-es gumirudival, ha ezt nem tudod megérteni, menjél bölcsészmérnöknek
[link]
-
meroly
veterán
válasz
eziskamu #13495 üzenetére
Kis csomagokban adnak, de microsecundum különbséggel, úgyhogy nekünk (embereknek) az szinte folyamatos adás/vételt jelent.
És milyen hálózatot céloznál be, 450 MHz-en már csak az EDR (mentők, tűzoltók, kormány, titkosszolgálat, stb, stb adásai mennek, az már az ő távközlési hálózatuk)? -
eziskamu
addikt
válasz
meroly #13493 üzenetére
Van egy GSM modul amivel rendesen a GSM hálóra csatlakoznék, de egy 450-es kézirádió ANTENNÁJÁVAL! (csak az antenna, a kézi adó-vevőnek nincs is több szerepe). Nem akarnék azért most új antennát venni, hogy fél órára elvigyem a GSM modult. Adás közben (tudom/gondolom ezek nem folyamatosan adnak hanem kis csomagokban küldik az adatokat ) nem fog "leégni" a kütyü emiatt? Vagy ez összetettebb kérdés, és mérés nélkül nincs biztos válasz? Az adótorony itt van egy köpésre, úgyhogy a adás/vétel minőség miatt nem aggódom, inkább csak a GSM eszköz adó végfokja miatt.
-
Lasy
veterán
válasz
littlelion21 #13491 üzenetére
littlelion21
igen azon csúsztál át, hogy még nem volt telepitve a SMCdriver. ha a jobb alsó sarokban kiirta hogy a driver telepitve, akkor csináld meg megint, és menni fog. -
meroly
veterán
válasz
eziskamu #13492 üzenetére
Húha, ez nagyon szakmai kérdés, villanyosmérnyöknek tanulnok de még magam se értem teljesen mit is akarsz.
Adott egy GSM vevő, aminek az antennája ki van vezetve a tetőre. Magát a készüléket el akarod vinni valahova és egy 900MHz-es antennát akarsz rákötni? Ha a készülék 450MHz-es vevő, akkor tök mindegy mekkora az antenna, annak a jelét úgyse tudja venni, nem?
Vagy nem értem -
eziskamu
addikt
Üdv!, adott egy GSM vevő, modul vagy minek hívják.
Lényegében egy adapter amivel a gsm hálózatra köthető analóg telefon vagy központ. Namost van ehez egy tetőantenna amit nem kellene megbolygatni.
El kellene vinni kis időre ezt az egységet máshová, de nincs antenna. Vajon egy 450 MHz-re tervezett antenna, ami lényegében egy méretre vágott kábeldarab (16,akárhány centi) gumiburkolatban, tönkrevágná ezt a modult 900 MHz-n, vagy mivel pont fele a hullámhossz, még akár működne is a dolog ?
Nincs a közelemben SWR mérő -
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Nos, a helyzet a következő....gondoltam egy nagyot, azt hiszem (hittem...) több mint 1év után itt az ideje ráereszteni a SEUS-t hőn szeretett k660i-mre.
Szinkronizálás, bizt.mentés sikerrel lezajlott, de a SEUS a kezdeti lépéseken túl nem akar működni.
Tehát kikapcs, akksi ki-, majd visszatesz, 'c' gomb nyomása közben usb visszadug és nyomva tart. Feldob még egy ablakot, h új hardver "SEMC Flash Device", valamint egy rezgés kíséretében adattároló üzemmódba kapcsol. És ennyi. Néhány perc után olyan keményre fagy a rendszer hogy az nem igaz. Csak a restart segít.SIM-et és a memóriakártyát term. kivettem.
Van valami triviális lépés, ami felett ezirányú tapasztalat hiányában elsikkadt a figyelmem, vagy mi más lehet a probléma?
-
rep3at
őstag
válasz
westcoastog #13485 üzenetére
Egy szoftverezést megpróbálnék.
zolkov: Google a barátod..
-
zolkov
csendes tag
mini KA08 -hoz tud valaki valamilyen leírás címet adni?
(a gugliban én személyszerint nem találtam)esetleg valamilyen szervízkódot?
-
westcoastog
veterán
Olyan problémám volna nékema se w300i-mmel, hogy ma a elkezdett meghülyülni mind2 kijelzője, ugye a takarék módú óra be van kapcsolva a külső kijelzőn, és ha megnyomom a média lejátszó vezérlést hogy a kijelzőn megjelenjen az óra meg minden, akkor összevissza, írkál plusz szét van esve, kb úgy hogy a térerő vagy a töltöttség jelző ikon ketté van vágva és el van két darabba csúszva, ugyanez a szövegnél is, a másik esete, megnyomom a vezérlő gombot, de a külső kijelző csak narancs sárgán világít, majd később elsötétül, de már a takarék módú óra sem látszik, csak ha kinyitom és becsukom a telót, meg volt hogy kinyitás után a nagy képernyő megfakult meg csíkozódott,aztán becsukás után jóvolt
mi lehet a gond
-
szkury
aktív tag
Olyan iránt érdeklődöm, hogy vettem itt egy telót ami garanciás a t-nél, de a telóban az akksi alatt nincs matrica, mert a tés helyi "szervízes" is megnézte. Ő mondta, hogy ki van adva utasításba, csak matricás készüléket javíttathat gariba, felesleges így elküldeni, mert kifizettetik.
Érvényes garinál lehetséges ez? -
karell24
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni abban, hogy telon keresztül netezek és win7-hez nem találok sehol drivert, SE K550i-hez. Hiába teszem fel az op. rendszert ha utána nem tudok netezni. Kerestem már google-ben, gyártó honlapján de semmi.
Volt akinek van vagy volt ilyen gondja?
Előre is köszi! -
INMOTEP
őstag
Segítségek kérnék tőletek , Keresem gif ben 240x320 as felbontáson a Nokia kézfogást , ha lehet az eredeti kellene nem valami gyártott valaki tud segíteni ?
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Keresem azt a szolgáltatót, amelyik a legjobb minőségű szélessávú mobil internetet nyújtja.
A vodafone egyelőre gyengén szerepel, mert van egy nokia 6120-am (ami elméletileg 3,6Mbps-re képes - HSDPA technológiával) és Budapesten átlagosan 0,5-0,7-tel megy a net (download irányba), vidéken még nem próbáltam.
Melyik szolgáltató a legjobb?
(Úgy is jó, ha van olyan, amelyik Bp-en jó, valamelyik meg vidéken.)
Kösz:piadex2
-
rep3at
őstag
válasz
szakalistvan #13472 üzenetére
Igen, fel fogja ismerni szerintem.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Ma vettem egy Vodafone 736 (tudom,nem kell leszólni jó kis teló) ,van vele egy problémám,az XP cd-romként ismeri fel.Van 18MB belső memóriája,ha lesz benne egy 1Gb-os micro sd azt felismeri háttértárként vajon?
-
JetiRulez
őstag
válasz
meroly #13466 üzenetére
Most, hogy mondod, lehet, hogy megtelt. 2008. augusztusig visszamenőleg megvan az összes SMS-em.
Amúgy meg az akku egész jó, ahhoz képest, hogy évekig volt a fiókban. Tegnap délben szedtem le a töltőről és még van benne 4-ből 3 egység.
Persze faternak lehet, hogy veszek egy akkut karácsonyra, mert az övé már csak 12 órát bír ki. -
Lasy
veterán
válasz
petrelli86 #13462 üzenetére
a szalagkábelt kell cserélni benne.
olyan 1500.- pénz
pontosan, csak érkezne üzeneted, de a sim tárolja az SMseket, és max 10et tud, tehát törölnöd kell az üzikből valamit, és megjelenik az újjabb.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #13448 üzenetére
Sikeresen be is üzemeltem a 3410-est, de valamit nem értek. Valamiért folyamatosan villog a képernyő sarkában egy boríték. Többször is ellenőriztem az üzeneteimet, de nincs olvasatlan köztük. Kézikönyve már nincs meg, szóval ott sem tudom megnézni.
szerk.: Az online kézikönyv szerint is érkezett valami. De nem!
-
borkaborka
csendes tag
Hellllooooooo!
Sikerült megtalálnom a programot, amivel elvileg tudok telepíteni témákat a MOTOROLA RAZR2 V9-re, de a telefont nem érzékeli a program, így nem tudok semmit sem csinálni.
Valaki tudna segíteni?
Szép napot! -
meroly
veterán
válasz
petrelli86 #13462 üzenetére
Nem mai darab, előfordul....
-
petrelli86
aktív tag
skacok az szalagkábel hiba, ha az samsung e900-asom csak fehérséget mutat?
-
GabN73
addikt
Hali,N73-at hogy tudom szétkapni? Előre is köszi
-
JetiRulez
őstag
Egyébként gondolkodtam rajta, hogy muter MG1-esét fogom használni, de nincs fölöslegbe 4 db elemem.
-
meroly
veterán
válasz
JetiRulez #13453 üzenetére
Jó lesz az. Nekem is van a gyűjteményemben 2 darab is, jó pár hónapja nem nyúltam hozzá és most megnéztem, töltődnek és töltőn be is kapcsolnak. Ha sokat állt, akkor érdemes azért egy akkura beruházni. Ára sem vészes.
-
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Van egy Nokia 3410-esem, be akartam ma üzemelni de nem kapcsol be. Gondoltam, hátha le van merülve az akku, hát bedugtam a töltőbe, de töltés közben se mutatott életjelet. Lehet, hogy a készülék ment tönkre?
Ha jól tudom, töltés közben, akármilyen szemétre való akksival be kéne kapcsolnia. -
ko9
addikt
Sziasztok!
Hozzájutok a napokban egy SciPhone i68as készülékhez... Kérdem én, hogy lehetséges-é a magyarítása, vagy még mindig a telefon értékének 3szorosát kell fizetni érte?
Valakinek valami tapasztalat?
Köszi a segítséget!
Üdv: Ex -
legiaap
félisten
Valaki nem tudja véletlen, hogy a régi Alcateleknél (pl. 715) hogy tudom megnézni az akkutöltöttséget? Nekem valami sok nulla jut eszembe, amit alaphelyzetben kell beirni.
-
kovi1919
csendes tag
Akkor hol próbálkozzak? nagyon sürgős lenne. köszi
-
kovi1919
csendes tag
Sziasztok segítség kellene:
Eladtam az iphonomat most egy gatya nokia 1650 es van nálam de föggetleníteni kéne tudna valaki segíteni? köszönöm -
ferrari1
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Beszélgetés közben ( adott helyen elég sűrűn ) elkezd a hang szakadozni, néha megszakad de a kapcsolat nem bomlik szét. Máskor meg kiírja, hogy " csak vészhívás " lehetséges. Az is előfordult, hogy beszélgetés közben szakadozás után néma csend és pár másodperc után bont a vonal. Térerő nincs, majd kis idő múlva visszaáll... és kezdődik minden előről.
Telefonhiba vagy kártyahiba ez a jelenség?
A telefon SE W705Köszönöm válaszaitokat!
-
Lasy
veterán
válasz
arpadmagic #13422 üzenetére
nézz kürül a mobile-mania.hu oldalon. itt láttam olyat, hogy kinai telefonok, és abban volt scriphone is. hátha tudnak segiteni.
-
válasz
meroly #13432 üzenetére
Bár a SIM-re másolás a legegyszerűbb és legpraktikusabb módszer, azért nem írnám le ennyivel azt a kábelt. Mondjuk konkrétan 3510-es tapasztalatom nincs, de a DCT-3-as telefonok (3410-ig bezárólag, a 3510 DCT-4) egy MBUS kábellel is kiadják a személyes adatokat (sok más funkció mellett).
Ettől függetlenül szerintem a mai világban szoftvert találni hozzá nagyobb kihívás.
-
meroly
veterán
Ha megvetted teljes áron, akkor nincs gond. Ilyen probléma akkor szokott lenni mikor magát a készüléket is részletre veszik, de onnantól hogy kifizetted érte az - akár csökkentett - árat is, már a tied, azt kezdessz vele amit akarsz és az új tulaj is. A garancia nincs összefüggésbe a hűségidővel.
-
rep3at
őstag
válasz
borkaborka #13429 üzenetére
modmymoto.com - itt mindent megtalálsz. Egy tématelepítő program kell és témák, ez még P2K rendszerű ezért sokkal egyszerűbb rá témát rakni mint az új Linux rendszerű Motorolákra.
-
borkaborka
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig ahhoz, hogy hogyan kell témát telepíteni a MOTOROLA RAZR2 V9-re? Több angol fórumon is elolvastam a telepítés menetét, de csak nem akart sikerülni... :/
Nagyon boldog lennék, ha valaki tudna nekem segíteni!
Előre is köszönöm!
További szép estét mindenkinek! -
harry
veterán
Köszönöm a segítséget
Ez amúgy egy számhordozott, Vodafone előfizu.Tehát nekem nem lehet gondom, a számlát biztos fizetem, legfeljebb le kell tiltatnom a telefont (bár gondolom ezt sem muszáj, hisz az új tulaj a SIM-jét fogja tiltani, a telefon tiltás legfeljebb arra jó, hogy utána eladhatatlan legyen, ha jól gondolom
).
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Van egy 3510i telefonom, amiről leszeretném menteni a telefonszámokat, és áttölteni egy nokia 2700 telefonra. Nem tudom, hogy a 3510i-ről a telefonszámokat letudnám-e tölteni otthon egy kommunikációs adatkábelel , és egy erre megfelelő programmal?
-
"Ha eladom a telefon, utólag érhet-e engem vagy az új tulajt bármiféle kár ebből?"
Nem, amíg betartod a játékszabályokat.
"Tehát, nem is tudom, letiltanák valamiért a telefont (?), vagy a simet? Vagy ha pl. a telefont feltörik (függetlenítik) vagy turbo simmel használják, az engem, mint SIM tulajdonost, milyen formában érinthet?"
Akkor fogják letiltani a telefont, ha nem fizeted az előfizetést. Illetve, ha ellopják, az új tulaj szól Neked, Te meg letiltatod - nem tudom hogy működik ez az igazat megvallva, szerencsére még nem kellett sose. A lényeg, hogy amíg a T megkapja a pénzét, nem lesz gond.
"A jótállási jegyen nem láttam, de ha 2 éves hűség van, akkor ugye a telefonra is két év garancia van?"
Jobb, ha megnézed. Nincs összefüggés a kettő között sajnos
Az iPhone-okra például csak 1 év garanciát vállal a T.
-
rep3at
őstag
válasz
arpadmagic #13422 üzenetére
Google?
-
arpadmagic
csendes tag
Sziasztok!
2009-es kiadású sciphone I68-ba ki tudna nekem magyar nyelvet tenni. Kit kell keressek?
Köszönöm
-
harry
veterán
Sziasztok,
Kötöttem egy 2 éves hűségnyilatkozatot, és kaptam hozzá egy készüléket, melyre nincs szükségem, így eladnám. Korábban kérdeztem is, úgy tudom, ezzel alapvetően semmi gond nincs, lévén a SIMre és a havidíj fizetésre vonatkozik a szerződésem.
Ha eladom a telefon, utólag érhet-e engem vagy az új tulajt bármiféle kár ebből? Tehát, nem is tudom, letiltanák valamiért a telefont (?), vagy a simet? Vagy ha pl. a telefont feltörik (függetlenítik) vagy turbo simmel használják, az engem, mint SIM tulajdonost, milyen formában érinthet?
A jótállási jegyen nem láttam, de ha 2 éves hűség van, akkor ugye a telefonra is két év garancia van? -
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Lenne egy LG KS20-as ketyere, windows mobile 6 szoftverrel. Az lenne a gond,hogy hiába van minden beállítva, nem lehet vele egyszerűen sms-t küldeni. A szolgáltató meg minden be van állítva és nem. Fogadni fogad, küldeni nem küld.
Valami ötlet?
-
Algieba
őstag
Van nálam egy Nokia N93. A hugi a gyári Real Player programmal, elfordított kijelzővel (fektetett kép miatt) megnézett egy kisfilmet. Most meg nem áll vissza a kijelző képe fekvőről állóra. Már újraindítottam a telefont 7370-nel, ki-be kapcsoltam, leformáztam a memóriakártyát is, és mindig fekvő a kép!
Mit tehetnék még? Hogy is van az a durva hard reset?
-
Triumph
tag
Sziasztok!
Hogy tudok vodás nokiáról panás samsungra telefonszámokat másolni?
Előre is köszönöm
-
rep3at
őstag
Más: Szükségem lenne pár Windows Mobile-os programra, és már eléggé elfelejtettem hogy honnan tudnmék ilyeneket leszedni, megköszönném a segítséget. Legfőképp médialejátszó, játék és böngészőprogramra lenne szükségem. A dolgot megnehezíti hogy a leendő készülékem Smartphone 5 (remélem nemsokára már 6) rendszerű és ráadásul fekvő tájolású kijelzője van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #13403 üzenetére
Nem volt semmi sem. Csak mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre, hogy kaptam fájlokat.
-
Lasy
veterán
ez természetes, bármit lehet küldeni ha már be van kapcsolva a BT.
csaj egy java progi kell a küldönek.
BT Explorer ha kell tudok linket is.
vagy megkeresheted az elemes egér oldalról. egy reg után.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest