Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
[link]
Helpppp.... -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a gépemen a következőképpen van a hálózat:
lan1: netbeállítások, disabled
lan2: router oszt IP-t, enablad
ha mind a kettő be van kapcsolva akkor összeakad, mert a ''lan1-netbeállítások'' IP-je ugyanaz mint a router-é, ugye ez szimulálja a hálókarit (amiatt, hogy lehessen osztani a netet, nálam IP-alapján megy a szolg. hálójára)
Eddig minden ok is volt, lan1 mindig disabledezve,és ment a net. (arra kell, hogy routerproblem esetén is tudjak netezni --- pl most)
Most raktam fel 64bites wint másik partícióra, és azóta, ha elindítom a 32bitest, ahol minden maradt a régiben, akkor egy fél perc után timeoutos lesz a router, disable/enable a lan2-n, és megjavul egy időre. Aztán kezdi elölről. Ismétlem: mikor bejön a win megy a net, egy kb fél perc után szakad meg! Lehet az, hogy dhcp beállításoknál ugyanazt a mac adresst érzékelte a 64bites win alatt( más gépnév) és 32 bit alatt is és belehülyült? Nem értem mi lehet, eddig normálisan ment. Mindenesetre szükség van a routerre, szal az nem megoldás, hogy vegyem ki a körből. Van egy harmadik hálókari is, talán tegyem meg azt a 64bit alatt router álltal osztott IPs- karinak? (én feleslegesnek érzem) Szóval, lehet az a gond, hogy mac adress ugyanaz, gépnév más, és összeakad? (próbáltam úgy is, hogy gépnév ua. és kiakadt akkor is.) Biztos, hogy a másik rendszer kevert be valamit, mert ma de.-ig minden jó volt már több hónapja, és a gépek egyike folyton fenn lóg a routeren/neten. Csak azt nem értem, hogy mit, mert elméletileg teljesen különálló a két rendszer, ebbe a 32bitesbe nem nyúlhatott bele. Annyi történt, hogy a router a 64bitesnek is osztott IP-t ugyararra a mac adressre, és megnéztem, hogy megy a net, aztán ki is kapcsoltam, visszajöttem ide 32 bit alá.
Pls help!!
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy olyan programot keresek, ami monitorozza a netem sebességét és rendelkezésreállását, és ezt el is menti, azaz nem csak a pillanatnyi állapotot látom, hanem ha hazamegyek, akkor látom, h na, 3 órája nem ment full sávszélen amire előfizetek, csak a felével, vagy hopp, megszakadt egy órára ... (van ilyen sajna szinte heti 4x 5x) A szolgáltató ezt tudja monitorozni azt láttam, valami drwatsonos webes felületű témával, ami havi bontásban mutatja grafikonon, de ehhez ugye nem férek hozzá..
A dumetert próbáltam, de az semmire nem jó, van egy grafikon és ennyi...
WillChi: sry, másikat nem találtam. -
-conrad-
addikt
Volt egy topic, amiben a srác arról írt, hogy elkapták mert fizetős ftpre saját szla-ról utalt, nem emléxik valaki a címére? Nem találom...
-
-conrad-
addikt
Gyors kérdés: Megy nektek az msn? Nekem nem akar elindulni, de a mailszogáltatóm is megy, meg netem is ugye, szal mi a fene van?
-
-conrad-
addikt
Persze persze csak jobb lenne ha nem kellene mindig ezzel szerencsétlenkedni, mert pl aki küldta nála nem csinálta, ugyanúgy sp2 stb... ő is úgy kapta
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
az a gondom, hoyg ha msn-en kapok valami exe vagy mp3 filét, akkor a winblokkolja mert nem bisztonságos, blabla. Ezt hol lehet kikapcsolni, mert az egy dolog, h blokkolja, de nem is tudom unblokkolni, mert nincs meg.
Pls help! -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy nagy problémám van...
Van egy wireless routerem aminek csak a kábeles felét használom, wireless-t nem, ez osztja meg a netet két gép között. Minden jó is, csak az a baj, hogy a két gép közötti kapcsolat lassú, max 1megával enged másolni, ami azért gáz mert 5-6 gigákat kell mozgatnom, és ez több, mint egy órába kerül.
Valaki segítene? Esetleg msn-en is jó lenne... -
-conrad-
addikt
Sziasztok, van egy kérdésem:
NOD32+spysweeper2.61 kombót használok, viszont hozzájutottam most a panda2006-hoz. Szerintetek érdemes váltani? Thx. -
-conrad-
addikt
Valaki tud segíteni?
[link] -
-conrad-
addikt
Sziasztok!
Van egy kis problémám...
Vettem annno egy fujitsu-siemens tft-t, akkor átnéztem és nem volt rajta pixelhiba. Tegnap volt egy lanparty ahová elvittem, mire hazahoztam volt egy elég feltűnő pixelhiba a közepén. Megdörzsöltem és eltűnt, majd miután egy másik részen megtörölgettem a moncsit megint előjött. A felület újbóli ''megnyomkodása'' után megint eltűnt... Mi ez szerintetek? -
-conrad-
addikt
Bocsi így késő este, de sos lenne: van olyan oldal, ami olyan mint a kepfeltoltes.hu csak file-vel? Nagyon kellene...
-
-conrad-
addikt
válasz
Winner_hun #453 üzenetére
paint.
-
-conrad-
addikt
válasz
madgagabor #420 üzenetére
nem támogatja a betűtípust? ... másikkal próbáltad?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, outlook 2003 alatt van a kedvenc mappáknál nekem elküldött és beérkezett, de kellene a nem olvasott is. Hogyan lehet oda beszúrni? Thx.
-
-conrad-
addikt
válasz
Winner_hun #308 üzenetére
ok, megoldódott, elindul csak várni kell..
amúgy 266Mhz-es csak elírtam. Azért tudom hoyg indul mert 1.visszadugom a monitort 2 másik gépről vezérlem.
Ennyi. Azért thx, csak megzavart a bios visítása, nem vártam vele, hogy indul-e. -
-conrad-
addikt
Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy van egy p2/2666Mhz-es slot1es procis gépem egy intel se440bx-2-es lapban, ami tökéletesen üzemel, egészen addig amíg nem bill+egér+monitor nélkül akarom elindítani, mert akkor nem megy... van valami ötletetek mit lehetne tenni? A biosban nem találtam semmit, de még halt on... opciót sem.
Köszi
Conrad -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Nekem már megy.
Dameware nagyon jó, cégnél is az van...
A látogatni kívánt gépen jobbklikk a sajátgépen, ott remote/allow remote users
add user, --- ide egy usert kell berakni aki admin és password protected, aztán másik gépen remote desktoppal ip alapján connect. ennyi.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
az lenne a gondom, hogy van két gépem, az egyik amin írok, a másikat itt mellettem pedig erről akarom vezérelni, no monitor, ho egér, no keyboard stb. A win remote desktop connectionjával nem megy, mert nem talál terminal servert. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehetne megoldnai azt, hogy tudjam vezérelni a gépet? Esetleg másik progi, pcanywhere vagy valami?
Köszi
Conrad
Aktív témák
Hirdetés
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar