Aktív témák
-
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
Nos az az igazság, hogy mostanában nagyon nyomulnak a 2.1-es és 5.1-es hangfalcsodák. Én 2.0 inkább a noname, gyenge minőségűekből láttam, amik általában 1-5 ezres árcédulával és feledhető hangminőséggel rendelkeznek.
Itt a PH!-n teszteltek nemrég egy 2.0-s rendszert, ami a kívánalmaidnak megfelel (bár a színe miatt nem biztos, sőt...), de ez meg talán kicsit drága (nem nagyon találtam konkrét árat a hangfaladra, de talán olyan 8-15e között lehet). A hangfal: Klipsch ProMedia Ultra 2.0, a teszt itt található: [link]
Én személy szerint egy 2.1-es hangrendszert vennék. A hangokkal és az elektronikával lehet trükközni, de a fizikát nem lehet becsapni. Összességében minél nagyobb átmérőjű a subwoofer kónusza, annál jobban ''adja'' a mély hangokat. A te esetedben a 3'' elég soványka egy 2.1-essel összevetve. Lehet ezen javítani némi elektronikai trükközéssel, meg a kialakítással, de csodát nem tud tenni egyik sem.
A feket-ezüst kombinációt illetően az Altec Lansing 321-es, vagy a 621 ([link]) modellje jut először az eszembe (mivel nekem is ez utóbbi van ). Mindkettő 2.1-es az első kb. azonos teljesítményt tud, az utóbbi sokkal nagyobbat (összehasonlításként: a 621-esnek 6,5''-es a mélynyomója).
Amúgy pedig, a 2.1-es rendszerekbe a mélynyomót nem az asztalra, hanem az asztal alá szokás rakni, feltéve, ha nem akarsz ''rezgő módot'' az egeredhez és a billentyűzetedhez... ."We spared no expense"
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs