Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
nekem intel 520-as SSd-m van elvileg tudja a SATA 3at, de sata 2-n használom. Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem 4k írásban olvasásban hasznos az SSD. Márha oprendszert raksz rá az pedig bőven a sata2 határain belül van! Tehát én sata2-n használom! az usb3as bővítő kártyáról mást kérdezz meg, mert én nem használtam! De az biztos hogy nem ajánlott ezen alaplap sata3 ill usb3 használata csak dísznek van rajta meg reklámfogás volt annó!
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
ugyan ilyen alaplapot használok én is! Annó mikor bejött az usb3 meg sata 3 nagy átverés volt. Mivel a sata2 inteles drivert használ a sata 3 pedig marvelest. a marveles 1 fos. Emelett pedig ha sata3at használsz vagy usb3at akkor a vga kártyád felét tudja csak x16ból x8 lesz. Szóval felejtsd el az usb3at meg a sata3at azon a lapon! Vagy vegyél bele inteles chipsetű sata3as kártyát, de ettől függetlenül én nagyon jól elvagyok a sata2-vel meg az usb2vel!
Battletag: hojszi#2983
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest