Hirdetés
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Aryes #142760 üzenetére
Lehet, úgyis takarítani akartam a gépet mostanában, akkor megnézem. Biosban semmi hasonlót nem találtam, pedig végignyálaztam az összes menüt.
Win menüben sem találtam gyorsindítás lehetőséget, amit még olvastam googlin. Illetve amit nézegettem az az USB szelektív felfüggesztés, de utánaolvasva az sem erre való...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jogász topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest