Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
phaet0n
tag
válasz
pincehely #8457 üzenetére
Az eredeti kábelt már amúgy "szétbarmoltam", kivágtam egy szép kis részletet, ahol feltételeztem, hogy van a szakadás, ezután összeforrasztottam, és működik is, de még most is kontakt hibás, csak most kiderült, hogy egészen más helyen (is) - kb. majdnem ott, ahol kijön az egérből. _Azért gondolom, hogy nem a forrasztás gáz, mert ha stabilan tartom a vezetéket, és csak ott mozgatom, ahol most feltételezem a törést, akkor jön elő a hiba.._ Igazából azzal nem voltam tisztában, hogy a többi, mezei USB kábel is így működik-e.
-
phaet0n
tag
válasz
pincehely #8445 üzenetére
Ha azt mondja nekem valaki, hogy az olcsó usb-s egér kábele ugyanúgy van "lábazva" (vagy nem tudom, mit csinálva, arra gondolok, ahogy hozzá van csatlakoztatva az egér "alaplapjához"), akkor szívesen megcsinálom ezt a mókát, de ha azt is ugyanúgy vagdosni-forrasztani kell, akkor ugyanott vagyok..
-
phaet0n
tag
Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik, de jól sejtem, hogy az összes usb kábel úgy néz ki belülről, hogy: piros a VCC, fekete a GND, a zöld és a fehér az adat, plusz az OC?
(Kérdésem oka: megtört az egerem vezetéke, de mint utólag kiderült, több helyen is, és nagyon le kéne rövidíteni, hogy mindenhol jó legyen, emiatt keresnék egy teljesen új kábelt, csak nem tudom, hogy ha bemegyek egy számtech boltba, és kérek egy USB kábelt, akkor azt tudom-e majd használni ilyen célra.)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...