- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
phaet0n
tag
válasz
pincehely #8457 üzenetére
Az eredeti kábelt már amúgy "szétbarmoltam", kivágtam egy szép kis részletet, ahol feltételeztem, hogy van a szakadás, ezután összeforrasztottam, és működik is, de még most is kontakt hibás, csak most kiderült, hogy egészen más helyen (is) - kb. majdnem ott, ahol kijön az egérből. _Azért gondolom, hogy nem a forrasztás gáz, mert ha stabilan tartom a vezetéket, és csak ott mozgatom, ahol most feltételezem a törést, akkor jön elő a hiba.._ Igazából azzal nem voltam tisztában, hogy a többi, mezei USB kábel is így működik-e.
-
phaet0n
tag
válasz
pincehely #8445 üzenetére
Ha azt mondja nekem valaki, hogy az olcsó usb-s egér kábele ugyanúgy van "lábazva" (vagy nem tudom, mit csinálva, arra gondolok, ahogy hozzá van csatlakoztatva az egér "alaplapjához"), akkor szívesen megcsinálom ezt a mókát, de ha azt is ugyanúgy vagdosni-forrasztani kell, akkor ugyanott vagyok..
-
phaet0n
tag
Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik, de jól sejtem, hogy az összes usb kábel úgy néz ki belülről, hogy: piros a VCC, fekete a GND, a zöld és a fehér az adat, plusz az OC?
(Kérdésem oka: megtört az egerem vezetéke, de mint utólag kiderült, több helyen is, és nagyon le kéne rövidíteni, hogy mindenhol jó legyen, emiatt keresnék egy teljesen új kábelt, csak nem tudom, hogy ha bemegyek egy számtech boltba, és kérek egy USB kábelt, akkor azt tudom-e majd használni ilyen célra.)
Aktív témák
Hirdetés
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged