Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Irvkhf
aktív tag
Most egy pillanatra jó volt. Szerintetek is ez egyértelműen Vga probléma mert szerintem igen ?
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
ch003067 #39648 üzenetére
Igen érintkezik jól csináltam már de most még egyszer ki kapcsoltam le húztam a gépről a monitor kábelt és megint vissza raktam mozgattam is de nem jó. Minden lilás ami előtte normális volt. Elég rossz így nézni. Akkor tönkre mehetett a Vga ? De érdekes mert a feladatkezelőnél ahol mutatja hogy mennyire dolgozik a processzor ott nincs semmi.
(#39649) huntermati válasza : Be van dugva rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki mitől lilás a képernyőn az az előtti normális fehér szín ? Én a Vga a ra gondolok. Tönkre mehetett ?
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
fatal` #38375 üzenetére
Ok köszi a segítséget.
(#38373) Lenry válasza : Erre sem tudtál semmit és erre sem tudtál semmi értelmeset írni. Válaszolnál rá ?
(#37698) Irvkhf válasza Lenry (#37695) üzenetére
Meg néztem ez a baj nem kap áramot a billentyűzet meg az egér sem ha ki van kapcsolva. Mit lehet vele tenni ?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
moha21 #38364 üzenetére
Nézelődtem elég sokat de pont ezt a hirdetést nem láttam. A posta meg drágítja az a baj. Lehet veszek egy újat itt helyben és akkor a használt ára meg a posta vagy ha van utánvét is akkor az utánvét ára együtt annál már nem sokkal több egy új sem és lesz rajta vagy három év garancia. De ezt a hirdetést nem láttam. De azért köszi a segítséget.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
moha21 #38364 üzenetére
Jó igaz mondjuk én alapból a 7200 s re gondoltam. Azért köszi a segítséget ez már közelít a jó árhoz. Ez jónak látszik és nem is olyan drága csak az a baj hogy még ott van a posta ami meg drágítja eléggé. Lehet veszek egy újat inkább. Nekem is számít a márka csak ezt a gépet el akarom adni nem sokár és a winchesteremet nem akarom oda adni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
moha21 #38361 üzenetére
Azért egy videó kártyát ne hasonlíts már egy winchesterhez. Ég és föld a különbség a kettő közt. Én nem azt mondtam hogy mond egy olcsó és jó winchestert hanem azt hogy több ember többet lát és többet talál. Márka mind egy 320 as vagy 500 as minél olcsóbban mint egy új. Winchester és vgat nem lehet így össze hasonlítani ott nagy a különbség. De ezek a 320 as és 500 winchesterek közt nem nagy a különbség. Sima hagyományos winchesterre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Ok köszi a segítséget. Az a baj hogy szerintem egy két három éves garancia nélküli winchesterért sok 6 vagy 7 ezer mikor újonnan garanciával ugyan az 9 ezer körül van. Sajnos én is csak ilyeneket vagy ilyesmit találtam de régebben voltak olcsóbban is. Lehet veszek inkább egy újat azon garancia is van vagy három év és nem is kerül sokkal többe.
(#38353) moha21 válasza : Igen komoly. Az a jó ár ami a létező leg kevesebb és nem utolsó sorban jó is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Segítenétek keresni valami jó és árban is elfogadható sata 2 es legalább 320 as vagy 500 as winchestert keresni. Régebben egy csomó volt az apróhirdetések között ami jónak látszott és az ára is elfogadható volt de most nem nagyon találok olyat ami árban is normális. Többen hátha könnyebb egy ilyet találni.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Tompo92 #37726 üzenetére
Ja vicc volt jó értem. Akkor te az összerakását is arra értetted hogy most dugtad össze gondolom monitorral meg ilyenek mert én azt hittem hogy most raktad össze darabjaiból. De az is lehet hogy a tápegység sípol benne. Ha már azt meg engedték hogy a filmet le szedd nekik rá és ha olyan lassú én akkor már meg néztem volna milyen gép.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
lacika8006 #37692 üzenetére
Biztos ? Szerintem nem mert ez már régebb óta van. Mit értesz alvó mód alatt ?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Azt tudja valaki hogy kell be állítani a bios ban hogy a gép egér mozdításra vagy billentyű nyomásra induljon ki kapcsolt állapotból ?
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Воланд #36816 üzenetére
Nem próbáltam még de tudom hol kell állítani ez nem állítottam be soha nálam az Ultimate úgy van be állítva ha ne nem használom automatikusan le áll és onnan indul ahol volt és onnan megy minden ahogy volt. Xp nél se próbáltam csak a képernyő ki kapcsolását állítottam be. Akkor Home Premiumot meg az Xp t is be lehet állítani hogy egy idő után alvó állapotba lépjen ?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Synthwave #36787 üzenetére
És ha le futtat egy programot amivel meg nézi a stabilitását a rendszernek ami meg hajt mindent 100 % on vagy ki használja a gépet vagy a jövőben max ra ki lesz használva vagy meg nézi mit tud a videó kártya benchmarkal. Akkor a HD 4870 x2 350 wat plusz a processzor 125 watt a többit nem számoltuk akkor hogy elég ? Jó hogy van használtan olcsóbban. Annyiért én is nézek majd egyet. De majd meg nézem ezt egy másik topikban.
-
Irvkhf
aktív tag
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Satyricon #36735 üzenetére
A 32 bites Windows 7 nek szerintem egy 15 Gb helyet particionálj de én többet ajánlanék. Látni fogja majdnem mind a 4 Gb ram ot de ez is és a telepítendő partíció mérete is függ attól hogy melyik Windows 7 et rakod fel. De szerintem nem a leg gyengébb Windows 7 et akarod fel telepíteni a többi pedig látni fogja majdnem mind a 4 Gb ram ot ha nem olyan nagy a videó kártyád. De szerintem ha tényleg ki akarnád használni jobban járnál a 64 bit es Windows 7 el.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Realradical #35648 üzenetére
Az is jó nem semmi . De az még nehéz is egy szer vittem Wolksvagen Passat csomagtartójába egy ilyet vagy hasonlót vagy valami ilyesmit jó nehéz volt onnan tudom. Meg lepődtem hogy milyen nehéz hogy milyen súlya van .
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #35645 üzenetére
Nekem nem baj nem azért írtam én tőlem lehet hülyéskedni vicces hogy ebben a topikban ilyenről is van szó . Én is szoktam hülyéskedni viccelni csak nem itt .
-
Irvkhf
aktív tag
Köszi tényleg ott van sikerült. Még egyszer köszi nem is gondoltam volna hogy ilyen egyszerű. Köszi jó tudni hogy csak a böngésző jegyzi meg a jelszavat és a Windows nem.
(#35039) woland_y2k válasza : Ok köszi a segítséget tőled is. Jó tudni hogy csak a böngésző menti el a jelszavat és a Windows nem.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy tudnám ki szedni a Windowsból az el mentett facebook belépési jelszót. A Windows meg jegyezte azt szeretném ki szedni nem tudja valaki hol van.
-
Irvkhf
aktív tag
Tudja valaki hogy a 4 * es Pci csatlakozó mekkora sebességű adatforgalmat tud. Mekkora a különbség a sata 3 és a 4 * es Pci között.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
föccer #34826 üzenetére
Köszi a segítséget értem. Akkor nem olyan egyszerű. Lehet jobb ha az ember a boltba viszi vissza garanciába mert biztosabb. Amúgy csak azért kérdeztem mert már három dvd írom ment tönkre a 2 éves garancia idő alatt és mivel mer három szor cserélték így a 4 dik dvd írót hoztam el 1 év után a boltból és már csak egy év garancia van rá de eleinte a második harmadik dvd írómra is 2 év garanciát adtak de erre a leg utóbbi 4 dikre csak egyet mert már amióta vettem el telt 1 év és már ha megint tönkre megy vagy megint tönkre menne esetleg nincs képem vissza vinni a boltba garanciába. Pedig nem sokat használtam őket.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy ha egy termék garanciális akkor azt hogy lehet le garanciáztatni úgy hogy nem a boltba viszem vissza hanem saját magam küldöm vissza a gyártónak. Valaki tudja ezt hogy kell. Valaki csinált már ilyet.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
attiati #34264 üzenetére
Most lesz egy éve hogy ezt a Digi 20 / 10 s netet használom és amikor be kötötték én át számoltam a Mbit et Mb ba és az maradt meg. Meg nem most volt már. De amúgy ezzel a nettel is egyfolytában megy a gép úgyhogy van időm feltölteni meg gyorsan is tud fel menni az adat. Tudom hogy ki lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Irvkhf #34269 üzenetére
Elnézést mindenkitől én átszámolva írtam az adatot csak ki ment a fejemből hogy most Mbit ről beszélünk és nem Mb ról mint amiben én számoltam ezért volt ez a kavarodás. Késő van már biztos azért nem vettem észre egyből de még jó hogy így a végén be ugrott hogy mi is van tudtam hogy itt valami nem stimmel. Megyek aludni.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
attiati #34264 üzenetére
Szia !
Most hogy írod nekem is ez van a 20 / 10 akkor nekem is 10 Mbit a feltöltésem nem 1 Mbit. Most utánna néztem az interneten. Össze kevertem a Mbit et a Mbyt al mert én át számoltam a Mbit et Mbyt á és arra emlékeztem az volt a fejemben. Hülyeséget mondtam. Én a Mbyt ba számoltam és 10 Mby ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #34251 üzenetére
Lehet de szerintem Magyarországon nem olyan sok de ez viszonylagos és relatív hogy kinek mi a sok .
(#34252) Lenry válasza : Tudom hogy van azért már ilyen nem egy kettő vagy lehet soknak is mondani és tudom hogy nem elérhetetlen és már nem kerül olyan sokba. De én az ország netezőihez képest viszonyítva értettem azt hogy nem sokan vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
fatal` #34224 üzenetére
Tudom hogy nem lehet be kapcsolni és én is így gondoltam számomra is egy értelmű volt hogy nem lehet rajta keresztül be kapcsolni. De egy nagy okos azt mondta hogy be lehet hogy van valami ki egészítő a Tiemviewer hez és úgy be lehet vele kapcsolni meg minden bármi még újra is lehet rajta keresztül telepíteni amit már akkor is furcsálltam és szerintem már akkor sem volt igaz. Még ha nem is használtam és még nem is nagyon ismertem a programot akkor. Azt hülyézd le aki ezt állította. Mert én akkor sem értettem egyet vele és én akkor sem úgy gondoltam. A kérdést azért tettem fel hogy ha valami okból kifolyólag véletlen még is igaza van akkor arra úgy is választ ad itt valaki. Még mielőtt le hülyézném vagy mondanám hogy hülyeséget beszél. Inkább meg győződtem róla hogy tényleg nekem van igazam ahogy én gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Tiemwieveren keresztül be tudnám kapcsolni a gépet amit irányítani szeretnék.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
dudikpal #33887 üzenetére
Ok köszönöm. Akkor ez olyan program mint a Tight Vnc és vagy Tiem Wiewer . Amúgy pont erre gondoltam hogy így kellene hogy ezt vagy valami ilyesmit kellene használnom. De azt hittem valahogy csak simán program nélkül is át lehetne menni a routeren keresztül a másik gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy hogy tudnék routeren keresztül át menni egyik gépből a másik gépbe. Próbáltam a két gépet csatlakoztatni a Total Commanderrel a két gép közvetlen össze kapcsolásánál. Rá kattintottam hogy kliens ként csatlakozzak el kezdi keresni a másik gépet nem találja és egy idő után hibát ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Geller72 #33376 üzenetére
Szia !
Ha 75 % on dolgozik alapból akkor valami baja van mert nekem is van egy ilyen gépem egy ilyen Amd 3000 + Sempron ami egy kicsit még gyöngébb mint az Amd 3000 + Athlon 64. Nem használom ezt a gépet de ha be volt kapcsolva nem rég Windows Xp vel is meg Windows 7 tel is ha nem csináltam vele semmit csak be volt kapcsolva és csak az operációs rendszer futott meg egy két program akkor 0 - 1 - 2 % on dolgozott a processzor benne.
(#33369) AndrisBoy : Szerintem neked azért mehetett olyan nagy % on a processzor teljesítménye amikor nem csináltál vele semmit mert újra telepítetted a bekapcsolás után a háttérben amit nem láttál a Windows egyből el kezdte le szedni a frissítéseket és utána meg telepíteni. Nekem akkor csinálta ezt a gép hogy mikor nem megy semmi ennyire dolgozik a processzor de ha befejezte vissza áll és ha semmit nem csinálsz vele csak egy két program fut 0 - 1 - 2 % on fog dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
david368 #33345 üzenetére
A régi gépben alaplapi a háló kártya. Valami ismerőstől vagy havertól nem tudod kölcsön kérni a háló kártyáját ha van neki és nem az alaplapi háló kártyát használja ő is egy kis időre aztán már tudnád hogy az alaplapi hálókártya a rossz vagy valami más.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Autós topik
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)