Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Irvkhf #38381 üzenetére
magyar nyelvűt nem is fogsz találni, amit adnak mellé, abban meg semmi használható nincs. itt az angol
-
Lenry
félisten
válasz
Irvkhf #38376 üzenetére
valószínűleg mert: nem jártam arra / elfelejtettem / nem is voltam a PH! környékén se / nem érdekelt / azt hittem ennyiből megoldod.
de akkor most mondom: adj neki áramot. sok lapon egy alaplapi jumper szabályozza, hogy az USB és a PS/2 kapjon-e áramot kikapcsolt állapotban. az alaplapod kézikönyvének segítségével keresd meg ezt a jumpert. ha nincs, akkor BIOSban érdemes nézelődni a Power Managenent részben, ha ott sincs, akkor épp nincs több ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Irvkhf #38355 üzenetére
nyilván. de akkor nem kell megvenni. Nekem pl eddig kb 5 megérte megvenni 3-4000 ft-al olcsóbban megvenni a hdd-t, mint újonnan, és azóta is szépen megy.
eddig 2x vettem saját részre teljesen újat boltból.Amit moha21-nek írtál, arra csak annyi, hogy az olcsó ár és a kiváló minőség együtt ritka mint a fehér holló. Továbbá kinek milyen tapasztalatai vannak az egyes márkákkal...
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
-
-
Tompo92
senior tag
válasz
Irvkhf #37700 üzenetére
Itt nem a beállítással van a gond
Itt a ventivel meg a gépházzal van. "Láncreakció"
A venti pörög és ahol jön ki a levegő ott érdekes sípoló hangja van.
A HDD rezeg ami rezegteti az egész házat, a házat 4 csavar tartja egyben
Sajnos nem otthon vagyok és nem tudtam jobban össze rakni a gépet itt még csavarhúzó sincs. -
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
Irvkhf #36832 üzenetére
De, van benne backup, csak hálózatra nem tud menteni.
-
válasz
Irvkhf #36732 üzenetére
~320 W-ot.
Nem túl valószínű, hogy mindene max. terhelésen lesz folyamatosan. De még ha atombebiztosítva is akar lenni a jövőre (plusz vinyók, stb.), akkor is totál felesleges 500 W fölé mennie. Így ~10 ropit csak kidob ablakon. Nem beszélve arról, hogy azt 700-as HIPRO tápot (OFF)(ami amúgy jófajta, csak ehhez a konfighoz tök fölösleges)(/OFF) ~6-7k-ért szoktam látni aprón, ha éppen van.
-
Wyll
őstag
válasz
Irvkhf #35011 üzenetére
Firefox böngésző esetében:
Eszközök > Beállítások > Biztonság > Mentett jelszavak
Itt beírod a keresőbe, hogy facebook, és már meg is lesz, amit keresel. Rákatt, majd Eltávolítás gomb.Ha nem firefoxot használsz, akkor írd meg hogy mit, és akkor majd valaki megírja neked az annak megfelelőt is. Mindazonáltal szerintem ezt a Google-től is megkérdezhetted volna.
Chrome
IE8
stb -
törölt tag
válasz
Irvkhf #34893 üzenetére
A sima PCI esetén az összes eszköz osztozik a teljes sávszélességen. Ez 32bites 33MHz-es PCI (ami ugye a széles körben elterjedt) esetén 133MB/s. A PCI-E x1 esetén a sávszélesség dedikált, azaz annak az egy eszköznek teljes egészében rendelkezésére áll. Ez PCI-E 1.x esetén 250MB/s, PCI-E 2.x esetén 500MB/s irányonként.
Az x16 csatlakozókba minden esetben bekötnek legalább 4 sávot. Szóval használhatod így.
ch003067: Pedig simán viszi. Miért ne vinné?
Jelenleg nincs bejelentkezve. Írd le privátban a problémádat, meglátom tudok-e válaszolni.
-
kjani18
őstag
válasz
Irvkhf #34868 üzenetére
-Itt többet megtudhatsz a PCI expressről.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
Irvkhf #34269 üzenetére
Elnézést mindenkitől én átszámolva írtam az adatot csak ki ment a fejemből hogy most Mbit ről beszélünk és nem Mb ról mint amiben én számoltam ezért volt ez a kavarodás. Késő van már biztos azért nem vettem észre egyből de még jó hogy így a végén be ugrott hogy mi is van tudtam hogy itt valami nem stimmel. Megyek aludni.
-
attiati
veterán
válasz
Irvkhf #34250 üzenetére
Simán ki lehet használni.
És sokszor az számít, hogy hirtelen milyen gyorsan tudsz feltölteni egy nagy adatmennyiséget, nem pedig azt, hogy tartósan mennyi idő alatt megy fel.Én is csak mostanában tapasztaltam meg (pár hónapja), hogy mennyire állat tud lenni egy 20/10 mbit-es vonal, és mindezt olcsóbban, mint egy fos alap 1mbit letöltésű adsl.
-
Lenry
félisten
válasz
Irvkhf #34246 üzenetére
nem, te azt mondtad, hogy szerinted nem sok.én meg azt, hogy tévedsz. sok van, nem elérhetetlen, nem elérhetetlen áron, az egy dolog, hogy százalékosan viszonyítva az ország netezőihez képest nem annyira sok.
mire használom? mire használnám? torrent feltöltésre
(plusz amit Linuxon seedeltem, de most csak ezért nem fogom újraindítani a gépet)[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Irvkhf #33879 üzenetére
mappára ha rámész pl: sajátgépben van olyan hogy jobb klikk --> tulajdonságok -> megosztás itt tudsz nézni további megosztási beállításokat, amennyiben nem engedni
Valamint ott van a sajátgépben ha rámész a megosztani kívánt mappában a megosztott dokumentumok lehetőség is -->ide átmásolod amit meg szeretnél osztani és kész, aztán látnia kell
Persze most xp-ről van szó... -
Irvkhf
aktív tag
-
válasz
Irvkhf #32513 üzenetére
Nekem van ilyenhez. Azt nem tudom, hogy milyen színű, mert három féle színű előlappal adták. Ha kell, írj rám privátban.
User manual a laphoz. 16. oldal, lap tetejétől..
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Irvkhf #31788 üzenetére
Nyilván úgy gondoltad, hogy egy másik gépet ? Na ez jó kérdés, azt tudom, hogy minden egyes dolgot át tudsz mozgatni, sőt ha ügyes valaki, akkor irányítani is tudja a gépet.
Csak szerintem kellene egy "külső" erőforrás ott annál a gépnél. Egy lemez pl. a meghajtóban, akkor talán.
De mivel itt szoftverről van szó, így a gép kikapcsolása után kevés lehetőségét látom a dolognak, hogy egyáltalán működjön... -
C0d3r
addikt
válasz
Irvkhf #31411 üzenetére
Alapesetben nem tud a gépedbe "bele menni".
Másik gépet programmal tudod irányítani (pl. Teamviewer, TightVNC), ezt mondjuk nem észrevétlenül. TightVNC (letöltés) esetében elég csak a Server csomagot felrakni, majd megadni egy nevet/jelszót amivel a saját gépeden eléred.
Teamviewer-nél (letöltés) elegendő a QuickSupport nevű programot elindítani a másik gépen, ad egy azonosító/jelszó párost amivel rátudsz csatlakozni.