Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz
Tubica #49953 üzenetére
16 Amper, 230 V az több, mint 3600 W.
A gépek, ha monitorral együtt darabonként 200 W-ot esznek akkor bőven kijössz. De ha már 250, 300 W-ot, (vacak codegen, 3870 x2, 21 colos crt) akkor már eléggé a határán van. Elméletben ki fogja bírni.De vegyél nagyobbat, nem drága. Tekintsd annak, hogy a jövőbe fektetsz be.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Tubica #49677 üzenetére
Csak illusztrációnak teszek be egy ventllátor fotót, de általában hasonlítanak akár kicsik, akár nagyok. Az említett matrica a középen levő világos plecsni, amin adatok, márka meg egyekek vannak. Az egy ráragasztott fúlia, ami leoperálható, alatta középen van a csapágy. Oda cseppenthető pici olaj. Megfelel gépkocsi motorolaj is, csak tiszta (friss) legyen. Bármilyen kiürült flakonból kicsepeg annyi, ami évekig elég erre a célra.
Fékolaj NEM! Az nem olaj.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tubica #49495 üzenetére
Csak végig kell olvasni az 1. hsz-t.
...avagy, jelöld be Te is, honnan vagy!
http://ph.hangya.net/terkeph
A projekt még kicsit kezdetleges fázisban van, ebből kifolyólag akadhatnak benne hibák, amiket kérnék itt jelezni! [böngésző verziószámmal és oprendszerrel együtt] Ficsör rekvesztek is jöhetnek, majd meglátjuk mennyire tellik
Az ''új'' linkre kattintva adhatjátok hozzá magatokat, elég a helyet a pöcökkel megjelölni és az ID-teket megadni, a visszaigazolás privát üzenetben történik.
Továbbá van módosítás és törlés funkció is.
-
Charl
csendes tag
válasz
Tubica #49477 üzenetére
alaplap asus p5p800 nem egy mai darab. a tap pedig chieftec 350 w a gep kb 2 eve van nalam, elotte 1 havernal volt, de o alig hasznalta. idaig mint elmondtam jo volt, mostanaban kezdett igazan szorakozos kedveben lenni.
a problema meg abbol is lehet hogy kb fel eve kellett cserelnem videokarit rajta, es ezt ami most van a gainward bliss, ra kellett kotni a tapra, mert siman nem ment kellett neki a kraft. lehet hogy ezert nem birja el mar a tap a sok cucccot?
most amik ra vannak kotve a tapra a kovetkezoek:
1 db vinyo, 1 db floppy meghajto, 2 db kis venti, 8 cm-es, cpu venti Zalmann, videokari, tunerkartya, meg hat ugye elkepzelesem szerint az alaplap is onnan kapja az aramot. kb ennyi. ) -
Gyufaaa
veterán
válasz
Tubica #39815 üzenetére
Igen. erre, bár nem tudom hogy ebből hogy szedsz ki videó jelet egy szem rca-ra.
Van valami "wifis" trükk ilyen célra, de az asszem valami 8-10k. Passzolom, de szerintem nem lehet. Ha lenne a vga-n s-video azzal sima ügy lehetne.
(#39814) Mardel92 : Ha a 320-on ennyire szarakodik, akkor már csak egy lehetőséged marad. Egy másik vinyóra feltenni egy rendszert és tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tubica #39812 üzenetére
Erre szeretnéd rákötni?
6850-et szerintem már nem fogod tudni. Csak valami extrém átalakítással. Régen, mikor kötögettem a tv-vel a gépet, akkor volt egy scart to rca átalakítóm. De azt nerm tudom, hogy van e forgalomba mostanság dvi to rca átalakító.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tubica #39769 üzenetére
értem.
Kellene egy pontos típus, mert lehet van még azon más bemenet is..(#39771) Tubica: Az, hogy kép a képben láss, vagy legyen elsődleges, vagy másodlagos megjelenítőd, az a vga kártyád driverétől függ. Mert nekem az Nvidiánál meg tudom csinálni mindet...
dudika10: igen, így gondoltam én is
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Tubica #39487 üzenetére
Hello
Hallod én is most cseréltem le a gépházam egy cm690 advancedre
Majdnem ugyanolyan a configom is csak kicsit erősebb: annyi hogy 965 ös black van meg Geilből 1600os meg sapphire 6850 és pont ennyi winyó íróval.Én nem sajnáltam a ventikre a pénzt úgy gondoltam nem egy évre szólnak.
Amúgy alapból jó ventik vannak a házba de lehet fokozni pénztárcához mérten.
Nálam most úgy néznek ki a dolgok, hogy az elejéből a kék ledes 14est kivettem és a régi házammal egybe eladtam és a régiből áthoztam a 12 es mélypiros revoltecet ment a helyére.
Vettem az alpenfön matterhornomra egy Magmát mondjuk alapból jó a hűtő de ez a venti egy brutál légtolású halk vadállatezen kívül vettem 3db ilyet. Úgy vannak elhelyezve hogy kettőt a tetejére tettem(ez lehúzza a hőt a Prociról is rendesen) meg egyet hátra(ez meg úgy tökéletesen kihúz minden meleget). De hogy kicsit feldobjam vettem az oldalára egy ugyanolyan mélypiros 12 es revoltecet mint amilyen elől van. Így hogy nem plexis is jól néz ki mert kivilágít szépen. hasznos mert letudom venni a vga hűtő fordulatszámát mert hűti az oldaláról a revoltec.
Szerintem nem bánod meg ha összerakod rá a pénzt. Nem feltétlen pont ezeket, én azért választottam mert nagyon halk ventik és nagy a légtolásuk. -
C0d3r
addikt
válasz
Tubica #39485 üzenetére
Ház oldallapja mindenképpen legyen rajta, alakíts ki jó légáramlást, minimum előre/hátulra kerüljön 1-1 házventilátor. Processzorra meg vehetsz a gyárinál jobb hűtőt, amivel még halkabb is lesz.
Ami a hőmérsékletet illeti, processzornál 70 fok felé ne nagyon menjen (igaz, van túlmelegedés elleni védelem, BIOS-ban is belehet állítani a hőfokot), de ez a veszély ahogy látható, nem fenyeget. Merevlemez 40 fokig oké, tartósan felette mondjuk 45 körül nem optimális.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Music
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete