Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
válasz
Geller72 #3191 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tulajdonképpen ez egy folyamat és egyre rosszabb.
Pl első alkalommal oldalára fektettem kicsit megmozgattam benne ezt azt és utána bekapcsolt
Legutóbb viszont már csak az előbb említett módon sikerült.
Viszont ha nincs teljes áramtalanítás akkor gond nélkül tudom bekapcsolni. (asszem ezzel a bekapcs gomb hibája kizárható)A 2-es pontban ajánlottat próbáltam(egyik haver tanácsolta) de nem vagyok benne biztos h jól csináltam, mert nem sikerült)
A 3-as pontban javasoltat az meg sajna úgy Kínai ahogy van.
Az itt leírtak alapján esetleg lehet szűkíteni a kört?
Aktív témák
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest