- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz CptMisi #4669 üzenetére
ÓÓ, bakker, hát nekem nem volt egyértelmű.... De ha nem lősz, akkor meglóg a csónakkal, nem? Vagy ez egy előre felvett jelenet, mint a kopter sérülése és mindenképp ugyan az lenne a vége? Elég csak követni?
Sose próbáltam, mert a feladat is az, hogy lődd/állítsd meg a csónakot, meg Roman-ék is mondják, meg sem próbáltam nem lőni...
Végül is mindegy, mert mire felszállok a kopterre Niko-val, addig sokszor vagy lezuhanunk ( nem tudom miért ) vagy elszökik a csónak. Ez a legrosszabb része az egész játéknak, volna 1-2 jó ötletem a tervező felé! -
AthlonXP
őstag
válasz CptMisi #4666 üzenetére
De, ha nem lövök, akkor miután átugrok a kötélre, elkap az a plafonról lelógó xar, engem meg szét..sz az ideg!
De végül is mindegy, hogy lövök-e vagy sem, mert itt PC-n nem megy olyan gyorsan a fegyver elrakása. Mire elrakom és ugrok, addigra már újra előbújnak és vége. De még ha az elsőt el is kerülöm, a 2. akkor is elkap, hiába nyomom a gombot a gyors mászáshoz. -
Kassadin
addikt
válasz CptMisi #4647 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy a profit hajhászással minden játékot tönkretesznek szinte, tisztelet a kivételnek. Hány dlc is jött ki mafia2-höz? Nevetséges az egész. Fantasztikus játék lehetett volna(akárcsak a mafia), meg is volt benne a potenciál hogy év játéka lehessen, de amit kiadtak alapjátékként, arra nem tudok egyszerűen mit írni. Siralom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CptMisi #3442 üzenetére
ennyi a windows 7!
nemtom láttad e föjeeb a litániámat a windows 7 miatt!
visszaváltok lehet XP re!
nekem nem megy gears of war witcher battlefield fear cod6 semmi!
moha az egyáltalán fel se telepítette!
a lenti XP gépemen meg minden elindul csak az meg olyan sz@r hogy semi nem megy rajta rendesen......-.-"
telepítsd újra fix hogy inden játék fog menni rajta!
-
(Darkwood)
őstag
válasz CptMisi #3294 üzenetére
Nem indul.
Ez azért van, mert 64bites a rendszeren!
32biten azonnal indul...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #3294 üzenetére
megoldódott a probléma, mind3 részt felraktam, így már bejelentkezik
gondoltam leírom, hátha valakinek hasonló problémája lenne, és itt keresné a választYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #2824 üzenetére
kiraktam asztalra, felhasználónév: Misi...ezekkel nem lehetne gond, viszont minden áron _t rak be a bemountolt fájlnévbe... lehet az a gond?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest