Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
CptMisi #4669 üzenetére
ÓÓ, bakker, hát nekem nem volt egyértelmű.... De ha nem lősz, akkor meglóg a csónakkal, nem? Vagy ez egy előre felvett jelenet, mint a kopter sérülése és mindenképp ugyan az lenne a vége? Elég csak követni?
Sose próbáltam, mert a feladat is az, hogy lődd/állítsd meg a csónakot, meg Roman-ék is mondják, meg sem próbáltam nem lőni...
Végül is mindegy, mert mire felszállok a kopterre Niko-val, addig sokszor vagy lezuhanunk ( nem tudom miért ) vagy elszökik a csónak. Ez a legrosszabb része az egész játéknak, volna 1-2 jó ötletem a tervező felé! -
AthlonXP
őstag
válasz
CptMisi #4666 üzenetére
De, ha nem lövök, akkor miután átugrok a kötélre, elkap az a plafonról lelógó xar, engem meg szét..sz az ideg!
De végül is mindegy, hogy lövök-e vagy sem, mert itt PC-n nem megy olyan gyorsan a fegyver elrakása. Mire elrakom és ugrok, addigra már újra előbújnak és vége. De még ha az elsőt el is kerülöm, a 2. akkor is elkap, hiába nyomom a gombot a gyors mászáshoz. -
Kassadin
addikt
válasz
CptMisi #4647 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy a profit hajhászással minden játékot tönkretesznek szinte, tisztelet a kivételnek. Hány dlc is jött ki mafia2-höz? Nevetséges az egész. Fantasztikus játék lehetett volna(akárcsak a mafia), meg is volt benne a potenciál hogy év játéka lehessen, de amit kiadtak alapjátékként, arra nem tudok egyszerűen mit írni. Siralom.
-
törölt tag
válasz
CptMisi #3442 üzenetére
ennyi a windows 7!
nemtom láttad e föjeeb a litániámat a windows 7 miatt!
visszaváltok lehet XP re!
nekem nem megy gears of war witcher battlefield fear cod6 semmi!
moha az egyáltalán fel se telepítette!
a lenti XP gépemen meg minden elindul csak az meg olyan sz@r hogy semi nem megy rajta rendesen......-.-"
telepítsd újra fix hogy inden játék fog menni rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest