Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raptus
tag
Szerintem az Oblivion kihagyhatatlan, még akkor is, ha a germánt beszéled jobban. Segítségedre lehet a játékban aaz alábbi link:
[link] Itt találsz megfelelő mennyiségű magyar segítséget, amivel sztem kényelmesen tudsz játszani. De ne hagyd ki pusztán a nyelvtudás miatt, ez hatalmas hiba lenne. Nagyon addikt.
Logitech formula force GP kormány: ár/érték arányban verhetetlen. Én 2002 óta nyúzok egy ilyet és még sosem hagyott cserben.Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
Balázs75
tag
Azért köszi,ez egy új ház Powerlogic,volt bent egy 600W táp,de két nap alatt megadta magát.Ezt a tápot adták a boltban.Jobban megnézve a házat reset nincs is,csak a bekapcsoló power gombbal tudnám újrainditani,de arra sem igazán regál.4 db optikai drivert rájvert használok.
-
Djuree
félisten
nem kellene itt ilyeneket írni, szbályzatot olvasd el.
amúgy a starforce az rémálom, amelyik játéko ilyen védelemmel van, az nagyon ritkán megy normálisan feltörve (googlizz erősen és lesz megoldás)LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest